5 vanlige feil mennesker gjør når de bygger WordPress-nettsteder

Selv om tanken på å bygge ditt WordPress-nettsted kan pumpe opp de kreative musklene dine, er det snublesteiner underveis som kan bryte momentumet ditt. Uten tvil er det feil som nybegynnere, eller til og med erfarne utviklere, uvitende gjør når de bygger WordPress nettsteder. Og disse feilene kan koste deg en betydelig mengde tid og penger.


Bra, vi har listet opp de fem vanligste feilene folk gjør når du bygger et WordPress-nettsted, slik at du vil unngå unna disse amatørfeltene..

1. Å velge en dårlig vert

Hvis du velger en dårlig hostingtjeneste, kan det definitivt føre til flere problemer, for eksempel veldig treg lasting av nettstedet ditt. Dette kan gi veldig innvirkning på publikummet ditt fordi ingen har tålmodighet til å vente for lenge. Hvis jeg var din besøkende, ville jeg absolutt hoppe over et annet nettsted for å kjøpe produktet eller tjenesten jeg ønsker.

Bedre ikke å gi konkurrentene sjansen til å fange publikum. Sørg for å velge en leverandør av webhotell som tilbyr rask lastetid.

Forsikre deg også om at webhotellet tilbyr et høyt sikkerhetsnivå for å beskytte nettstedet ditt og at teknisk support er tilgjengelig når som helst på dagen hver dag. Hvis noe skjer, bør du kunne kontakte dem for å få hjelp.

Før du kjøper en hostingplan, må du forsikre deg om at du kjenner det grunnleggende om webhotell og hvilke funksjoner du må se etter før du bestemmer deg.

Hvis du har et budsjett, er det billige webhotellleverandører, men tilbyr fortsatt pålitelig service.

2. Velge et oppblåst tema

Når du velger et WordPress-tema, ikke bare se på det ytre utseendet til det. Jeg vil anbefale deg å spørre utvikleren om ting som kodekvaliteten. Tenk på spesifikasjonene du virkelig trenger for nettstedet ditt.

Trenger du en innebygd musikkspiller eller en glideslider for full side? Trenger du så mange kortkoder som er igjen i innleggene og sidene dine, selv om du bestemmer deg for å endre et tema?

Et oppsvulmet tema kan forårsake alvorlige sikkerhetsproblemer. Utviklere kan bruke kodebiter som ikke er optimalisert for sikkerhet og ytelse. I tillegg kan det hende at disse tekstutdragene ikke er kompatible med mange plugins.

Velg et tema som er lett og oppblåsningsfritt.

Besøk Astra Theme

3. Velge dårlig kodede plugins som forårsaker langsomhet

Det er mange plugins som er utsatt for sårbarhetsproblemer fordi de er dårlig kodet og har visse smutthull. Når nettstedet ditt er sårbart, kan inntrengere enkelt angripe og forårsake at det krasjer og blir ødelagt.

Problemer med kompatibilitet kan også oppstå når en plugin er dårlig kodet. Hvis koden ikke er innkapslet, kan det føre til latterlig oppførsel på nettstedet ditt.

Unngå å laste ned for mange plugins og de som ikke er testet med den gjeldende versjonen av WordPress.

Å fikse et ødelagt nettsted

4. Ikke konfigurer en sikkerhetskopi

Regelmessig sikkerhetskopiering av nettstedet ditt får deg til å føle deg trygg i tilfelle noe går veldig galt. Du vet, ting kan skje veldig raskt, og det er best å ha en beredskapsplan for å redde virksomheten din fra mye ulempe.

Hvis du tilfeldigvis fjerner nettstedfilene dine, eller nettstedet ditt er hacket og du ikke har noen sikkerhetskopi. Det vil være alvorlig frustrerende fordi du må starte fra grunnen av. Tenk hvor mye av det bryet det er.

Du kan vurdere en administrert hostingleverandør som automatisk tar sikkerhetskopi av nettstedet ditt for deg. Du kan også bruke plugins som Updrafts eller WPvivid. Disse vil spare din fornuft i tilfelle nettstedets data går tapt eller hacket.

5. Ikke konfigurerer en SEO-plugin

Du vil bli gjenkjent av målgruppen din, ikke sant? Tør ikke ignorere søkemotoroptimalisering (SEO). Å bruke riktige nøkkelord og måten å bruke dem på kan påvirke nettstedets rangering.

Det er temaer som har innebygde SEO-elementer, men du har kontrollen for å optimalisere innholdet. En veldig nyttig plugin for SEO er Yoast og Rank Math. Når du har installert denne pluginen på nettstedet ditt, kan du legge til fokusnøkkelordet ditt, og du kan også redigere kodebiter eller ord som vises under nettstedets navn på Googles søkeresultatside..

De kan også hjelpe deg med å generere XML-områdekartet som søkemotorene trenger, slik at de kan kartlegge nettstedet ditt på riktig måte.

Konklusjon

Du vet nå den vanligste feilen folk gjør når de bygger WordPress-nettsteder. Du kan nå unngå dem.

Sørg for å være oppmerksom på prosessen for å bygge et nettsted, enten du bygger din egen eller du planlegger å ansette en utvikler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector