Legjobb e-kereskedelmi platform

E-Commerce-platformok-MarketUnod már a napi darálkodást? Talán álmodik arról, hogy végre képes karrierjévé tenni a titkos szenvedélyét.


Ez egyszerre izgalmas és félelmetes kilátás, de a potenciális jutalom megéri. Ráadásul az interneten keresztül a vállalkozás indítása könnyebb és olcsóbb lehet, mint gondolnád.

Ez nem azt jelenti, hogy az online üzleti vállalkozás indítása nem nehéz, vagy hogy mindenféle félelmetes kihívást nem jelent. Igen, de ezért van egy hihetetlenül kielégítő a sikeres vállalkozás létrehozása.

Ha álma az, hogy egyedülálló termékeit online eladja, akkor szüksége lesz egy fantasztikus, figyelemfelkeltő webhelyre. Szüksége lesz egy megbízható házigazda amellyel tárolhatja ezt a weboldalt, és érdemes kihasználnia a lehető legjobb e-kereskedelmi platformot.

Ha még nem biztos abban, hogy mi az “e-kereskedelmi platform”, akkor a megfelelő helyre jöttél. Nem csak az e-kereskedelmi platformokat definiáljuk, de felfedjük a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatások kínálatát is.

Mi az e-kereskedelmi platform??

Alapvetően az e-kereskedelem platform az a szoftver, amelyhez az Ön webhelyének képesnek kell lennie arra, hogy termékeket értékesítsen az ügyfelek számára. Gondolj rá olyan üzlethelyiségre, amely funkciókkal szolgál az áruk böngészéséhez, bevásárló kosárba helyezéséhez és a befizetéshez. Mindez a funkcionalitások széles választékát igényli, és az egész tranzakciónak biztonságosnak kell lennie az elejétől a végéig.

Ahelyett, hogy egy webmesternek fel kellene állítania ezeket az egyes elemeket önmagában, az e-kereskedelmi platform csomagot kínál. Ez nagyban leegyszerűsíti a folyamatot, és egy igazán jó platform továbbra is sokféle testreszabást tesz lehetővé, hogy fantasztikus márka identitást építhessen a webhelyére.

Amit egy platformon szeretne, nem e-kereskedelem gazdagépen. Ha utóbbit szeretne, olvassa el a legjobb e-kereskedelmi házigazdák.

Hogyan döntöttünk

Az öt e-kereskedelmi platform következő listája kimerítő kutatás eredménye. Mivel mindegyiket alaposan teszteltük, ezért bizalommal ajánlhatjuk őket olvasóink számára.

Átfogó áttekintésünkben tucatnyi e-kereskedelmi platformot vizsgáltunk meg. Ezek közül sokan egyszerűen nem voltak képesek szembenézni a kihívással. A platformon történő döntés során a legfontosabb tényező a harmadik féltől származó szoftver robusztussága.

Harmadik fél Mi? ��

Mi teszi az App Store-ot vagy az Androidot olyan jóvá?

A több millió alkalmazást és szolgáltatást építették fel ehhez a szolgáltatáshoz. Enélkül nem lenne közel az opcionálisság. Ugyanez vonatkozik az e-kereskedelem platformjaira. Egyes platformok arra ösztönzik a harmadik fél fejlesztőit, hogy nagyszerű kiegészítőket hozzanak létre, amelyek SOKKAL jobb élményt nyújtanak a kiskereskedelem és az ügyfelek számára egyaránt.

Az összes lehetőség átvizsgálása után öt döntősből álltunk, akik közül bármelyikünkben bízunk benne, hogy az olvasóknak ajánljuk.

Az árképzési szempontok ��

Áttekintésünkben az egyes e-kereskedelmi platformokat több mutató alapján teszteltük. Az árképzési terveket és a fizetési módszereket megvizsgáltuk, mert tudjuk, hogy a költségek számítanak, ha online üzleti vállalkozást vezetünk. Az ár mindig hatalmas szempont lesz, de ez nem jelenti azt, hogy minden más szempontnál dominánsnak kell lennie.

Mobil = Kell ��

Egy másik kritikus mutató az, hogy van-e az e-kereskedelmi platform integrált mobil képességek. Egyre több fogyasztó vásárol mobiltelefonon, táblagépen vagy más mobil eszközön. Ez azt jelenti, hogy kritikus jelentőségű az e-kereskedelmi webhely optimalizálása az ilyen formátumokban történő megtekintésre. Ha nem biztosítja ezt az optimalizálást, akkor a potenciális ügyfelek végül a versenyben állnak.

Biztonsági aggályok ��

A biztonság a felülvizsgálat során komoly aggodalomra ad okot. Végül is a fogyasztók egyre hozzáértőbbé válnak, és nem akarják a hitelkártya-számukat egyetlen weboldalon megadni. Ennek megfelelően az összes legjobb választásunknak támogatnia kellett a HTTPS és az SSL tanúsítványokat a biztonságos fizetési lehetőségek biztosítása érdekében. Azt is ellenőriztük, hogy az általunk választott platformok megfelelnek-e a fizetési kártyák iparának.

A felülvizsgálat során nem hagytuk figyelmen kívül a SEO képességeit. Ez továbbra is a legfontosabb mutató annak eléréséhez, hogy egy webhely feltűnően megjelenjen a keresőmotor találati oldalain, így egyetlen e-kereskedelmi webhely sem engedheti meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja a SEO-t. Legjobb válogatásaink nagyszerű SEO funkciókkal rendelkeznek, például képesek blogot hozzáadni a webhelyedhez, használja a saját domain nevét és az ügyfelek képességét vélemények elküldésére.

Profi tippVálasszon e-kereskedelmi megoldásokat lehetővé teszi a platformok közötti értékesítést az okos lépés. Az olyan platformok, mint a Shopify, lehetővé teszik az Amazon, az Etsy és más piacokon történő értékesítést, amelyek jelentősen növelik az értékesítési lehetőségeket.

Legjobb választás az e-kereskedelmi platformokhoz

1. Shopify – A legjobb minden körül

Főbb jellemzők
 • 100+ téma
 • Teljes blogolási platform
 • Készen áll a mobil kereskedelem
 • Saját domain név
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 70 fizetési átjáró
Előnyök
 • Egyszerű szervezés és szerkesztés
 • Nagyszerű kezdő felhasználók számára
 • Az alkalmazás kompatibilitása
Hátrányok
 • Kicsit drágább

Kétségtelen, hogy a Shopify a ma elérhető legjobb e-kereskedelmi platform. A társaság ezt az állapotot azáltal érte el, hogy egy dologra összpontosít, és jól csinálja. Ez a siker a Shopify eredetéből származik, amelyben három újítóból álló csoport vesz részt, akik elégedetlenek voltak az akkoriban elérhető e-kereskedelmi platformokkal..

Egyszerűsíti a dolgokat az Ön számára

A Shopify számos erőssége van annak ajánlására. Közülük a legalapvetőbb a leltárrendszer. Tényleg leegyszerűsíti a szervezés folyamatát és a termékek szerkesztése a webhelyén. Ha új terméket kell hozzáadnia, vagy törölnie kell egy megszűnt elemet, akkor nincs probléma ezzel a rendszerrel.

A leltárrendszer egyszerűsíti a több teljesítési központ létrehozásának folyamatát is. A termékeket csoportok szerint rendezheti, így nagyon könnyű létrehozni az Ön és vásárlói számára intuitív kategóriákat.

Az egyik másik dolog, amelyet igazán értékelünk a Shopify-nál, az, hogy lehetővé teszi több csatornán történő értékesítést. Ez egy hatalmas előnye, mert a fogyasztók többsége olyan piacokat látogat meg, mint az Amazon vagy az Etsy, amikor egy terméket keresnek. A Shopify segítségével könnyedén integrálhatja a piacon lévő jelenlétét a webhelyével.

Könnyen kezelhető

A Shopify hihetetlenül egyszerűen használható még azok számára is, akik még soha nem kezeltek egy e-kereskedelmi webhelyet. A Shopify alapvetően átfogó keretet nyújt a felhasználóknak egy online áruház felépítéséhez. Mindenféle testreszabást el kell végeznie, hogy elkészüljön egy késztermék, amely tökéletes kirakat a termékek számára.

Számos vonzó sablon érhető el, ha nem akar sokat tenni a testreszabás útján. Minden sablon optimalizálva van a mobileszközökön történő megjelenítéshez, így az ügyfelek bármikor, bárhol vásárolhatnak. Ennek ellenére a mobil opcióknak még nem vége. A Shopify úgy van beállítva, hogy bármilyen módosítást elvégezhessen e-kereskedelmi webhelyén mobil eszközön keresztül. On-the-go életmódjával nincs ok arra, hogy kevesebbel számoljon be.

Azok a szerencsések vannak, akik nem akarnak fizetni egy témáért. A Shopify ajánlatait közel egy tucat ingyenes témas amelyek mind bizonyos termékek vagy szolgáltatások eladására irányulnak. Azok a vállalkozók, akik inkább luxus vagy személyre szabott témát keresnek, sok más fizetett sablon közül választhatnak.

Ha kis segítségre van szüksége az online áruház beállításában, a Shopify elérhetővé teszi azt az Ön számára. Kérjen segítséget egy Shopify által jóváhagyott fejlesztőtől, aki elvégzi az Ön weboldalának utolsó javítását, hogy tökéletes legyen.

Kompatibilis sok alkalmazással

Az egyik dolog, amely valóban megkülönbözteti a Shopify-t a versenytől, az az alkalmazások száma, amelyekkel ez kompatibilis. Jelenleg vannak több mint 2000 alkalmazás közül lehet választani. Ezek valóban tárcsázják webhelyének funkcionalitását, és lehetővé teszik az Ön számára, hogy még jobb szolgáltatást kínáljon ügyfelei számára.

Természetesen az is fontos, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson az e-kereskedelmi platformjáról, és pontosan ezt nyújtja a Shopify. A támogatás a nap 24 órájában elérhető telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül. Ezen felül támaszkodhat egy erősen bevont közösségre, hogy még több megoldást kínáljon Önnek.

A Shopify alapcsomagját megfizethető, havonta 29 USD áron kínálja. Innentől kezdve az árak havonta 79 dollárra és 299 dollárra növekednek, minden egyes egymást követő szintnél több személyzeti számlával, kedvezményes szállítással, ajándékkártyákkal, csökkentett fizetési díjakkal és még sok mindennel. Havi költségei a fizetős témák, plug-inek és kiegészítők használatától függően emelkedhetnek.

Összességében biztosak vagyunk abban, hogy bárki elégedett lesz a Shopify által kínált funkcionalitással, szolgáltatással és támogatással.

Olvassa el teljes Shopify felülvizsgálat itt.

2. WooCommerce – 100% ingyenes

Főbb jellemzők
 • Modern és tiszta felület
 • WordPress tartalomintegráció
 • Előre telepített fizetési átjárók
 • A fizetési folyamat teljes irányítása
 • Állítsa be az alapértelmezett pénznemet
 • Földrajzi helyzet támogatás
 • Support / Hosting
Előnyök
 • A fejlesztők imádják
 • Ez ingyenes
 • WordPress integráció
Hátrányok
 • Szüksége lehet fejlesztői segítségre

A WooCommerce teljes testreszabást kínál, azonban ha újabb vagy a kódoláshoz vagy a WordPress-hez, akkor fejlesztőt kell felvennie, amely egy nagyon pennybe kerülhet.

Ez az e-kereskedelmi platform nem olyan erősen ajánlott, mint a Shopify, de ez nem jelenti azt, hogy az emberek nem örülnének szolgáltatásuknak. A WooCommerce használatának talán a legnagyobb hátránya, hogy valójában a WordPress használatához készült. Ennek megfelelően, ha Ön a CMS híve, akkor valószínűleg észreveszi, hogy a WooCommerce mindent megad, amire szüksége van. Ha WordPress nem a te dolgod, máshol kell keresned.

Fejlesztők választása

A tény az, hogy sok fejlesztő esküszik a WooCommerce-ra. Ha a profik, akik megélhetési célra weboldalakat készíthetnek, a termék mellett állnak, ez is nagyon könnyű.

A WooCommerce vonzerejét hozzáadva ez az ingyen van. Nehéz elhinni, de valóban ingyenesen használhatja ezt a platformot. Azoknak, akik vállalkozást indítanak, és nincs sok tőkéjük, ez hatalmas ösztönző lehet. Természetesen ez megakadályozza a WordPress használatát, de sokan szívesen használják ezt a népszerű CMS-t.

A WooCommerce felismeri, hogy sok online vállalkozás blogként kezdődik. Ennek megfelelően teszik könnyen integrálható az értékesítés egy blogba függetlenül attól, hogy ezek az értékesítések leányvállalatokon keresztül történnek-e vagy közvetlenül a blogon keresztül.

Hibamentes WordPress-integráció

A WooCommerce egyik fő előnye, hogy így van tökéletesen integrálva a WordPressbe. Ha már van WordPress blogja, és el akarja kezdeni az eladást, akkor a WooCommerce hozzáadása a keverékhez hihetetlenül egyszerű. Már megértette, hogyan működik a WordPress, és a WooCommerce ugyanazon alapelvek szerint működik. Ez azt jelenti, hogy futás közben elérheti a talajt.

Sajnos a WooCommerce nem tökéletes. A tanulási görbe valóban meredek lehet, főleg ha még nem ismeri a WordPress-t. Azok számára, akik ismerik a WordPress-t, könnyebb lesz az ideje, de ha valami sokkal kifinomultabbat szeretnének csinálni, mint egy maroknyi terméket kínálni, akkor lehet, hogy bele kell merülniük a több kód megismerésébe..

Ez a WooCommerce további hiányosságainak egyikét idézi elő: Időigényes. A WooCommerce képes létrehozni a legegyedibb, testreszabott tárolókat a listán szereplő bármely más platformon. Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet kihozhassa ezeket a képességeket, hatalmas időbefektetést kell befektetnie.

Valójában azt is tapasztalhatja, hogy a kirakat felépítésekor fejlesztő segítségére van szüksége. Ez költségessé válhat, és azt jelentheti, hogy másnak is szüksége lesz az időszakos karbantartásra, amíg fel nem készül a sebesség.

Nagy választék a témákról

A témákról a WordPress rendelkezik néhány igazán kiemelkedő lehetőséggel. Ezek egy része a WooCommerce-hez való felhasználásra készült. Számos ingyenes téma áll rendelkezésre, de hozzáférhet mások ezreihez, ha hajlandó fizetni egy kicsit pénzt. Szinte bármilyen WordPress témát kibővíthetünk kóddal, de erre nincs szükség, ha elégedett a választott téma “dobozból” funkciójával..

Ezeknek a témáknak a némelyike ​​rendelkezik drag and drop funkciókkal, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik a kirakat tervezését. Mások intenzívebb, gyakorlati munkát igényelnek. Az, hogy ez a folyamat mennyire könnyű vagy nehéz, az online áruház végső elképzelésétől függ.

A WooCommerce megkülönbözteti magát a versenytől azáltal, hogy a WordPress összes, több mint 50 000 bővítményét és alkalmazását elérhetővé teszi. Függetlenül attól, hogy nyomon kell követnie a készleteket, vagy javítania kell marketingjét, talál egy alkalmazást, amely a munkát elvégzi.

A WooCommerce egy ingyenes szoftver, és támogatása elérhetetlenné válhat. Ön kérést küld a támogatási csoportnak, és várja meg a választ. Alternatív megoldásként kérheti a WordPress támogatási csoportját is. Akárhogy is, nincs sok lehetősége a támogatással való kapcsolatfelvételre.

Mint már említettük, a WooCommerce egyik nagy plusz oldala, hogy ingyenes. A társaság bevételeket szerez a bővítmények értékesítéséből, tehát ha a költségek az egyik elsődleges szempontod, akkor ez az út.

3. Négyzetterület – a legjobb az Ecom számára

Főbb jellemzők
 • Kiváló minőségű, iparág-specifikus sablonok
 • Futurisztikus design
 • Rács elrendezések és 3D görgetés
 • 100+ ingyenes és prémium kivitel
 • Tartalmazás tartalmazza
 • RSS-hírcsatornák és megjegyzésrészek
Előnyök
 • Sablon kiválasztása
 • Egyszerű használat
Hátrányok
 • Nem a legjobb választás, ha testreszabást igényel

Ez nagyszerű platform lenne egy új online üzleti vállalkozás számára, amelynek csak néhány értékesíthető terméke van. A beállítás rendkívül gyors és egyszerű. Határozottan nem kell mély műszaki ismeretekkel rendelkeznie a weboldalépítésről, hogy nagyszerűen megjelenő webhelyet hozzon létre.

