6 af de bedste gratis elementor-temaer i 2019

Vi har været nede på denne vej før og præsenteret dig nedbyggingen på sidebyggerne. Det er MEGET sidebyggerforslag for at gøre dit liv lettere med hensyn til at designe din webside uden tårerne. Vi har også lært dig hvordan du er vært for dit WordPress-sted fra bunden og identificeret de mest almindelige fejl, når du bygger dit WP-sted. Og nu vender vi tilbage til sidebygere med vægt på populariteten af ​​Elementor-plugin. Ville det ikke være pænt at vide, hvad gratis tema ville gøre Elementor komplet?


Elementor er en af ​​de bedste sidebygere derude. Og hvis du beslutter at bruge dette værktøj, vil du også have et tema, der passer godt til det.

Så her er en liste over de seks bedste gratis Elementor-temaer, som du bestemt skal tjekke ud.

1. Astra

Astra er et gratis WordPress-tema, der har fremragende hastighed og enkelhed. Det muliggør forhåndsvisning af realtid i WordPress-tilpasseren, så brugeren føler sig selvsikker på at udføre ændringerne. Før vi glemmer, har vi det en detaljeret gennemgang af Astra-tema her.

Nøglefunktioner i Astra:

 • Dens ydeevne er pålidelig, da det eliminerer jQueries.
 • Det har forudbyggede websteder, der er Elementor-optimeret.
 • Indeholder et bredt udvalg af tilpasningsindstillinger som layout, skrifttyper, overskrifter og mange flere.

En anden bedste funktion ved Astra er, at det tilbyder et kæmpe bibliotek med demoer, der er gratis adgang. Dens fleksibilitet er dens nøgle til at hjælpe dig med at oprette et websted, der skiller sig ud.

Besøg Astra

2. GenererPress

Generate Press er et letvægtstema, der er fantastisk at udvide med en premium pakke med udvidelser. Det er velkendt for at have høje standarder for kodning og tilgængelighed. Det holder dit websted sikkert og sikrer, at næsten alle kan få adgang til dit websted.

Nøglefunktioner i GeneratePress:

 • Det er bygget med SEO i tankerne.
 • Giver layoutkontroller til tilpasning af polstring, marginer, sidebjælker og andre elementer på dit websted.
 • Giver adgang til mere end 10 Elementor-optimerede demoer.

Du kan kombinere GeneratePress ‘layoutkontroller med Elementor for at forenkle processen med at oprette et responsivt websted.

Besøg GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP er kendt for at være den mest generøse tema-udbyder af gratis pakker, da den giver store muligheder og en række forskellige temaer med mere innovative funktioner sammenlignet med andre. Tag en dukkert og dykke ned i vores OceanWP-anmeldelse fra 2019 her.

Desuden giver det unikke Elementor-tilføjelser til at udvide funktionaliteten af ​​din sidebygger og øge hastigheden ved at oprette dit websted.

Nøglefunktioner ved OceanWP:

 • Tilbyder hurtig sideindlæsningstid og indbygget SEO
 • Har RTL Support
 • Et bredt udvalg af gratis skabeloner
 • Inkluderer nem WooCommerce-integration til online-sælgere.

OceanWPs support er fuldt lydhør med hensyn til spørgsmålene fra sine brugere.

Besøg OceanWP

4. Side Builder Framework

Page Builder Framework er et meget tilpasseligt plugin, der specifikt er oprettet til at arbejde med sidebygere som Elementor. Dets fokus er på fleksibiliteten og hastigheden, der gør webstedsudviklerne tilfredse.

Nøglefunktioner i Side Builder Framework:

En anden god ting med Page Builder Framework integreret i Elementor er, at det giver den nemmeste måde at oprette en side med fuld kontrol på tilpasning og mange funktioner at udforske.

Besøg Side Builder Framework

5. Hej tema

Hello Theme er nyt i branchen, men det tilbyder et let og hurtigt WordPress-tema. Hello Theme tilbyder en 100% kompatibilitet med Elementor, der giver dig mulighed for at designe dine sider uden besvær.

Nøglefunktioner ved Hello Theme:

Vær opmærksom på, at Hello Theme er for evigt gratis, hvilket gør brugerne glade, da de kan fokusere på at designe og tilpasse deres websted uden at bekymre sig om abonnementsgebyret.

Besøg Hello Theme

6. Genesis

Genesis Framework er beregnet til at give en ydelsesoptimeret base, hvor du kan designe og beslutte på egen hånd. Det giver udviklerne adgang til de genanvendelige skabeloner til designet og kombinerer det med deres ideer til fuldt ud at tilpasse deres temaer, der skal bruges på deres sider.

Nøglefunktioner i Genesis Framework:

 • Det giver en masse temaindstillinger at vælge imellem.
 • Det har en mulighed for forhåndsvisning af forhåndsvisning til at kontrollere og gennemgå design og redigere dem, når du har brug for det.
 • Det har en tilpasselig overskrift, hvor du kan tilføje tekstbaserede logoer eller uploade dit eget logo.
 • Det er mobile lydhør.

Genesis Theme giver også en lang række nye layouts og skabeloner, som du kan vælge imellem til det unikke ved deres websider.

Besøg Genesis Framework

Konklusion

At starte din egen webside kan være lidt stressende, men med hjælp fra sidebygere og deres tilknyttede temaer kan de gøre dit liv bedre.

Husk, at valg af et tema skal matche din valgte sidebygger, og det skal være pålideligt hurtigt og let at undgå fejl på dit live websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map