6 parhaan ilmaisen elementin teemasta vuonna 2019

Olemme olleet tällä tiellä aiemmin ja esittelimme sinulle alhainen sivunmuodostaja. Se on PALJON sivunrakentaja-ehdotuksia, jotka helpottavat elämääsi verkkosivun suunnittelussa ilman kyyneleitä. Olemme myös opettaneet sinulle kuinka isännöidä WordPress-sivustoasi tyhjästä ja tunnistettu yleisimmät virheet WP-sivustosi rakentamisessa. Palaamme nyt jälleen sivunrakentajiin painottaen Elementor-laajennuksen suositusta. Eikö olisi hienoa tietää, mikä ilmainen teema tekisi Elementorin loppuun?


Elementor on yksi parhaista sivujen rakentajista siellä. Ja jos päätät käyttää tätä työkalua, haluatte myös teeman, joka sopii siihen hyvin.

Joten, tässä on luettelo kuudesta parhaasta ilmaisesta Elementor-teemasta, jotka sinun on ehdottomasti tarkistettava.

1. Astra

Astra on ilmainen WordPress-teema, jolla on erinomainen nopeus ja yksinkertaisuus. Se mahdollistaa reaaliaikaiset esikatselut WordPress-räätälöintiohjelmassa, jotta käyttäjä voi luottaa muutosten tekemiseen. Ennen kuin unohdamme, meillä on yksityiskohtainen Astra-teemakatsaus täältä.

Astra: n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Sen suorituskyky on luotettava, koska se eliminoi jQueries.
 • Sillä on valmiiksi rakennettuja sivustoja, jotka on optimoitu Elementorille.
 • Sisältää laajan valikoiman mukautusasetuksia, kuten asettelut, fontit, otsikot ja monet muut.

Toinen paras Astra-ominaisuus on, että se tarjoaa valtavan esittelykirjaston, johon voi päästä vapaasti. Sen joustavuus on avain, jonka avulla voit luoda erottuvan verkkosivuston.

Käy Astrassa

2. GeneratePress

Generate Press on kevyt teema, jota on hienoa jatkaa premium-paketilla laajennuksia. Se on tunnettu siitä, että sillä on korkeat koodaus- ja saavutettavuusstandardit. Se pitää verkkosivustosi turvallisena ja varmistaa, että melkein kaikki pääsevät sivustoosi.

GeneratePressin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Se on rakennettu SEO: ta ajatellen.
 • Tarjoaa asetteluohjeet verkkosivustosi pehmusteiden, reunusten, sivupalkkien ja muiden elementtien mukauttamiseen.
 • Tarjoaa pääsyn yli 10 Elementor-optimoituun demaan.

Voit yhdistää GeneratePress-asetteluohjaimet Elementoriin yksinkertaistaakseen reagoivan verkkosivun luomisprosessia.

Käy GeneratePress-sivustossa

3. OceanWP

OceanWP: n tiedetään olevan kaikkein anteliain ilmainen paketti -teematoimittaja, koska se tarjoaa laajoja vaihtoehtoja ja erilaisia ​​teemoja sekä innovatiivisempia ominaisuuksia muihin verrattuna. Upota ja sukella sisään meidän 2019 OceanWP -katsaus täältä.

Lisäksi se tarjoaa ainutlaatuisia Elementor-lisäosia, jotka laajentavat sivusi rakentamisen toimintoja ja nopeuttavat verkkosivustosi luomista.

OceanWP: n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tarjoaa nopeat sivujen latausajat ja sisäänrakennetun SEO
 • Onko RTL-tuki
 • Laaja valikoima ilmaisia ​​malleja
 • Sisältää helpon WooCommerce-integraation online-myyjille.

OceanWP: n tuki vastaa täysin käyttäjien kysymyksiin.

Käy OceanWP: ssä

4. Page Builder -kehys

Page Builder Framework on erittäin muokattava laajennus, joka on erityisesti luotu toimimaan Elementorin kaltaisten sivujen rakentajien kanssa. Sen painopiste on joustavuudessa ja nopeudessa, jotka tekevät verkkosivustojen kehittäjille tyytyväisiä.

Page Builder -kehyksen tärkeimmät ominaisuudet:

Toinen hyvä asia Elementoriin integroidun Page Builder Framework -sovelluksen kanssa on, että se tarjoaa helpoimman tavan luoda sivu, jolla on täydet hallintaominaisuudet ja monia ominaisuuksia tutkittavaksi.

Käy Page Builder Framework -sivustolla

5. Hei teema

Hei-teema on uusi liiketoiminnassa, mutta se tarjoaa kevyen ja nopean WordPress-teeman. Hello Theme tarjoaa 100%: n yhteensopivuuden Elementorin kanssa, jonka avulla voit suunnitella sivusi ilman vaivaa.

Hello-teeman tärkeimmät ominaisuudet:

Huomaa, että Hello-teema on ikuisesti ilmainen, mikä tekee käyttäjistä iloisia, koska he voivat keskittyä verkkosivuston suunnitteluun ja mukauttamiseen murehtimatta liittymämaksusta.

Käy Hello Theme -sivustolla

6. Genesis

Genesis-kehys on tarkoitettu tarjoamaan suorituskykyyn optimoitu perusta, jossa voit suunnitella ja päättää itse. Sen avulla kehittäjät voivat käyttää uudelleenkäytettäviä mallipohjia ja yhdistää sen ideoihinsa räätälöidäkseen heidän teemansa täysin sivuilleen.

Genesis-kehyksen pääpiirteet:

 • Se tarjoaa paljon teemavaihtoehtoja, joista valita.
 • Siinä on reaaliaikainen esikatseluvaihtoehto, jolla voidaan tarkistaa ja tarkistaa malleja ja muokata niitä tarvittaessa.
 • Siinä on muokattava otsikko, johon voit lisätä tekstipohjaisia ​​logoja tai ladata oman logon.
 • Se on mobiiliherkkä.

Genesis-teema tarjoaa myös laajan valikoiman uusia asetteluita ja malleja, joista voit valita heidän verkkosivujensa ainutlaatuisuuden..

Käy Genesis Framework -sivustolla

johtopäätös

Oman verkkosivustosi käynnistäminen voi olla hieman stressaavaa, mutta sivujen rakentajien ja niihin liittyvien aiheiden avulla ne voivat parantaa elämääsi.

Muista, että teeman valitsemisen tulisi vastata valitsemasi sivunmuodostajaa, ja sen tulisi olla luotettavasti nopea ja kevyt, jotta vältetään virheet verkkosivustollasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector