Beste forhandlervert

bilde som viser hvordan forhandlervert fungererSom vertsforhandler har du muligheten til å opprette en virksomhet der du selger andre plass på Internett. Det er du som dikterer prisen. Du er den som markedsfører og selger til kunder. Du er den som er ansvarlig for å opprettholde relasjonene du har med kundene dine.


Selskapet du kjøper hosting-tjenesten fra, er imidlertid ansvarlig for maskinvareproblemer, programvareproblemer og adressering av tekniske problemer. Du leier i utgangspunktet serverområdet. Du betaler en engrospris, slik at du kan selge den til en utsalgspris og tjene penger.

Med det å velge et kvalitetsforhandlerprogram, vil kundene dine være hos deg i 2-3 år.

I denne guiden skal vi dekke en rekke forhandlerprogrammer og hjelpe deg med å forstå hver enkelt en.

Finnes det et marked for hostingtjenester?

Ja. Bare tenk, i 2016 var det omtrent en milliard live nettsteder. I 2020, bare tre år senere, har vi nær to milliarder live nettsteder. Hver eneste dag kommer nye nettsteder på nettet. Når du selger hosting, kan du tjene penger på denne økende trenden. For å lykkes i denne bransjen, må du ha god forståelse for de andre aktørene i feltet. Du må vite hvem du skal leie serverne dine fra, samt selskapene du bør unngå. Du bør kjenne til kriteriene som de fleste som ønsker å starte et nytt nettsted ønsker, og bør du kjenne til spesifikasjonene som serverne dine skal ha for å kunne gi kundene dine en anstendig service.

De fleste vertsfirmaer tjener fortjeneste sine i det andre til tredje året av hosting, det første års fortjeneste blir vanligvis spist opp av markedsføringstiltak. Kvalitets hosting-tjenester sikrer at du kan treffe den lønnsomheten på to-tre år.

Det vi ser etter hos forhandlere

Vi kommer til å se på et par områder som vi anser som viktige for å velge en forhandlervert.

Husk at de fleste forhandlere tilbyr veldig lik pakke, enheten er ofte i detaljene. Du ønsker å vite nøyaktig hva de tilbyr gratis, slik at du kan vite hvordan du prissetter hostingtilbudet ditt og skalere opp bedriften.

Her er noen få. Hvis du trenger mer spesifikke anbefalinger på mer tekniske nettsteder (si nettapper), så send meg en e-post ([email protected]) for mer info. Takk!

Oppetid og pålitelighet

bilde av nettstedets hastighetEt annet område vi så på var oppetid og pålitelighet. Du vil ikke noe mindre enn en garanti på 99,9 prosent. Noe mindre enn det vil bety at kundene dine kan se på opptil en times nedetid hver eneste måned. Den ene timen kan være nok til å gjøre forskjellen mellom at klientens virksomhet lykkes eller at den blir en fiasko.

Noe som kundene dine vil ønske deg, og derfor bør du kreve det fra selskapet du kjøper hosting-tjenesten fra, er SSD-lagring og HTTP / 2-servere. Som du vil se, gir selskapene vi skal gjennomgå senere i denne guiden god fart og god oppetid. Noen tilbyr til og med en pengene tilbake-garanti hvis oppetid deres faller under terskelen på 99,9 prosent.

Du kan se vår live hosting sporing å se hvilke verter som har god / dårlig ytelse.

Teknisk støtte

Selv i en perfekt verden med de beste serverne, vil ting gå galt. teknisk støtteNår de gjør det, vil kundene du har solgt tjenesten til, søke deg om hjelp. Du på sin side vil se til webhotellfirmaet. Dette er grunnen til at du vil webhotellfirmaet du bruker for å gi rettidige svar og ha eksperter teknikere. Enhver forsinkelse fra hostingfirmaet med å gi deg svar eller rette problemer betyr en forsinkelse i at dine kunder får nettstedet sitt i gang igjen.

24/7 support er et absolutt must for å løse tekniske problemer. Ikke engang vurdere en forhandlervert som bruker et billettsystem. ��♂️

Pris

Den siste faktoren som vi vil vurdere er pris. Som vi nevnte er dette en virksomhet. Bedrifter handler om å tjene penger. grisebankJo billigere du kan kjøpe engrossalgshosting for, jo større fortjeneste vil du gjøre når du selger tjenesten. Alle selskapene som vi skal gjennomgå har en pris som er lav nok til at du kan tjene noen få dollar og ha litt svingrom til å vokse.

Nå som vi har foreløpige forhåndsregler, la oss dykke inn og diskutere valgene våre for de beste forhandlere webhotellfirmaene. Vi har listet dem opp i rekkefølgen vi ønsker.