A Négyzet tele van számos vonzó sablon. Mivel ez alapvetően weboldal-készítő, kap egy drag-and-drop szerkesztőt, amelyet még a kezdő felhasználók is könnyen kezelhetnek. Ennek ellenére valószínűleg elégedett lesz azzal, hogy miként néz ki kifinomult és professzionális weboldala.

Nem a legjobb a testreszabáshoz

Ne feledje, hogy a Squarespace a legjobban azok számára, akik nem sokat akarnak testreszabni. Ez egy igazán egyszerű, egyértelmű platform ami nem feltétlenül igényel individualizációt a saját másolat és képek használatán túl. Valójában a Squarespace nagyszerű választás a fotósok számára. Szoftverük kiválóan jelenik meg kiváló minőségű képeket.

Sajnos a Squarespace nem a legerősebb és leggazdagabb e-kereskedelmi platform. Mindenekelőtt weboldal készítését kínálják. E-kereskedelmi funkcióik inkább korlátozott funkcionalitású kiegészítők. Ha arra számít, hogy webhelye exponenciálisan növekedni fog, a Squarespace nehezen fogja méretezni magát.

A Squarespace javára, hihetetlenül egyszerűen használható. A sablonok intuitív és érzékenyek. Egy ilyen egyszerű működésnél ritkán van szükség ügyfélszolgálatra. Ez azonban telefonon, e-mailben és élő csevegésen érhető el.

A Squarespace üzleti csomagjai korlátlan tárhelyet és sávszélességet is tartalmaznak SSL biztonság. A havi árak 18 és 40 dollár között mozognak, és mindegyik megfizethető. Természetesen ez az alacsony költség a csontozat nélküli e-kereskedelem funkcióival jár.

Olvassa el teljes A négyzet áttekintése itt.

4. Wix – a legjobb webhely-készítő

Főbb jellemzők
 • Személyre szabott képgalériák
 • Videó és kép linkek
 • Legfrissebb sablonok
 • Erőteljes webes építési eszközök
 • Több mint 100 dizájn
Előnyök
 • Kezdő-barát
 • Mesterséges tervezési intelligencia
 • Versenyképes árképzés
Hátrányok
 • Nem az e-kereskedelem szem előtt tartásával épült

Mint a Squarespace, a Wix elsősorban a weboldal készítő e-kereskedelmi platform helyett. Valójában, a weboldal készítői számára a Wix valójában a legmegbízhatóbb alternatíva. E-kereskedelmi funkciói ugyanakkor megegyeznek a Squarespace-rel. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg csak e-kereskedelmi platformként kívánja használni, ha azt várja el, hogy üzlete csak néhány terméket értékesít.

Wix egy nagyszerű lehetőség kezdőknek, akiknek nincs sok műszaki ismerete. A drag-and-drop szerkesztő fantasztikus, és minden sablon elég rugalmas ahhoz, hogy nagymértékben testreszabható legyen.

Míg az e-kereskedelem nem a Wix elsődleges hangsúlya, elegendő eszközük van egy kiemelkedő üzlet felépítéséhez. A művészeket és a fotósokat különösen vonzza ez a platform. A Wix szolgáltatásban gazdag. Ha esztétikai funkcióra vagy funkcióra van szüksége, itt megtalálja.

Mesterséges tervezési intelligencia

Wix egyik legérdekesebb tulajdonsága a mesterséges tervezés intelligenciája. Ha nem akarja megvizsgálni az összes témát, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt, hagyja, hogy a szoftver tegye az Ön számára. Bármikor hozzáadhat elemeket a szoftver terveihez.

A Wix használatának hátránya, hogy nem rendelkezik a leghatékonyabb e-kereskedelmi szolgáltatásokkal. Sokkal többet tehet a Shopify segítségével. Ráadásul néhány ember úgy érzi, hogy a Wix-nek szinte túl sok lehetősége van. Elborzadnak, amikor megpróbálnak sablonokat és kiegészítőket választani. Ennek ellenére a rendelkezésre álló pluginek száma nem különösebben nagy.

A Wix kiemelkedő ügyfélszolgálatot kínál, árazásuk versenyképes. A havi árak 20 és 35 dollár között mozognak. Miközben a költségek vonzóak, ne feledje, hogy az e-kereskedelem funkciói nem mélyek. Ez valójában csak egy vagy két terméket értékesítő vállalkozások számára készült.

Olvassa el teljes Wix áttekintés itt.

5. BigCommerce

Főbb jellemzők
 • Korlátlan termék, tárolás és sávszélesség
 • Korlátlan személyi számlák
 • Az eBay és az Amazon csatlakoztatva
 • Társadalmi csatornák integrációja
 • Beépített blog
 • Mobil pénztárca (Amazon Pay és Apple Pay)
 • Rugalmas webhelyek
 • Ingyenes honos HTTPS és dedikált SSL
Előnyök
 • Csodálatos kezelőeszközök
Hátrányok
 • Nem olyan jó, mint a Shopify

A BigCommerce sok szempontból olyan, mint a Shopify. Ennek azonban nincs szinte annyi funkciója. A BigCommerce versenyképes marad a Shopify segítségével, kiváló menedzsment eszközökkel, amelyek segítenek az elemzés és a jelentések kezelésében a termékek és a megrendelések mellett.

A BigCommerce is jól teljesít a marketing eszközökkel kapcsolatban. Ha kuponokat szeretne használni vagy marhahúst szeretne felvenni SEO-jába, megtalálja plugins és kiegészítők segíteni. A felhasználók tovább értékelik a BigCommerce méretezhetőségét. Ahogy növekszik vállalkozása, nincs probléma azzal, hogy webhelyét felhozza, hogy megfeleljen a forgalomnak és az eladásoknak.

Nem olyan egyszerű, mint a Shopify

Ennek ellenére a BigCommerce nem tökéletes. Ez közel sem olyan könnyen használható, mint a Shopify. Többször is érezheti magát, ha webhelyének létrehozásakor szüksége van egy fejlesztőre, aki veled dolgozik. Sőt, nincs mobilalkalmazás. Ha nem sok időt tölt az asztalán, ez komoly hátrányt jelenthet.

A BigCommerce használatának további hátránya, hogy csak hét ingyenes sablonja van, amelyek közül választhat. Természetesen csak egyre van szüksége, de ha valóban azt akarja, hogy webhelye kitűnjön a tömegből, nehézségekbe ütközne.

Ezen ingyenes sablonok mindegyike hasonló a többihez. Lehet vásárolni egy sablont, de ezek viszonylag költségesek, 150 és 250 dollár között mozognak. A havi díjak is drágák lehetnek. Már csak 29,95 dollárból indulnak, de gyorsan 249,95 dollárra növekednek. A BigCommerce árképzési rendszerei az Ön eladásainak összegén alapulnak. Mindaddig, amíg az értékesítése kevesebb, mint 150 000 dollár évente, csökkentheti költségeit, de kevesebb támogatást is kaphat.

E-kereskedelmi platformok GYIK

Melyik e-kereskedelmi platformot kellene használni a kisvállalkozásom számára?

A legjobb, mindenre kiterjedő e-kereskedelmi platform a Shopify. Könnyen kezelhető, robusztus tulajdonságokkal rendelkezik és méretezhető a növekedéshez. Erről további információkért olvassa el a legjobb kisvállalkozó-házigazdák útmutatókat.

Lehetséges ingyenes online áruház létrehozása?

A Wix az egyetlen olyan platform, amely lehetővé teszi egy tisztességes online áruház létrehozását költségek nélkül. Kapsz vonzó témát és elegendő funkcionalitást egy maroknyi termék eladásához. Lehet, hogy váltani kell a platformokat, ha vállalkozása bővül, mivel a Wix nem különösebben méretezhető.

Ha ingyenes útvonalat szeretne elérni, akkor talán olcsó webtárhelyet kell megvizsgálnia.

Melyik e-kereskedelmi platform a legjobb a WordPress számára?

Ha van WordPress webhely, akkor a WooCommerce a természetes választás az áruház platformja számára. A WooCommerce teljes mértékben integrálva van a WordPress képességeibe, és nagyjából azonos módon működik, lehetővé téve az egyszerű átmenetet.

Néhány más praktikus lehetőséggel kapcsolatban tekintse meg a 10 legfontosabb ausztrál internetes tárhely fő útmutatóját.

Melyik e-kereskedelmi platform kínálja a legjobb SEO-t?

A WooCommerce a legjobban optimalizált platform a SEO számára, mivel a WordPressen fut. Az olyan alternatívák, mint például a Shopify és a BigCommerce, számos bővítményt tartalmaznak, amelyek segítenek a SEO-ban.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector