Vodniki po čudovitem svetu gostovanja

spletno gostovanjeG’dan in dobrodošli pri naših vodnikih za spletno gostovanje. Prva stvar, ki jo želim povedati, je hvala, da ste se ustavili in ugotovili smo, da je na tej strani veliko informacij. Zato se držite klobukov in dovolite mi, da razložim najboljši način za to!


V zgornjem delu so naša priporočena navodila. To vam bo pomagalo najti vrhunske spletne gostitelje, za katere menimo, da so odlična izbira za vse, ki želijo dobiti novo gostovanje ali nadgradnjo. Spodaj je dolg seznam gostiteljev, ki jih NE’T priporočam.

V vsakem trenutku tega procesa, če se počutite, kot da’ne razumem ali želim, da bi nekatere podrobnejše informacije zadele zavihek stika na vrhu in jaz’Z veseljem bom individualno odgovoril na vaša vprašanja. Zaradi količine e-poštnih sporočil mi prosim za nekaj dni, da jih pregledujem! Hvala!

Priporočljivi gostitelji, ki jih imamo radi & # x2665;

logotip spletnega mestaSiteground ★★★★★ – SG je zadnji dve leti naš vrhunski gostitelj in nas še naprej navdušuje s svojo neomajno zavezanostjo kakovostni podpori in gostovanju.

A2 gostovanje ★★★★ – Še en močan kandidat za naslov najboljšega gostovanja v deželi. A2 je kvaliteten gostitelj, ki ponuja nekaj odličnih paketov za spodobno ceno.

logotip bluehostModri ​​gostitelj ★★★ – Modri ​​gostitelj je že toliko časa, ko ima internet spomine (kar je huda šala). Kakorkoli že, so stari in ponujajo kakovostno gostovanje in cenovne cene. Preberite naš vodič in poiščite, kateri načrt je najboljši za vas.

HostGator ★★★ – HG je še ena priporočena izbira za spletno gostovanje, čeprav niso’t najboljše na besedo. Preberite naš pregled, če želite izvedeti resnico za njihovo ceno.


Priporočeni članki, da postanete čarovnik za WordPress in Blogger

Kako začeti blog (popoln Kickass vodič) – Vse, kar morate vedeti o zagonu bloga. Dobesedno se bom prijel za vašo roko in vas vodil skozi vsak korak postopkov, s katerimi lahko postavite svoje spletno mesto, s slikami za vsak korak.. ��

8 korakov za strukturiranje vašega spletnega dnevnika – Obstaja nekaj pomembnih korakov za načrtovanje uspešnega bloga in njegovo uspevanje. Pri tem smo zajeli nekaj največjih elementov in vam zagotovili okvir za ustvarjanje lastnega spletnega mesta.

22 načinov za varno spletno mesto – Hekerji, hekerji in še več hekerjev. varnost spletne straniTi slabi fantje se trudijo, da bi noči in dan prodrli na vaša spletna mesta WP. Ta objava zajema 22 enostavnih načinov za njihovo zaustavitev.

Naša najboljša orodja za trženje po e-pošti – Tam smo uporabili skoraj vsako orodje za trženje po e-pošti in v tej objavi razkrivamo, katera so nam najljubša.

Kakšne so različne vrste gostovanja – Poznavanje različnih načrtov gostovanja je bistvenega pomena za izbiro tistega, ki ustreza vašim potrebam in ciljem.

Najboljši gostitelji na Novi Zelandiji – Ta članek je namenjen vsem Novozelandcem. Primerjala je največje gostitelje v NZ in delila naše najboljše odločitve.

Najboljši graditelji spletnih strani – Graditelji spletnih strani postajajo vse bolj priljubljeni. Uporabnikom omogočajo resnično preprost in intuitiven urejevalnik povleci in spusti. Osredotočili smo se na najlažje urejevalnike za uporabo v tej objavi.

Najboljše gostovanje v Singapurju – To mnenje smo napisali za svoje prijatelje v Singapurju, saj smo se ukvarjali z nekaj podjetji, ki so tam. Ta objava vam bo pomagala primerjati različne gostitelje v Singapurju in poiskati takšnega, ki nudi veliko vrednost za denar.

Najboljši indijski gostitelji – Mogoče smo najboljši v Avstraliji pri pregledih spletnega gostovanja, vendar to še ne pomeni, da na indijskem trgu ne moremo spregledati, ali to počne!

Najboljši VPN-ji – Pregledali smo 15 najboljših ponudnikov VPN po vsem svetu in poskušali najti najboljšega za to delovno mesto.

Kako začeti spletno podjetje – Za tiste, ki razmišljajo, kako začeti podjetje v spletu in želite vedeti, je to vodilo za vas.

SSL – Kaj je SSL in zakaj morate vedeti, kako ga učinkovito nastaviti.


Posebni pregledi za načrt gostovanja

Zavedamo se, da nekateri radi iščejo po kategorijah gostovanja ali različnih tipih. Fantje vas pokrivamo! Mi’Pregledali smo nekaj naših najboljših gostiteljev za vsako območje in delili nekaj naših podatkov v zadnjih nekaj letih, da bi vam bolje predstavili, izbrati.

Gostitelji WordPress-a – WP ali WordPress je ena najpreprostejših za uporabo gostovalnih platform ali sistemov za upravljanje vsebine (na kratko CMS). Te so v svetu gostovanja vseprisotne in ponujajo presenetljivo mero prilagodljivosti. Uporaba programa WP je na začetku morda zahtevna, vendar je’je zelo enostavno naučiti.

Gostitelji VPS – Virtualni zasebni strežniki so naprednejša možnost gostovanja, ki je dobra za ljudi, ki želijo nastaviti več spletnih mest ali zagnati spletne aplikacije na spletu.gostovanje vps

Gostitelji e-trgovine – Ali ti’ponovno zaženemo spletno mesto Shopify ali lastno blagovno znamko Ecom, naš pregled zajema nekaj najboljših možnosti, ki temeljijo na naših izkušnjah z vzpostavitvijo več kot 15+ spletnih mest za e-trgovino..

Poceni gostitelji – Ko gre za poceni gostovanje, je tam veliko smeti. Ti’Želel bi se izogniti resnično groznemu, ko gre za poceni gostovanje in iskati ponudbe vrhunskih gostiteljev. Naš vodič vam bo pomagal narediti prav to.

Gostitelji za mala podjetja – MSP zahtevajo spletna mesta, ki spodbujajo profesionalno podobo podjetja, ki ga predstavljajo. Ti lahko’ne privoščite si, da bi potencialna stranka obiskala vaše spletno mesto in ga našla’ne deluje ali prepočasi. Izbira pravega gostitelja vam bo pomagala preprečiti to težavo

Drupal gostovanje – Drupal je še en CMS, tako kot WordPress ponuja nabor možnosti in funkcionalnosti, ki so dokaj enostavne za uporabo. Ta vodič vam pomaga najti gostitelje, ki so prilagojeni spletnim mestom, ki temeljijo na Drupalu.

Gostitelji po e-pošti – Gostitelji e-pošte so odlični za podjetja, ki želijo imeti samo vrhunske e-poštne storitve za svoje zaposlene ali zase. Pregledali smo najboljše 4 fante v prostoru in se osredotočili na varnost in zasebnost.

Gostovanje v oblaku – Podobno kot VPS, tudi oblačni gostitelj omogoča upravljanje vsega spleta, ne da bi vam bilo treba storiti veliko na strani strežnika. Oglejte si našo objavo, ki opisuje, katere so najboljše.


2. stopnje Dober, vendar ne odličen gostitelj

HostPapa – Ni slabo, zagotovo pa bi zagotovo rekli, da je domačin Papa v zadnjih nekaj letih resnično zaostal. logotip hostpapaBila so ena od prvotnih podjetij za spletno gostovanje, vendar jih zdaj ne moremo priporočiti z nobeno zanesljivostjo.

Gostovanje InMotion (kmalu) – Čeprav je kakovostni gostitelj v mnogih pogledih, je In Motion v najboljšem primeru zelo povprečen in ne ustreza nobenemu od visokih standardov, ki smo jih postavili za naše priporočene gostitelje.

Gostovanje iPage – Rad sem imel iPage, dokler niso začeli preplavljati svojih strežnikov s preveč preveč skupnih računov gostovanja in njihova storitev in kakovost sta res padla.

DreamHost – Dreamhost se promovira kot rešitev vrhunskega spletnega gostovanja, vendar bi rekel, da lahko za del cene dobite pri SG za enako ceno..


Gostitelj, ki ga ne moremo priporočiti – Aka – naši gostitelji “Ne gremo stran”

Bili ste opozorjeni in da, vem, da je 90% teh Avstralcev. Podatki ne lažejo.

Spletno mesto – Visoke cene, nizka dobava in slaba storitev. Tega ne moremo priporočiti.

Ključno gostovanje (Prihaja kmalu) – Vsega je premalo. Crucial je starejše podjetje, ki svoje storitve v bistvu preprodaja previsoko.

Neto register – Čeprav ni grozno, zagotovo ne dosegajo standarda, če bi ga celo smatrali za »dobrega«. Izognil bi se temu gostiteljskemu podjetju.

Digitalni Pacifik – Digital Pacific iz več razlogov ni priporočljiv gostitelj. Če želite izvedeti več, si lahko preberete recenzijo.

Panthur  – Edina stvar, na katero pleni Panthur, je vaša kreditna kartica. Po našem mnenju so boljše izbire.

VentraIP – Zaradi ljubezni do hitrih spletnih strani se izogibajte.

Nora domena  – Če ime luda domena ni bilo opozorilno znamenje, da so ti fantje kompetentni gostitelji, potem ne vem, kaj bi še bilo.

Zuver – Povprečno vse, razen stroškov.


Internetna varnost 101

Ker vse več ljudi preživlja vedno večji čas v spletu, količina informacij, ki jih delimo in prejemamo, hitro narašča. S tem prihaja nekaj resnih pomislekov glede zasebnosti. Spodaj je nekaj odličnih vodnikov o internetni zasebnosti in varnosti.

Zasebnost Avstralija (VPN / spletna varnostna mnenja) – Naš prijatelj Ryan Sperry je sestavil ogromen seznam najboljših brezplačnih in plačljivih ponudnikov VPN za vse stranke v Avstraliji ali v njeni okolici. Na voljo je tudi veliko drugih odličnih informacij.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map