Reparer raskt den fryktede WordPress White Screen of Death

White Screen of Death eller WSOD er ​​et av de vanlige problemene som plager WordPress-nettsteder. Det kan skje når du for øyeblikket er logget på nettstedet ditt, eller mens du prøver å logge deg på.


Ro deg ned og vi vil guide deg til å undersøke mulige årsaker til at White Screen of Death skjer og de raske løsningene du kan gjøre for å få slutt på dette problemet.

Hva som forårsaker den hvite skjermen til døden?

wordpress WSOD feil

WSOD kan ofte utløses av database- eller PHP-problemer. Dette skjer vanligvis av noen få grunner:

 • Kompatibilitetsproblem med den installerte plugin-en
 • Temaet du bruker for øyeblikket, er ikke kompatibelt med andre plugins, temaer eller WordPress selv
 • Temaet ditt får nytt navn eller mangler

Hvordan løse White Screen of Death

1. Deaktiver temaene og pluginene dine

Som nevnt ovenfor, vil den vanligste årsaken til WSOD være temaet eller plugin-modulen. Så det første du vil gjøre er å deaktivere dem. Disse problemene kan skje når du installerer en ny plugin eller et tema, eller når en oppdatering til et tema eller plugin blir utgitt.

For å gjøre dette, må du få tilgang til nettstedet ditt ved hjelp av Secure File Transfer Protocol (SFTP) eller ved å logge på cPanel for å få tilgang til File Manager..

Kontroller og gi nytt navn til plugin-mappene. Ved å gjøre dette vil det deaktivere plugins på nettstedet ditt. Gå tilbake til nettstedet ditt og se om WSOD er ​​borte. Hvis det løser problemet, betyr det bare at plugins er den skyldige hvorfor WSOD dukker opp.

Filbehandling for å få tilgang til plugins

Etter dette må du gi nytt navn til plugin-mappen tilbake til “Plugins” og gi nytt navn til / gjenopprette hver mappe inni den, til du finner ut hvilken spesifikk plugin som forårsaker problemet..

Når du har funnet plugin-en som forårsaker problemet, må du bytte den ut med den kompatible pluginen, eller du må kontakte utvikleren for en rask løsning.

Denne løsningen vil også gjelde temaer. Hvis du mistenker at temaet ditt kan være årsaken til problemet, må du aktivere / deaktivere temaet for å teste om det er den viktigste årsaken til WSOD.

2. Løs syntaksfeil

Hvis du har kontrollert temaene eller programtilleggene som kan ha utløst WSOD, og ​​det fremdeles ikke fungerer. Så er det på tide å grave dypere inn for å løse problemet.

Noen ganger er WSOD forårsaket av syntaksfeil, det skjer mens du redigerer kodene og skriver inn noen feil feil eller glemmer stengene.

For å sjekke dette, gå til nettstedet ditt ved hjelp av SFTP eller gjennom cPanel og fjern den siste biten med koden du skrev inn manuelt. Hvis det fungerer, må du kontrollere alle kodene og kontroller at du skriver det riktig.

3. Slå på feilsøking

En annen løsning for å løse WSOD er ​​å slå på feilsøkingen. For å gjøre dette, gå til nettstedet ditt ved å bruke SFTP eller cPanel. Finn filen wp-config.php og finn linjen

definere (‘WP_DEBUG’, falsk)

og bytt til

definere (‘WP_DEBUG’, sant)

Når du har gjort dette, kan du lagre og sjekke nettstedet ditt. Du vil se en feilmelding på nettstedet ditt, men det vil føre deg til å vite hvilken som er hovedårsaken til at WSOD skjer på nettstedet ditt.

4. Øk minnegrensene

Noen ganger er grunnen til at nettstedet ditt forårsaker WSOD på grunn av ditt begrensede minne. Dette er forårsaket av en plugin eller temaer som har et stort antall filer. Den eneste måten å fikse dette på er å utvide minnegrensene.

Ved å gjøre det, må du gjøre følgende:

 • Få tilgang til wp-config.php-filen enten via SFTP eller cPanel. Legg til følgende kodelinje:
define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
 • Hvis ovenstående ikke fungerer, og du bruker et vertsfirma som bruker Apache-servere, rediger du .htaccess-filen slik at den inkluderer linjen:
php_value memory_limit 64M
 • Hvis verten din bruker NGINX, må du redigere php.ini-filen for å inkludere linjen:
memory_limit = 64M

Når du har fulgt trinnene, kan du sjekke nettstedet ditt om feilen er borte og du er klar til å gå.

5. Kontroller for mislykket oppdatering

En annen vanlig grunn til å ha WSOD er ​​på grunn av temaer, plugins eller kjerneoppdateringer som ble avbrutt i løpet av server timeouts, og det er ingenting vi kan gjøre for server timeouts.

For å løse dette problemet, kan du gå til nettstedet ditt via SFTP eller cPanel og slette .vedlikeholdsfilen. Dette vil gjenopprette nettstedet ditt, og du vil kunne få tilgang til det via wp-admin.

Forsøk å sjekke og gjøre oppdateringen igjen, eller oppdater temaene og pluginene manuelt.

Tips for hvordan du kan redusere WSOD fra å skje

 1. Gjør de vanlige sjekkene og sikkerhetskopiene. Bruk andre skytjenester som Dropbox eller ekstern harddisk og sørg for å bruke en pålitelig plugin for å gjenopprette sikkerhetskopien om nødvendig.
 2. Dobbeltsjekk hver linje i koden for å forhindre syntaksfeil.
 3. Bruk en leverandør som har 24/7 support.
 4. Vurder å bruke en plugin som en brukeraktivitetslogg for å føre en detaljert logg over endringer, oppdateringer og annen aktivitet på nettstedet ditt

Konklusjon

For å oppsummere, kan WSOD være en utfordrende sak å kartlegge hva som utløser det nøyaktig. For å minimere WSOD-problemer, må du alltid opprettholde regelmessige nettstedskontroller og beholde sikkerhetskopiene av nettstedet ditt. Ta også en titt på vår feilsøkingsveiledning for de vanligste WP-problemene.

Du trenger ikke å være “redd-hvit” når den fryktede WSOD vises på skjermen din, alt du trenger å gjøre er å teste alle mulige skyldige for å gjenopprette nettstedet ditt i det rosa helse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector