11 Trinnvise feilsøkingsveiledninger for vanlige WordPress-problemer i 2019

La oss være tydelige: WordPress er ikke en perfekt gave som kommer i en eske, komplett med manualer og feilsøkingsveiledninger. I den virkelige verden er WordPress et åpen kildekode-program, gratis å bruke, og ingen dedikert kundesupportteam, det er FAR fra å være en feilfri plattform.


Feilene kan være en vanskelig eller en rask løsning. Noen feil WordPress nybegynnere vanligvis begår ble tidligere diskutert her. Men for eksempel får du et problem der du er i ferd med å utvikle nettstedet ditt, og informasjonen gjenspeiles ikke i nettleseren din.

Den raske løsningen med det er å tømme nettleserbufferen din. Informasjonen fra nettstedet vil lastes raskere hvis disse er lagret i cachen. Så hvis nettleseren ikke laster inn den nylig lagt til informasjonen på nettstedet ditt, kan det hende at cachen fortsatt ikke har mottatt informasjonen grundig. Så en enkel ‘tømme hurtigbufferen’ i nettleseren vil løse den, og du er klar til å gå!

Bortsett fra å tømme nettleserbufferen, listet vi ned 11 av de vanligste problemene som oppstod ved utvikling av et WordPress-nettsted, og hvordan du løser dem uten å svette bøtter.

1. Intern serverfeil

500-internserverfeilen er veldig vanlig for HTTP-statuskode, noe som betyr at noe ikke stemmer på serveren, men serveren er ikke spesifikk på hva problemet er. Når denne meldingen kommer frem, må du undersøke hva som er årsaken til denne feilen.

Her er noen årsaker til intern serverfeil:

 • Korrupt .htaccess-fil – for å løse dette problemet, bare tilgang til nettstedroten din gjennom (FTP) filoverføringsprotokoll og gi nytt navn til .htaccessfile til .htaccess_old. Prøv å laste siden på nytt hvis det fungerer.

  Hvis ja, gå til Innstillinger og Permalinks for å tilbakestille Permalinks. Dette hacket vil opprette en ny .htaccess-fil.

 • Plugin eller temaproblem – Hvis du observerte at du står overfor disse problemene, kan du prøve å deaktivere plugins og gå tilbake til de gamle temaene og pluginen som fungerer for nettstedet ditt.
 • Nå PHP-grense – Hvis feilmeldingen sier at du allerede har nådd PHP-grensen din, kan du også øke PHP-en ved å opprette en tom tekstfil som heter php.ini.

  Lim inn koden i filen, lagre og last den opp på / wp-admin / mappen ved å bruke FTP.

  hukommelse = 64MB

  Denne løsningen kan fungere midlertidig, og du må finne en annen løsning som vil fungere for godt.

Hvis ingen av disse fungerer, kan du prøve å laste opp / wp-admin og / wp-inkluderer mappene fra en ny installasjon av WordPress ved hjelp av en FTP-klient. Sørg for å velge “Overskriv” slik at de gamle filene blir erstattet.

2. 403 Forbudt feil

Her er noen tilfeller der denne feilmeldingen oppstår:

 • Tilgang nektet på innloggingssiden for WordPress
 • Når du besøker en hvilken som helst side på WordPress-siden din
 • Under installasjonsprosessen
 • Korrupt .htaccess-fil
 • Feil filtillatelser på serveren din
 • Tilfeldige endringer gjort av ditt vertsfirma

Du kan også få feilen “Access Denied” på siden din i stedet for 403 Forbidden status. Stort sett kommer disse feilene fra den dårlige konfigurasjonen av sikkerhetsplugins, som kan blokkere flere IP-adresser.

Hvis du tror du har å gjøre med filtillatelser, er den hurtige løsningen på dette å kontakte leverandøren din for å sjekke filtillatelsene. Men hvis du vil ha tilgang til det på egen hånd, kobler du til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av FTP-klienten. Gå til rotmappen der alle WordPress-filene dine er lagret. Høyreklikk på mappen og velg Filtillatelser.

Etter å ha fulgt trinnene, ser du dialogruten for filtillatelser:

 • Alle mapper må ha filtillatelse på 744 eller 755
 • Alle mapper på WordPress-nettstedet må ha en filtillatelse på 644 eller 640

Husk å stille parametrene deretter.

Prøv å få tilgang til nettstedet ditt hvis denne løsningen fungerer. Hvis ikke, kan du velge filtillatelse til 744 eller 755. Merk av i boksen ved siden av “Gjenopprett til underkataloger”, og merk deretter alternativet “gjelder bare kataloger”, og klikk deretter OK. Gjenta prosessen for WordPress-filene.

3. 404 Siden ble ikke funnet

404-feilen er meldingen vises når nettstedets besøkende ønsker å få tilgang til et bestemt innlegg på siden din som ikke ble funnet. Dette skjedde da .htaccess-filen ble slettet og skrevet om, og permalink ikke ble satt riktig.

For å løse dette problemet, gå til Permalinks-delen under Innstillinger-menyen på WordPress-dashbordet og Lagre endringer. Ved å gjøre dette, vil innstillingene oppdatere og oppdatere de nye reglene. Denne hurtigreparasjonen fungerer 99% av tiden.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å oppdatere .htacess-filen manuelt i mappen der / wp-content og / wp-inkluderer befinner seg. Endre tillatelsen til 666 for å gjøre den skrivbar. Gjenta den opprinnelige løsningen og skift deretter tilbake til 660.

Du kan også prøve denne koden i .htaccess-filen.

1 # BEGIN WordPress
2
3 RewriteEngine On
4 RewriteBase /
5 RewriteRule ^ index.php $ - [L]
6 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
7 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
8 RewriteRule. /index.php [L]
9
10 # END WordPress

4. White Screen of Death (WSoD)

Dette vises som en blank skjerm uten informasjon på et nettsted. Dette skyldes hovedsakelig PHP- eller databasesvikt, spesielt:

 • Problemer med kompatibilitet med plugins – for raskt å løse dette, prøv å deaktivere og deretter aktivere programtilleggene igjen.
 • Problemer med temaer – dette skjer for det meste når du opprettet et nytt nettsted på WordPress og aktiverte et nytt tema. For å løse dette, prøv å logge deg på dashbordet og aktivere standard WordPress-tema. Hvis du ikke får tilgang til adminområdet, kan du gå til nettstedet ditt ved å bruke FTP og søke etter / wp-content / temaer / mappe. Gi deretter nytt navn til mappen til det aktive temaet.
 • Manglende eller omdøpt temakatalog – En frontfeil “Temakatalogen” {tema-navn} “eksisterer ikke.” skjermer. Logg deg på WordPress-oversikten, bytt tema, gi nytt navn til katalogen eller rediger postene “tema” og “stilark” i wp_options.

Vi diskuterte WSOD i detalj i dette innlegget.

5. Feil ved etablering av en databaseforbindelse

Hvis denne feilen vises på nettstedet ditt, kan det være et problem med tilkoblingen i databasen din, som kan være forårsaket av følgende:

 • Feil wp-config.php informasjon – Forsikre deg om at følgende informasjon er riktig:
  • databasens navn
  • databasens brukernavn
  • database passord
  • database vert

Hvis du er sikker på at disse detaljene stemmer, kan du prøve å tilbakestille MySQL-passordet manuelt

 • Problem med webverten din – Kontakt nettverten din ettersom problemet kan være en down-server eller et databaseplassproblem.
 • Hacket nettsted – Prøv å bruke Sucuri til å skanne nettstedet ditt, sørg for at du har sikret plugins på plass, som skanner nettstedet ditt uten å bremse det og kan fikse det på bare et minutt.

6. mislyktes automatisk oppdatering av WordPress

Noen ganger vises en sviktende WordPress Auto Update som:

 • Blank hvit skjerm uten informasjon
 • Mislykket oppdateringsvarsel
 • En PHP-feilmelding

For å løse disse problemene, må du oppgradere WordPress-siden manuelt eller hente de tidligere sikkerhetskopiene på nettstedet.

7. Utkoblet feil

Denne typen feil oppstår hovedsakelig fordi nettstedet ditt går tom for minne, eller den prøver å få tilgang til mer enn serveren din kan håndtere.

Nedenfor er noen ideer for hurtigfiksing du kan bruke for å løse denne feilen:

 • Be vertsleverandøren din øke minnegrensen eller legge til denne koden i wp-config.php-filen

  define ( ‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

 • Øk maksimal utførelsestid i php.ini-filen

8. Hold fast “Vedlikeholdsmodus” etter oppdatering

Du vil lett kjenne denne feilen siden meldingen “Vedlikeholdsmodus” vises på hele nettstedet ditt. For å fikse dette med en gang, må du slette .vedlikeholdsfilen i WordPress-installasjonsmappen og oppdatere nettstedet.

9. Syntaksfeil

Syntaksfeil skjer når du legger til noen koder til WordPress og kanskje har gått glipp av noe eller skrevet inn noe som ikke samsvarer med de tidligere.

For å løse dette problemet, må du gå gjennom kodene på nytt og rette den problematiske syntaks. Det meste av tiden er manglende parenteser eller karakterer de vanlige skyldige.

10. Å bli låst ut av WordPress Admin (wp-admin)

Vanlige årsaker til at du er låst utenfor WordPress admin-området:

1. Feil passord

Hvis du har glemt passordet ditt eller nettstedet ditt har blitt hacket, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt fra phpMyAdmin. For å starte, gå til cPanel-oversikten og klikk på phpMyAdmin-ikonet under Database. Når den er startet, velger du WordPress-databasen.

Phpmyadmin-edit-user

Se etter tabellen merket som “{tabell-prefiks} _brukere” (dvs. wp_users) og klikk på “Bla gjennom.” Rediger brukernavnet du vil endre passordet for, og endre verdien under user_pass og erstatt med det nye passordet ditt.

Under funksjonskolonnen velger du MD5 fra rullegardinmenyen. Dette sikrer at passordet ditt er kryptert med MD5-hash når det er lagret i databasen.

2. Mistede administratorrettigheter

Hvis nettstedet ditt er hacket, kan det hende du har tilgang til adminområdet, men vil ikke kunne gjøre endringer i temaene eller plugins. Dette betyr at tillatelsen din er endret.

For å fikse dette kan du legge til en ny adminbruker til databasen din via MySQL. Bare gå til cPanel-oversikten og oppdater wp_users-tabellen.

Klikk på “Sett inn” for å opprette en ny konto og legg til følgende:

 • ID: hvilket som helst tall
 • Brukerinnlogging: nytt brukernavn
 • user_pass: Nytt passord. Sørg for å velge MD5 i funksjonsmenyen.
 • user_nicename: kallenavn
 • user_email: e-post du vil knytte til denne kontoen
 • USER_URL: nettadressen til nettstedet ditt
 • user_registered: dato / tid for når denne brukeren er registrert
 • user_status: Sett til 0.
 • DISPLAY_NAME: navnet du vil vise for denne brukeren på nettstedet

Når du er ferdig, klikker du på “Gå” og oppdaterer deretter wp_usermeta-tabellen med følgende detaljer:

 • unmeta_id: dette er automatisk generert
 • bruker-ID: id du har lagt til tidligere
 • meta_key: wp_capabilities.
 • meta_value: sett inn dette: a: 1: {s: 13: ”administrator”; s: 1: ”1 ″;}

Sett inn en ny rad med følgende detaljer:

 • unmeta_id: dette er automatisk generert
 • bruker-ID: id du har lagt til tidligere
 • meta_key: wp_user_level
 • meta_value: 10.

Det er det og klikk på “Gå.” Du kan nå bruke det nylig tillagte brukernavnet som pålogging til wp-admin.

3. PHP-feil (syntaksfeil)

Dette skjer vanligvis når en dårlig kode fra et annet nettsted ble kopiert og limt inn på nettstedet ditt. Du kan fikse dette ved å gå inn på FTP-programmet, fjerne koden du la til, vanligvis i filen funksjoner.php og deretter laste opp filen på nytt.

Andre årsaker til lockout inkluderer:

 • En installert plugin eller en kode som prøver å gjøre endringer i admin-delen
 • Feil ved etablering av databaseforbindelse
 • Hvit skjerm på døden

11. WordPress

Innholdsfeil i sidefeltet

Noen mulige problemer hvorfor disse feilene oppstod og ideer for å fikse dette:

 • HTML-kode er ugyldig – dette skjer vanligvis når nettstedutvikleren glemmer å lukke
  tagg med
  For å sjekke dette kan du kopiere koden til et HTML-valideringsprogram for å vite hvilken HTML-kode som må fikses.
 • Temaet er blitt ødelagt – hvis du fant ut at alle kodene dine er skrevet riktig, kan det hende at temaet ditt er problemet. Oppdater temaet til en ny versjon hvis tilgjengelig, eller installer den siste versjonen av temaet på nytt.
 • Ukorrekt bredde eller forhold – sørg for at alle marginene dine stemmer overens med størrelsen.
 • Flyteiendom – Sørg for at det flyter: venstre og flyter: høyre legges til de rette elementene. Feil CSS vil ødelegge visningen av nettstedet ditt.
 • Ødelagte style.css-fil – å ansette en utvikler er verdt det hvis du er en ikke-tekniker

Konklusjon

Hver nettstedseier bør være klar over de vanligste problemene som en WordPress-webside kan støte på. Du bør også være oppmerksom på selv den enkle feilsøkingen for å unngå utvidede driftsstanser som kan føre til at du mister besøkende eller fortjeneste.

Et feilsøkingsteam eller et vedlikeholdsteam for nettet kan være den beste ruten hvis det skjer noe uventet på nettstedet ditt som er utenfor din kontroll. Forsikre deg også om at alle nettstedskodene dine er sikret og kryptert på riktig måte for å unngå å bli hacket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map