Beste forhandlere av webhoteller

HostGator – Beste plan for ytelse

Nøkkelegenskaper
 • Ubegrensede domener
 • Gratis SSL
 • Gratis WHMCS-klientadministrasjons- / faktureringsprogramvare
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% oppetidsgaranti

Pros

 • White label hosting
 • Fullstendig kontroll over ressursene
 • ResellerClub-konto uten ekstra kostnad

Ulemper

 • Mangler SSD-lagring

HostGator tilbyr det vi føler er noen av de mest komplette forhandlerplanene på markedet. Planene de tilbyr gjør det lettere for forhandlere å tilby nødvendige funksjoner til kundene og administrere kundene. Det vil tillate deg som forhandler å gjøre nye funksjoner tilgjengelige for kundene dine når de kommer på nettet, og kundene dine har tilgang til kundesupport. Alt dette gjøres til en relativt rimelig pris.

Rabatt ved registrering ��

Alle de ovennevnte planene ovenfor gir deg en gratis ResellerClub-konto. Dette betyr at du kan selge 70 pluss gTLD-er og ccTLD-er til kundene dine. Det er en 80 prosent rabatt på registreringskostnader. Du kan selge domenenavn til kundene dine. Du kan hjelpe dem med å migrere nettstedet deres fra deres nåværende server til din. Siden du kjøper alle tjenestene til kostpris, kan du tjene penger når du selger dem på nytt.

HostGator har en rekke unike verktøy som gjør det mulig for deg å merke bedriften. For eksempel, HostGator har en unikt designet cPanel som du kan tilby kundene dine. Det som er flott med dette er at du kan legge til din egen logo og din egen merkevarebygging.

HostGator har laget en rekke videoer og opplæringsprogrammer. Du kan bruke disse sammen med kundene dine og merke dem slik at det ser ut som om all denne informasjonen kommer fra virksomheten din.

Du har 100 prosent kontroll over båndbredde, lagring, RAM osv. Du kan kontrollere hvordan ressursene dine blir fordelt. HostGator gir deg muligheten til å oppgradere til et nytt nivå halvveis i måneden hvis du føler at du er på nippet til å gå tom for ressurser. På denne måten mister du ikke potensielle kunder.

Utrolig pålitelig & # x1f600;

Vi valgte HostGator som vårt første valg på grunn av hvor pålitelige de er. De har en 99,9 prosent oppetidsgaranti. Du ser denne typen garantier hos mange vertsselskaper. Det vi liker med HostGator er at de faktisk følger opp med garantien. Hvis serverne deres ikke oppfyller denne terskelen i løpet av måneden, vil HostGator kompensere deg for hele måneden.

Som vi nevnte, vil kundene dine kunne bruke cPanel med merkevarebyggingen din. Du vil også kunne bruke cPanel. HostGator har gjort en fin jobb med å designe cPanel slik at den er enkel å bruke. Det har mye kraft bak seg. Du og dine kunder vil ha alle alternativene du kan forvente av cPanel med en unik redesign som ikke kan slå.

Når du leser HostGator-anmeldelser, er det tydelig å se hvorfor de rangerer som en av de beste leverandørene der ute i dag. De har utmerkede hastigheter, utrolig oppetid, og en brukervennlig cPanel. HostGator treffer hvert hovedpoeng du kan forvente av et vertsfirma i dette prisbraketten.

Det er enkelt å bruke slik at komplette nybegynnere kan mestre det raskt. Imidlertid har den kraften og funksjonene som lar strømbrukerne få til å gjøre det de vil gjøre. Det er en rekke sikkerhetsfunksjoner tilgjengelige. Noen av dem er inkludert, og andre koster ekstra. Hvorfor ikke ta det selv? HostGator tilbyr for tiden en 45 dagers pengene tilbake-garanti.

A2 Hosting – Premium Reseller Hosting

Nøkkelegenskaper
 • Gratis eNom-forhandlerkonto
 • Pengene tilbake-garanti
 • Gratis SSL og SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 GB Overføre
 • 20X raskere Turbo-alternativ

Pros

 • cPanel-integrasjon
 • Velg mellom Linux-servere eller Windows-servere
 • To gratis faktureringsprogrammer å velge mellom

Ulemper

 • Ikke mye lagringsplass

Vi valgte A2 Hosting som vårt nummer to, fordi de, i likhet med HostGator, kan gi sine kunder omtrent alt de trenger. Forhandlerplanene deres er noen av markedets beste. De inkluderer:

 • cPanel-integrasjon
 • SSD-lagring
 • WHMCS eller Blesta for administrasjon av kontoer

Omfattende sett med funksjoner & # x1f4c3;

Omtrent alle forhandlerhotellplaner, uansett selskap, har en slags faktureringsprogramvare. A2 Hosting er forskjellig ved at du får to alternativer. Hvis du kjøper “Silver” -kontoen, kan du velge mellom WHMCS og Blesta. WHMCS har fått anerkjennelse blant mange som et problemløsningsverktøy. Blesta foretrekkes fordi det er åpen kildekode, noe som betyr at brukerne er i stand til å tilpasse den til å imøtekomme deres behov.

Du kan velge en Linux-server eller en Windows-server. Operativsystemet du velger, bestemmer programvarealternativene som er tilgjengelige for deg. Dette valget tas basert på tjenestene du ønsker å tilby kundene dine. For eksempel bruker Linux cPanel og PHP. Windows vil bruke Plesk og.NET-kjerner.

Uansett hvilken plan du velger, vil du få tildelt en anstendig mengde ressurser. Den laveste nivåplanen som A2 Hosting tilbyr, støtter opptil 40 kontoer. Du kan fortsette å vokse derfra. Når bedriften vokser, kan du velge kontoer med høyere nivå som tilbyr mer lagringsplass.

En av de raskeste webvertene & # x1f686;

Vi ble imponert over A2 Hosting-hastigheten. De er blant de raskeste webvertene vi har testet. Basishastigheten deres er rask, men dette forbedres bare takket være SSD-lagring. Det finnes en rekke datasentre rundt om i verden for å levere innhold. Du har muligheten til å få en “turbo” -server. Denne serveren tilbyr hastigheter som er 20X raskere enn normalt.

A2 Hosting tilbyr fantastisk støtte. Du kan kommunisere med dem via:

 • e-post
 • Live chat
 • Telefonstøtte

I tillegg kan du benytte deg av et godt støttet kunnskapsgrunnlag. Det er en rekke guider som du kan bruke for å hjelpe kundene dine med å svare på grunnleggende spørsmål og komme i gang med å være vert for nettstedet deres.

A2 Hosting har tilbudt jevn service i mer enn 15 år. Dette har hjulpet dem med å bygge et navn på kvalitet i en verden av webhotell. Hvis du ikke er helt fornøyd med tjenesten deres, de tilbyr en pengene tilbake-garanti når som helst.

A2 hosting er et selskap som fokuserer på å gjøre ting så tilpassbare som mulig. Det kan ta litt å forstå måten de setter opp ting på, men når du først har fått en følelse av det, kommer du til å ha en billig og rask webhotell som har et imponerende utvalg av funksjoner. Les hele vår A2 Hosting-anmeldelse.

InMotion – Stor ytelse mindre funksjoner

Nøkkelegenskaper
 • 100G + diskplass
 • Gratis dedikert IP
 • Ubegrenset cPanels
 • 24/7/365 Support
 • Sikkerhetskopiering av nettstedet

Pros

 • SSD-lagring
 • White label hosting
 • Utmerket sikkerhet på nettstedet

Ulemper

 • Tilfeldig nedetid

Når du ser på alle produktene som InMotion tilbyr, ser du at noen av dem er veldig fine, og andre ser ut til å mangle funksjoner. Heldigvis er forhandlerplanene noen av de fineste funksjonene de tilbyr. InMotion gir deg muligheten til å velge mellom seks forskjellige konfigurasjoner. De tilbyr mange funksjoner, inkludert funksjoner som hjelper deg med fakturering og sikkerhetskopi.

Gjennomsiktig tjeneste ��

For oss, den største fordelen med InMotion er dens åpenhet. Når du bruker ressursene dine, er merkevaren eller navnet ditt hva andre ser. InMotion fungerer i bakgrunnen. På denne måten er det ingen forvirring mellom virksomheten din og deres. Dette øker troverdigheten din.

Ressursene du blir tilbudt er imponerende. Forhandlerservere er utstyrt med SSD-lagring samt RAID – 6 databeskyttelse. Dette gir deg raskeste hastigheter tilgjengelig for dataoverføring. Samtidig er du i stand til å opprettholde overflødighet.

Det er et par andre fordeler du får fra dem som forhandler. For eksempel vil du motta en gratis konto hos Enom. Dette vil gjøre det mulig for deg å tilby SSL-registrering og domenenavn til kundene dine. Du vil motta faktureringsprogramvare for WHMCS. Denne programvaren er populær fordi den letter automatiske fakturaer, innsamling av betaling og sporing av kundene dine.

Stor supportteam & # x1f4de;

InMotion tilbyr en rekke andre godbiter til kundene sine. Det ene er støtteapparatet de har. Det er noe av det beste vi har samhandlet med. Personalet deres er delt inn i to forskjellige avdelinger. Dette gjør det lettere for deg å finne svaret på det nøyaktige spørsmålet du eller dine kunder kan ha. Mange av de ansatte er trening på tvers. Så du snakker kanskje med en selger, men de vil også kunne tilby teknisk støtte.

InMotion tilbyr deg en rekke sikkerhetsfunksjoner. Patchman-beskyttelse mot skadelig programvare betyr at serveren din stadig blir søkt etter skadelig programvare. Alt som blir funnet å være tvilsomt vil bli satt i karantene og fjernet. Corero DDoS-beskyttelse er der for å beskytte serveren din mot brute force-angrep.

InMotion tilbyr sine kunder omtrent alt de trenger. Ekstra programvare kan være inkludert gratis eller vil være tilgjengelig for kjøp. Vi kan ikke komme over hvor imponert vi er med funksjonene som de har tilgjengelig.

WordPress-støtten deres er stor. De har et responsivt supportteam og tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner. InMotion tilbyr sine kunder en 90 dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve dem uten risiko.

SiteGround – Great Cloud Reseller Hosting

Nøkkelegenskaper
 • Lav som $ 42 / år
 • Beste støttehender
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flere serverplasseringer

Pros

 • SSD-lagring
 • Rimelig pris
 • Fenomenal kundesupport

Ulemper

 • Du kan bare kjøpe årlig hosting

Vi har ofte diskutert hva vi liker med SiteGround. Det er et av de bedre vertsalternativene for WordPress. Alle grunnene til at vi har nevnt og mer er grunnen til at vi la dem til denne listen. SiteGround er et raskt hostingalternativ til en lav pris. De tilbyr fenomenal støtte.

Gir deg kreditter

SiteGround har en forhandlervert plan som er annerledes enn hva du får med de fleste andre verter. Med de fleste andre verter vil du kjøpe en månedlig plan eller en årsplan som du kan videreselge. SiteGround gir deg studiepoeng. Hver kreditt gir deg ett års forhandlertjeneste. Du kan kjøpe så mange studiepoeng du vil til enhver tid. Det som er flott med dem, er at de ikke går ut. Dette betyr at du kan fornye en kundes konto eller åpne en ny konto når du vil.

For mange fungerer denne måten å samhandle bedre på enn planer som begrenser tilgangen til ressurser, avhengig av plannivået du kjøper. Med SiteGround, hver konto er for ett nettsted. Så du kan tilby kundene dine en omfattende plan. Én kunde vil kanskje at ett nettsted skal være vert i tre år. Så du kjøper tre studiepoeng. Eller en annen kunde vil kanskje at syv nettsteder skal være vert for ett år, så du kjøper og gir dem syv studiepoeng.

For forhandlere som er vant til å handle med andre vertsselskaper, kan denne måten å samhandle på virke litt rart. Imidlertid er det raskt mange som setter pris på fleksibiliteten som denne typen plan tilbyr. I stedet for å ha en universell konto, kan hver plan tilpasses for å imøtekomme behovene til kunden som skal motta den.

Gratis daglige sikkerhetskopier & # x1f193;

I tillegg til den unike måten de nærmer seg forhandlerhotell, har SiteGround mye å tilby. Siteground tilbyr hosting med hvite etiketter. Dette betyr at all merkevaren deres fjernes, og at du kan sette merkevaren din på sin plass.

Kundene dine mottar en rekke attraktive funksjoner. Hver av nettstedene deres kan sikkerhetskopieres hver dag gratis. Tretti tidligere sikkerhetskopier oppbevares. Kundene dine vil motta et gratis Cloudflare CDN. Dette vil ikke bare forbedre hastighetene, men det vil hjelpe kundene dine å bekjempe DDoS-angrep.

Hver server er HTTP / 2 aktivert. Alle er utstyrt med SSD-lagring. Kundene dine har tillit til å vite at de får den nyeste teknologien.

Etter vår mening, Siteground er blant de mest solgte alternativene. De har omfattende planer. Personalet deres gir fantastisk støtte. De tilbyr solide hastigheter. Det er mye om denne verten som er attraktiv. Du kan prøve det selv takket være deres 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

I slekt: Slik sikkerhetskopierer du nettstedet ditt

Avsluttende ord

Å være forhandler av webhotell er en virksomhet med ubegrenset potensiale. Veksten i virksomheten din og kundenes lykke avhenger av webhotellet du leier tjenesten din fra. Etter hvert som du har gjort din egen undersøkelse, har du sannsynligvis sett at det ikke er mange tilbydere som gir opp plass på serverne sine for at andre skal videreselge. Og mange av de som støtter forhandlere tilbyr ikke de beste verktøyene eller tjenestene. Dette er grunnen til at vi laget denne guiden for å inkludere det vi følte var de beste leverandørene.

Vær også oppmerksom på at noen billige hostingfirmaer også tilbyr forhandlerplaner til en brøkdel av prisen.

Har du jobbet med andre forhandlere? Hva er fordeler og ulemper med å være i denne virksomheten? Vi vil gjerne høre fra deg. Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarfeltet nedenfor.

For mer informasjon om våre andre anmeldelser, les vår beste guide for webhotell. Takk som alltid for at du tok deg tid til å lese guidene våre.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map