Bedste forhandler-vært

billede, der viser, hvordan forhandlerhosting fungererSom hostingforhandler har du muligheden for at skabe en virksomhed, hvor du sælger andre plads på Internettet. Du er den, der dikterer prisen. Du er den, der markedsfører og sælger til kunder. Du er den, der er ansvarlig for at bevare de forhold, du har med dine klienter.


Virksomheden, som du køber hostingtjenesten fra, er dog ansvarlig for hardwareproblemer, softwareproblemer og adressering af tekniske problemer. Du lejer dybest set serverpladsen. Du betaler en engrospris, så du er i stand til at videresælge den til en detailsalgspris og få en fortjeneste.

Med det i tankerne at vælge et kvalitetsforhandlerprogram vil du sikre, at dine kunder bliver hos dig i 2-3 år.

I denne vejledning vil vi dække et antal forhandlerprogrammer og hjælpe dig med bedre at forstå hver enkelt.

Er der et marked for hosting-tjenester?

Ja. Bare forestil dig, at der i 2016 var omkring en milliard levende websteder. I 2020, kun tre år senere, har vi tæt på to milliarder live-websteder. Hver eneste dag kommer nye websteder online. Når du videresælger hosting, kan du tjene penge på denne voksende tendens. For at få succes i denne forretning skal du have en god forståelse af de andre spillere på banen. Du skal vide, hvem du skal leje dine servere fra, såvel som de virksomheder, du skal undgå. Du skal vide, hvilke kriterier flertallet af mennesker, der ønsker at starte et nyt websted, ønsker, og du skal kende de specifikationer, som dine servere skal have for at kunne give dine kunder en anstændig service.

De fleste hostingfirmaer fortjener deres fortjeneste i det andet til tredje års hosting, det første års overskud spises generelt af markedsføringsindsats. Kvalitets hosting-tjenester sikrer, at du kan ramme den to-tre-årige rentabilitet.

Hvad vi ser efter hos forhandlere

Vi vil se på et par områder, som vi anser for vigtige ved valg af en forhandler-vært.

Husk, at de fleste forhandlere tilbyder meget lignende pakke, enheden er ofte i detaljerne. Du ønsker at vide nøjagtigt, hvad de tilbyder gratis, så du kan vide, hvordan du prissætter dit hosting-tilbud og skalerer din virksomhed op.

Her er et par stykker. Hvis du har brug for mere specifikke henstillinger på flere tekniske websteder (sige webapps), så send mig en e-mail ([email protected]) for mere info. Tak!

Oppetid og pålidelighed

billede af webstedets hastighedEt andet område, vi kiggede på, var oppetid og pålidelighed. Det ønsker du ikke noget mindre end en 99,9 procent oppetidsgaranti. Noget mindre end det vil betyde, at dine kunder kan se på op til en times driftstid hver eneste måned. Den ene time kan være nok til at gøre forskellen mellem, at din klients virksomhed lykkes, eller at den er en fiasko.

Noget, som dine klienter vil ønske sig fra dig, og derfor skal du kræve det fra det firma, du køber hosting-tjenesten fra, er SSD-lager og HTTP / 2-servere. Som du vil se, giver de virksomheder, vi skal gennemgå senere i denne guide, god hastighed og god oppetid. Nogle tilbyder endda en pengene tilbage-garanti, hvis deres oppetid falder under tærsklen på 99,9 procent.

Du kan se vores live hosting tracking at se, hvilke værter der har god / dårlig ydelse.

Teknisk support

Selv i en perfekt verden med de bedste servere går tingene galt. teknisk supportNår de gør det, vil de klienter, som du har solgt din service til, søge dig efter hjælp. Du vil igen se til webhostingfirmaet. Dette er grunden til, at du ønsker det det webhostingfirma, du bruger til at give rettidige svar og have ekspertteknikere. Enhver forsinkelse fra hostingfirmaet med at give dig svar eller korrigere problemer betyder en forsinkelse i, at dine klienter får deres websted op og kører igen.

24/7 support er et absolut must for at løse tekniske problemer. Overvej ikke engang en forhandler-hosting, der bruger et billetsystem. ��♂️

Pris

Den sidste faktor, som vi vil overveje, er pris. Som vi nævnte, er dette en forretning. Virksomheder handler om at tjene penge. sparegrisJo billigere du kan købe engrossalgshosting til, jo større fortjeneste har du til at tjene, når du videresælger tjenesten. Alle de virksomheder, som vi skal gennemgå, har en pris, der er lavt nok til at give dig mulighed for at tjene et par dollars og have en lille smule rum til at vokse.

Nu hvor vi har foreløbige forholdsregler, lad os dykke ind og diskutere vores valg til de bedste forhandlere af webhostingfirmaer. Vi har anført dem i den rækkefølge, vi ønsker.

Bedste forhandlere af webhosting

HostGator – Bedste plan for ydelse

Nøglefunktioner
 • Ubegrænsede domæner
 • Gratis SSL
 • Gratis WHMCS-klientadministrations- / faktureringssoftware
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% oppetidsgaranti

Fordele

 • Hvid label hosting
 • Fuld kontrol over ressourcerne
 • ResellerClub-konto uden ekstra omkostninger

Ulemper

 • Mangler SSD-lager

HostGator tilbyder, hvad vi føler er nogle af de mest komplette forhandlerplaner på markedet. Planerne, de tilbyder, gør det lettere for forhandlere at levere nødvendige funktioner til deres klienter og administrere deres kunder. Det giver dig som forhandler mulighed for at stille nye funktioner til rådighed for dine klienter, når de kommer online, og dine klienter har adgang til kundesupport. Alt dette gøres til en relativt billig pris.

Rabat ved registrering ��

Alle ovenstående listede planer giver dig en gratis ResellerClub-konto. Dette betyder, at du er i stand til at sælge 70 plus gTLD’er og ccTLD’er til dine kunder. Der er en 80 procent rabat på registreringsomkostninger. Du er i stand til at sælge domænenavne til dine kunder. Du kan hjælpe dem med at migrere deres websted fra deres nuværende server til din. Da du køber alle tjenester til en pris, kan du tjene penge, når du videresælger dem.

HostGator har en række unikke værktøjer, der gør det muligt for dig at brand din virksomhed. For eksempel, HostGator har et unikt designet cPanel som du kan tilbyde dine kunder. Det, der er fantastisk ved dette, er, at du kan tilføje dit eget logo og dit eget branding.

HostGator har oprettet en række videoer og tutorials. Du kan bruge disse sammen med dine klienter og mærke dem, så det ser ud til, at alle disse oplysninger kommer fra din virksomhed.

Du har 100 procent kontrol over båndbredde, opbevaring, RAM osv. Du kan kontrollere, hvordan dine ressourcer tildeles. HostGator giver dig mulighed for at opgradere til et andet niveau halvvejs i måneden, hvis du føler, at du er på randen af ​​at løbe tør for ressourcer. På denne måde mister du ikke potentielle kunder.

Utrolig pålidelig & # x1f600;

Vi valgte HostGator som vores nummer et på grund af hvor pålidelige de er. De har en 99,9 procent oppetidsgaranti. Du ser denne type garanti hos mange hostingfirmaer. Hvad vi kan lide ved HostGator er, at de faktisk følger op med deres garanti. Hvis deres servere ikke opfylder denne tærskel i løbet af måneden, kompenserer HostGator dig for hele måneden.

Som vi nævnte, vil dine kunder være i stand til at bruge cPanel til dit branding. Du vil også kunne bruge cPanel. HostGator har gjort et dejligt stykke arbejde med at redesigne cPanel, så det er let at bruge. Det har en masse magt bag sig. Du og dine klienter har alle de muligheder, du ville forvente af cPanel med en unik redesign, der ikke kan slå.

Når du læser anmeldelser af HostGator, er det tydeligt at se, hvorfor de rangerer som en af ​​de bedste udbydere derude i dag. De har fremragende hastigheder, fantastisk oppetid og en nem at bruge cPanel. HostGator rammer ethvert vigtigt punkt, du ville forvente af et hostingfirma i denne pris.

Det er let nok at bruge, så komplette newbies kan mestre det hurtigt. Det har dog den magt og de funktioner, der giver strømbrugerne mulighed for at få gjort, hvad de vil gøre. Der er en række sikkerhedsfunktioner tilgængelige. Nogle af dem er inkluderet, og andre koster ekstra. Hvorfor ikke tage det selv et skud? HostGator tilbyder i øjeblikket en 45 dages pengene-tilbage-garanti.

A2 Hosting – Premium Reseller Hosting

Nøglefunktioner
 • Gratis eNom-forhandlerkonto
 • Pengene tilbage garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 DK Overførsel
 • 20X hurtigere Turbo mulighed

Fordele

 • cPanel-integration
 • Vælg mellem Linux-servere eller Windows-servere
 • To gratis faktureringsprogrammer at vælge imellem

Ulemper

 • Ikke meget lagerplads

Vi valgte A2 Hosting som vores nummer to, fordi de, i lighed med HostGator, er i stand til at give deres kunder næsten alt, hvad de har brug for. Deres forhandlerplaner er nogle af de bedste på markedet. De omfatter:

 • cPanel-integration
 • SSD-opbevaring
 • WHMCS eller Blesta til styring af konti

Omfattende sæt funktioner & # x1f4c3;

Næsten alle forhandler-hostingplaner, uanset firmaet, har en form for faktureringssoftware. A2 Hosting er anderledes, fordi du får to muligheder. Hvis du køber “Sølv” -konto, kan du vælge mellem WHMCS og Blesta. WHMCS har fået anerkendelse blandt mange som et problemløsningsværktøj. Blesta favoriseres, fordi det er open source, hvilket betyder, at brugerne er i stand til at tilpasse det til at imødekomme deres behov.

Du kan vælge en Linux-server eller en Windows-server. Det operativsystem, du vælger, bestemmer de softwareindstillinger, der er tilgængelige for dig. Dette valg træffes på baggrund af de tjenester, du vil tilbyde dine kunder. For eksempel bruger Linux cPanel og PHP. Windows bruger Plesk- og.NET-kerner.

Uanset hvilken plan du vælger, får du tildelt en anstændig mængde ressourcer. Den laveste niveauplan, som A2 Hosting tilbyder, understøtter op til 40 konti. Du kan fortsætte med at vokse derfra. Når din virksomhed vokser, kan du vælge højere niveaukonti, der tilbyder mere lagerplads.

En af de hurtigste værter & # x1f686;

Vi var imponeret over A2 Hosting’s hastighed. De er blandt de hurtigste webhosts, vi har testet. Deres basishastighed er hurtig, men dette forbedres kun takket være SSD-lageret. Der er en række datacentre over hele verden til at levere indhold. Du har muligheden for at få en “turbo” server. Denne server tilbyder hastigheder, der er 20X hurtigere end normalt.

A2 Hosting tilbyder fantastisk support. Du er i stand til at kommunikere med dem via:

 • E-mail
 • Live chat
 • Telefon support

Derudover er du i stand til at gøre brug af et godt understøttet vidensgrundlag. Der er en række guider, som du kan bruge til at hjælpe dine kunder med at besvare grundlæggende spørgsmål og komme i gang med at være vært for deres websted.

A2 Hosting har tilbudt konsekvent service i mere end 15 år. Dette har hjulpet dem med at opbygge et navn på kvalitet i en verden af ​​webhosting. Hvis du ikke er helt tilfreds med deres service, de tilbyder en pengene tilbage-garanti når som helst.

A2-hosting er et firma, der fokuserer på at gøre tingene så tilpasselige som muligt. Det kan tage lidt at forstå, hvordan de indstiller tingene, men når du først har fået en fornemmelse af det, vil du have en billig og hurtig webhost, der har en imponerende række funktioner. Læs vores fulde A2 Hosting-anmeldelse.

InMotion – Fantastisk ydelse færre funktioner

Nøglefunktioner
 • 100G + diskplads
 • Gratis dedikeret IP
 • Ubegrænset cPanels
 • 24/7/365 Support
 • Site backup

Fordele

 • SSD-opbevaring
 • Hvid label hosting
 • Fremragende sikkerhed på stedet

Ulemper

 • Lejlighedsvis nedetid

Når du ser på alle de produkter, som InMotion tilbyder, kan du se, at nogle af dem er meget pæne, og andre ser ud til at mangle funktioner. Heldigvis er deres forhandlerplaner nogle af de pænere funktioner, de tilbyder. InMotion giver dig muligheden for at vælge mellem seks forskellige konfigurationer. De tilbyder mange funktioner, herunder funktioner, der hjælper dig med fakturering og sikkerhedskopiering.

Gennemsigtig service ��

For os, den største fordel ved InMotion er dens gennemsigtighed. Når du bruger deres ressourcer, er dit branding eller dit navn, hvad andre ser som et hvidt etiketprodukt. InMotion fungerer i baggrunden. På denne måde er der ingen forvirring mellem din virksomhed og deres. Dette øger din troværdighed.

De ressourcer, du får tilbud, er imponerende. Forhandlerservere er udstyret med SSD-lagring såvel som RAID – 6 databeskyttelse. Dette giver dig the hurtigste hastigheder til rådighed for dataoverførsel. På samme tid er du i stand til at opretholde redundans.

Der er et par andre frynsegoder, som du får fra dem som forhandler. For eksempel vil du modtage en gratis konto hos Enom. Dette vil gøre det muligt for dig at tilbyde dine kunder SSL-registrering og domænenavne. Du modtager WHMCS-faktureringssoftware. Denne software er populær, fordi den letter automatiske fakturaer, indsamling af betaling og sporing af dine kunder.

Fantastisk supportteam & # x1f4de;

InMotion tilbyder en række andre godbidder til deres kunder. Den ene er det supportteam, de har. det er en af ​​de bedste, vi har interageret med. Deres personale er opdelt i to forskellige afdelinger. Dette gør det lettere for dig at finde svaret på det nøjagtige spørgsmål, som du eller dine kunder måtte have. Mange af deres medarbejdere er trænet på tværs. Så du taler muligvis med en sælger, men de vil også være i stand til at yde teknisk support.

InMotion tilbyder dig en række sikkerhedsfunktioner. Patchman malware-beskyttelse betyder, at din server konstant søges efter ondsindet software. Alt, der viser sig at være tvivlsomt, vil blive karantæne og fjernet. Corero DDoS-beskyttelse er der for at beskytte din server mod brute force-angreb.

InMotion tilbyder deres kunder næsten alt, hvad de har brug for. Ekstra software kan inkluderes gratis eller kan købes. Vi kan ikke komme over, hvor imponeret vi er over de funktioner, de har til rådighed.

Deres WordPress-support er stor. De har et responsivt supportteam og tilbyder en bred vifte af sikkerhedsfunktioner. InMotion tilbyder deres kunder en 90-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve dem uden risiko.

SiteGround – Great Cloud Reseller Hosting

Nøglefunktioner
 • Lavt som $ 42 / år
 • Bedste support hænder ned
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flere serverplaceringer

Fordele

 • SSD-opbevaring
 • Billig pris
 • Fænomenal kundesupport

Ulemper

 • Du kan kun købe en årlig hosting

Vi har ofte drøftet, hvad vi kan lide ved SiteGround. Det er en af ​​de bedre hostingindstillinger for WordPress. Alle de grunde, som vi har nævnt og mere, er, hvorfor vi føjede dem til denne liste. SiteGround er en hurtig hostingindstilling med en lav pris. De tilbyder fænomenal støtte.

Giver dig kredit

SiteGround har en forhandler-hostingplan, der er anderledes end hvad du får med de fleste andre værter. Hos de fleste andre værter vil du købe en månedlig plan eller en årlig plan, som du kan videresælge. SiteGround giver dig kredit. Hver kredit giver dig et års forhandlertjeneste. Du kan købe så mange kreditter, som du vil på et givet tidspunkt. Det, der er godt ved dem, er, at de ikke udløber. Dette betyder, at du kan fornye en klients konto eller åbne en ny konto, når du vil.

For mange fungerer denne måde at interagere bedre på end planer, der begrænser din adgang til ressourcer, afhængigt af niveauet for den plan, du køber. Med SiteGround, hver konto er til et websted. Så du kan tilbyde dine kunder en omfattende plan. En kunde ønsker muligvis, at et websted skal være vært i tre år. Så du køber tre point. Eller en anden kunde ønsker måske, at syv websteder skal være vært i et år, så du køber og giver dem syv kreditter.

For forhandlere, der er vant til at handle med andre hostingfirmaer, kan denne måde at interagere på synes lidt underlig. Mange kommer dog hurtigt til at sætte pris på den fleksibilitet, denne type plan tilbyder. I stedet for at have en universel konto, kan hver plan tilpasses for at imødekomme behovene hos den kunde, der vil modtage den.

Gratis daglige sikkerhedskopier & # x1f193;

Ud over den unikke måde, de nærmer sig forhandlerhosting, har SiteGround meget at tilbyde. SiteGround tilbyder hosting af hvide mærker. Dette betyder, at al deres branding fjernes, og du er i stand til at sætte dit brand på sin plads.

Dine kunder modtager en række attraktive funktioner. Hver af deres websteder kan sikkerhedskopieres dagligt gratis. 30 tidligere sikkerhedskopier opbevares. Dine kunder modtager et gratis Cloudflare CDN. Dette vil ikke kun forbedre hastigheden, men det vil hjælpe dine klienter med at bekæmpe DDoS-angreb.

Hver server er HTTP / 2 aktiveret. Alle af dem er udstyret med SSD-opbevaring. Dine kunder har tilliden til at vide, at de får den nyeste teknologi.

Efter vores mening, SiteGround er blandt de bedste muligheder for videresalg. De har omfattende planer. Deres personale giver fantastisk støtte. De tilbyder solide hastigheder. Der er meget om denne vært, der er attraktiv. Du kan prøve det selv takket være deres 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Relaterede: Sådan sikkerhedskopieres dit websted

Afsluttende ord

At være forhandler af webhosting er en virksomhed med et ubegrænset potentiale. Væksten i din virksomhed og dine kunders lykke afhænger af webhosten, som du lejer din service fra. Da du har foretaget din egen research, har du sandsynligvis set, at der ikke er mange udbydere, der opgiver plads på deres servere, så andre kan videresælge. Og mange af dem, der støtter forhandlere, tilbyder ikke de bedste værktøjer eller tjenester. Dette er grunden til, at vi lavede denne guide til at inkludere, hvad vi mente var de bedste udbydere.

Bemærk også, at nogle billige hostingfirmaer også tilbyder forhandlerplaner til en brøkdel af prisen.

Har du arbejdet med andre forhandlere? Hvad er fordele og ulemper ved at være i denne forretning? Vi vil meget gerne høre fra dig. Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor.

For mere information om vores andre anmeldelser, kan du læse vores bedste guide til webhosting. Tak som altid for at have taget dig tid til at læse vores guider.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector