5 almindelige fejl, som folk laver, når de bygger WordPress-websteder

Selvom tanken om at opbygge dit WordPress-sted kan pumpe dine kreative muskler op, er der snuble undervejs, der kan bryde dit momentum. Der er uden tvivl fejl, som begyndere eller endda erfarne udviklere ubevidst begår, når de bygger WordPress-websteder. Og disse fejl kan koste dig en betydelig mængde tid og penge.


God ting, vi har listet de fem øverste almindelige fejl, folk begår, når de bygger et WordPress-websted, så du vil undgå disse amatørforløb.

1. Valg af en dårlig vært

Hvis du vælger en dårlig hostingtjeneste, kan det bestemt føre til flere problemer, såsom meget langsom indlæsning af dit websted. Dette kan forårsage en meget dårlig indvirkning på dit publikum, fordi ingen har tålmodigheden til at vente for længe. Hvis jeg var din besøgende, ville jeg bestemt hoppe over et andet websted for at købe det produkt eller den tjeneste, jeg ønsker.

Bedre ikke at give dine konkurrenter chancen for at få fat i dit publikum. Sørg for at vælge en webhostingudbyder, der tilbyder hurtig indlæsningstid.

Sørg også for, at din webhost tilbyder et højt sikkerhedsniveau for at beskytte dit websted, og at den tekniske support er tilgængelig når som helst på dagen hver dag. Hvis der sker noget, skal du være i stand til at kontakte dem for at få hjælp.

Før du køber en hostingplan, skal du sørge for, at du kender det grundlæggende om webhosting, og hvilke funktioner du skal kigge efter, inden du beslutter dig.

Hvis du har et budget, er der billige webhotelleverandører, men tilbyder stadig pålidelig service.

2. Valg af et oppustet tema

Når du vælger et WordPress-tema, skal du ikke bare se på det ydre udseende. Jeg vil anbefale dig at spørge udvikleren om ting som dets kodekvalitet. Tænk på de specifikationer, du virkelig har brug for til dit websted.

Har du virkelig brug for en indlejret musikafspiller eller en skyderen med fuld baggrundsside? Har du brug for så mange kortkoder, der forbliver i dine indlæg og sider, selvom du beslutter at ændre et tema?

Et oppustet tema kan forårsage alvorlige sikkerhedsproblemer. Udviklere bruger muligvis kodestykker, der ikke er optimeret til sikkerhed og ydeevne. Desuden er disse uddrag muligvis ikke kompatible med mange plugins.

Vælg et tema, der er let og oppusteligt.

Besøg Astra Theme

3. Valg af dårligt kodede plugins forårsager langsomhed

Der er mange plugins, der er tilbøjelige til sårbarhedsproblemer, fordi de er dårligt kodede og har visse smuthuller. Når dit websted er sårbart, kan indtrængende let angribe, hvilket får det til at gå ned og blive beskadiget.

Kompatibilitetsproblemer kan også opstå, når et plugin er dårligt kodet. Hvis koden ikke er indkapslet, kan den forårsage latterlig opførsel på dit websted.

Undgå at downloade for mange plugins og dem, der ikke er testet med den aktuelle version af din WordPress.

Rettelse af et ødelagt websted

4. Ikke opsætning af en sikkerhedskopi

Regelmæssig sikkerhedskopiering af dit websted får dig til at føle dig sikret i tilfælde af, at noget går meget galt. Du ved, ting kan ske virkelig hurtigt, og det er bedst at have en beredskabsplan for at redde din virksomhed fra en masse ulejlighed.

Hvis du ved en fejltagelse fjerner dine webstedsfiler, eller dit websted er hacket, og du ikke har nogen sikkerhedskopi. Det vil være alvorligt frustrerende, fordi du bliver nødt til at starte fra bunden af. Forestil dig hvor meget af det besvær, det er.

Du kan overveje en administreret hostingudbyder, der automatisk sikkerhedskopierer dit websted til dig. Du kan også bruge plugins som Updrafts eller WPvivid. Disse vil gemme din sundhed i tilfælde af, at dine webstedsdata går tabt eller hacket.

5. Opsætter ikke et SEO-plugin

Du vil blive genkendt af din målgruppe, ikke? Så tør du ikke ignorere SEO (Search Engine Optimization). Brug af de rigtige nøgleord og måden at bruge dem på kan påvirke dit websteds placering.

Der er temaer, der har indbyggede SEO-elementer, men du har kontrollen for at optimere dit indhold. Et meget nyttigt plugin til SEO er Yoast og Rank Math. Når du har installeret dette plugin på dit websted, kan du tilføje dit fokusnøgleord, og du kan også redigere kodestykker eller ord, der vises under dit websteds navn på Googles søgeresultatside.

De kan også hjælpe dig med at generere dit XML-sitemap, som søgemaskiner har brug for, så de kan kortlægge dit websted korrekt.

Konklusion

Du kender nu den mest almindelige fejl, som folk begår, når de bygger deres WordPress-websteder. Du kan nu undgå dem.

Sørg for at være opmærksom på processen til opbygning af et websted, hvad enten du bygger din egen eller du planlægger at ansætte en udvikler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector