SendinBlue Review: e-mailmarketingservice met een beperkt budget

De meeste startups realiseren zich niet de waarde van een e-mailmarketingservice. Maar op het eerste gezicht zal elke e-commerce-expert het ermee eens zijn dat het een goed geoliede machine is om contact te leggen met prospects en leads te verzamelen. Het geeft je een platform om rechtstreeks met je klanten te praten, via hun inbox. Het maakt niet uit of ze potentieel zijn, aanwezig zijn of zelfs bij eerdere klanten, de waarde van e-mailmarketing hangt af van het opbouwen van relaties, op elk moment dat hen uitkomt.


E-mailmarketingservice is ongetwijfeld een van de meest effectieve manieren om uw nieuwe klanten en bestaande kopers te bereiken. Het gebruik van e-mails is ook de goedkoopste manier om reclame te maken voor uw profiel en producten.

Als beginner wil je een betaalbare e-mailmarketingservice of zelfs gratis indien mogelijk, toch??

Heb je ooit gehoord van SendinBlue? Zo niet, dan zal ik de functies, prijzen en ondersteuning bespreken om te weten of ze u kunnen helpen bij het creëren van een unieke e-mailmarketingstrategie op een betaalbare manier.

Wat is SendinBlue?

SendinBlue is een populaire tool die e-mailmarketingservices biedt. Het is speciaal gebouwd voor kleine en middelgrote bedrijven waar het handige functies biedt voor beginners.

SendinBlue is ontworpen om ondernemers te helpen bij het creëren van een eenvoudige maar effectieve manier van communicatie tussen de verkoper en de klanten door middel van e-mail.

Het biedt een gratis abonnement, dat perfect is voor beginners om zich op hun bedrijf te concentreren en hun investeringen te bewaren voor een aantal belangrijkere dingen om hun profiel te verbeteren.

SendinBlue biedt ook sms-campagnes om het bericht van de verkoper zonder vervaldatum aan hun klanten te bezorgen.

SendinBlue beste functies

1. Sleep Email Designer

Met deze tool hoeft u zich geen zorgen te maken over het maken van een uniek e-mailontwerp. Het is een zeer gebruiksvriendelijke tool waarmee u uw e-mailcampagnes kunt maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische complexiteit.

Met behulp van de tool voor slepen en neerzetten kunt u met een paar klikken uw e-mailcampagnes personaliseren, afhankelijk van de door u gekozen lay-out. Het heeft ook een rich text-editor en u kunt uw HTML-codes als uw voorkeur gebruiken.

U kunt ook kiezen uit de vooraf ontworpen e-maillay-outs. Met behulp van de slepen-en-neerzetten-editor kunt u de kleuren, de teksten die u wilt opnemen, herschikken, foto’s en logo’s toevoegen met uw persoonlijke touch.

SendinBlue heeft veel verschillende sjablonen waaruit u kunt kiezen om uw e-mailmarketingstrategie te verbeteren en het pakkend te maken voor uw doelontvangers.

2. Marketingautomatisering

Marketing Automation-functie is ook beschikbaar, zelfs in een gratis abonnementsaccount. Met deze functie kunt u updates voor uw nieuwe producten, promoties en gekochte artikelen of andere series berichten naar uw aangepaste contactenlijst sturen.

Met deze tool kunt u ook de bezoekers op uw pagina volgen en een specifieke e-mail targeten en deze rechtstreeks naar uw paginakijkers sturen.

Met SendinBlue kunt u kiezen uit de bestaande, vooraf gemaakte marketingautomatisering, of u kunt uw e-mailstrategie creëren, afhankelijk van uw behoeften. Marketingautomatisering creëren is ook een gebruiksvriendelijke tool die SendinBlue te bieden heeft. Het biedt zijn gebruikers een stapsgewijs proces om snel vertrouwd te raken met het opbouwen van hun marketingautomatisering.

Door deze marketingautomatiseringstools te leren en te gebruiken, kunt u contact houden met uw klanten en hen op de hoogte houden van uw nieuwe product, en het helpt de verkoper ook om de kijkers van hun profiel te volgen en automatisch een e-mail naar hen te sturen.

3. Transactionele e-mailfuncties

De transactionele e-mailfunctie van SendinBlue is erg handig voor zowel de verkoper als de koper. Het komt beide partijen ten goede, aangezien de verkoper automatisch een e-mailmarketingservice kan instellen voor elke aankoop van hun koper.

Het kan ook worden gebruikt voor het volgen van de verzendstatus, waar de koper een e-mailbevestiging kan sturen voor het volgen van de bestelling. Ook handig voor uw kopers, toch? Ze kunnen al hun transacties in uw online winkel volgen.

Het heeft ook functies voor contactbeheer, A / B-tests, contactsegmentatie en nog veel meer die ook gratis kunnen worden aangeboden!

Prijzen

U kunt SendinBlue gratis gebruiken en u kunt ook genieten van en uw strategie voor e-mailmarketing maximaliseren met zijn gratis functies. Hiermee kunt u onbeperkt contacten opslaan, maar u kunt maximaal 300 e-mails per dag verzenden, wat niet slecht is voor beginners.

SendinBlue biedt 5 verschillende plannen waaruit u kunt kiezen, variërend van $ 0 / maand tot $ 66 / maand!

Het heeft gratis, Lite, Essential, Premium en Enterprise-abonnementen. Als u dagelijks een onbeperkte e-mail wilt verzenden, is deze al beschikbaar voor het Lite-abonnement, wat niet veel kost voor nieuwe bedrijfseigenaren.

Als u toegang wilt hebben tot de dominante functies van SendinBlue, kunt u gebruik maken van het Premium- of Enterprise-plan, waar het een onbeperkte automatiseringsworkflow, builder voor bestemmingspagina’s en functies voor tijdoptimalisatie heeft.

Met SendinBlue-abonnementen kunt u onmiddellijk upgraden, afhankelijk van uw behoeften en het ontbreekt u niet aan een bepaald abonnement. U kunt uw plan op elk moment downgraden.

Ondersteuning

SendinBlue biedt een uitgebreid ondersteuningssysteem voor zijn gebruikers. Als u gebruikmaakt van het Enterprise-plan, kunt u beschikken over uw ondersteuningsaccountmanager die u kan helpen bij het maken van unieke e-mailadvertenties en strategieën om meer klanten, campagnestatistieken en nog veel meer te vangen.

Voor elk account biedt het ondersteuning bij alle abonnementen die u gebruikt. Voor de gratis versies kunt u 60 dagen telefonische en chatondersteuning krijgen voor 60 dagen, evenals met gebruikers van het Lite-abonnement. Met de andere drie genoemde abonnementen kunt u onbeperkt telefoneren en chatten.

Het heeft ook webpagina’s waar u de tutorials en blogs kunt bezoeken die u kunnen helpen bij het maken van uw visuals.

OptinMonster + SendinBlue

Als verkoper wil je je e-maillijst zo gemakkelijk mogelijk laten groeien, toch? Zo ja, dan kunt u overwegen om OptinMonster en SendinBlue samen te gebruiken.

Met behulp van OptinMonster kunt u uw unieke pop-ups maken. Het biedt ook veel pop-upsjablonen die u kunt gebruiken, afhankelijk van uw behoeften.

OptinMonster ontwierp specifieke sjablonen die handig zijn voor kassa’s, kortingsbonnen, kortingen, vakantiepromoties en nog veel meer. U kunt ook uw op maat gemaakte pop-up maken en volledige controle over uw ontwerp hebben.

SendinBlue biedt een pop-up formulierbouwer waar u ook uw pop-ups kunt ontwerpen. Maar met de hulp van OptinMonster kunt u uw pop-ups verbeteren en uw e-maillijst uitbreiden.

Een geweldige functie van OptinMonster is dat het een exit-intent pop-up heeft waar uw paginabezoekers terug kunnen komen op uw website. Pop-ups met exit-intentie zijn geweldig in het volgen van uw sitebezoekers wanneer ze op het punt stonden uw site te verlaten en ze een exacte pop-up te sturen op het exacte moment.

Conclusie

SendinBlue is een uitstekende tool voor e-mailmarketing, vooral voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven. Het biedt gratis uitstekende functies en u hoeft zich geen zorgen te maken over te hoge uitgaven voor het verbeteren van uw campagnes om uw bedrijf te adverteren.

Met SendinBlue kunt u zich concentreren op de groei van uw bedrijf door de beste functies aan hun gebruikers te geven. U kunt uw account eenvoudig upgraden om toegang te krijgen tot andere geweldige functies wanneer uw bedrijf er klaar voor is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map