11 Trin-for-trin fejlfindingsvejledninger til almindelige WordPress-problemer i 2019

Lad os være tydelige: WordPress er ikke en perfekt gave, der kommer i en kasse, komplet med manualer og vejledninger til fejlfinding. I den virkelige verden er WordPress et open source-program, gratis at bruge og intet dedikeret kundesupportteam, det er FAR fra at være en fejlfri platform.


Fejlene kan være en hård eller en hurtig løsning. Nogle fejl WordPress begyndere begår normalt blev tidligere diskuteret her. Men for eksempel støder du på et problem, hvor du er i din proces med at udvikle dit websted, og oplysningerne reflekteres ikke i din browser.

Den hurtige løsning med det er at rydde din browser-cache. Oplysningerne fra webstedet indlæses hurtigere, hvis disse gemmes i cachen. Så hvis browseren ikke indlæser de nyligt tilføjede oplysninger på dit websted, kan cachen muligvis stadig ikke modtage oplysningerne grundigt. Så en simpel ‘rydde din cache’ i browseren vil løse den, og du er klar til at gå!

Bortset fra at rydde din browser-cache, anførte vi 11 af de mest almindelige problemer under udvikling af et WordPress-websted, og hvordan du løser dem uden at svede spande.

1. Intern serverfejl

500 intern serverfejl er meget almindelig for HTTP-statuskode, hvilket betyder, at der ikke er noget på serveren, men serveren er ikke specifik for, hvad problemet er. Når denne meddelelse kommer frem, skal du undersøge, hvad der er årsagen til denne fejl.

Her er nogle af årsagerne til intern serverfejl:

 • Korrupt .htaccess-fil – For at løse dette problem skal du blot få adgang til din webstedsrot gennem (FTP) filoverførselsprotokol og omdøbe din .htaccessfile til .htaccess_old. Prøv at genindlæse webstedet, hvis det fungerer.

  Hvis ja, skal du gå til Indstillinger og derefter Permalinks for at nulstille dine Permalinks. Dette hack opretter en ny .htaccess-fil.

 • Plugin eller temaproblem – Hvis du bemærkede, at du står over for disse problemer, kan du prøve at deaktivere plugins og vende tilbage til dine gamle temaer og plugin, der fungerer til dit websted.
 • Nå PHP-grænse – Hvis fejlmeddelelsen angiver, at du allerede har nået din PHP-grænse, kan du lige så godt øge din PHP ved at oprette en tom tekstfil kaldet php.ini.

  Indsæt koden i filen, gem og upload den på din / wp-admin / mappe ved hjælp af FTP.

  hukommelse = 64MB

  Denne løsning fungerer muligvis midlertidigt, og du bliver nødt til at finde en anden løsning, der fungerer godt.

Hvis ingen af ​​disse fungerer, kan du prøve at uploade / wp-admin og / wp-inkluderer mapper fra en ny installation af WordPress ved hjælp af en FTP-klient. Sørg for at vælge “Overskriv” så de gamle filer erstattes.

2. 403 Forbudt fejl

Her er nogle tilfælde, hvor denne fejlmeddelelse opstår:

 • Adgang nægtet på WordPress login-side
 • Når du besøger en side på dit WordPress-sted
 • Under installationsprocessen
 • Korrupt .htaccess-fil
 • Forkerte filtilladelser på din server
 • Tilfældige ændringer foretaget af dit hostingfirma

Du får muligvis også fejlen “Adgang nægtet” på din side i stedet for 403 Forbidden-status. Oftest kommer disse fejl fra den dårlige konfiguration af sikkerhedsplugins, som kan blokere flere IP-adresser.

Hvis du tror, ​​du har at gøre med filtilladelser, er den hurtige løsning ved at kontakte din hostingudbyder for at kontrollere filtilladelserne. Men hvis du vil have adgang til det på egen hånd, skal du forbinde dit WordPress-sted ved hjælp af FTP-klienten. Gå til rodmappen, hvor alle dine WordPress-filer er gemt. Højreklik på mappen, og vælg Filtilladelser.

Når du har fulgt trinnene, ser du dialogboksen filtilladelser:

 • Alle mapper skal have en filtilladelse på 744 eller 755
 • Alle mapper på WordPress-webstedet skal have en filtilladelse på 644 eller 640

Husk at indstille parametrene i overensstemmelse hermed.

Prøv at få adgang til dit websted igen, hvis denne løsning fungerer. Hvis ikke, kan du vælge filtilladelse til 744 eller 755. Marker afkrydsningsfeltet ud for “Genopretter i undermapper”, og marker derefter indstillingen “gælder kun for mapper”, og klik derefter på OK. Gentag processen for WordPress-filer.

3. Fejl 404 Side ikke fundet

Fejlen 404 er beskeden vises, når din besøgende ønsker at få adgang til et bestemt indlæg på din side, der ikke kunne findes. Dette skete, da .htaccess-filen blev slettet og omskrevet, og permalink blev ikke indstillet korrekt.

For at løse dette problem skal du gå til afsnittet Permalinks under menuen Indstillinger i WordPress-instrumentbrættet og Gem ændringer. Ved at gøre dette opdateres og opdateres indstillingerne for de nye regler. Denne quick fix fungerer 99% af tiden.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve at manuelt opdatere .htacess-filen i den mappe, hvor / wp-indhold og / wp-inkluderer er placeret. Skift tilladelsen til 666 for at gøre den skrivbar. Gentag den originale løsning, og skift derefter tilbage til 660.

Du kan også prøve denne kode i din .htaccess-fil.

1 # BEGIN WordPress
2
3 RewriteEngine On
4 RewriteBase /
5 RewriteRule ^ index.php $ - [L]
6 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
7 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
8 Omskrivningsregel. /index.php [L]
9
10 # END WordPress

4. White Screen of Death (WSoD)

Dette vises som en tom skærm uden information på et websted. Dette skyldes hovedsageligt PHP- eller databasesvigt, specifikt:

 • Problemer med kompatibilitet med plugins – for hurtigt at løse dette, prøv at deaktivere og derefter aktivere dine plugins igen.
 • Problemer med temaer – dette sker for det meste, når du oprettede et nyt websted på WordPress og aktiverede et nyt tema. For at løse dette, prøv at logge på dit dashboard og aktivere WordPress-standardtemaet. Hvis du ikke kan få adgang til admin-området, skal du få adgang til dit websted ved hjælp af FTP og søge efter / wp-indhold / temaer / mappe. Omdøb derefter mappen til det aktive tema.
 • Manglende eller omdøbt temakatalog – En frontfejl “Temakatalogen” {tema-navn} “findes ikke.” skærme. Log ind på dit WordPress-dashboard, skift temaer, omdøb dit bibliotek, eller rediger posterne “tema” og “stilark” i wp_options.

Vi diskuterede WSOD i detaljer i dette indlæg.

5. Fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse

Hvis denne fejl vises på dit websted, kan der være et problem med forbindelsen i din database, som kan være forårsaget af følgende:

 • Forkerte wp-config.php-oplysninger – Sørg for, at følgende oplysninger er korrekte:
  • databasens navn
  • database brugernavn
  • database adgangskode
  • database vært

Hvis du er sikker på, at disse detaljer er korrekte, kan du prøve at nulstille din MySQL-adgangskode manuelt

 • Problem med din webhost – Kontakt din webhost da problemet kan være en down-server eller et databasepladsproblem.
 • Hacket websted – Prøv at bruge Sucuri til at scanne dit websted, sørg for, at du har sikret plugins på plads, der scanner dit websted uden at bremse det og kan løse det på kun et minut.

6. Mislykket WordPress Auto Update

Nogle gange vises en svigtende WordPress Auto Update som:

 • Blank hvid skærm uden oplysninger
 • Advarsel om mislykket opdatering
 • En PHP-fejlmeddelelse

For at løse disse problemer skal du opgradere dit WordPress-sted manuelt eller hente de forrige sikkerhedskopier på websitet.

7. Fejl i forbindelse med afbrudt forbindelse

Denne type fejl opstår hovedsageligt fordi dit websted er ved at løbe tør for hukommelse, eller det forsøger at få adgang til mere, end din server kan håndtere.

Herunder er nogle ideer til hurtig løsning, du kan bruge til at løse denne fejl:

 • Beder din hostingudbyder om at øge din hukommelsesgrænse eller tilføje denne kode i din wp-config.php fil

  define ( ’WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

 • Forøg den maksimale udførelsestid i din php.ini-fil

8. Fastgør “Vedligeholdelsestilstand” efter opdatering

Du vil let kende denne fejl, da meddelelsen “Vedligeholdelsestilstand” vises på hele dit websted. For at løse dette med det samme skal du slette .vedligeholdelsesfilen i dit WordPress-installationsinstallationsmappe og opdatere dit websted.

9. Syntaksfejl

Syntaksfejl sker, når du tilføjer nogle koder til din WordPress og muligvis har gået glip af noget eller indtastet noget, der ikke matcher de foregående koder.

For at løse dette problem skal du gennemgå de indtastede koder igen og rette den problematiske syntaks. Det meste af tiden er manglende parenteser eller karakterer de sædvanlige syndere.

10. At blive låst ud af WordPress Admin (wp-admin)

Almindelige årsager til, at du er låst ud af WordPress-admin-området:

1. Forkert adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, eller dit websted er blevet hacket, kan du prøve at nulstille din adgangskode fra phpMyAdmin. Gå til dit cPanel-betjeningspanel for at starte og klik på phpMyAdmin-ikonet under Database. Når det er startet, skal du vælge din WordPress-database.

PhpMyAdmin-edit-bruger

Se efter tabellen mærket som “{tabelpræfiks} _bruger” (dvs. wp_users), og klik på ‘Gennemse’. Rediger det brugernavn, du vil ændre adgangskoden til, og ændre værdien under user_pass og erstatt med din nye adgangskode.

Under MDF-funktionen skal du vælge MD5 i rullemenuen. Dette sikrer, at din adgangskode er krypteret med MD5-hash, når den gemmes i databasen.

2. Mistede administratorrettigheder

Hvis dit websted er hacket, kan du muligvis få adgang til admin-området, men vil ikke være i stand til at foretage ændringer i temaerne eller plugins. Dette betyder, at din tilladelse er blevet ændret.

For at løse dette kan du tilføje en ny admin-bruger til din database via MySQL. Bare gå til dit cPanel-betjeningspanel og opdater wp_users-tabellen.

Klik på “Indsæt” for at oprette en ny konto og tilføje følgende:

 • ID: ethvert nummer
 • user_login: nyt brugernavn
 • user_pass: nyt kodeord. Sørg for at vælge MD5 i funktionsmenuen.
 • user_nicename: kaldenavn
 • user_email: e-mail, du vil knytte til denne konto
 • USER_URL: din websteds URL
 • user_registered: dato / tid for når denne bruger er registreret
 • user_status: Indstil til 0.
 • DISPLAY_NAME: det navn, du gerne vil have vist for denne bruger på webstedet

Når du er færdig, skal du klikke på “Gå” og derefter opdatere wp_usermeta-tabellen med følgende detaljer:

 • unmeta_id: dette er automatisk genereret
 • bruger ID: id, du har tilføjet tidligere
 • meta_key: wp_capabilities.
 • meta_value: indsæt dette: a: 1: {s: 13: ”administrator”; s: 1: ”1 ″;}

Indsæt en anden række med følgende detaljer:

 • unmeta_id: dette er automatisk genereret
 • bruger ID: id, du har tilføjet tidligere
 • meta_key: wp_user_level
 • meta_value: 10.

Det er det, og klik på “Gå.” Du kan nu bruge det nyligt tilføjede brugernavn som dit login til wp-admin.

3. PHP-fejl (syntaksfejl)

Dette sker typisk, når en dårlig kode fra et andet websted blev kopieret og indsat på dit websted. Du kan løse dette ved at åbne FTP-programmet, fjerne den kode, du tilføjede, normalt i filen features.php, og derefter uploade filen igen.

Andre årsager til lockout inkluderer:

 • Et installeret plugin eller en kode, der prøver at foretage ændringer i din admin-sektion
 • Fejl ved etablering af databaseforbindelse
 • Hvid skærm med død

11. WordPress

Sidefelt Indholdsfejl

Nogle mulige problemer, hvorfor disse fejl opstod, og ideer til at løse dette:

 • HTML-kode er ugyldig – dette sker normalt, når webstedsudvikleren glemmer at lukke
  tag med
  For at kontrollere dette kan du kopiere koden til et HTML-valideringscheckprogram for at vide, hvilken HTML-kode der skal rettes.
 • Temaet er blevet beskadiget – hvis du fandt ud af, at alle dine koder er indtastet korrekt, kan dit tema muligvis være problemet. Opdater tematikken til en ny version, hvis den er tilgængelig, eller geninstaller den nyeste version af temaet.
 • Forkert bredde eller forhold – sørg for, at alle dine marginer matcher størrelsen til hinanden.
 • Float egenskab – Sørg for det float: venstre og float: højre tilføjes til de rigtige elementer. Forkert CSS bryder visningen af ​​dit websted.
 • Ødelagte stil.css fil – at ansætte en udvikler er det værd, hvis du er en ikke-techie

Konklusion

Enhver hjemmesideejer skal være opmærksom på de mest almindelige problemer, som et WordPress-websted måtte støde på. Du skal også være opmærksom på endda den enkle fejlfinding for at undgå udvidede driftstider, der kan forårsage, at du mister besøgende eller overskud.

En fejlfinding til opkald eller vedligeholdelse af websider er muligvis den bedste rute, hvis der sker noget uventet på dit websted, der er uden for din kontrol. Sørg også for, at alle dine webstedskoder er sikret og krypteret korrekt for at undgå at blive hacket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map