15 beste domeinnaamgeneratoren

domeinnaam vindenAls je het proces van het kiezen van een domeinnaam hebt doorlopen, weet je dat het allesbehalve eenvoudig is.


U’we zijn op zoek naar een domeinnaam die mensen zullen onthouden, iets dat betekenis heeft en iets dat nauwkeurig beschrijft waar uw merk om draait.

Zelfs als je op zoek bent naar web hosting u een domeinnaam vindt die al deze vakjes aanvinkt, kan het zijn dat de domeinnaam al in gebruik is. Of de .com die je wilt met die domeinnaam is al in gebruik. Dus je bent terug op nul. Meer planning, meer aandacht en meer hoofdpijn.

Wist je dat er tools zijn om je te helpen de juiste domeinnaam te vinden? In dit artikel gaan we 15 domeinnaamgeneratoren bekijken in de hoop er een te vinden die bij u past.

Sommige mensen zien deze tool over het hoofd omdat ze denken dat deze alleen bedoeld is om bedrijfsnamen te genereren.

De waarheid is dat Shopify Business Name Generator ook uitstekend werk levert bij het leveren van domeinnaamideeën.

Start het proces door het trefwoord in te voeren dat u wilt dat uw domeinnaam heeft.

Van daaruit wordt u gegeven honderden suggesties. De site moedigt u aan om een Shopify-winkel met de domeinnaam die ze verstrekken.

U kunt echter de door hen verstrekte domeinnaam nemen en ergens anders heen gaan om het adres te kopen. We raden u aan de .com-extensie te gebruiken.

Lees meer over Shopify in ons beste e-commerce platform schrijven.

2. Leer Domain Search

Met deze tool ben je heel zoeken begint met slechts één trefwoord. Van daaruit kunt u zoeken naar domeinopties. Wees niet verbaasd als uw zoekresultaten honderden of zelfs duizenden ideeën voor domeinnamen opleveren.

Alle resultaten die worden geretourneerd, zijn .com-domeinen. Enkele van de functies van deze tool omvatten de mogelijkheid om te zoeken om te zien of uw eigen ideeën voor domeinnamen beschikbaar zijn, uw zoekgeschiedenis bij te houden, de gewenste domeinnamen op te slaan en nog veel meer.

Als je een vaag idee hebt over een domeinnaam maar je hebt wat hulp nodig met zoekwoorden, dan is dit een geweldig hulpmiddel om te gebruiken.

3. NameStall

NameStall kan u helpen bij het zoeken naar domeinnamen. Met deze tool kunt u zoeken naar beschikbare domeinnamen op met behulp van trefwoorden en andere filters zoals:

 • Basis Engelse woorden
 • Woordsoorten
 • Populaire zoekwoorden
 • Branchecategorieën

U kunt ook bepalen waar u de zoekwoorden wilt plaatsen, aan het begin van uw domein of aan het einde.

U kunt bepalen of u wilt dat uw webadres wordt afgebroken en ook de extensie die u voor uw adres wilt. U krijgt opties voor domeinnamen te zien, inclusief die die zijn genomen en die beschikbaar zijn. Door simpelweg te klikken “Registreren,” kunt u de gewenste domeinnaam selecteren.

NameStall heeft een instant domeinzoekprogramma en een tool om suggesties voor domeinnamen te geven. Ze bieden een merkbare lijst met domeinnamen en goedbetaalde zoekwoorden die u in uw branche kunt gebruiken.

4. Naam Mesh

Name Mesh werkt geweldig als u een aantal zoekwoorden in gedachten heeft. Kies twee of drie zoekwoorden en plaats ze vervolgens in het zoekvak. Van daaruit genereert deze tool uw lijst. De tool geeft je ideeën met behulp van categorieën zoals:

 • SEO
 • Nieuw
 • Gemeenschappelijk
 • Kort

Nadat u naar de zoekwoorden heeft gezocht, kunt u de resultaten filteren met domeinextensies, de lengte van het domein of niet-geregistreerde domeinen. Name Mesh suggereert ook andere zoekwoorden waarnaar u mogelijk wilt zoeken.

5. Panabee

Panabee is een tool die kunt u beginnen met twee zoekwoorden. Vanaf daar beginnen de suggesties voor domeinnamen te rollen. Panabee maakt het mogelijk om een ​​domeinnaam te genereren, een bedrijfsnaam te zoeken en een domeinnaam te zoeken.

Als de domeinnaam die u wilt gebruiken is ingenomen, kunt u naar GoDaddy gaan om te zien of er andere extensies beschikbaar zijn met dezelfde domeinnaam.

Als je dat niet doet’Net als geen van de opties die je krijgt, laat Panabee je gerelateerde termen zien waar je naar kunt zoeken. Panabee niet’Het laat u niet alleen zien of de door u gekozen domeinnaam wordt gebruikt, maar ook of deze’s wordt gebruikt als gebruikersnaam in sociale media.

6. Onmogelijkheid!

Onmogelijkheid! heeft een iets andere kijk op het genereren van domeinnamen in tegenstelling tot sommige van de andere tools die we gebruiken’heb al genoemd.

Je begint met het bedenken van een trefwoord. Dan, u selecteert werkwoorden, zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden die kan worden toegevoegd aan het begin of einde van uw zoekwoord.

U’krijgen de optie om te kiezen tussen een optie van vier letters, vijf letters of zes letters. Of u kunt besluiten om alles te verwarren met uw zoekwoord.

Je zult verrast zijn met de leuke ideeën waarmee je wegloopt. Als je een aantal van de ideeën leuk vindt, ga dan naar GoDaddy om de domeinnaam te kopen.

7. Ik wil mijn naam

Ik wil mijn naam werkt het beste als je al een domeinnaam in gedachten hebt die u wilt gebruiken.

Voer het gewenste adres in en I Want My Name zal u vertellen of dat beschikbaar is.

Zo niet, dan zullen ze u alternatieve opties laten zien en hoeveel ze kunnen kosten. Gebruik de filtertool om niet-beschikbare domeinen te blokkeren.

8. Coole naamideeën

Deze tool is een bedrijfsnaamgenerator die u laat weten of uw domeinnaam beschikbaar is.

Een leuke functie van deze tool is dat je hiermee je opties kunt filteren op basis van zaken als die van jou klantenbestand en de grootte van uw bedrijf, allemaal met als doel u te helpen de naam te vinden die bij uw bedrijf past.

Met enkele van de geavanceerde functies kunt u de lengte van het zoekwoord en de locatie van het zoekwoord dat u kiest, selecteren’heb gekozen.

U’opnieuw kunnen zien of de domeinnaam beschikbaar is en of de Twitter-handle door iemand wordt gebruikt.

9. Dot-o-Mater

Dot-o-Mater is perfect voor u als u weet dat u een domeinnaam wilt, maar niet weet waar u moet beginnen. Met deze service kunt u dit doen selecteer een aantal categorieën te gebruiken als begin en einde van uw domeinnaam.

Je krijgt een mooie lijst met willekeurige opties. Je hebt zelfs de mogelijkheid om bepaalde woorden te selecteren als je wat ideeën in gedachten hebt. Gebruik de krasdoos om je favoriete ideeën bij te houden.

De Web 2.0 Name Generator biedt u een aantal willekeurige zakelijke ideeën of naamopties, zelfs als u dat niet doet’t heeft zoekwoordideeën.

10. Instant Domain Search

Instant Domain Search is een geweldig hulpmiddel als u de gewenste domeinnaam al weet.

U begint met het invoeren van uw idee en de tool vertelt u of het beschikbaar is of niet. Vervolgens zoekt het naar alternatieven als de gewenste domeinnaam niet beschikbaar is.

Het laat je ook weten welke er worden geveild en je kunt ze kopen bij GoDaddy.

Omgekeerd heb je de mogelijkheid om de eigenaar van de site te vinden en probeer een aanbieding te doen voor dat domein.

11. Naamstation

U kunt beginnen met Name Station door een gratis account aan te maken met uw e-mail of sociale media. Vanaf daar heeft u toegang tot:

 • Openbare naamwedstrijd
 • Suggesties voor zoekwoorden
 • Checkers voor onmiddellijke beschikbaarheid
 • Domeinnaam generatoren

U kunt filters gebruiken zoals naamlengte, extensie en andere. Zelfs als je dat niet doet’Als u geen zoekwoordideeën heeft, kunt u ideeën vinden door te zoeken op basis van uw branche.

12. Domeinen Bot

Domains Bot is een tool die u kunt gebruiken om beschikbare domeinen te doorzoeken en domeinsuggesties te ontvangen.

Begin door een trefwoord in te voeren en u’Ik zie een aantal ideeën op basis van het zoekwoord.

U’Ik zie ook gecombineerde zoekwoordopties of vergelijkbare zoekwoorden.

13. Domain Puzzler

Domain Puzzler is een eenvoudig en duidelijk hulpmiddel. Hiermee kunt u uw ideale zoekwoorden kiezen, de juiste domeinextensie selecteren en vervolgens op zoek gaan naar ideeën.

Het mooie van deze tool is dat u kunt er een aantal trefwoorden in opnemen in tegenstelling tot slechts een of twee met enkele van de andere tools op deze lijst. Deze tool combineert zoekwoorden in een aantal varianten.

Zodra u de gewenste domeinnamen heeft gevonden, maakt u een favorietenlijst. U kunt zelfs de paginarang van verschillende domeinnaamopties vergelijken en contrasteren.

14. Nameboy

Nameboy maakt het voor u mogelijk om de domeinnamen te vinden die beschikbaar zijn op basis van de trefwoorden die u heeft’heb geselecteerd.

Nameboy geeft u een lijst met voorgestelde domeinnamen. De grafieken die ze bieden, maken het gemakkelijk voor u om de genomen extensies en beschikbare extensies te zien.

U’Ik kan het zien welke domeinnamen te koop zijn, evenals welke afgebroken suggesties of rijmwoorden beschikbaar zijn.

Dit is een geweldige tool als u geen idee heeft welke zoekwoorden u wilt gebruiken en openstaat voor een verscheidenheid aan suggesties.

15. Bust een naam

Bust a Name biedt een verscheidenheid aan tools om u te helpen niet alleen een domeinnaam te vinden, maar er ook een te vinden die past bij uw specifieke behoeften. U kunt zoeken op trefwoorden en dan gebruik filters voor “begint” met of “loopt af” met om variatie toe te voegen aan uw zoekwoord.

U’kunt u bepalen hoe natuurlijk uw domeinnaam eruit moet zien, evenals het aantal tekens dat u wilt hebben. U kunt filteren op extensies zoals .net, .com en .org. Je kunt zelfs de “Maak een willekeurig domein” hulpmiddel om je verbeelding te prikkelen.

Door optimaal gebruik te maken van deze 15 domeinnaamgeneratoren, zou u een domeinnaam moeten kunnen maken die uw bedrijf beschrijft en aansluit bij uw behoeften.

Bust a Name biedt een verscheidenheid aan tools om u te helpen niet alleen een domeinnaam te vinden, maar er ook een te vinden die past bij uw specifieke behoeften. U kunt zoeken op trefwoorden en vervolgens filters gebruiken voor “begint” met of “loopt af” met om variatie toe te voegen aan uw zoekwoord.

U’kunt u bepalen hoe natuurlijk uw domeinnaam eruit moet zien, evenals het aantal tekens dat u wilt hebben. U kunt filteren op extensies zoals .net, .com en .org. Je kunt zelfs de “Maak een willekeurig domein” hulpmiddel om je verbeelding te prikkelen.

Door optimaal gebruik te maken van deze 15 domeinnaamgeneratoren, zou u in staat moeten zijn om een ​​domeinnaam te creëren die uw bedrijf beschrijft en aan uw behoeften voldoet. Heeft u nog andere domeinnaamgeneratoren waarvan u denkt dat we ze aan onze lijst moeten toevoegen? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map