Slik dobler du nettstedets hastighet SiteGround-opplæringen

Jeg skal vise deg hvordan du dobler nettstedets hastighet på nettstedene dine når du bruker SiteGround, du trenger ikke å betale for noe, alle verktøyene vi skal bruke er faktisk allerede inkludert i hostingpakken.


Så la oss komme i gang.

La meg si fra begynnelsen av denne videoen at dette overhode ikke er et salgssted for SiteGround.

Den er mest beregnet på folk som allerede har SiteGround, og som ønsker å få nettstedene til å laste raskere.

Nå er fordelen med SiteGround, vanligvis koster verktøyene du vil bruke for å gjøre nettstedet ditt bare raskere hundrevis av dollar per år, men ikke når du har SiteGround.

De inkluderte allerede.

Saken er at folk ikke engang vet hva som er inkludert.

Det er så mye inkludert, og hvis du bruker SiteGround, kommer du til å lære om det i dette innlegget.

Nå, selvfølgelig, hvis du ikke har SiteGround, vil du kanskje se denne videoen og deretter bestemme om du liker det de inkluderer gratis i pakkene.

Nettstedets hastighetsmyter

Nå, før vi får for mye inn i det, vil jeg fjerne noen av nettstedets hastighetsmyter rundt å ha et nettsted.

Myte 1: Sakte nettsteder rangerer ikke godt hos Google

Det er mange viktigere rangeringsfaktorer, og nettstedets hastighet er bare den minst viktige av dem alle.

Det som virkelig skjer er at nettstedets hastighet gir en dårlig brukeropplevelse.

En dårlig brukeropplevelse fører til økt avvisningsfrekvens.

Det er så snart noen forlater nettstedet ditt når de går til nettstedet ditt.

Og det er en viktig rangeringsfaktor.

Så et tregt nettsted påvirker ikke rangeringene dine slik du tenker. Det er egentlig det som fører til en høy avvisningsfrekvens.

Hvor mange ganger har du besøkt et nettsted, og du er der?

Det har gått fire eller fem, seks sekunder. Det laster ikke inn informasjonen du ønsker. Og du vet at på Google er det ni andre oppføringer på den siden.

Hva gjør du?

Du spretter av nettstedet, du klikker tilbake, og det er en rangeringsfaktor som skader rangeringene dine.

Så det vi virkelig prøver å gjøre er å optimalisere nettstedet ditt for brukeropplevelse, ikke for Google.

Myte 2: Sakte nettsteder forårsakes av sidebyggere

Den andre myten er at hastigheten på nettstedet ditt blir senket av sidebyggeren som du valgte å bruke eller temaet du valgte å bruke for å bygge nettstedet ditt.

Vel, litt, men det er ikke så stort at mennesker er, ville du ha deg til å tro.

Det er bare god markedsføring.

5 søyler med nettstedets hastighet

Greit. Nå som vi fikk disse mytene ut av veien, er det på tide å begynne å optimalisere nettstedet ditt og gå over de fem søylene med nettstedets hastighet.

Pilar 1: Get Good Hosting

Nå vil den første pilaren med nettstedets hastighet få god webhotell.

Nå er det bra å bruke SiteGround, som er en fantastisk webhotell.

Så denne søylen er mer beregnet på folk som bruker lavbudsjett eller gratis hosting fordi du ender opp med å få det du betaler for når det gjelder hosting.

Hvis du ikke bruker SiteGround, husker jeg at jeg har en lenke under som vil ta 70% avslag, og jeg inkluderer også en kursbonus.

Så SiteGround har tre planer. Du vil være med på den store planen eller GoGeek-planen.

Jeg vet at det er fristende å spare $ 2 i måneden ved å bare få startplanen, men disse to andre planene inkluderer ekstra ytelsesalternativer som bare ikke er tilgjengelige i oppstartplanen.

Så hvis du har en oppstartplan, kan du følge med i denne videoen, men det kan være lurt å vurdere å kontakte SiteGround og oppgradere til den store planen..

Når du installerer WordPress på SiteGround, kommer de til å inkludere en plugin som heter SG Optimizer.

Her er jeg på en WordPress-installasjon. Jeg klikker på plugins, og du kan se at det er her, SG Optimizer. Når du har aktivert dette, kommer det til å være et nytt alternativ her som sier SG-optimalisator, og her er alle innstillingene for denne plugin.

Den andre pilaren med nettstedets hastighet er å optimalisere bildene dine. Når du begynner å bygge ut WordPress-nettstedet ditt, vil du laste opp bilder. Problemet med det er at bildene har en mye høyere kvalitet enn du trenger, noe som fører til veldig store filstørrelser. Så hver gang noen besøker nettstedet ditt, må de laste ned store bilder.

Så du kommer til å få noen gode ytelsesgevinster. Ved å optimalisere bildene. Nå må du vanligvis betale for en månedlig tjeneste for å optimalisere bildene, men ikke hvis du har SiteGround. Det er inkludert i SG-optimaliseringsprogrammet. Så her er vi ved innstillingene for plugins. Det aller siste alternativet her sier optimalisering av bilder.

Vi går videre og klikker på det, og det er noen innstillinger her som vi kanskje vil aktivere. Så den første er å optimalisere nye bilder når de blir lastet opp til nettstedet ditt. Du vil aktivere dette alternativet. Så hva dette betyr er at neste gang du laster opp et bilde, SG-optimalisatorer, bare kommer til å ta vare på det for deg.

Det neste alternativet er, hvis du allerede har lastet opp bilder, kan du klikke på denne knappen her, og den vil gå tilbake og optimalisere alle bildene i mediebiblioteket for deg, og det er alt som er for å optimalisere bildene dine. Den tredje søylen med nettstedets hastighet er å bruke et innholdsleveringsnettverk.

Her. Jeg er logget inn på SiteGround, og jeg kommer til å klikke her hvor det står nettsteder, og så klikker jeg her hvor det står sideverktøy, og så klikker jeg hvor det står, hastighet. Og så klikker jeg her hvor det står CloudFlare, og det er her vi kan aktivere CloudFlare-integrasjonen med SiteGround.

Når du aktiverer CloudFlare, er det som skjer at noen av eiendelene på nettstedet ditt blir presset til skyer, fakler og nettverk av servere over hele kloden. Nå betyr det hva hvis noen på den andre siden av kloden. Besøk nettstedet ditt, bildene og mange av disse, en stor, stor eiendel relatert til nettstedet ditt.

For at den skal lastes, laster vi faktisk fra en lokal server til dem. Geografisk. Hva dette skal gjøre er å forbedre lastetiden og nettstedets hastighet som besøkende vil ha på nettstedet til nettstedet ditt drastisk. Nå har CloudFlare en grunnleggende plan som er gratis. De har også en premium-plan. Jeg har brukt CloudFlare i minst fem år, og jeg har aldri brukt annet enn den grunnleggende planen, det kommer til å være mer enn det du trenger, og du vil se en enorm hastighetsforbedring på nettstedet ditt.

Så jeg skal bla nedover, og her er de tre trinnene for å få dette til å fungere på nettstedet vårt. Så la oss gå foran og klikke på installasjonsknappen. I dette trinnet kan du opprette en ny skyflare-konto, eller du kan klikke her hvor det står å koble eksisterende og logge inn på din eksisterende skyflare-konto.

Så siden jeg allerede har en skyflare-konto, logger jeg på ved å bruke min eksisterende konto. Men for deg, hvis du ikke har en konto, kan du gå videre og opprette en ny. Flott. Jeg har logget på kontoen min, og du har opprettet en ny konto. Så neste trinn er å velge ditt domenenavn her du vil koble til, sky flare, og så vil du klikke på aktiver gratis for å koble nettstedet til CloudFlare.

Nå her nede kan du også se noen innstillinger for skyflare som du kan bruke på nettstedet ditt. Den fjerde søylen til sidespe bruker. Bufring og hva hurtigbufring er, kommer det til å lage en statisk kopi av nettstedet ditt, så når folk ser på nettstedet ditt, må mindre aktiviteter gå bak kulissene som kan redusere besøkende som ser nettstedet ditt.

Jeg vet at det er en slags komplisert forklaring, bare for å forstå at hvis du bruker WordPress. Du må bruke en form for hurtigbufring. Nå er den enorme fordelen ved å bruke SiteGround at de gjør mye av denne hurtigbufringen transparent bak kulissene på denne serververtskontoen. De gjør det bare for deg, men du må faktisk slå den på.

Så her er jeg, innlogget på bakkenes kontrollpanel. Så du kan bare klikke der det står hastighet. Og så er det dette nye alternativet her som sier cache. Vi ønsker å gå videre og klikke på det. Og det er her vi skal aktivere. To forskjellige typer hurtigbufring på nettstedet ditt. Så den første er der det står statisk hurtigbuffer, og du kommer til å se en liste over nettsteder du har koblet til SiteGround, og alt du trenger å gjøre er å slå den på bare ved å gå slik.

Og nå slås kontantene dine på. Det er en annen type hurtigbufring her som heter Memcached. La oss klikke på det, og dette er en type hurtigbufring som vil gjelde for hele hostingkontoen din. Vi fortsetter og klikker her for å slå på dette også. Nå er begge disse hurtigbufring. Mekanismer har en måte for deg å tømme pengene.

Og måten du kan gjøre det hvis du er logget inn på SiteGround, er denne lille kvasten som er til høyre her og det sier flush cash. Du kan klikke på dette for å skylle Memcached, og når du er på statiske kontanter, er det også muligheten der for å skylle pengene der. Nå må vi også aktivere noen alternativer her.

På nettstedet ditt i SG optimizer plugin. Den første fanen er super casher-innstillinger. Vi kommer til å ønske å bytte dette her hvor det heter dynamisk hurtigbufring, og så kommer vi til å ønske å bytte dette her hvor det står Memcached slik. Nå er det noen ekstra alternativer for dynamisk hurtigbufring som du kanskje vil være klar over.

Det første alternativet er her hvor du kan rense cachen og tømme den. Det kommer også til å være et alternativ i administrasjonsfeltet øverst. For å tømme kontantene. Neste er automatisk kontantrensing. Du vil ønske å la dette være aktivert. Her er de viktigste alternativene du vil være klar over. Det står, unntatt nettadresser.

Avhengig av hvilken type nettsted du har, kan det være visse deler av nettstedet ditt som du ikke kan inkludere kassering på fordi det vil forårsake et problem. Du ser dette vanligvis på e-handelsbaserte nettsteder. Dette er fordi de typene nettsteder har mange dynamiske alternativer på seg, og kassering bare ikke kommer til å fungere, ikke sant?

Så det er her du skal legge nettadressene til sidene du vil ekskludere fra bufring. Alt du trenger å gjøre er å oppgi URL-en her og deretter klikke der det står ekskluder for å legge den til i ekskluderingslisten, og nå kommer nettstedet ditt til å bli det. Fullt innløst. Den siste søylen i en sitepeed vil være ytterligere ytelsesoptimaliseringer.

Nå vil SG-optimalisatoren eller plugin gi deg noen forskjellige alternativer med det også. Så den første ville være lat lasting av bilder. Hva dette betyr er når en besøkende laster inn siden din. Det vil ikke vise dem, eller det vil ikke laste inn et bilde før de blar til den delen av siden der bildet skal være.

Dette vil gjøre at nettstedet ditt lastes raskere og føles mye raskere for besøkende på nettstedet. Så for å aktivere det, klikker vi her hvor det står optimalisering av bilder, og her er alternativet som sier at et laent laster bilder. Det vil vi slå på. Det gir oss noen ekstra alternativer her hvis vi vil.
Lat belastning. Disse vil inkludere Gravatar, RS, miniatyrbilder, responsive bilder, widgets og lat lasting på mobile enheter. Så du kan slå på disse som du vil. Jeg liker lat lasting, Gravatar, RS og miniatyrbilder helt sikkert. Resten er valgfri for deg. Hvis det er noe problem som er forårsaket av lat lasting, kan du ekskludere visse deler av nettstedet ditt fra lat lasting.

Du ville bare legge CSS-klassen til disse elementene. Det er litt teknisk. Du vil gjøre det her og deretter klikke på ekskluder. Nå er det ytterligere optimaliseringer, ikke sant? Her er et alternativ for miljøoptimaliseringer. Du vil ønske å bla nedover og sørge for at G-zip-komprimering er slått på.

Til slutt, front end optimaliseringer her. Nå kan disse være litt vanskelige, og du kan noen ganger få deg selv i litt problemer, så jeg anbefaler at du aktiverer dem en etter en. Kontroller deretter at det ikke har forårsaket noen merkelig oppførsel på nettstedet ditt. Nå bør du være ganske sikker på å slå på for å minifisere HTML-utgangen.

Du bør også være sikker på å aktivere alle forskjellige minify-alternativer. Så her er en for å minifisere JavaScript-filer. Her er en for å minifisere CSS-filer. Nå utsette gjengi blokkerende Java-skript. Dette kan forårsake problemer. Og når du går for å aktivere dette, kommer du til å få en advarsel her, og du kan bekrefte om du vil at det skal aktiveres eller ikke.

Og det er her du absolutt vil ønske å bekrefte i frontkanten om det er forårsaket et problem. Her er et annet alternativ for å kombinere en CSS-filer, og dette kan forårsake noen problemer også. Som du ser, utløser den ikke en advarsel. Men bare vet at dette også kan forårsake problemer.

Noen ganger. Neste gang har vi optimalisert lasting av Google-skrifter som er ufarlige. La oss slå på det. Neste er å fjerne spørringstrenger fra statiske ressurser. Dette har skapt problemer for meg i det siste, så vær bare forsiktig. Dette er et alternativ som du ser forårsaker et problem når en plugin eller tema fra forfatteren slipper en ny oppdatering og så ting begynner å bli vanvittige på nettstedet.

Sist er deaktivert emoji. Dette betyr ikke at emoji ikke kommer til å fungere på nettstedet ditt. Det betyr bare at den blir lastet på en mer optimal måte. Nå skal jeg se litt på fronten av nettstedet mitt for å sikre at det ikke er synlige problemer, og så skal jeg gjøre en rask hastighetstest.

Så her er nettstedet, og så langt ser det fint ut. Bildene mine lastes, ikke sant? Disse små ikonene viser. Det er vanligvis det du hadde sett problemer med. Hvis det var noen problemer du støter på, er avstanden riktig. Noen ganger kan disse overlappe hverandre hvis det også var et problem.

Alt ser perfekt ut. Faktisk ser dette veldig bra ut. OK, så jeg går til GT metrics.com, så går jeg inn og limer inn URL-en til nettstedet med en bakside og et skråstrek et klikk her, det står test nettstedet ditt. Det tar bare et øyeblikk, og hva det kommer til å gjøre er å laste ned nettstedet ditt.

Og det vil gi deg noen data. Det vil gi deg beskjed om hvor lang tid det tok å laste. Det vil fortelle deg hvor mange forespørsler som var der, og det vil komme med en vilkårlig poengsum. Nå, jeg anbefaler at du ikke legger for mye vekt på denne poengsummen. Som du ser er resultatet. Ganske høyt og a og a B her med en veldig rask lastetid på 1,2 sekunder, en side, sider under en megabyte, og bare 32 forespørsler.

Dette er en webside som bruker Ella mentor. Nå, sier jeg alltid, ikke legg for mye vekt på disse poengsummene her. Det som virkelig betyr noe er hvordan nettstedet ditt føles når noen kommer inn på nettstedet ditt, men du kan se fra denne testen at nettstedet laster ekstremt raskt. Noe som er veldig bra for et nettsted med alle disse bildene.

Vel, der har du det. Slik kan du gjøre at nettstedene dine bruker SiteGround lastes utrolig raskt, og jeg håper du så også den enorme verdien du får fra SiteGround. Normalt må du betale hundrevis av dollar per år for å få plugins som gjør alt de bare inkluderer for deg.

Allerede med tjenesten du har med dem. Dette er en av grunnene til at jeg anbefaler at du bruker SiteGround er på grunn av alle disse ekstra godbitene som de inkluderer for deg, og du trenger ikke å kjøpe dem, og de er offisielt støttet av webhotellet ditt. SiteGround, hvis du ikke har SiteGround, kan du vurdere å bruke lenken som jeg har nedenfor eller WP crafter.com/siteground hvis du bestilte SiteGround, inkluderer jeg en kursbonus for å følge med det.

Det vil hjelpe deg å få mest mulig ut av. Å bygge en webside og få mest mulig ut av bakken. Dave, du fant noe verdi i denne videoen, og jeg håper at du gjorde det. Vurder å gi tommelen opp og del det med en venn.

Og hvis du har noen spørsmål i det hele tatt, oppfordrer jeg deg til å stille i kommentarfeltet nedenfor.

Jeg elsker å svare på spørsmålet ditt og hjelpe deg på noen måte som jeg kan. Hei, takk for at du så, så ser jeg deg i neste video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map