Kinsta-arvostelu

WordPress on planeetan suosituin sisällönhallintajärjestelmä / sivujen rakentaja, joka toimii yli kolmanneksen kaikista olemassa olevista verkkosivustoista.


Kun haluat hosting-alustan, joka on kehitetty parantamaan WP: n ominaisuuksia, sinun on oltava pitkä ja vaikea tehdä paremmin kuin Kinsta..

Se ei ole vain räätälöity WordPress-hosting, se tarjoaa paremman suorituskyvyn Google Cloud Network (GCN) -palvelussa kuin mikään muu pilvipohjainen alusta.

Mikä on Kinsta tarkalleen, ja miksi sinun pitäisi kokeilla sitä? Lue lisätietoja.

Kinsta selitti

kinsta WordPress hosting

Alusta kehitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, he eivät ampuneet pienen budjetin ratkaisuksi, mutta paras valinta WordPress-verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät nopeutta ja luotettavuutta, jota he tarvitsivat liiketoimintansa ja blogiensa johtamiseen..

Kinsta ei vain suoriudu paremmin Google Cloudin kanssa, se on luotu toimimaan yksinomaan sen kanssa. Suhteellisena tulokkaana pilvipalvelualustojen perheessä, GCP on työskennellyt ahkerasti erottaakseen itsensä Amazon Web Services- ja Azure-sovelluksista.

GCPPremium-taso sallii verkkosivustojen latautumisen nopeammin, ja se on iso bonus toisinaan hidas WP-alustalle. Kaikki Kinsan insinöörit ovat myös WP-kehittäjiä. Nämä ovat kaksi tärkeintä syytä, miksi Google Cloud suosittelee Kinstaa hallitulle WordPress-isännöinnille.

Ei vain, Kinsta on ollut palkittiin suorituskykyvertailun ylin taso viidennen vuoden peräkkäin.

Mutta älä ota sanaamme siihen. Näin hosting-alusta pystyy kilpailemaan kilpailun kanssa.

Kinsta Vs Muut isännät

Mistä Kinsta eroaa muista isäntäalustoista? Toisin kuin muut alustat, WordPress-insinöörit loivat Kinsan erityisesti WP-tueksi. Kun tutkit muita hosting-palveluita, huomaat, että monet niistä joko eivät tue WP: tä, on ongelmia tai aiheuttavat korkeita viiveitä, jotka johtavat hitaaseen suorituskykyyn.

Ympäristössä, jossa nopeus on kaikkea, jokainen sekunti, jonka voit säästää ja parantaa suorituskykyä, on välttämätöntä.

Kinsta on hallittu hosting-alusta, mikä tarkoittaa, että suuri osa raskas nostamisesta ja kunnossapidosta tehdään sinulle. Monien säännöllisten isäntäympäristöjen avulla olet vastuussa kaikesta optimoinnista, varmuuskopioinnista ja muista tärkeistä toiminnoista. Koska Knista on tarkoitettu käytettäväksi yksinomaan WordPressin ja Google Cloudin kanssa foorumi, se on optimoitu toimimaan saumattomasti molempien alustojen kanssa.

Miksi Kinsta on hyvä valinta yritykselle

Yksi verkkokaupan tappavimmista tilanteista on seisokkeja. Jokaisesta seisokkiajasta voit kohdata mahdollisuuden menettää jopa 100 000 dollaria dollaria. Kinsan hallinnoima isännöinti hoitaa ylläpito- ja optimointityöt, kuten välimuisti, turvallisuus ja varmuuskopiot / palauttaminen, jotka parantavat verkkosivuston suorituskykyä ja turvallisuutta.

Tämä on hyvä yrityksellesi. Se ei tarkoita pelkästään lyhentyneitä seisokkeja ja liiketoiminnan häiriöitä, vaan antaa sinulle ammattimaisemman kuvan ja korkeat turvallisuusstandardit. Tuloksena on luotettavampi palvelu asiakkaillesi, parempi käyttökokemus, parempi hakukoneiden sijoitus ja parempi tuottavuus. Kun Kinsta on tapauksessa, voit vapaasti kasvattaa yritystäsi.

Helppokäyttöisyys

Viimeinen asia, jota kiireinen yrityksen omistaja tarvitsee, on vaikea käyttöliittymä jyrkän oppimiskäyrän kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia. Kinsan kehittäjät ja suunnittelutiimi ovat poistuneet tiensä helpottamaan asioita sinulle.

Heidän tapaan MyKinsta-kojelauta on suunniteltu helppoa navigointia varten, ja voit hallita kaikkia WP-verkkosivustojasi suoraan heidän hallintaportaalistaan. Voit jopa tarkistaa käytön resurssien hallinnan parantamiseksi, ja liikennetiedot ovat aivan käden ulottuvilla.

Esitys

Joten miten Kinsta toimii? Omistautuneena WP-isäntänä se luotiin työskentelemään kaikkien WordPress-toimintojen ja ominaisuuksien kanssa parantaen samalla yleistä suorituskykyä.

WP: n suosion takia on paljon isäntäalustoja, jotka väittävät olevansa optimoituja CMS: ään. Kuinka Kinsta vertaa?

Seitsemän päivän ajanjaksolla suoritetussa testissä, jossa käytettiin kevyttä oletusteemaa, pystyimme saavuttamaan sivun latausajat ovat alle sekunnin. Kuulostaa hyvältä, mutta entä jos sinulla on mediarikkaampi verkkosivusto ja laajempi teema ladattavaksi?

Toinen testi suoritettiin saman ajanjakson aikana käyttämällä WP-verkkosivustoa, johon oli asennettu monikäyttöinen teema nimeltään Acada. Käyttämällä Pingdomia nopeuden testaamiseen, kun ajat tallennettiin jälleen 30 minuutin välein seitsemän päivän aikana, toteutimme 1,5 sekunnin latausajat 5,14 Mt: n kotisivulla. Testauksen aikana Kinsta pystyi pitämään lupauksensa 99,9 prosenttia käyttöaikaa.

Mielestämme tämä alusta osoittaa kyvyn ylläpitää erittäin kunniallisia nopeuksia ja korkean käyttöajan jopa web-sivustoilla, jotka käyttävät paljon resursseja.

ominaisuudet

Nyt tulemme Kinsan lihaan. Mitä laatikossa on? Tämä alusta sisältää suuren määrän ominaisuuksia ja teknisiä parannuksia, jotka on tehty WP-ominaisuuksia ajatellen. Yksi parhaimmista ominaisuuksista on WordPress-vaihepalvelu, jonka avulla voit testata uusia laajennuksia, koodimuokkauksia ja mukautuksia heidän kehitysryhmästään ja siirtyä elämään niiden kanssa yhdellä napsautuksella.

Katso liittyvät – parhaat pienyritysten isännät

Muiden ominaisuuksien ja teknisten tietojen osalta jaotellaan se sinulle.

Arkkitehtuuri: Kinsta on sellainen arkkitehtuuri, jota voit odottaa Googlen kehittämältä alustalta. LDX-ohjelmistosäiliöiden lisäksi voit nauttia:

 • nginx
 • PHP 7.3
 • Maria DB

turvallisuus: Kinsta ottaa tietoturvaa ja tietojen eheyttä vakavasti. Varmuuskopioiden ja SSL-todennuksen lisäksi etuna on:

 • DDoS-havaitseminen
 • 24/7 käyttöaikavalvonta
 • palomuurit

Tekniset tiedot: Löydät Kinsan mukana paljon teknisiä parannuksia. Niitä on niin paljon, menemme vain alas luetteloon ja tarjoamme pienen yleiskuvan kohokohdista.

 • Sisällönjakeluverkko (CDN): Ne tarjoavat 50 Gt KeyCDN: tä kuukaudessa perussuunnitelman kanssa ja enemmän saatavana premium-palveluiden avulla. Ylittävyys maksaa 0,10 dollaria / Gt.
 • Verkkosivun välimuisti: Alustan välimuisti välimuistissa on neljä tyyppiä, mikä edistää niiden erinomaista sivukuormitusta. Näihin sisältyy välimuisti välityspalvelimen tasolla ja a: n kautta Talon kehittämä selkeän välimuistin WP-laajennus.
 • PHP: Kehittäjät huomaavat mielellään, että he pääsevät läpi PHP-versiot 5.6, 7, 7.1, 7.2 ja 7.3 vain yhdellä napin painalluksella.
 • HTTP: ilmaiset SSL-varmenteet, HTTP / 2.0 on käytössä kaikissa palvelimissa ja CDN: ssä.
 • SSL: Alusta tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen Salatkoon, mutta sinulla on aina mahdollisuus asentaa yksi valitsemastasi kelvollisesta lähteestä.
 • SFTP: Tämä suojattu FTP-protokolla mahdollistaa suojatut tiedostojen siirrot Web-tilaan tiedostojen muokkaamista ja lähettämistä varten.
 • Palvelintiedostojen hallinta: Vaikka Kinstalla ei ollut saatavilla online-tiedostohallintaa; Voit käyttää FTP: tä pääsyä palvelintilaan.
 • Sähköposti: Kinsta-isännöintiin ei sisälly sähköpostiosoitteita, mutta alusta integroituu hyvin G Suiten ja kaikkien muiden Google-tuotteiden ja -palveluiden kanssa.
 • Tietokantaan pääsy: Voit käyttää WP-tietokantaasi selaimen kautta phpMyAdmin-sovelluksen avulla.
 • WordPress-verkkosivuston hallinta: Voit päivittää laajennuksia My Kinsta -tilisi hallintapaneelissa, mutta automaattisille laajennuksille tai WordPress-ydinohjelmistopäivityksille ei ole saatavuutta. Sinun on käsiteltävä niitä manuaalisesti.
 • Plugin-rajoitukset: Kinsta sisältää luettelon kielletyistä lisäosista avuksesi ja turvallisuutesi vuoksi. Nämä ovat pääosin laajennuksia, joissa on tunnettuja ongelmia, kuten välimuistin, tietoturvan ja optimoinnin laajennukset, jotka ovat vaarallisia tai verkkosivustojen suorituskyvylle haitallisia.
 • Hakkeroinnin jälkeiset siivouspalvelut: Tämä on bonus yrityksille, joilla on pienet budjetit ja joilla ei ole lieventämisprotokollaa. Jos WP-verkkosivustosi hakkeroidaan koskaan, kun sitä ylläpitää Kinsta, he korjaavat sen ilmaiseksi.
 • Vaihepaikat: WP-lavastus ja yhden napsautuksen käyttöönotto ovat saatavana kaikkien suunnitelmien kanssa.
 • WordPress-verkkosivustojen siirto: Kinsta tarjoaa ilmaisia ​​siirtopalveluita alkaen jopa aloitussuunnitelmista (perussuunnitelma)
 • Vierailijaanalyysi: Voit tarkastella useita tietoja My Kinsta -järjestelmänvalvojan hallintapaneelista, mukaan lukien verkkosivustosi liikenne.
 • Päällä tehtävät tarkastukset: Kinsta suorittaa käyttöaikatarkastukset kahden minuutin välein. Jos havaitaan suorituskykyongelmia tai seisokkeja, joukkue pääsee siihen heti.

Palvelimet ja saavutettavuus

kinsta cdn

Kinsta-valuutalla on 20 palvelinta(Tietokannat) levinnyt ympäri maailmaa, ja vielä kaksi saapuvat pian pian Hongkongista ja Sveitsistä. Sisäänrakennettu skaalautuvuus ja CDN merkitsevät vähemmän todennäköisyyttä, että sähkökatkos tai liiallinen seisokkeja kokee.

Siitä puhumattakaan, Kinsta takaa 99,9 prosenttia käytettävyyden osana SLA: ta. Voit myös nauttia automatisoiduista varmuuskopioista, joita pidetään tietokannassa vähintään 14 päivää tai enemmän, jos sinulla on jokin heidän palkkiosuunnitelmista.

Tuki ja tietokanta

kinstaSinun ei tarvitse huolehtia Kinsta-asiakaspalvelusta. Ainoat alustat, joita se tukee, ovat Wp-sivustot, joten käytettävissänne on oma asiantuntijaryhmä. Tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatin kautta. Ne eivät tarjoa puhelintukea, mutta voit pyytää asiakaspalvelulippua sisäänrakennetun viestin kautta. Yhtiö tarjoaa myös 24 tunnin suorituskyvyn seuranta osana sitoutumistaan ​​laatuun ja luotettavuuteen.

Yritysten verkkosivuilla on suuri tietopohja, joka sisältää 11 pääaihetta ja kymmeniä ala aiheita, jotka kattavat kaiken laskutuksesta kehittäjäkysymyksiin. Siellä on myös blogi, jossa on laaja valikoima aiheita, WP-oppaita, tietoa päivityksistä ja uutiskirje.

Hinnoittelu selitetty

Nyt pääsemme tulokseen. Kuinka paljon Kinsta maksaa sinulle? Yhtiö tarjoaa 11 palvelutasoa, Basic-, Pro-, Business-tasot 1-4 ja Enterprise-tasot 1-4. Aloitamme perusasioilla siitä, mitä kullakin palvelutasolla on tarjota..

Basic: Peruspalvelun hinta on 30 dollaria kuukaudessa, laskutetaan kuukausittain tai vuodessa; Jos valitset vuosittaisen yhteyshenkilön, saat kahden kuukauden palvelun ilmaiseksi.

Mitä saat rahastasi?

 • Yksi WP-asennus
 • 20 000 käyntiä
 • Ilmainen SSL ja CDN
 • 5 Gt levytilaa

Pro: Pro-tasolla hinta nousee 60 dollariin kuukaudessa. Se lisää toiminnallisuutesi:

 • Kaksi WP-asennusta
 • 40 000 käyntiä
 • 10 Gt levytilaa
 • Ilmainen CDN ja SSL


Kuva

Business: Liiketoiminnan perustaso korottaa kustannuksesi 100 dollariin kuukaudessa; seuraavien tasojen hinta on 200–400 dollaria. Tätä varten saat vähintään:

 • Viisi WP-asennusta
 • 100,00 käyntiä
 • 15 Gt levytilaa
 • Ilmainen SSL ja CDN

Laitos: Enterprise-paketit alkavat 600 dollarilta kuukaudessa ja nousevat 1500 dollariin. Toiminto sisältää vähintään:

 • 60 WP asentaa
 • 1 000 000 käyntiä
 • 80 Gt levytilaa
 • Ilmainen SSL ja CDN

Yhtiö tarjoaa myös ilmaisen siirron, tuen ja turvallisuuden jokaisella suunnitelmalla. Valinnaisia ​​lisäosia ovat Cloudflare Railgun, Elasticsearch, redis ja Nginx reverse proxy. He perivät ylimääräisen palkkion, joka on 1 dollari per 1000 käyntiä ja 0,10 dollaria gigatavua kohden CDN-ylimääräisiltä. Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

WordPressin asentaminen Kinstaan

Tämä hosting-alusta tarjoaa asennuksen vain muutamalla napsautuksella. Kun olet rekisteröitynyt ja luonut käyttäjätilisi, voit lisätä ensimmäisen verkkosivustosi muutamassa minuutissa. Niille, jotka ylläpitävät useita verkkosivustoja, voit helposti tarkastella yksityiskohtia ja hallita niitä kaikkia saman hallintapaneelin kautta.

Lopulliset ajatukset

Meillä kaikilla on valintoja elämässä. Kun päätöksesi on alustan, joka on luotu erityisesti tukemaan yritystoimintaympäristöä, ja geneerisen alustan välillä, valinta on helppo. Tavoitteenamme on antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset oikean päätöksen tekemiseen isäntäympäristöstäsi. Loppu on sinusta kiinni.

Lisätietoja majoitustiedoista on eeppisessä oppaassamme parhaat australialaiset web-isännät. Kiitos kaverien pysäyttämisestä!

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector