9 grunde til, at WordPress er den bedste webstedsbygger, og hvorfor du skal bruge det

Ikke sikker på, hvilket indholdsstyringssystem (CMS) der passer til det websted, du har i tankerne? Vidste du, at mere end 32% af alle websteder på internettet bruger WordPress? Selv de største mærker som Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music og meget mere bruger WordPress.


Nå, vi kunne komme med en million grunde til, at du skal bruge WordPress som din webstedsbygger, men her er de 9 mest overbevisende grunde til, at det er det bedste.

Og jeg taler om det selvhostede WordPress.org, ikke WordPress.com, som er en hostet løsning. WordPress er meget let at installere, selvom du er nybegynder. Du kan oprette et personlig brandingwebsted, en blog eller endda en e-handelsbutik.

Lad os nu se på grundene til, at WordPress er den bedste.

1. WordPress er gratis og meget populær

Ja, det er gratis som i det er gratis at downloade, installere, bruge og tilpasse alt efter hvilken type websted du har brug for.

Sagen her er, at du har brug for at købe et domænenavn og webhosting, før du opretter et WordPress-websted. Der er steder, der tilbyder gratis domæne og hosting, men jeg anbefaler ikke rigtig at bruge dem. Du kan bruge dem, hvis du bare tester.

Hvad er et domænenavn? Det er adressen på dit websted. Det er hvad brugerne indtaster i deres browsers adresselinje for at gå til din side. I mit tilfælde er mit domænenavn WPCrafter.com.

Hvad er en webhosting? Det betragtes som dit hus på internettet. Det er her dine filer og oplysninger er gemt. Der er forskellige webhostingudbydere, som du kan vælge imellem, afhængigt af dit websteds behov.

Hvis du vil starte med en billig, men pålidelig webhostingtjeneste, så tjek mine 5 bedste billige webhostingtjenester.

Hvis du vil have en anden webhostingudbyder end GoDaddy, så tjek min liste over hostingalternativer til GoDaddy.

2. WordPress er enkel og nem at bruge

Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor folk er skræmt med at bruge WordPress. Sandheden er, at det er meget let at bruge, selvom du er en absolut begynder.

Installation af WordPress kræver ikke nogen kodningsfærdighed. Næsten alle web-hosting-udbydere har allerede 1-klik-installationsfunktionalitet. Når du har installeret WordPress, kan du nemt tilføje sider og indlæg fra det meget brugervenlige admin-dashboard.

Du kan også opdatere din WordPress-version nemt med dens meddelelse om opdatering. Jeg anbefaler, at du først sikkerhedskopierer dit websted, før du opdaterer for at forhindre tab af data.

3. WordPress har ubegrænsede ressourcer med temaer og plugins

Se, du behøver ikke helt at tænke over at lave dine egne temaer og plugins, fordi WordPress fik dem alle til dig. Hvor cool er det?

Har du brug for designskind til dit websted? WordPress giver et bredt udvalg af forudbyggede temaer for at gøre det lettere for dig at arbejde på dit websted.

Du kan finde forskellige gratis skabeloner til hver niche og kategori i WordPress-arkivet. Så du behøver ikke at bekymre dig, hvis du har noget at bruge til din valgte niche eller ingen.

Installer det tema, du kan lide, og tilpas derefter, baseret på dine præferencer. Du kan ændre farver, overskrift, sidefod, sidebjælker, baggrund og andre elementer i dit tema.

Der er også et antal plugins, som du kan bruge til yderligere funktionaliteter og funktioner på dit websted. For eksempel vil du tilføje en kontaktformular, du kan nemt finde et kontaktformular-plugin i WordPress-depotet.

Du kan også oprette billedgalleri eller skyder med et WordPress-plugin, endda Google Analytics, e-handel, medlemskab og enhver anden funktion.

4. WordPress er søgemaskine venligt

Din virksomhed skal kunne søges, så du kan tiltrække din målgruppe. WordPress er designet med SEO i tankerne. Hvis dit websted er bygget på WordPress, så held dig, fordi søgemaskiner som Google elsker WordPress.

For yderligere at optimere dit websted kan du endda bruge SEO-plugins som Yoast SEO.

5. WordPress er sikkert og sikkert

WordPress er også kendt for at være sikkert og sikkert, når du bruger plugins og temaer fra pålidelige udviklere. Faktisk bruger mange banker denne platform til deres websteder. Men som du ved, kan vi aldrig vide, hvad der vil ske med Internettet. Det kan aldrig være helt sikkert.

Så det er meget vigtigt for dig at være forsigtig med at beskytte dit eget websted mod malware-angreb og hackere. Du kan finde en masse WordPress-sikkerhedsplugins til dit websted. Selv spam-kommentarer kan let håndteres, som vi har diskuteret før.

6. WordPress kan håndtere alle typer medier

Du kan uploade alle typer mediefiler på dit websted. Disse inkluderer billeder, GIF’er, videoer, lyd og andre mediefiltyper.

Du kan endda integrere videoer eller fotos fra forskellige websteder såsom Instagram, YouTube, Soundcloud og mange andre indbyggede aktiverede websteder.

Desuden kan du uploade og vise dokumenter, PDF-filer og andre filer, som dine brugere kan hente.

7. WordPress integreres let med mange apps

Hvis du vil maksimere funktionaliteten på dit WordPress-websted, kan du gøre det ved at integrere med apps.

For eksempel, hvis du ejer en online butik, kan du integrere produkt apps, indkøbskurv apps og betalings apps. Du kan endda integrere apps på sociale medier for at hjælpe med at øge dit følgende på dit websted.

8. WordPress community bliver større og større

Efterhånden som WordPress bliver mere og mere populært, vokser WordPress-samfundet mere og mere. Det har udvidet sin rækkevidde med sit forum, diskussionsfora, sociale kanaler og andre medier.

Der arrangeres møder fra hele verden, som du kan deltage i. De taler alt om WordPress, fra opbygning af et websted til at være en WordPress freelancer eller designbureau.

Hvis du har problemer med at oprette dit WordPress-websted, kan du blot søge på WordPress.org-forummet eller ethvert WordPress-community fra Facebook og ethvert andet socialt medie.

9. WordPress er alle

Det er sandt. Med WordPress er der utallige muligheder. Du kan oprette enhver form for websted, du kan lide til din virksomhed. Du kan oprette en online butik, en blog, et forumwebsted, endda et bibliotek. Du navngiver det, WordPress har det.

Uanset om du er en tekniker eller ej, er WordPress noget for dig. Du kan bruge træk og slip side-builder eller tilpasse dit websted ved hjælp af koder.

Konklusion

Så er du overbevist om kraften i WordPress nu? Prøv det at finde ud af, hvordan dette CMS kan være brugervenligt og fuldt tilpasses for wannabe-webstedsejere.

Du kan kun opleve kraften i WordPress ved blot at begynde at bruge den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map