Løs hurtigt den frygtede WordPress White Screen of Death

White Screen of Death eller WSOD er ​​et af de almindelige problemer, der plager WordPress-websteder. Det kan ske, når du lige nu er logget ind på dit websted, eller mens du prøver at logge ind.


Ro dig ned, og vi vil guide dig til at undersøge de mulige årsager til, at White Screen of Death sker, og de hurtige løsninger, du kan gøre for at stoppe dette problem helt.

Hvad der forårsager den hvide skærm af død?

wordpress WSOD fejl

WSOD kan ofte udløses af database- eller PHP-problemer. Dette sker normalt af et par grunde:

 • Problemer med kompatibilitet med det installerede plugin
 • Det tema, du i øjeblikket bruger, er ikke kompatibelt med andre plugins, temaer eller WordPress i sig selv
 • Dit tema omdøbes eller mangler

Sådan løses den hvide skærm af død

1. Deaktiver dine temaer og plugins

Som nævnt ovenfor vil den mest almindelige årsag til WSOD være temaet eller plugin. Så den første ting, du vil gøre, er at deaktivere dem. Disse problemer kan ske, når du installerer et nyt plugin eller et tema, eller når en opdatering til et tema eller plugin frigives.

For at gøre dette skal du få adgang til dit websted ved hjælp af Secure File Transfer Protocol (SFTP) eller ved at logge ind på din cPanel for at få adgang til din File Manager.

Kontroller og omdøb dine plugin-mapper. Ved at gøre dette vil det deaktivere plugins på dit websted. Gå tilbage til dit websted og se, om WSOD er ​​væk. Hvis det løser problemet, betyder det kun, at plugins er den skyldige, hvorfor WSOD dukker op.

Filhåndtering for at få adgang til plugins

Efter dette skal du omdøbe plugin-mappen tilbage til “Plugins” og omdøbe / gendanne hver mappe inde i den, indtil du finder ud af, hvilket specifikt plugin der forårsager problemet.

Når du har fundet det plugin, der forårsager problemet, skal du erstatte det med det kompatible plugin, eller du skal kontakte dens udvikler for en hurtig løsning.

Denne løsning vil også gælde for temaer. Hvis du har mistanke om, at dit tema kan være årsagen til problemet, skal du aktivere / deaktivere dit tema for at teste, om det er den grundlæggende årsag til WSOD.

2. Løs syntaksfejl

Hvis du er færdig med at kontrollere de temaer eller plugins, der muligvis har udløst WSOD, og ​​det fungerer stadig ikke. Så er det tid til at grave dybere ind for at løse problemet.

Nogle gange er WSOD forårsaget af syntaksfejl, det sker, mens du redigerer koderne og indtaster nogle linjer forkert eller endda glemmer lukkebeslagene.

For at kontrollere dette skal du få adgang til dit websted ved hjælp af SFTP eller gennem cPanel og fjerne den sidste bit kode, du indtastede manuelt. Hvis det fungerer, skal du tjekke alle koder, og sørge for, at du skriver dem korrekt.

3. Tænd for fejlfinding

En anden løsning til at løse WSOD er ​​at tænde for fejlfinding. For at gøre dette skal du få adgang til dit websted ved hjælp af SFTP eller din cPanel. Find filen wp-config.php, og find linjen

definere ('WP_DEBUG', forkert)

og skift til

definere ('WP_DEBUG', sandt)

Når du har gjort dette, skal du gemme og kontrollere dit websted. Du vil se en fejlmeddelelse på dit websted, men det vil føre dig til at vide, hvilken er hovedårsagen til, at WSOD sker på dit websted.

4. Forøg hukommelsesgrænser

Nogle gange er grunden til, at dit websted forårsager WSOD, på grund af din begrænsede hukommelse. Dette er forårsaget af et plugin eller temaer, der har et stort antal filer. Den eneste måde at løse dette på er at udvide dine hukommelsesgrænser.

Dermed skal du gøre følgende:

 • Få adgang til din wp-config.php fil enten via SFTP eller cPanel. Tilføj følgende kodelinje:
definere ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
 • Hvis ovenstående ikke fungerer, og du bruger et hostingfirma, der bruger Apache-servere, skal du redigere din .htaccess-fil for at inkludere linjen:
php_value memory_limit 64M
 • Hvis din vært bruger NGINX, skal du redigere din php.ini-fil for at inkludere linjen:
memory_limit = 64M

Når du har fulgt trinnene, skal du kontrollere dit websted, hvis fejlen er væk, og du er klar til at gå.

5. Kontroller for mislykket opdatering

En anden almindelig grund til at have WSOD er ​​på grund af temaer, plugins eller core-opdateringer, der blev afbrudt under server-timeouts, og der er intet, vi kan gøre for server-timeouts.

For at løse dette problem skal du åbne dit websted via SFTP eller cPanel og slette .vedligeholdelsesfilen. Dette gendanner dit websted, og du kan få adgang til det via wp-admin.

Prøv at kontrollere og udføre opdateringen igen, eller opdater manuelt temaerne og pluginsne.

Tips til, hvordan man reducerer WSOD fra at ske

 1. Gør regelmæssige kontrol og sikkerhedskopier. Brug andre skytjenester som Dropbox eller ekstern harddisk, og sørg for at bruge et pålideligt plugin til at gendanne sikkerhedskopien, hvis nødvendigt.
 2. Dobbeltkontrol af hver linje i koden for at forhindre syntaksfejl.
 3. Brug en hostingudbyder, der har 24/7 support.
 4. Overvej at bruge et plugin som en brugeraktivitetslog for at føre en detaljeret log over ændringer, opdateringer og anden aktivitet på dit websted

Konklusion

For at opsummere kan WSOD være et udfordrende problem at kortlægge, hvad der udløser det nøjagtigt. For at minimere WSOD-problemer skal du altid vedligeholde regelmæssige webstedscheck og holde sikkerhedskopierne på dit websted. Tjek også vores fejlfindingsguide til de mest almindelige WP-problemer.

Ingen grund til at være ‘bange-hvid’, når den frygtede WSOD vises på din skærm, alt hvad du skal gøre er at teste alle mulige skyldige for at gendanne dit websted i det lyserøde sundhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector