Beste e-handelsplattform

E-handel-plattformer-MarketEr du lei av det daglige slipet? Kanskje drømmer du om endelig å kunne gjøre din hemmelige lidenskap til en karriere.


Det er på en gang et spennende og skremmende perspektiv, men de potensielle belønningene er verdt det. I tillegg kan det med Internett være enklere og rimeligere å starte en bedrift enn du forestiller deg.

Det er ikke å si at å starte en online virksomhet ikke er vanskelig eller at det ikke innebærer alle slags skremmende utfordringer. Det gjør det, men det er derfor det å skape en vellykket satsning er så utrolig tilfredsstillende.

Hvis det er din drøm å selge dine unike produkter på nettet, trenger du en fantastisk, oppmerksomhetssikker webside. Du trenger også en pålitelig vert som du kan lagre det nettstedet på, og du vil bruke den beste e-handelsplattformen du har råd.

Hvis du ikke en gang er sikker på hva en “e-handelsplattform” er, så har du kommet til rett sted. Vi vil ikke bare definere e-handelsplattformer, men også avsløre valgene våre for de beste og mest pålitelige tjenestene der ute.

Hva er en e-handelsplattform?

I utgangspunktet er en e-handelsplattform programvaren som nettstedet ditt trenger for å kunne selge produkter til kunder. Tenk på det som en butikk som inkluderer muligheter for å bla gjennom varene, plassere dem i en handlekurv og betale. Alt dette krever et bredt utvalg av funksjonaliteter, og hele transaksjonen må være sikker fra begynnelse til slutt.

I stedet for å lage en webmaster til å sette sammen alle disse enkeltkomponentene av seg selv, gir en e-handelsplattform en pakkeløsning. Dette forenkler i stor grad prosessen, og en virkelig god plattform gir fortsatt mye tilpasning slik at du kan bygge en fantastisk merkeidentitet på nettstedet ditt.

Det du ønsker er en plattform som ikke er en netthost. Hvis sistnevnte er det du ønsker, kan du lese gjennomgangen vår beste netthandel.

Hvordan vi bestemte oss

Følgende liste over fem e-handelsplattformer er resultatet av uttømmende forskning. Fordi vi har testet hver enkelt grundig, kan vi anbefale dem med tillit til leserne våre.

I vår omfattende gjennomgang så vi på dusinvis av e-handelsplattformer. Mange av disse var ganske enkelt ikke utfordringen. Den viktigste faktoren når du bestemmer deg for en plattform er robustheten til tredjepartsprogramvaren.

Tredjepart Hva? ��

Hva er det som gjør App Store eller Android så bra?

Det er millioner av apper og tjenester som har bygget akkurat for den tjenesten. Uten det ville vi ikke ha noen steder i nærheten av alternativiteten. Det samme gjelder e-handelsplattformer. Noen plattformer oppmuntrer tredjepartsutviklere til å gjøre fantastiske tillegg som skaper en MYE bedre opplevelse for både retails og kunder.

Etter å ha søkt gjennom alle alternativene, kom vi frem til fem finalister, som vi føler oss trygge på å anbefale til leserne våre.

Prishensyn ��

Vår gjennomgang testet hver e-handelsplattform på grunnlag av flere beregninger. Vi så på prisplaner og betalingsmetoder fordi vi vet at kostnadene betyr noe når det gjelder å drive en online virksomhet. Pris kommer alltid til å være et enormt hensyn, men det betyr ikke at den må dominere alle andre hensyn.

Mobil = Må ��

En annen kritisk beregning er om e-handelsplattformen har eller ikke integrerte mobilfunksjoner. Flere og flere forbrukere handler på mobiltelefon, nettbrett eller andre mobile enheter. Dette betyr at det er avgjørende for et e-handelsnettsted å bli optimalisert for visning i disse formatene. Unnlatelse av å sikre denne optimaliseringen kan føre til at potensielle kunder ender opp med å konkurrere.

Sikkerhetsproblemer ��

Sikkerhet var et stort problem under gjennomgangen vår. Tross alt blir forbrukerne mer kunnskapsrike, og de ønsker ikke å gi kredittkortnummeret sitt til noe nettsted. Følgelig måtte alle toppvalgene våre støtte HTTPS og SSL-sertifikater for å sikre sikre utsjekkingsmuligheter. Vi bekreftet også at plattformene vi valgte stemte overens med betalingskortindustrien.

Da vi gjennomførte vår gjennomgang, forsømte vi ikke SEO-evner. Dette er fortsatt en toppmåling for å få et nettsted til å finne fremtredende resultater i søkemotorresultatsider, slik at ingen e-handelsnettsted har råd til å ignorere SEO. Toppvalgene våre har gode SEO-funksjoner som muligheten til å legge til en blogg på nettstedet ditt, bruk ditt eget domenenavn og kundenes kapasitet til å legge igjen anmeldelser.

Pro-tipsVelge en e-handelsløsninger som gjør at plattformsalg er det smarte trekket. Plattformer som Shopify lar deg selge på Amazon, Etsy og andre markedsplasser som massivt øker din evne til å generere salg.

Toppvalg for e-handelsplattformer

1. Shopify – Best all Around

Nøkkelegenskaper
 • 100+ temaer
 • Full bloggplattform
 • Mobil handel klar
 • Ditt eget domenenavn
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 70 betalingsportaler
Pros
 • Enkel organisering og redigering
 • Flott for nybegynnere
 • App-kompatibilitet
Ulemper
 • Litt dyrere

Uten tvil er Shopify den beste tilgjengelige e-handelsplattformen i dag. Selskapet har oppnådd denne statusen ved å fokusere på en ting og gjøre det bra. Denne suksessen kommer fra Shopifys opprinnelse, som involverer en gruppe av tre innovatører som var misfornøyd med e-handelsplattformene som var tilgjengelige på den tiden.

Forenkler ting for deg

Shopify har mange styrker å anbefale det. Blant de mest vitale av disse er lagersystemet. Det virkelig forenkler prosessen med organisering og redigere produkter på nettstedet ditt. Hvis du trenger å legge til et nytt produkt eller slette et utgått element, har du ingen problemer med å få det til med dette systemet.

Varebeholdningssystemet effektiviserer til og med prosessen med å ha flere oppfyllingssentre. Du kan organisere produkter etter grupper, noe som gjør det veldig enkelt å lage kategorier som er intuitive for deg og dine kunder.

Noe av det andre vi virkelig setter pris på ved Shopify er at det lar deg selge gjennom flere kanaler. Dette er en enorm fordel fordi et flertall av forbrukerne besøker markedsplasser som Amazon eller Etsy når de begynner å lete etter et produkt. Med Shopify kan du enkelt integrere din tilstedeværelse på markedsplasser med nettstedet ditt.

Lett å bruke

Shopify er også utrolig enkel å bruke selv for folk som aldri har administrert et nettsted for e-handel før. I hovedsak gir Shopify brukerne et omfattende rammeverk for å bygge en nettbutikk. Du må gjøre alle slags tilpasninger for å komme frem til et ferdig produkt som er et perfekt utstillingsvindu for produktene dine.

Flere attraktive maler er tilgjengelige hvis du ikke vil gjøre mye i veien for tilpasning. Hver mal er optimalisert for visning på mobile enheter, slik at kundene dine kan handle når som helst, hvor som helst. Det er imidlertid ikke slutten på mobilalternativene. Shopify er konfigurert slik at du kan gjøre alle slags endringer på nettstedet ditt for e-handel via en mobil enhet. Med din livsfarlige livsstil er det ingen grunn til å nøye deg med noe mindre.

Folk som ikke vil betale for et tema er i hell. Shopify tilbud nesten et dusin gratis temas som alle er rettet mot å selge visse produkter eller tjenester. Gründere som er ute etter et mer deluxe eller individualisert tema, kan velge mellom mange andre betalte maler.

Hvis du vil ha litt hjelp med å sette opp nettbutikken din, gjør Shopify den tilgjengelig for deg. Be om hjelp fra en Shopify-godkjent utvikler som kan gjøre de endelige finjusteringer til nettstedet ditt for å gjøre det perfekt.

Kompatibel med mange apper

En av tingene som virkelig skiller Shopify fra konkurransen er antall apper den er kompatibel med. Foreløpig er det mer enn 2000 apper å velge mellom. Disse vil virkelig ringe funksjonaliteten til nettstedet ditt og gjøre det mulig for deg å tilby enda bedre service til kundene dine.

Selvfølgelig er det også viktig at du får utmerket service fra e-handelsplattformen, og det er nettopp det Shopify tilbyr. Støtte er tilgjengelig 24/7 via telefon, e-post og live chat. I tillegg kan du stole på et sterkt involvert samfunn for å gi deg enda flere løsninger.

Shopify tilbyr sin grunnleggende pakke til en rimelig pris på $ 29 per måned. Derfra stiger prisene til $ 79 og $ 299 per måned, med hver påfølgende nivå inkludert flere stabskontoer, nedsatte frakt, gavekort, reduserte betalingsgebyrer og mer. De månedlige kostnadene dine kan stige avhengig av din bruk av betalte temaer, plugins og tilleggsprogrammer.

Totalt sett er vi sikre på at noen vil være fornøyde med funksjonalitet, service og support som tilbys av Shopify.

Les vår fulle Shopify anmeldelse her.

2. WooCommerce – 100% gratis

Nøkkelegenskaper
 • Moderne og rent grensesnitt
 • WordPress Content Integration
 • Forhåndsinstallerte betalingsportaler
 • Total kontroll av kassen
 • Angi standardvaluta
 • Geografisk støtte
 • Support / Hosting
Pros
 • Utviklere elsker det
 • Det er gratis
 • WordPress-integrasjon
Ulemper
 • Du trenger kanskje utviklerhjelp

WooCommerce tilbyr fullstendig tilpasning, men hvis du er nyere med koding eller WordPress, må du ansette en utvikler som kan koste en pen krone.

Denne e-handelsplattformen er ikke så sterkt anbefalt som Shopify, men dette betyr ikke at folk ikke vil glede seg over tjenesten deres. Den kanskje største ulempen med å bruke WooCommerce er at den virkelig er ment for bruk med WordPress. Følgelig, hvis du er en tilhenger av dette CMS, vil du sannsynligvis finne at WooCommerce gir deg alt du trenger og vil ha. Hvis WordPress er ikke din greie, du må lete andre steder.

Utviklernes valg

Faktum er det mange utviklere sverger til WooCommerce. Hvis proffer som designer nettsteder kan leve ved dette produktet, er det en ting du også kan.

Å legge til attraksjonen til WooCommerce er det det er gratis. Det er vanskelig å tro, men du kan virkelig bruke denne plattformen uten kostnader. For dere som starter en bedrift og ikke har mye kapital, kan dette være et stort insentiv. Selvfølgelig låser det deg å bruke WordPress, men mange mennesker er glade for å bruke denne populære CMS likevel.

WooCommerce ser ut til å erkjenne at mange online virksomheter begynner som blogger. Følgelig gjør de det enkelt å integrere salg med en blogg om salget skjer via tilknyttede selskaper eller salg direkte på selve bloggen.

Feilfri WordPress-integrasjon

En av WooCommerce viktigste fordeler er at det er slik perfekt integrert med WordPress. Hvis du allerede har en WordPress-blogg og ønsker å begynne å selge, vil det være utrolig enkelt å legge til WooCommerce i miksen. Du forstår allerede hvordan WordPress fungerer, og WooCommerce fungerer etter de samme prinsippene. Det betyr at du kan slå bakken løpende.

Dessverre er WooCommerce ikke perfekt. Læringskurven kan være veldig bratt, spesielt hvis du også er ny på WordPress. De som er kjent med WordPress vil ha en enklere tid, men hvis de vil gjøre noe mer sofistikert enn å bare tilby en håndfull produkter, kan det hende at de må dykke ned for å lære mer kode.

Det fører til en av WooCommerces andre mangler: Det er tidkrevende. WooCommerce er i stand til å lage de mest individualiserte, svært tilpassede butikkfabrikkene fra en hvilken som helst annen plattform på denne listen. For å få mest mulig ut av disse mulighetene, vil du imidlertid gjøre en enorm investering i tid.

Faktisk kan du til og med oppleve at du trenger hjelp fra en utvikler når du bygger butikken din. Dette kan bli dyrt, og det kan bety at du trenger noen andre til å hjelpe deg med periodisk vedlikehold til du kommer opp.

Stort utvalg av temaer

Når det gjelder temaer, har WordPress noen virkelig enestående alternativer. Noen av disse er spesialbygget for bruk med WooCommerce. Tallrike gratis temaer er tilgjengelige, men du kan få tilgang til tusenvis av andre hvis du er villig til å betale litt penger. Nesten hvilket som helst WordPress-tema kan forbedres med kode, men dette er ikke nødvendig hvis du er fornøyd med ut-av-boksen-funksjonaliteten til temaet du velger.

Noen av disse temaene har dra-og-slipp-funksjoner for å gjøre utformingen av butikken din enklere enn noen gang. Andre vil kreve mer intensivt, praktisk arbeid. Hvor lett eller vanskelig denne prosessen egentlig er, avhenger av din ultimate visjon for nettbutikken din.

WooCommerce skiller seg fra konkurransen ved å gjøre hele WordPress ‘mer enn 50 000 plugins og apper tilgjengelige. Enten du trenger å spore inventar eller forbedre markedsføringen din, vil du finne en app for å få jobben gjort.

WooCommerce er en gratis programvare, og støtten for den kan bli hit-and-miss. Du sender en forespørsel til supportteamet og venter på svar. Alternativt kan det hende du kan spørre WordPress-supportteamet. Uansett har du ikke mange alternativer for å kontakte support.

Som allerede nevnt, er en av de store plussene til WooCommerce at den er gratis. Selskapet tjener inntekter fra salg av plugins, så hvis kostnadene er et av de viktigste vurderingene dine, kan dette være veien å gå.

3. Squarespace – Best for Ecom

Nøkkelegenskaper
 • Bransjespesifikke maler av høy kvalitet
 • Futuristisk design
 • Rutenettoppsett og 3D-rulle
 • 100+ gratis og premium design
 • Hosting inkludert
 • RSS-feeder og kommentarseksjoner
Pros
 • Malvalg
 • Enkel å bruke
Ulemper
 • Ikke det beste valget hvis du søker tilpasning

Dette ville være en flott plattform for en ny online virksomhet som bare har noen få produkter å selge. Oppsettet er bemerkelsesverdig raskt og enkelt. Du trenger definitivt ikke å ha en dyp teknisk forståelse av bygging av nettsteder for å lage et nettsted som ser bra ut.

Squarespace er spekket med mange attraktive maler. Siden dette egentlig er en nettstedsbygger, får du en dra-og-slipp-redigerer som til og med en total nybegynner vil være enkel å bruke. Likevel vil du sannsynligvis være fornøyd med hvor polert og profesjonelt nettstedet ditt ser ut.

Ikke det beste for tilpasning

Husk at Squarespace er best for folk som ikke søker mye tilpasning. Dette er en virkelig enkel, grei plattform som ikke nødvendigvis egner seg til individualisering utover å bruke din egen kopi og bilder. Faktisk er Squarespace et godt valg for fotografer. Programvaren deres utmerker seg med visning bilder av høy kvalitet.

Dessverre er ikke Squarespace den mest robuste og funksjonsrike e-handelsplattformen. Først og fremst tilbyr de nettstedbygging. Deres e-handelsfunksjoner er mer et tillegg med begrenset funksjonalitet. Hvis du forventer at nettstedet ditt skal vokse eksponentielt, vil Squarespace ha vanskelig for å skalere med deg.

Til fordel for Squarespace, den er utrolig enkel å bruke. Malene er intuitive og responsive. Med en så enkel drift er det sjelden du trenger kundestøtte. Dette er imidlertid tilgjengelig via telefon, e-post og live chat.

Forretningspakkene til Squarespace har ubegrenset lagring og båndbredde i tillegg til SSL-sikkerhet. Månedlige priser varierer fra $ 18 til $ 40, som alle er rimelige. Selvfølgelig, den lave kostnaden kommer med bare bein e-handelsfunksjoner.

Les vår fulle Squarespace anmeldelse her.

4. Wix – Beste nettstedbygger

Nøkkelegenskaper
 • Personlige bildegallerier
 • Video- og bildelink
 • Oppdaterte maler
 • Kraftige verktøy for nettbygging
 • Mer enn 100 design
Pros
 • Nybegynner-vennlig
 • Kunstig design intelligens
 • Konkurransedyktige priser
Ulemper
 • Ikke bygget med e-handel i tankene

I likhet med Squarespace er Wix først og fremst en nettsted byggherre snarere enn en e-handelsplattform. Så langt nettstedsbyggerne går, er faktisk Wix det mer robuste alternativet. Imidlertid er e-handelsfunksjonene omtrent på nivå med Squarespace. Dette betyr at du sannsynligvis bare vil bruke dette som din e-handelsplattform hvis du forventer at butikken din bare skal selge et par produkter.

Wix er en flott alternativ for nybegynnere som ikke har mye teknisk kunnskap. Dra-og-slipp-redigereren er fantastisk, og hver mal er fleksibel nok til å kunne tilpasses høyt.

Mens netthandel ikke er Wixs hovedfokus, de har nok verktøy til å bygge en fremragende butikk. Kunstnere og fotografer er spesielt trukket til denne plattformen. Wix er funksjonsrik. Hvis du trenger en estetisk funksjon eller en funksjonalitet, kan du finne den her.

Kunstig design intelligens

En av Wixs mest interessante funksjoner er dens kunstige design intelligens. Hvis du ikke vil undersøke alle temaene for å finne et som passer deg, la programvaren gjøre det for deg. Du kan alltid legge til elementer på toppen av hva programvaren designer.

Ulempen med å bruke Wix er at den ikke har de mest robuste e-handelsfunksjonene. Du kan gjøre mye mer med Shopify. I tillegg føler noen mennesker at Wix nesten har for mange alternativer. De blir overveldet når de prøver å velge maler og tillegg. Antall tilgjengelige plugins er ikke spesielt omfattende.

Wix tilbyr fremragende kundesupport, og prisene deres er konkurransedyktige. Månedlige priser varierer mellom $ 20 og $ 35 per måned. Selv om kostnadene er attraktive, må du huske at du ikke får en stor dybde av e-handelsfunksjonalitet. Dette er egentlig bare beregnet på bedrifter som selger ett eller to produkter.

Les vår fulle Wix anmeldelse her.

5. BigCommerce

Nøkkelegenskaper
 • Ubegrenset produkter, lagring og båndbredde
 • Ubegrenset stabskontoer
 • eBay og Amazon koblet til
 • Integrasjon av sosial kanal
 • Innebygd blogg
 • Mobil lommebok (Amazon Pay og Apple Pay)
 • Responsive nettsteder
 • Gratis nettstedbrett HTTPS og dedikert SSL
Pros
 • Fantastiske styringsverktøy
Ulemper
 • Ikke så bra som Shopify

På mange måter er BigCommerce som Shopify. Imidlertid har den ikke så mange funksjoner. BigCommerce forblir konkurransedyktig med Shopify ved å tilby gode administrasjonsverktøy som hjelper deg å håndtere analyser og rapporter i tillegg til produkter og bestillinger.

BigCommerce også gir gode resultater med hensyn til markedsføringsverktøy. Hvis du vil bruke kuponger eller øke SEO-en din, vil du finne plugins og tilleggsprogrammer å hjelpe. Brukere setter pris på BigCommerces skalerbarhet. Når bedriften vokser, har du ingen problemer med å bringe nettstedet opp for å møte trafikken og salget.

Ikke like grei som Shopify

Fortsatt er ikke BigCommerce perfekt. Det er ingen steder så lett å bruke som Shopify. Du kan føle deg flere ganger som om du trenger en utvikler som samarbeider med deg når du oppretter nettstedet ditt. Dessuten er det ingen mobilapp. Hvis du ikke bruker mye tid på skrivebordet ditt, kan dette være en stor ulempe.

En annen ulempe ved å bruke BigCommerce er at du bare har syv gratis maler du kan velge mellom. Selvfølgelig trenger du bare en, men hvis du virkelig vil at nettstedet ditt skal skille seg ut fra mengden, vil du få vanskeligheter.

Hver av disse gratis malene ligner de andre. Du kan kjøpe en mal, men disse er relativt kostbare og løper mellom $ 150 og $ 250. Månedsavgiftene kan også være dyre. De starter på bare $ 29,95 men løfter raskt til $ 249,95. BigCommerce sine prisordninger er basert på salget. Så lenge salget er mindre enn $ 150 000 årlig, kan du holde kostnadene nede, men du får også slankere støtte.

Ofte stilte spørsmål om e-handel plattformer

Hvilken e-handelsplattform skal jeg bruke for småbedrifter?

Shopify er den beste all-e-handelsplattformen. Den er enkel å bruke, har robuste funksjoner og er skalerbar for vekst. For mer info om dette, kan du lese guiden min til de beste vertene for små bedrifter.

Er det mulig å opprette en nettbutikk gratis?

Wix er omtrent den eneste plattformen som lar deg opprette en anstendig nettbutikk uten å pådra deg noen kostnader. Du får et attraktivt tema og tilstrekkelig funksjonalitet for å selge en håndfull produkter. Det kan være nødvendig å bytte plattformer hvis virksomheten utvides ettersom Wix ikke er spesielt skalerbar.

Hvis du ønsker å gå gratis ruten, er kanskje billig webhotell noe å se nærmere på.

Hvilken e-handelsplattform er best for WordPress?

Hvis du har et WordPress-nettsted, er WooCommerce det naturlige valget for butikkens plattform. WooCommerce er fullt integrert med WordPress ‘funksjoner og fungerer på omtrent samme måte, noe som gir en enkel overgang.

For noen andre nyttige alternativer, sjekk hovedguiden til de 10 beste australske nettvertene.

Hvilken e-handelsplattform som tilbyr den beste SEO?

WooCommerce er plattformen som er tydeligst optimalisert for SEO fordi den kjører på WordPress. Alternativer som Shopify og BigCommerce har mange plugins som kan hjelpe deg med SEO.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map