6 av de beste gratis elementærtemaene i 2019

Vi har vært nede på denne veien før og presentert deg nedlastingen på sidebyggerne. Det er mange forslag fra sidebygger for å gjøre livet ditt enklere med tanke på utforming av websiden din uten tårene. Vi har også lært deg hvordan du skal være vert for ditt WordPress-nettsted fra bunnen av og identifisert de vanligste feilene når du bygger WP-nettstedet ditt. Og nå går vi tilbake til sidebyggerne, med vekt på populariteten til Elementor-plugin. Ville det ikke være rart å vite hvilket gratis tema som ville gjøre Elementor komplett?


Elementor er en av de beste sidebyggerne der ute. Hvis du bestemmer deg for å bruke dette verktøyet, vil du også ha et tema som passer godt med det.

Så her er en liste over de seks beste gratis Elementor-temaene du absolutt trenger å sjekke ut.

1. Astra

Astra er et gratis WordPress-tema som har utmerket hastighet og enkelhet. Det muliggjør forhåndsvisning av sanntid i WordPress-tilpasningen, slik at brukeren føler seg trygg på å gjøre endringene. Før vi glemmer, har vi det en detaljert gjennomgang av Astra-tema her.

Viktige funksjoner for Astra:

 • Ytelsen er pålitelig siden den eliminerer jQueries.
 • Den har forhåndsbygde nettsteder som er Elementor-optimaliserte.
 • Inkluderer et bredt utvalg av tilpasningsinnstillinger som layout, skrifter, overskrifter og mange flere.

Et annet best trekk ved Astra er at det tilbyr et stort bibliotek med demoer som er gratis tilgjengelig. Fleksibiliteten er nøkkelen til å hjelpe deg med å lage en webside som skiller seg ut.

Besøk Astra

2. GenererPress

Generate Press er et lett tema som er flott å utvide med en premium pakke med utvidelser. Det er kjent for å ha høye standarder for koding og tilgjengelighet. Det holder nettstedet ditt sikkert og sikrer at nesten alle kan få tilgang til nettstedet ditt.

Viktige funksjoner i GeneratePress:

 • Det er bygget med SEO i tankene.
 • Tilbyr layoutkontroller for å tilpasse polstring, marginer, sidefelt og andre elementer på nettstedet ditt.
 • Gir tilgang til mer enn 10 Elementoroptimaliserte demoer.

Du kan kombinere GeneratePress ‘layoutkontroller med Elementor for å forenkle prosessen med å lage et responsivt nettsted.

Besøk GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP er kjent for å være den mest generøse temaprodusenten av gratis pakker siden den gir enorme alternativer og en rekke temaer, med mer innovative funksjoner sammenlignet med andre. Ta en dukkert og dykk inn vår OceanWP-anmeldelse fra 2019 her.

I tillegg gir det unike Elementor-tillegg for å utvide funksjonaliteten til sidebyggeren og øke hastigheten på å opprette nettstedet ditt.

Viktige funksjoner i OceanWP:

 • Tilbyr rask sideinnlastingstid og innebygd SEO
 • Har RTL Support
 • Et bredt utvalg av gratis maler
 • Inkluderer enkel WooCommerce-integrasjon for online selgere.

OceanWPs støtte er fullt ut responsiv når det gjelder spørsmålene til brukerne.

Besøk OceanWP

4. Side Builder Framework

Page Builder Framework er en veldig tilpassbar plugin som er spesielt laget for å samarbeide med sidebygger som Elementor. Fokuset er på fleksibiliteten og hastigheten som gjør nettstedutviklerne fornøyde.

Viktige funksjoner i Page Builder Framework:

En annen god ting med Page Builder Framework integrert i Elementor er at det gir den enkleste måten å lage en side med full kontroll på tilpasning og mange funksjoner å utforske.

Besøk Side Builder Framework

5. Hello Theme

Hello Theme er nytt i bransjen, men det tilbyr et lett og raskt WordPress-tema. Hello Theme tilbyr en 100% kompatibilitet med Elementor som lar deg designe sidene dine uten problemer.

Viktige funksjoner i Hello Theme:

Vær oppmerksom på at Hello Theme er for alltid gratis, noe som gjør brukerne glade fordi de kan fokusere på å designe og tilpasse nettstedet sitt uten å bekymre seg for abonnementsavgiften.

Besøk Hello Theme

6. Første Mosebok

Genesis Framework er ment å gi en ytelsesoptimalisert base hvor du kan designe og bestemme på egen hånd. Det lar utviklerne få tilgang til gjenbrukbare maler for designet og kombinere det med ideene sine for å tilpasse temaene deres til å bli brukt på sidene sine.

Viktige funksjoner i Genesis Framework:

 • Det gir mange temalternativer å velge mellom.
 • Det har et forhåndsvisningsalternativ i sanntid for å sjekke og gjennomgå designene og redigere dem når du trenger.
 • Den har en tilpassbar topptekst der du kan legge til tekstbaserte logoer eller laste opp din egen logo.
 • Den er mobil responsiv.

Genesis Theme gir også et bredt utvalg av nye oppsett og maler som du kan velge mellom for det unike på websidene deres.

Besøk Genesis Framework

Konklusjon

Å starte opp ditt eget nettsted kan være litt stressende, men med hjelp av sidebyggere og tilhørende temaer kan de gjøre livet ditt bedre.

Husk at det å velge et tema skal samsvare med den valgte sidebyggeren, og det skal være pålitelig raskt og lett å unngå feil på ditt live nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map