Platforma më e mirë e Tregtisë

E-Commerce-Platforma-MarketA jeni të lodhur nga grindja e përditshme? Ndoshta ju ëndërroni që më në fund të jeni në gjendje ta ktheni pasionin tuaj sekret në një karrierë.


Atshtë njëherësh një perspektivë emocionuese dhe e tmerrshme, por shpërblimet e mundshme ia vlen. Plus, me internet, fillimi i një biznesi mund të jetë më i lehtë dhe më i përballueshëm nga sa e imagjinoni.

Kjo nuk do të thotë se fillimi i një biznesi në internet nuk është i vështirë ose se nuk sjell të gjitha llojet e sfidave marramendëse. E bën, por kjo është arsyeja pse krijimi i një sipërmarrje të suksesshme është kaq tepër e kënaqshme.

Nëse është ëndrra juaj të shesni produktet tuaja të një-një-lloji në internet, atëherë do t’ju duhet një uebfaqe fantastike, tërheqëse e vëmendjes. Ju gjithashtu do të duhet një host i besueshëm me të cilën mund ta ruani atë faqe në internet, dhe do të doni të përdorni platformën më të mirë të tregtisë elektronike që ju mund të lejoni.

Nëse nuk jeni as i sigurt se cili është një “platformë e-tregtie”, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne jo vetëm që do të përcaktojmë platformat e tregtisë elektronike, por gjithashtu do të zbulojmë zgjedhjet tona për shërbimet më të mira dhe më të besueshme atje.

Farë është një Platformë E-commerce?

Në thelb, një platformë e-commerce është softveri që faqja juaj e internetit duhet të jetë në gjendje të shesë produkte te klientët. Mendoni për atë si një dyqan që përfshin aftësi për shfletimin e mallrave, vendosjen e tyre në një shportë dhe kryerjen e një pagese. E gjithë kjo kërkon një përzgjedhje të gjerë të funksionaliteteve, dhe i gjithë transaksioni duhet të jetë i sigurt që nga fillimi deri në fund.

Në vend që të krijoni një webmaster, duhet të bashkoni të gjithë këta përbërës të vetëm, një platformë e-commerce ofron një marrëveshje të paketave. Kjo kryesisht e thjeshton procesin, dhe një platformë me të vërtetë e mirë akoma lejon shumë përshtatje në mënyrë që të ndërtoni një identitet fantastik të markës në faqen tuaj të internetit..

Ajo që dëshironi është një platformë jo një host i e-commerce. Nëse kjo e fundit është ajo që dëshironi, lexoni përmbledhjen tonë të nikoqirët më të mirë të ecommerce.

Si vendosëm

Lista e mëposhtme e pesë platformave të tregtisë elektronike është rezultat i një studimi gjithëpërfshirës. Për shkak se kemi testuar plotësisht secilën prej tyre, mund t’i rekomandojmë ata me besim tek lexuesit tanë.

Në rishikimin tonë gjithëpërfshirës, ​​ne shikuam dhjetëra platforma të tregtisë elektronike. Shumë nga këto thjesht nuk ishin deri në sfidë. Faktori më i rëndësishëm kur vendosni për një platformë është qëndrueshmëria e softuerit të saj të palës së tretë.

Pala e tretë çfarë? ��

Çfarë e bën App Store apo Android So Good?

Theshtë miliona aplikacione dhe shërbime që kanë ndërtuar vetëm për atë shërbim. Pa atë ne nuk do të kishim diku afër opsionalitetit. E njëjta gjë vlen me platforma eCommerce. Disa platforma nxisin zhvilluesit e palës së tretë për të bërë shtesa të mëdha që krijojnë një përvojë SHUM M më të mirë si për shitjet me pakicë ashtu edhe për klientët.

Pasi kemi parë të gjitha opsionet, ne dolëm me pesë finalistë, secila prej të cilave ndihemi të sigurt për rekomandimin për lexuesit tanë.

Konsideratat e icingmimeve ��

Rishikimi ynë testoi çdo platformë e-tregtie në bazë të disa metrike. Ne shikuam planet e çmimeve dhe mënyrat e pagesës sepse e dimë se kostot kanë rëndësi kur bëhet fjalë për drejtimin e një biznesi në internet. Pricemimi gjithmonë do të jetë një konsideratë e madhe, por kjo nuk do të thotë se duhet të mbizotërojë në të gjitha konsideratat e tjera.

