9 grunner til at WordPress er den beste nettstedbyggeren, og hvorfor du bør bruke det

Er du usikker på hvilket innholdsstyringssystem (CMS) som passer for nettstedet du har i tankene? Visste du at mer enn 32% av alle nettsteder på internett bruker WordPress? Selv de største merkevarene som Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music og mye mer bruker WordPress.


Vel, vi kan komme med en million grunner til at du bør bruke WordPress som nettstedbygger, men her er de 9 mest overbevisende grunnene til at det er det beste.

Og jeg snakker om det selvbaserte WordPress.org, ikke WordPress.com som er en hostet løsning. WordPress er veldig enkelt å installere selv om du er nybegynner. Du kan opprette et personlig merkevarenettsted, en blogg eller til og med en e-handelsbutikk.

La oss nå se på årsakene til at WordPress er best.

1. WordPress er gratis og veldig populært

Ja, det er gratis som i det er gratis å laste ned, installere, bruke og tilpasse i henhold til hvilken type nettsted du trenger.

Saken her er at du trenger å kjøpe et domenenavn og webhotell før du oppretter et WordPress-nettsted. Det er nettsteder som tilbyr gratis domene og hosting, men jeg anbefaler ikke å bruke dem. Du kan bruke dem hvis du bare tester ut.

Hva er et domenenavn? Det er adressen til nettstedet ditt. Det er det brukerne oppgir i nettleserens adressefelt for å gå til siden din. I mitt tilfelle er mitt domenenavn WPCrafter.com.

Hva er et webhotell? Det regnes som huset ditt på internett. Det er der filene og informasjonen din er lagret. Det er forskjellige leverandører av webhotell som du kan velge mellom, avhengig av nettstedets behov.

Hvis du vil starte med en billig, men pålitelig webhotell, kan du sjekke ut mine 5 beste billige webhotelltjenester.

Hvis du ønsker en annen webhotellleverandør enn GoDaddy, kan du sjekke listen over vertsalternativer til GoDaddy.

2. WordPress er enkelt og enkelt å bruke

Jeg kan ikke finne ut hvorfor folk blir skremt av å bruke WordPress. Sannheten er at det er veldig enkelt å bruke selv om du er en absolutt nybegynner.

Å installere WordPress krever ingen kodingsferdigheter. Nesten alle webhotellleverandører har allerede 1-klikk installasjonsfunksjonalitet. Når du har installert WordPress, kan du enkelt legge til sider og innlegg fra det veldig brukervennlige admin-dashbordet.

Du kan også oppdatere WordPress-versjonen enkelt med varsel om oppdatering. Jeg anbefaler å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du oppdaterer for å forhindre tap av data.

3. WordPress har ubegrensede ressurser med temaer og plugins

Se, du trenger ikke egentlig å tenke på å lage dine egne temaer og plugins fordi WordPress har alt for deg. Hvor kult er det?

Trenger du designskinn til nettstedet ditt? WordPress tilbyr et bredt utvalg av forhåndsbygde temaer for å gjøre det lettere for deg å jobbe på nettstedet ditt.

Du kan finne forskjellige gratismaler for hver nisje og kategori i WordPress-depotet. Så du trenger ikke å bekymre deg hvis du har noe å bruke for den valgte nisjen eller ingen.

Installer temaet du liker, og tilpass deretter basert på preferansene dine. Du kan endre farger, topptekst, bunntekst, sidefelt, bakgrunn og andre elementer i temaet ditt.

Det er en rekke plugins, i tillegg, som du kan bruke for tilleggsfunksjoner og funksjoner på nettstedet ditt. For eksempel at du vil legge til et kontaktskjema, kan du enkelt finne et kontaktskjema-plugin i WordPress-depotet.

Du kan også lage bildegalleri eller glidebryter med en WordPress-plugin, til og med Google Analytics, e-handel, medlemskap og enhver annen funksjon.

4. WordPress er søkemotorvennlig

Virksomheten din må være søkbar slik at du kan tiltrekke deg målgruppen. WordPress er designet med SEO i tankene. Hvis nettstedet ditt er bygd på WordPress, held du fordi søkemotorer som Google elsker WordPress.

For å optimalisere nettstedet ditt ytterligere, kan du til og med bruke SEO-plugins som Yoast SEO.

5. WordPress er trygt og sikkert

WordPress er også kjent for å være trygt og sikkert når du bruker plugins og temaer fra pålitelige utviklere. Faktisk bruker mange banker denne plattformen for sine nettsteder. Men som du vet, kan vi aldri vite hva som kommer til å skje med Internett. Det kan aldri være helt sikkert.

Så det er veldig viktig for deg å være forsiktig med å beskytte ditt eget nettsted mot malware-angrep og hackere. Du kan finne mange WordPress-sikkerhetsplugins for nettstedet ditt. Selv spam-kommentarer kan enkelt håndteres, slik vi har diskutert før.

6. WordPress kan håndtere alle typer medier

Du kan laste opp alle typer mediefiler på nettstedet ditt. Disse inkluderer bilder, GIF, videoer, lyd og andre mediefiltyper.

Du kan til og med legge inn videoer eller bilder fra forskjellige nettsteder som Instagram, YouTube, Soundcloud og mange andre innebygde aktiverte nettsteder..

I tillegg kan du laste opp og vise dokumenter, PDF-filer og andre filer som brukerne dine kan laste ned.

7. WordPress integreres enkelt med mange apper

Hvis du vil maksimere funksjonaliteten til WordPress-nettstedet ditt, kan du gjøre det ved å integrere med apper.

Hvis du for eksempel eier en nettbutikk, kan du integrere produkt-apper, handlekurv-apper og betalingsapper. Du kan til og med integrere sosiale medierapper for å øke følget ditt på nettstedet ditt.

8. WordPress-samfunnet blir større og større

Når WordPress blir mer og mer populært, vokser WordPress-samfunnet mer og mer. Det har utvidet rekkevidden med forum, diskusjonsforum, sosiale kanaler og andre medier.

Det arrangeres møteplasser fra hele verden som du kan delta på. De snakker alt om WordPress, fra å bygge et nettsted til å være en WordPress frilanser eller designbyrå.

Hvis du har problemer med å sette opp WordPress-nettstedet ditt, kan du ganske enkelt søke på WordPress.org-forumet eller et hvilket som helst WordPress-samfunn fra Facebook og andre sosiale medier..

9. WordPress er alle

Det er sant. Med WordPress er det uendelige muligheter. Du kan opprette en hvilken som helst webside som du liker for bedriften din. Du kan opprette en nettbutikk, en blogg, et forumnettsted, til og med en katalog. Du nevner det, WordPress har det.

Enten du er tekniker eller ikke, er WordPress noe for deg. Du kan bruke dra og slipp sidebygger eller tilpasse nettstedet ditt ved hjelp av koder.

Konklusjon

Så, er du overbevist om kraften i WordPress nå? Prøv å finne ut hvordan dette CMS-systemet kan være brukervennlig og fullt tilpasses for eiere av wannabe-nettsteder.

Du kan bare oppleve kraften i WordPress ved å begynne å bruke den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map