A2-hosting-arvostelu

Mitä kaikilla?.


Olen täällä jakaaksesi kokemuksemme A2 Hosting -palvelun kanssa. A2-hosting ei ole australialaisten yritysten niin tunnettua, mutta ne ovat suosittu isäntä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. A2 painottaa vahvasti laatua ja suorituskykyä.

A2: ta voidaan pitää melkein premium-hosting-ratkaisuna, joka on joidenkin kalliiden vaihtoehtojen alapuolella, jotka saat premium-palvelimella. He myös kehuvat vaikuttavasta käytettävyydestään ja tuestaan, jota he kutsuvat “Gurut”. Pikku cheesy Right?

Tällä hetkellä meillä on 13 A2-hosting-sivustoa, jotta voimme testata nämä vaatimukset ja tarkistaa, toimivatko ne todella. Tässä vaiheessa saatat ihmetellä hyvin, kuinka nopeasti se toimii Australiasta. Pääsimme heidän palvelimiinsa Sydneystä, Melbournesta, Adelaidesta, Perthistä, Bendigosta ja Brisbanesta.

A2-sivustovaatimus

A2: lla on tietokeskuksia seuraavilla alueilla:

 • Yhdysvallat – Michigan
 • Eurooppa – Amsterdam
 • Aasia – Singapore (upouusi laitos)

Käytimme tarkoituksiin Singaporen datakeskusta, joka on paljon nopeampi kuin mikään Australian keskus. Tämä saattaa vaikuttaa yllättävältä, mutta selitän sen kokonaisuudessaan top hosting arvosteluopas.

Hyppäämme siihen, alla olevat tulokset olivat heidän jaetun isännöintisuunnitelmansa kautta. Jos haluat oppia lisää, siirry A2: lle.

Kuinka nopea on A2?

Se’on nopea.

A2: n vaatimukset 20X nopeus kasvaa joidenkin kaverien yli näyttää olevan vaikea lyödä. Paljon nopeampien latausaikojen ajatuksena oli vastata maailmanlaajuisesti kasvavan kysynnän tarpeettoman nopeisiin Internet-tuloksiin.

Keskimääräinen verkkokävijä päättää, pysyykö hän verkkosivustollasi useita sekunteja.

Jos se’s liian hidas tai ei’t lataa heti, kun ne ovat poissa. Voit ajatella Google AMP: tä ja Facebookia tästä. Ne’olet ylittänyt standardin useimmissa verkkosivustoissa ja jos latausajat eivät ole riittäviä’t erittäin nopeat ihmiset napsauttavat sisään ja ulos.

Valtava Verkkokauppasivustot ja suuret tuotemerkit, jotka viettävät miljoonia sivustojensa optimointiin, tietävät, että heidän täytyy saada verkkosivunsa latautumaan sekunnissa. Mikä tahansa yli 4 sekunnin pituinen aika voi menettää sinut ylöspäin 50% liikenteestä.

Onneksi A2 tuo suuret brändinopeudet omaan blogiisi tai pienyrityksen verkkosivusto.

Keskimäärin havaitsimme sen Singaporen datakeskuksen kautta keskimääräinen lastausaika oli 222 ms joka vie heidät kaikkien meidän isäntien kärkeen’olen tarkistanut.

Sen lisäksi, että heidän sivunsa latautuivat erittäin nopeasti, huomasimme melko vakaan nopeuden kaikissa kaupungeissa Adelaidesta Perthiin Brisbaneen..

Hyvä työ kaverit!

Testasin 100 Mt: n tiedostoa useiden eri paikkojen välityksellä ja nähdäkseni kuinka hyvin heidän palvelimet pystyivät käsittelemään joitain isompia tiedostoja. Alla on latausaika tavallisella Internet-palveluntarjoajalla, joka sijaitsee Sydneyssä. Testattu tätä 26.1.2017.

Kuten näette sen’on aika nopea. 1,7 sekuntia 100 Mt: n tiedostolle.

Kuinka A2 on niin nopea?

A2 lähestyy jaettuja isäntäresurssejaan muutamalla eri tavalla, jotka tekevät heistä erillään kilpailusta.

Selitetään kuinka he tekevät tämän.

 1. Rajoita jaetun hosting-resursseja
 2. Käytä tiettyä sijainnin välimuistiin kuten CDN

Useimmat jaetut isäntä näyttää tältä. Useat tietokoneet käyttävät samaa IP- tai palvelimen resursseja. Tällaisen suunnitelman idea on, että kukaan verkkosivusto ei vaadi paljon resursseja, vaan sen sijaan ne jakavat resursseja.

Rajoittamalla IP-osoitteessa olevien ihmisten määrää tai isäntää nopeammin, mitä he voivat tarjota asiakkaille. Mitä enemmän ihmisiä pyyntöjä on esitetty palvelimella, sitä hitaampi se on. A2 pitää palvelin / asiakassuhteensa alhaisena pitämään asiat nopeammin.

Sisällön jakeluverkot tai välimuisti

Tämä toimii pitämällä tietoa hajautetuilla palvelimilla ympäri maailmaa. Joten siitä riippuen, missä kävijä käyttää tietojasi, hän voi saada kopion niistä lähempänä olevaa palvelinta.

Palvelimet, jotka ovat lähempänä vierailijaa, mahdollistavat huomattavasti pidemmän latausajan. Tämä toinen menetelmä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi A2: n palvelut ovat paljon nopeampia kuin kilpailu.

Jos luet pääsivustomme, joka kattaa kaikki suositellut australialaiset hosting-yritykset voit nähdä, että viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme keränneet tonnia tietoja asiakkaidesi sivustoille. Tietoja analysoimalla saadaan historiallinen katsaus isäntäyrityksen suorituskykyyn ajan myötä.

Nämä ovat A2: n keskimääräiset latausajat. Sinä pystyt näkemään live-isäntämme seurantaa täällä

Viimeisen 6 kuukauden kuormitusajat 2017

  • Toukokuun keskimääräinen nopeus: 209ms
  • Huhtikuun keskimääräinen nopeus: 218ms
  • Maaliskuun keskimääräinen nopeus: 199ms
  • Helmikuun keskimääräinen nopeus: 211ms
  • Marraskuun keskimääräinen nopeus: 224ms
  • Joulukuun keskimääräinen nopeus: 276ms

A2 Hosting Uptime Review

Annan selittää vähän siitä, mitä nämä termit tarkoittavat, jos et ole varma.

 • Käyttöaste – Aika, jonka ulkopuolinen vierailija voi käyttää verkkosivustoosi.
 • keskustassa – Aika, johon verkkosivustollesi ei pääse pääsyä.

Useimpien ihmisten kannalta nämä kaksi asiaa eivät ole erityisen huolestuttavia etenkään henkilökohtaisten bloggaajien kannalta, mutta kun alkaa hyväksyä maksuja verkossa tai rakentaa verkkokauppasivustoa, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen.

Mikään ei ole epäammattimaista, kuten verkkosivusto, johon ei pääse tai jonka on tarkoitus toimia hitaasti.

Muista, että tämä on vuosi 2017 ja ihmisillä on kärsivällisyyttä odottaa sivuston latautumista.

-?

Käytämme prosenttimäärää päättääksemme, kuinka kauan verkkosivusto on joko ylös- tai alaspäin. Testaamalla yli 20 isännöintiratkaisua voimme nähdä, että A2-isännöintipalvelimien käyttöaika on todella korkea, ja niitä vain Web Siteground suosii.

Yhdellä palvelimella ei luonnollisestikaan ole 100% käyttöaikaa, mutta kaikki yli 99,5% on todella hyvää.

Kaiken kaikkiaan A2-hosting-palvelun käyttöaika oli 99,8%, mikä on erittäin vaikuttavaa. 

Tästä he saavat toisen …

Tässä on vuoden 2017 tulokset.

 • Toukokuun käyttöaika: 99,9%
 • Huhtikuun käyttöaika: 99,9%
 • Maaliskuun käyttöaika: 99,98%
 • Helmikuun käyttöaika: 99,96%
 • Marraskuun käyttöaika: 99,99%
 • Joulukuun käyttöaika: 98,92%

A2-hosting-tuki

tekninen tukiPaljon hosting-yritykset ovat jääneet todella kaukana heidän tuestaan. Jotkut suurimmista isännistä eivät’edes vaivaudu kouluttamaan henkilöstöään ja luottamaan lippujärjestelmään ilman 24/7 tukea.

Joskus sinun täytyy vain puhua todellisen ihmisen kanssa, ei jonkin robotin kanssa. Kysymyksiisi vastaaminen reaaliajassa on valtava bonus. Sinä’Voin selvittää ongelmat paljon nopeammin kuin luottamalla lippujärjestelmään.

2 tarjousta:

 • Live 24/7 -tuki
 • Puhelintuki
 • Sähköposti- / lippujärjestelmä

Vapaa turvallisuus ja hakkerointi

A2 tarjoaa pari hienoa lisäosaa verkkoturvallisuudelle. Suurin takaovi, jota useimmat hakkerit etsivät, on ohjelmisto, jota ei päivitetä. A2 pitää ohjelmistosi, laajennukset ja WordPress-tiedostot kärjen muodossa uusimpien päivitysten avulla.

Tämä on hieno asia, koska se on helppo unohtaa, kun päivitit viimeksi yhtä kaksikymmentä käytössäsi olevaa laajennusta.

Ne tarkkaile myös heidän DNS: tä haittayritysten vuoksi pääsyä verkkosivustoosi tai käytä IP-osoitteesi vahingollisiin tarkoituksiin.

Ilmaiset sivuston siirrot

Ilmaiset sivuston siirrot ovat valtava bonus nykyiselle verkkosivuston omistajalle, joka haluaa siirtää sivustonsa toiselle palveluntarjoajalle.

Ilman ilmaista siirtoa olet periaatteessa jumissa kahdesta vaihtoehdosta. Yksi, tee se itse, mikä voi johtaa tietojen / sivujen menettämiseen, jos niitä ei tehdä oikein cPanelin ja FTP: n kautta.

Toinen on maksaa isäntälle kuten HostGator yli 50 dollaria dollaria vain yksinkertainen verkkosivustojen siirto. Ei ehdottomasti sen arvoista

Ilmainen SSL (arvo 70–100 dollaria)

kuva SSL-suojatusta verkkosivustosta

Jos et’Ei tiedä mitä SSL on, se tarkoittaa suojattua pistorasialakimiestä. Se’s vihreä Https: // näet kun sinä’uudelleen millä tahansa legit verkkosivustolla.

Jos sinä’Suunnittelet verkkokauppaa tai käytät vain yksinkertaista tavallista verkkosivustoa, tarvitset 100% SSL: tä.

Se’s on uusi standardi kaikille verkkosivustoille, jotka haluavat menestyä Googlessa orgaanisesti. Useimmat isännät veloittavat yli 70 dollarin vuosimaksun, mutta A2: lla’s ilmainen asennus heidän “Antaa’s Salaa” vaihtoehto.

Ilmaiset varmuuskopiot

hauska kuva meemistä tietojen varmuuskopioinnista

Joissakin korkeamman tason suunnitelmissa A2 tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita. Nämä ovat välttämättömiä jokaiselle WordPress-pohjaiselle isännälle, jossa käyttäjät voivat lisätä omia tietojaan ja poistaa ne omasta tahdostaan. Uuden verkkosivuston omistajan on helppo vahingoittaa vahingossa oman sivuston tietoja.

Voit käyttää tätä myös muutamalla ilmaisella laajennuksella, mutta isäntän luominen järjestelmällisistä varmuuskopioista kaikista tiedoista on loistava tapa pitää kaikki turvassa.

Ja jos olet yksi niistä ihmisistä, joka ei vieläkään varmuuskopioi verkkotietojaan, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle.

hauska kuva meemistä tietojen varmuuskopioinnista

Joissakin korkeamman tason suunnitelmissa A2 tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita. Nämä ovat välttämättömiä kaikille WordPress-pohjainen isäntä jossa käyttäjät voivat lisätä omia tietojaan ja poistaa ne omasta tiedostaan. Se’Uuden verkkosivuston omistajan on helppo vahingoittaa omaa sivustoaan vahingossa’tiedot.

Voit käyttää tätä myös muutamalla ilmaisella laajennuksella, mutta isäntän luominen järjestelmällisistä varmuuskopioista kaikista tiedoista on hieno tapa pitää kaikki turvassa. Ja jos sinä’uudelleen yksi niistä ihmisistä, jotka vielä don’Varmuuskopioi heidän web-tietonsa hyvin. Tämä on täydellinen ratkaisu sinulle.

A2-paketit – mikä on paras?

Tässä vaiheessa voit nähdä, että A2 tarjoaa paljon palveluita, joista suurin osa isäntiä ei tarjoa’T. Pitämällä IP-osoitteiden puhtaana satojen tilien käytöstä verkkosivusi lastenhoitoon’Suojaus ja varmuuskopiot tarjoavat ehdottomasti paljon arvoa.

Tästä syystä uskomme, että niiden hieman korkeammat hinnat ovat perusteltuja.

Tässä’heidän hinnoittelu.

kuva, joka näyttää A2-isäntähinnoittelun

Eri suunnitelmat

Kuten aiemmin mainitsin, mielestäni jaettu hosting on enemmän kuin tarpeeksi mille tahansa sivustolle. Joten ellet saa yli 10 000 päivittäistä liikennettä enemmän kuin sakko jaetulla.

 • Lite-suunnitelma

  Alkaa hinnasta 3,92 dollaria / kuukausi. Yksi verkkotunnus ja 5 aliverkkotunnusta. 25 Sähköpostitilit.

 • Nopea suunnitelma

  Alkaa 4,90 dollaria / kuukausi. Rajoittamaton verkkotunnus ja sähköpostitili.

 • Turbo-suunnitelma

  $ 9,31 / kk. Rajoittamaton verkkotunnus ja sähköposti. HTTP / 2 ja SPDY ovat myös toiminnallisia.

A2 Edut

 • Erittäin nopea ilmoittautuminen
 • Useita maksutapoja – luottokortti, Paypal, maksumääräys, pankkisiirto ja merirosvokulta.
 • Ei piilotettuja maksuja
 • Ei myyntiä
 • 1-napsauta Asennukset
 • Helppo käyttää CMS

Mikä on lopullinen ajattelumme A2: lle?

Me pidämme siitä.

Helppo ja yksinkertainen. A2 on yksi niistä yrityksistä, joka on pysynyt uskollisena ihanteilleen ja tarjonnut laadukkaita palveluja kohtuulliseen hintaan. He eivät käyneet valtavirran menetelmää ja yrittivät saada mahdollisimman monta asiakasta.

Laadukas tuki. Insane uptimes ja nopeat palvelimet, mielestämme tämä on loistava valinta australialaiselle, vaikka asutkin Adelaidessa, Sydneyssä, Melbournessa tai Perthissä.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti alla ja vastaan ​​heti.

Kiitos ��

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map