Celulare = Duhet ��

Një metrikë tjetër kritike është nëse ka apo jo platforma e tregtisë elektronike aftësi të integruara celulare. Gjithnjë e më shumë konsumatorë janë duke bërë blerjet e tyre në një celular, tabletë ose pajisje të tjera celular. Kjo do të thotë që është thelbësore që një uebfaqe e tregtisë elektronike të jetë e optimizuar për tu parë në këto formate. Mosarritja e këtij optimizimi mund të thotë që klientët tuaj të mundshëm përfundojnë duke shkuar me konkurrencën tuaj.

Ernështjet e sigurisë

Siguria ishte një shqetësim i madh gjatë shqyrtimit tonë. Në fund të fundit, konsumatorët po bëhen gjithnjë e më të kursyeshëm dhe nuk duan të japin numrin e kartës së tyre të kreditit vetëm në ndonjë faqe në internet. Në përputhje me rrethanat, të gjitha zgjedhjet tona kryesore duhej të mbështetnin certifikatat HTTPS dhe SSL për të siguruar aftësi të sigurta të arka. Ne gjithashtu verifikuam që platformat që kemi zgjedhur ishin në përputhje me Industrinë e Kartave të Pagesave.

Ndërsa kemi kryer rishikimin tonë, ne nuk kemi lënë pas dore aftësitë e SEO. Kjo mbetet një metrikë e lartë për të marrë një faqe në internet që të figurojë dukshëm në Faqet e Rezultateve të Motorit të Kërkimit, kështu që asnjë uebfaqe e tregtisë elektronike nuk mund të lejojë të injorojë SEO. Zgjedhjet tona kryesore kanë veçori të shkëlqyera të SEO si aftësia për të shtuar një blog në faqen tuaj të internetit, përdorni emrin e domain dhe aftësia që klientët të lënë vlerësime.

Pro TipZgjedhja e një zgjidhje eCommerce që lejon shitjen e platformës kryq është lëvizja e zgjuar. Platformat si Shopify ju lejojnë të shisni në Amazon, Etsy dhe vende të tjera të tregut që rritin masivisht aftësinë tuaj për të gjeneruar shitje.

Zgjedhjet kryesore për platformat e tregtisë elektronike

1. Shopify – Më e mira përreth

Karakteristikat kryesore
 • 100+ tema
 • Platformë e plotë e blogjeve
 • Tregtia mobile është gati
 • Emri juaj i domain
 • Certifikatë falas SSL
 • 70 porta pagese
rekuizitë
 • Organizim i thjeshtë dhe redaktim
 • E shkëlqyeshme për përdoruesit e rishtarve
 • Përputhshmëria e aplikacionit
Cons
 • Pak i kushtueshëm

Pa dyshim, Shopify është platforma më e mirë në dispozicion e-commerce sot. Kompania e ka arritur këtë status duke u përqëndruar në një gjë dhe duke e bërë atë mirë. Ky sukses vjen nga origjina e Shopify, e cila përfshin një grup prej tre novatorësh të cilët ishin të pakënaqur me platformat e-tregtisë që ishin në dispozicion në atë kohë.

Thjeshton gjërat për ju

Shopify ka shumë përparësi për ta rekomanduar atë. Ndër më të rëndësishmet nga këto është sistemi i inventarit. Me të vërtetë thjeshton procesin e organizimit dhe redaktimi i produkteve në uebfaqen tuaj. Nëse keni nevojë të shtoni një produkt të ri apo fshij një artikull nderpre, ju do të keni asnjë problem duke bërë atë me këtë sistem.

Sistemi i inventarit madje drejton procesin e të pasurit qendra të shumta të përmbushjes. Ju mund të organizoni produkte sipas grupeve, duke e bërë me të vërtetë të lehtë krijimin e kategorive që janë intuitive për ju dhe klientët tuaj.

Një nga gjërat e tjera që ne me të vërtetë të vlerësojmë në lidhje Shopify është se ai ju lejon të shesë nëpërmjet kanaleve të shumta. Ky është një avantazh i madh sepse shumica e konsumatorëve vizitojnë vendet e tregut si Amazon ose Etsy kur fillojnë të kërkojnë një produkt. Me Shopify, ju lehtë mund të integroni praninë tuaj në vendet e tregut me faqen tuaj të internetit.

Lehtë për t’u përdorur

Shopify gjithashtu është tepër i lehtë për t’u përdorur edhe për njerëzit që kurrë më parë nuk kanë menaxhuar një uebfaqe të tregtisë elektronike. Në thelb, Shopify u siguron përdoruesve një kornizë gjithëpërfshirëse për ndërtimin e një dyqani në internet. Ju duhet të bëni të gjitha llojet e personalizimeve për të arritur në një produkt të gatshëm që është një vitrinë e përsosur për produktet tuaja.

Disa modele tërheqëse janë në dispozicion nëse nuk doni të bëni shumë në mënyrën e personalizimit. Templatedo shabllon është i optimizuar për shfaqje në pajisjet e lëvizshme, kështu që klientët tuaj do të jenë në gjendje të bëjnë blerje kurdoherë, kudo. Sidoqoftë, nuk është fundi i opsioneve mobile. Shopify është ngritur në mënyrë që të mund të bëni të gjitha llojet e modifikimeve në uebfaqen tuaj të tregtisë elektronike përmes një pajisjeje celulare. Me jetesën tuaj të vazhdueshme, nuk ka asnjë arsye për të zgjidhur asgjë më pak.

Njerëzit që nuk duan të paguajnë për një temë janë me fat. Blerje ofertash gati një duzinë temë falass që janë të gjitha për qëllim shitjen e produkteve ose shërbimeve të caktuara. Sipërmarrësit që janë në kërkim të një teme më luksoze ose të individualizuar mund të zgjedhin nga shumë modele të tjera me pagesë.

Nëse dëshironi pak ndihmë në ngritjen e dyqanit tuaj në internet, Shopify e vë atë në dispozicion për ju. Kërkoni ndihmën e një zhvilluesi të aprovuar nga Shopify i cili mund të bëjë shkuljet përfundimtare në faqen tuaj të internetit për ta bërë atë të përsosur.

Të pajtueshme me shumë aplikacione

Një nga gjërat që me të vërtetë përcakton Shopify pavarësisht nga konkurrenca është numri i aplikacioneve me të cilat ajo është e pajtueshme. Aktualisht, ka më shumë se 2,000 aplikacione prej nga të zgjidhni. Këto me të vërtetë do të përmirësojnë funksionalitetin e faqes suaj të internetit dhe do të bëjnë të mundur që ju të ofroni një shërbim edhe më të mirë për klientët tuaj.

Sigurisht, është gjithashtu thelbësore që të merrni shërbime të shkëlqyera nga platforma juaj e-tregtisë, dhe kjo është pikërisht ajo që ofron Shopify. Mbështetja është në dispozicion 24/7 përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live. Përveç kësaj, ju mund të mbështetet në një komunitet shumë të përfshirë për të siguruar ju me edhe më shumë zgjidhje.

Shopify ofron paketën e saj themelore me një kosto të përballueshme prej 29 $ në muaj. Nga atje, çmimet rriten në 79 dhe 299 dollarë në muaj, me secilën shkallë të njëpasnjëshme duke përfshirë më shumë llogari të stafit, transportin me zbritje, kartat e dhuratave, tarifat e ulura të pagesës dhe më shumë. Kostot tuaja mujore mund të rriten në varësi të përdorimit të temave, shtojcave dhe shtesave të paguara.

Në përgjithësi, ne kemi besim se çdokush do të jetë i kënaqur nga funksionaliteti, shërbimi dhe mbështetja e ofruar nga Shopify.

Lexoni të plotë Shikoni rishikimin këtu.

2. WooCommerce – 100% Falas

Karakteristikat kryesore
 • Ndërfaqe moderne dhe e pastër
 • Integrimi i përmbajtjes së WordPress
 • Portat e paravendosura të pagesave
 • Kontrolli total i procesit të arkëtimit
 • Vendosni monedhën e paracaktuar
 • Mbështetje gjeo-lokacioni
 • Mbështetje / Hosting
rekuizitë
 • Zhvilluesit e duan atë
 • Është falas
 • Integrimi i WordPress
Cons
 • Ju mund të kenë nevojë për ndihmë zhvilluesit

WooCommerce ofron customization të plotë, megjithatë, në qoftë se ju jeni më të reja të kodimit ose WordPress, atëherë ju do të duhet të punësojë një zhvillues i cili mund të kushtojë një denar bukur.

Kjo platformë e-commerce nuk është aq e rekomanduar sa Shopify, por kjo nuk do të thotë që njerëzit nuk do të kënaqen me shërbimin e tyre. Ndoshta pengesa më e madhe për të përdorur WooCommerce është se me të vërtetë është menduar për t’u përdorur me WordPress. Në përputhje me rrethanat, nëse jeni një përkushtues i këtij CMS, me siguri do të gjeni që WooCommerce ju jep gjithçka që ju nevojitet dhe dëshironi. nëse WordPress nuk është gjëja juaj, ju do të duhet të shikoni diku tjetër.

Zgjedhja e zhvilluesve

Fakti është se shumë zhvillues betohen për WooCommerce. Nëse pro që dizajnojnë faqet e internetit për të jetuar mund të qëndrojnë pranë këtij produkti, është shumë mirë.

Shtimi i tërheqjes së WooCommerce është se eshte falas. Hardshtë e vështirë të besosh, por me të vërtetë mund ta përdorësh këtë platformë pa kosto. Për ata prej jush që po fillojnë një biznes dhe nuk kanë shumë kapital, ky mund të jetë një nxitje e madhe. Sigurisht, kjo ju bllokon të përdorni WordPress, por shumë njerëz janë të lumtur ta përdorin këtë CMS popullore gjithsesi.

WooCommerce duket se pranon se shumë biznese në internet fillojnë si bloge. Në përputhje me rrethanat, ata e bëjnë atë lehtë për tu integruar në shitje me një blog nëse ato shitje janë përmes filialeve ose shitjeve direkt në vetë blog-un.

Integrimi i përsosur i WordPress-it

Një nga avantazhet kryesore të WooCommerce është se është kështu integruar në mënyrë të përkryer me WordPress. Nëse tashmë keni një blog WordPress dhe dëshironi të filloni të shisni, atëherë shtimi i WooCommerce në përzierje do të jetë tepër i lehtë. Tashmë ju e kuptoni se si funksionon WordPress dhe WooCommerce operon në të njëjtat parime. Kjo do të thotë që ju mund të godisni tokën duke vrapuar.

Fatkeqësisht, WooCommerce nuk është perfekt. Kurba e të mësuarit mund të jetë me të vërtetë e pjerrët, veçanërisht nëse jeni i ri edhe për WordPress. Ata që janë të njohur me WordPress do të kenë një kohë më të lehtë, por nëse duan të bëjnë ndonjë gjë më të sofistikuar sesa të ofrojnë vetëm një pjesë të vogël të produkteve, atëherë mund t’ju ​​duhet të zhyten në të mësuar më shumë kod.

Kjo sjell njërën nga të metat e tjera të WooCommerce: është kohë. WooCommerce është i aftë të krijojë dyqanet më të personalizuara, shumë të personalizuara nga çdo platformë tjetër e kësaj liste. Sidoqoftë, për të shfrytëzuar sa më shumë nga këto aftësi, do të bëni një investim të madh të kohës.

Në fakt, madje mund të zbuloni se keni nevojë për ndihmën e një zhvilluesi, ndërsa ndërtoni pjesën e parë të dyqanit. Kjo mund të bëhet e shtrenjtë, dhe kjo mund të nënkuptojë që do t’ju duhet dikush tjetër që të ndihmojë me mirëmbajtjen periodike derisa të merrni shpejtësinë.

Përzgjedhja e Madhe e Temave

Kur bëhet fjalë për temat, WordPress ka disa opsione me të vërtetë të jashtëzakonshme. Disa nga këto janë krijuar me qëllim për t’u përdorur me WooCommerce. Temat e shumta falas janë në dispozicion, por mund të përfitoni mijëra të tjerë nëse jeni të gatshëm të paguani pak para. Pothuajse çdo temë e WordPress mund të përmirësohet me kod, por kjo nuk është e nevojshme nëse jeni të kënaqur me funksionalitetin jashtë kutisë së temës që zgjidhni.

Disa nga këto tema kanë aftësi tërheqëse dhe tërheqëse për të bërë më të lehtë projektimin e hapësirës së dyqanit tuaj. Të tjerët do të kërkojnë punë më intenzive dhe praktike. Sa i lehtë apo i vështirë është ky proces varet vërtet nga vizioni juaj përfundimtar për dyqanin tuaj online.

WooCommerce dallon veten nga konkurrenca duke i bërë të gjitha wordpress ‘më shumë se 50.000 plugins dhe Apps në dispozicion. Nëse duhet të gjurmoni inventarin ose të përmirësoni marketingun tuaj, do të gjeni një aplikacion për të kryer punën.

WooCommerce është një softuer falas, dhe mbështetja për të mund të goditet. Ju dërgoni një kërkesë në ekipin mbështetës dhe prisni një përgjigje. Përndryshe, ju mund të jeni në gjendje të kërkoni ekipin mbështetës të WordPress. Sido që të jetë, nuk keni shumë mundësi për të kontaktuar mbështetjen.

Siç është përmendur tashmë, një nga çështjet më të mëdha të WooCommerce është se është falas. Kompania fiton të ardhura nga shitja e shtojcave, kështu që nëse kostoja është një nga konsideratat tuaja kryesore, kjo mund të jetë rruga për të shkuar.

3. Hapësira katror – Më e mira për Ecom

Karakteristikat kryesore
 • Modelet specifike të industrisë me cilësi të lartë
 • Dizajn futuristik
 • Paraqitjet e rrjetit dhe lëvizja 3D
 • 100+ dizajne falas dhe premium
 • Përfshirë strehimin
 • ushqen dhe seksione koment RSS
rekuizitë
 • Zgjedhja e shabllonit
 • Thjeshtë për t’u përdorur
Cons
 • Jo zgjidhja më e mirë nëse kërkoni personalizim

Kjo do të ishte një platformë e shkëlqyeshme për një biznes të ri në internet që ka vetëm disa produkte për të shitur. Vendosja është jashtëzakonisht e shpejtë dhe e thjeshtë. Ju patjetër që nuk keni nevojë të keni një kuptim të thellë teknik të ndërtimit të faqes në internet për të krijuar një sit që duket i shkëlqyeshëm.

Hapësira katror është e mbushur me të shabllone të shumta tërheqëse. Meqenëse ky është në të vërtetë një ndërtues i faqes në internet, ju merrni një redaktues tërheqës dhe tërheqës që edhe një fillestar i përgjithshëm do ta ketë të lehtë për t’u përdorur. Sidoqoftë, me siguri do të jeni të kënaqur nga sa i lëmuar dhe profesional duket faqja juaj e internetit.

Jo më e mira për personalizim

Mbani në mend se Squarespace është më e mira për njerëzit që nuk po kërkojnë shumë personalizim. Ky është vërtet platformë e thjeshtë, e drejtpërdrejtë kjo jo domosdoshmërisht i huazohet individualizimit përtej përdorimit të kopjes dhe imazheve tuaja. Në fakt, Squarespace është një zgjedhje e shkëlqyeshme për fotografët. Softueri i tyre shkëlqen në shfaqje imazhe me cilësi të lartë.

Për fat të keq, Squarespace nuk është platforma më e fortë dhe e pasur me tipare të tregtisë elektronike. Para së gjithash, ata ofrojnë ndërtimin e internetit. Karakteristikat e tyre të e-commerce janë më shumë një shtesë me funksionalitet të kufizuar. Nëse prisni që faqja juaj e internetit të rritet në mënyrë eksponenciale, Squarespace do të ketë një skemë të vështirë me ju.

Në favor të Squarespace, ajo është tepër e lehtë për t’u përdorur. Modelet janë intuitive dhe të përgjegjshme. Me një operacion të tillë të drejtpërdrejtë, është e rrallë të keni nevojë për mbështetje të klientit. Sidoqoftë, kjo është në dispozicion përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live.

Paketat e biznesit të Squarespace vijnë me ruajtje të pakufizuar dhe gjerësi bande, përveç Siguria SSL. Mimet mujore variojnë nga 18 deri në 40 dollarë, të gjitha janë të përballueshme. Sigurisht, që kostoja e ulët vjen me tipare të e-commerce të zhveshur.

Lexoni të plotë Shqyrtimi i hapësirës katror këtu.

4. Wix – Ndërtuesi më i mirë i sitit

Karakteristikat kryesore
 • Galeritë e imazheve të personalizuara
 • Lidhje video dhe imazhi
 • Modelet e azhurnuara
 • Mjete të fuqishme ndërtimi në internet
 • Më shumë se 100 dizajne
rekuizitë
 • Beginner-friendly
 • Inteligjenca e Dizajnit Artificial
 • Mimet konkurruese
Cons
 • Nuk është ndërtuar me eCommerce në mendje

Ashtu si Squarespace, Wix është kryesisht një ndërtues i faqes në internet sesa një platformë e-tregtie. Në fakt, sa i përket krijuesve të faqeve të internetit, Wix është në të vërtetë alternativa më e fortë. Sidoqoftë, tiparet e tij të tregtisë elektronike janë gati për në përpjesëtim me Squarespace. Kjo do të thotë që ju me siguri do të dëshironi ta përdorni këtë si platformën tuaj të tregtisë elektronike nëse prisni që dyqani juaj të shesë vetëm disa produkte.

Wix është një mundësi e shkëlqyeshme për fillestarët që nuk kanë shumë njohuri teknike. Redaktori i tërheqjes dhe tërheqjes është fantastik, dhe secili model është mjaft fleksibël për të përshtatur shumë.

Ndërsa tregtia elektronike nuk është fokusi kryesor i Wix, ata kanë mjete të mjaftueshme për të ndërtuar një dyqan të jashtëzakonshëm. Artistët dhe fotografët janë tërhequr veçanërisht në këtë platformë. Wix është i pasur me tipare. Nëse keni nevojë për një tipar estetik ose një funksionalitet, mund ta gjeni këtu.

Inteligjenca e Dizajnit Artificial

Një nga tiparet më interesante Wix është Artificial saj Dizajn Intelligence. Nëse nuk doni të ekzaminoni të gjitha temat për të gjetur një që ju përshtatet, lejoni që programi ta bëjë atë për ju. Gjithmonë mund të shtoni elemente mbi ato që hartojnë softverët.

Dobësia e përdorimit të Wix është se nuk ka tiparet më të fuqishme të tregtisë elektronike. Mund të bëni shumë më tepër me Shopify. Plus, disa njerëz mendojnë se Wix ka pothuajse shumë mundësi. Ata mërziten kur përpiqen të zgjedhin modele dhe shtesa. Megjithatë, numri i shtojcave në dispozicion nuk është veçanërisht i gjerë.

Wix ofron mbështetje të jashtëzakonshme të klientit, dhe çmimi i tyre është konkurrues. Mimet mujore variojnë nga 20 deri në 35 dollarë në muaj. Ndërsa kostoja është tërheqëse, mbani në mend se nuk merrni një thellësi të madhe të funksionalitetit të tregtisë elektronike. Kjo me të vërtetë ka për qëllim vetëm për bizneset që shesin një ose dy produkte.

Lexoni të plotë Shqyrtim i shkurtër këtu.

5. BigCommerce

Karakteristikat kryesore
 • Produkte të pakufizuara, ruajtje dhe gjerësi bande
 • Llogaritë e pakufizuara të stafit
 • eBay dhe Amazon u lidhën
 • Integrimi i kanalit social
 • Blog i integruar
 • portofolin Mobile (Amazon Pay dhe Apple Pay)
 • Uebfaqe të përgjegjshme
 • HTTPS falas sitewide dhe SSL e dedikuar
rekuizitë
 • Mjete të mahnitshme të menaxhimit
Cons
 • Jo aq i mirë sa Shopify

Në shumë mënyra, BigCommerce është si Shopify. Sidoqoftë, nuk ka pothuajse aq karakteristika. BigCommerce qëndron konkurrues me Shopify duke ofruar mjete të shkëlqyeshme të menaxhimit që ju ndihmojnë të merreni me analytics dhe raporte përveç produkteve dhe porosive.

BigCommerce gjithashtu performon mirë në lidhje me mjetet e marketingut. Nëse dëshironi të përdorni kuponë ose të rritni SEO tuaj, do të gjeni shtesa dhe shtesa te ndihmosh. Përdoruesit vlerësojnë më tej shkallëzueshmërinë e BigCommerce. Ndërsa biznesi juaj rritet, nuk do të keni asnjë problem ta afroni faqen tuaj të internetit për të përmbushur trafikun dhe shitjet tuaja.

Jo aq i drejtpërdrejtë sa Shopify

Megjithatë, BigCommerce nuk është perfekt. Askund nuk është aq e lehtë për t’u përdorur sa Shopify. Ju mund të ndiheni disa herë sikur të keni nevojë për një zhvillues që punon me ju ndërsa krijoni faqen tuaj të internetit. Për më tepër, nuk ka asnjë aplikacion mobil. Nëse nuk kaloni shumë kohë në tryezën tuaj, kjo mund të jetë një disavantazh i madh.

Një pengesë tjetër për të përdorur BigCommerce është se ju keni vetëm shtatë modele falas nga të cilat mund të zgjidhni. Sigurisht, ju duhet vetëm një, por nëse vërtet dëshironi që faqja juaj e internetit të dalë nga turma, do të keni vështirësi.

Secila prej këtyre modeleve falas duket e ngjashme me të tjerët. Ju mund të blini një model, por këto janë relativisht të kushtueshme, duke filluar midis 150 dhe 250 dollarë. Pagesat mujore mund të jenë gjithashtu të shtrenjta. Ata fillojnë me vetëm 29,95 dollarë, por rriten shpejt në 249,95 $. Skemat e çmimeve të BigCommerce bazohen në sasinë e shitjeve tuaja. Për sa kohë që shitjet tuaja janë më pak se 150,000 dollarë në vit, ju mund të mbani shpenzimet tuaja poshtë, por gjithashtu do të merrni mbështetje më të dobët.

FAQ Platformat e Tregtisë

Cila platformë e tregtisë elektronike duhet të përdor për biznesin tim të vogël?

Platforma më e mirë gjithëpërfshirëse e-commerce është Shopify. Shtë e lehtë për t’u përdorur, ka karakteristika të fuqishme dhe është e shkallëzueshme për rritje. Për më shumë informacion mbi këtë, lexoni udhëzuesin tim për hostet më të mirë të biznesit të vogël.

A është e mundur të krijosh një dyqan online falas?

Wix është e vetmja platformë që ju lejon për të krijuar një dyqan të mirë në internet pa pësuar asnjë kosto. Do të merrni një temë tërheqëse dhe funksionalitet të mjaftueshëm për të shitur një pjesë të vogël të produkteve. Mund të jetë e nevojshme të ndërroni platformat nëse biznesi juaj zgjerohet pasi Wix nuk është veçanërisht i shkallëzuar.

Nëse jeni duke kërkuar të shkoni në rrugën e lirë, atëherë ndoshta pritja e lirë në internet është diçka për të parë.

Cila Platformë E-Commerce është më e mira për WordPress?

Nëse keni një faqe në internet WordPress, atëherë WooCommerce është zgjidhja natyrale për platformën e dyqanit tuaj. WooCommerce është plotësisht i integruar me aftësitë e WordPress dhe funksionon në të njëjtën mënyrë, duke bërë një tranzicion të lehtë.

Për disa mundësi të tjera të dobishme, shikoni udhëzuesin kryesor për 10 kryesuesit e faqeve kryesore të Australisë në internet.

Cila Platformë E-Commerce ofron SEO më ​​të Mirë?

WooCommerce është platforma që optimizohet më qartë për SEO sepse funksionon në WordPress. Alternativa të tilla si Shopify dhe BigCommerce shfaqin shumë shtesa për të ndihmuar me SEO.

Ne bëjmë çmos që të kërkojmë në mënyrë të pavarur produktet për t’i ndihmuar lexuesit tanë të marrin vendime. Duke u thënë kështu, ne gjithashtu duam të dëgjojmë mendimet tuaja. Ne pranojmë rishikime individuale që janë informuese dhe jo promovuese. Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë dhe ne do të botojmë vlerësimin tuaj. Shqyrtimet promovuese nga vetë kompanitë nuk do të publikohen. Faleminderit!

Duke klikuar butonin më poshtë, pranoj që kam lexuar dhe pranuar Kushtet e përdorimit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector