6 van de beste gratis Elementor-thema’s in 2019

We zijn eerder op deze weg geweest en hebben u voorgesteld de lowdown op paginabuilders. Dat zijn VEEL suggesties voor paginabuilder om uw leven gemakkelijker te maken in termen van het ontwerpen van uw webpagina zonder de tranen. We hebben je ook geleerd hoe u uw WordPress-site kunt hosten helemaal opnieuw en geïdentificeerd de meest voorkomende fouten bij het bouwen van uw WP-site. En nu gaan we weer terug naar paginabuilders, met de nadruk op de populariteit van de Elementor-plug-in. Zou het niet leuk zijn om te weten welk gratis thema Elementor compleet zou maken?


Elementor is een van de beste paginabouwers die er zijn. En als u besluit deze tool te gebruiken, wilt u ook een thema dat er goed bij past.

Dus, hier is een lijst met de zes beste gratis Elementor-thema’s die je zeker moet bekijken.

1. Astra

Astra is een gratis WordPress-thema met een uitstekende snelheid en eenvoud. Het maakt realtime previews mogelijk in de WordPress-aanpasser, zodat de gebruiker er zeker van kan zijn dat hij de wijzigingen doorvoert. Voordat we het vergeten, hebben we een gedetailleerde Astra-themareview hier.

Belangrijkste kenmerken van Astra:

 • De prestaties zijn betrouwbaar omdat het jQueries elimineert.
 • Het heeft vooraf gebouwde sites die zijn geoptimaliseerd voor Elementor.
 • Bevat een ruime keuze aan aanpassingsinstellingen zoals lay-outs, lettertypen, kopteksten en nog veel meer.

Een andere beste eigenschap van Astra is dat het een enorme bibliotheek met gratis demo’s biedt. De flexibiliteit is de sleutel om u te helpen een website te maken die opvalt.

Bezoek Astra

2. GeneratePress

Generate Press is een lichtgewicht thema dat geweldig is om uit te breiden met een premium pakket extensies. Het staat bekend om zijn hoge normen op het gebied van codering en toegankelijkheid. Het houdt uw website veilig en zorgt ervoor dat bijna iedereen toegang heeft tot uw site.

Belangrijkste kenmerken van GeneratePress:

 • Het is gebouwd met SEO in gedachten.
 • Biedt lay-outopties voor het aanpassen van opvulling, marges, zijbalken en andere elementen van uw website.
 • Biedt toegang tot meer dan 10 door Elementor geoptimaliseerde demo’s.

U kunt de lay-outbesturingselementen van GeneratePress combineren met Elementor om het proces van het maken van een responsieve website te vereenvoudigen.

Bezoek GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP staat bekend als de meest genereuze gratis pack-themaprovider omdat het uitgebreide opties en een verscheidenheid aan thema’s biedt, met meer innovatieve functies in vergelijking met andere. Neem een ​​duik en duik erin onze OceanWP-recensie van 2019 hier.

Bovendien biedt het unieke Elementor-add-ons om de functionaliteit van uw paginabuilder uit te breiden en de snelheid van het maken van uw website te verhogen.

Belangrijkste kenmerken van OceanWP:

 • Biedt snelle laadtijden van pagina’s en ingebouwde SEO
 • Heeft RTL-ondersteuning
 • Een breed scala aan gratis sjablonen
 • Bevat gemakkelijke WooCommerce-integratie voor online verkopers.

De ondersteuning van OceanWP reageert volledig op de problemen van zijn gebruikers.

Bezoek OceanWP

4. Page Builder Framework

Page Builder Framework is een zeer aanpasbare plug-in die speciaal is gemaakt om te werken met paginabuilders zoals Elementor. De focus ligt op de flexibiliteit en snelheid waarmee de website-ontwikkelaars tevreden zijn.

Belangrijkste kenmerken van Page Builder Framework:

Een ander voordeel van Page Builder Framework dat in Elementor is geïntegreerd, is dat het de gemakkelijkste manier biedt om een ​​pagina te maken met volledige controle over aanpassing en veel functies om te verkennen.

Bezoek Page Builder Framework

5. Hallo thema

Hello Theme is nieuw in de branche, maar biedt een lichtgewicht en snel WordPress-thema. Hello Theme biedt 100% compatibiliteit met Elementor waarmee u uw pagina’s probleemloos kunt ontwerpen.

Belangrijkste kenmerken van Hello Theme:

Houd er rekening mee dat het Hello-thema voor altijd gratis is, wat de gebruikers gelukkig maakt omdat ze zich kunnen concentreren op het ontwerpen en aanpassen van hun website zonder zich zorgen te hoeven maken over de abonnementskosten.

Bezoek Hello Theme

6. Genesis

Genesis Framework is bedoeld om een ​​voor prestaties geoptimaliseerde basis te bieden waar u zelf kunt ontwerpen en beslissen. Het biedt de ontwikkelaars toegang tot de herbruikbare sjablonen voor het ontwerp en het combineren met hun ideeën om hun thema’s volledig aan te passen voor gebruik op hun pagina’s.

Belangrijkste kenmerken van Genesis Framework:

 • Het biedt veel thema-opties om uit te kiezen.
 • Het heeft een realtime voorbeeldoptie om de ontwerpen te controleren en te bekijken en ze te bewerken wanneer dat nodig is.
 • Het heeft een aanpasbare koptekst waar u op tekst gebaseerde logo’s kunt toevoegen of uw eigen logo kunt uploaden.
 • Het reageert mobiel.

Genesis Theme biedt ook een grote verscheidenheid aan nieuwe lay-outs en sjablonen waaruit u kunt kiezen vanwege het unieke karakter van hun webpagina’s.

Bezoek Genesis Framework

Conclusie

Het opstarten van uw eigen website kan een beetje stressvol zijn, maar met behulp van paginabouwers en de bijbehorende thema’s kunnen ze uw leven verbeteren.

Onthoud dat het kiezen van een thema moet overeenkomen met de door u gekozen paginabuilder en dat het betrouwbaar snel en licht moet zijn om fouten op uw live website te voorkomen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map