Best Free Builders spletnih strani

gradnik spletnih straniV teh dneh nobeno podjetje ne more preživeti brez močne, funkcionalne in estetsko prijetne spletne strani. To še posebej velja za nova, mala podjetja, ki imajo resnično težko začeti in še bolj težko ostanejo na vodi.


Seveda podjetniki želijo predstaviti najboljše spletno mesto, ki ga lahko kupijo denar. Slaba novica je, da lahko nekatere od teh spletnih strani stanejo več tisoč dolarjev. Zakaj stanejo toliko?

Običajno so ti astronomski stroški povezani s storitvami spletnega oblikovalca. Pametni, izkušeni spletni oblikovalci lahko dostavijo zelo prilagojena spletna mesta, ki privoščijo veliko zvonov in žvižgov. Seveda vsa ta prefinjenost pride po ceni. Povprečni stroški za izdelavo osnovnega spletnega mesta znašajo približno 1840 AUD AUD.

Nekega dne boste morda lahko plačali takšno spletno mesto. Dejansko je nenehni uspeh vašega podjetja lahko odvisen od vse večje prefinjenosti vaše spletne prisotnosti.

Trenutno potrebujete samo nekaj, kar deluje.

Odgovor je lahko uporaba ustvarjalca spletnih strani. Kaj je graditelj spletnega mesta in kako najti pravega za vas?

V tem pregledu si bomo ogledali kup brezplačnih ustvarjalcev spletnih strani in primerjali njihove različne funkcije.

Contents

Najboljši izbiri za brezplačne graditelje spletnih strani

Nekateri brezplačni graditelji spletnih strani so boljši od drugih, toda tam jih je na stotine. Kako veste, koga izbrati? Na srečo smo za vas naredili veliko dela, saj smo presejali vse možnosti, da pridete na seznam šestih najboljših brezplačnih graditeljev spletnih mest, ki jih boste našli kjer koli.

1. Wix (večina funkcij, brezplačne predloge in brezplačna domena)


Ključne funkcije
 • 300+ predloga kakovosti
 • Ogromen arhiv baze znanja
 • Hitra prijava in aktivacija
 • Super podpora
 • Neverjetno enostaven za uporabo

Wix danes velja za najmočnejšega graditelja spletnih strani. Je izredno priljubljen, zaradi tega je intuitiven vmesnik neverjetno enostaven za uporabo tudi novinci. Značilnosti spletne trgovine so fantastične. Poleg tega boste našli animacijo za naslove in video ozadja.

Z brezplačno različico ne dobite URL-ja po meri in na svojih spletnih straneh boste videli oglas Wix. Gre za majhne kompromise za splošno odlično izkušnjo, ki vključuje dostop do sto brezplačnih predlog za oblikovanje. Pravzaprav Wix ima veliko več predlog kot kateri koli drug brezplačni graditelj spletnih mest.


Dodate lahko aplikacije in pripomočke drugih proizvajalcev, od katerih so mnogi na voljo za majhne stroške. Urejanje je neverjetno enostavno, prav tako dodajanje ali urejanje slik. Wix ima nekaj možnosti e-trgovine na brezplačni ravni, vendar ga boste morali nadgraditi, če želite plačevati prek spleta.

Naše lahko preberete v celoti Wix pregled tukaj.

2. Kvadratni prostor (enostaven za uporabo, brezplačne predloge, brez brezplačne preizkušnje)


Ključne funkcije
 • 40 zelo modernih predlog
 • Odlično za vizualna podjetja
 • 24/7 klepet v živo in podpora po e-pošti
 • BREZPLAČNE nastavitve domene in zasebnosti

Squarespace je stilska izbira, ki ima solidne sposobnosti za prodajo. An SSL potrdilo je vključen brezplačno in orodja za analitiko so vrhunska.

Vendar Squarespace ni tako intuitiven in uporabniku prijazen kot Wix. Novi uporabniki bodo morda ugotovili, da se zaradi tega počasneje zaženejo. Poleg tega ima ta storitev veliko manj predlog kot Wix. Pomanjkanje tržnice pripomočkov drugih proizvajalcev je tudi znak za storitev.

Kljub temu, Squarespace je zanesljiv izvajalec pri ustvarjanju gladkih, poliranih spletnih mest. Brezplačna registracija domen je tudi odlična, spletna mesta Squarespace pa zagotovo ponujajo odzivne zasnove.


Nadgradnja na plačljive načrte je enostavna, cene pa so precej dostopne. Kljub temu imajo druge navedbe na tem seznamu, vključno z Wixom, cenejše načrte.

Lahko preberete naš v celoti Pregled kvadrata tukaj.

3. Weebly (enostaven za uporabo, vendar brezplačna različica zelo omejen)


Ključne funkcije
 • BREZPLAČNA e-pošta
 • Takoj prijava in aktivacija
 • Več načinov podpore
 • Sorazmerno nizki stroški

Jasen in preprost vmesnik Weebly je korist novim uporabnikom. Sposobna je ustvariti spletna mesta, ki so videti čudovito, in dobite statistiko spletnega mesta. To je neverjetno dragoceno, ko preizkušate uspešnost svojega spletnega mesta.


V Weebly je integrirana možnost ustvarjanja glasil in e-trgovine. Vendar je v primerjavi z Wixom bolj omejujoč. Prav tako ji manjka moči za izvedbo “univerzalnega razveljavitve”, ko naredite napako. Druga pomanjkljivost je, da Weebly ne more ponovno uporabite naložene slike.

Brezplačna različica vam omogoča 500 MB prostora za shranjevanje, cena, ki jo plačate, pa je Weebly oglasi na vsaki strani vašega spletnega mesta. Za nekaj dolarjev na mesec lahko dobite domeno po meri in neomejeno prostora za shranjevanje.

V Weeblyju se ne prilagajate veliko temam prilagajanja tem. Možnost spreminjanja pisav je približno obseg vaših možnosti.

4. Zyro Website Builder (najlažji način za izdelavo spletnega mesta)


Ključne funkcije
 • AI Orodja
 • Graditelj na osnovi mrež
 • Na desetine predlog
 • Brezplačne in plačljive različice

  Zyro je zasnovan kot preprost za uporabo, vendar nekoliko omejen graditelj spletnih strani od vsega začetka. Na primer, čeprav ponujajo na desetine predlog (nekatere so na voljo samo plačljivim uporabnikom), nobena od predlog ne omogoča spreminjanja njihovih pisav ali spreminjanja več drugih tradicionalno prilagodljivih funkcij. Kot drug primer uporabljajo postavitev spletnega mesta za izdelavo spletnega mesta.

  Tako novi uporabniki olajšajo, da sami ugotovijo, kako to storiti povleci in spusti elementov na svojih straneh, vendar ne’t omogočajo spreminjanje usmerjenosti omrežja.

  Domača stran Zyro

  Kot take, oni’ste fenomenalna izbira, če ne’nimam veliko izkušenj z uporabo graditeljev spletnih strani. Toda tisti, ki imajo veliko časa, da si čas zatikajo pod pasom, bodo verjetno radi iskali drugje.

  Če jih resnično uporabljaš, ti’Izkoristili boste številne odlične funkcije, kot so dejansko uporabna orodja AI, kakovostne prednastavljene predloge, zasnovane za več tem ali podjetij, in funkcionalnost vtičnikov za ključne dodatke, kot sta Google Analytics in Facebook Messenger. Poleg tega vsi uporabniki Zyro prejmejo brezplačno SSL potrdilo in Unsplash integracijo za brezplačne fotografije: odlična vrednost za denar ali čas.

  5. BoldGrid (dobro za bloge, vendar tudi omejeno)


  Ključne funkcije
  • Izdelajte katero koli vrsto spletnega mesta
  • Izbirate lahko med 3.000 WordPress temami
  • Zelo nizki stroški (4,17 USD / mesec)
  • BREZPLAČNA domena, e-pošta, e-trgovina

  Ta graditelj spletnih strani se kar precej trudi. Za pravo osebo bi lahko bila odlična izbira. Ključno je vedeti, da BoldGrid nima možnosti e-trgovine, zato bi morali ljudje, ki želijo spletno trgovino, poiskati drugje. Poleg tega ima ta platforma le omejen izbor pripomočkov in ne ponuja prilagajanja za ogled mobilnih naprav.

  Kljub temu pa BoldGrid ponuja odlična uprizoritev in prenosljivost spletnega mesta. Medijska galerija shrani vse medije, ki jih uporabniki naložijo, na voljo pa je več možnosti objav. Povleci in spusti, urejanje, brezplačna knjižnica tem in integrirane slike zalog so vključene, kot so samodejne varnostne kopije.

  teme
  Daleč največja pomanjkljivost BoldGrid-a je, da morate zagnati ločen gostitelj WordPress-a. V bistvu je ta storitev paket WordPress vtičniki. To je v nasprotju z neodvisnimi graditelji spletnih mest, kot je Wix. Če ne želite uporabljati WordPressa, je to lahko težava.

  6. Jimdo


  Ključne funkcije
  • Hitro nalaganje strani in čas delovanja
  • Čisti vmesnik graditelja
  • Vključena e-pošta in e-trgovina
  • 7,50 USD / mesec cena

  Jimdo ponuja enostavno in enostavno ustvarjanje spletnega mesta s povleci in spustite. Dobiš res lepo prilagajanje spletnega mesta in če se ti mudi, bo morda všeč samodejni ustvarjalec spletnih strani. Poleg tega, Jimdo zagotavlja dobro mobilno podporo.

  Kot vsi graditelji spletnih strani ima tudi Jimdo nekaj pomanjkljivosti, kot so omejene zmožnosti e-trgovine in manj všečen vmesnik. Ne boste dobili nobenega skladišča sredstev, kar je precej velika škoda.

  teme teme
  Brezplačna različica ima 500 MB prostora za shranjevanje in dva GB pasovne širine. Lahko imate kar pet strani spletnih strani, vključenih je tudi HTTPS. Vendar boste morali na vsaki strani pripraviti oglase in ne boste dobili nobene statistike. Če želite kakršne koli zmožnosti e-trgovine, boste morali plačati za pakete Neomejeno ali za e-poslovanje.

  7. WordPress Gutenberg urejevalnik


  Namesto da bi bil pravi graditelj spletnih strani, je WordPress pravzaprav sistem za upravljanje vsebin ali CMS. To pomeni, da je na splošno uporaba bolj zapletena. Izkoristite ga največ, ko poznate vsaj malo kodiranja in ste pripravljeni vložiti nekaj dodatnega časa.

  Zdaj je WordPress izšel z Gutenberg urednik, novo funkcijo, ki temelji na “blokih” za ustvarjanje spletnih mest. Ta platforma je bolj podobna ustvarjalcu spletnega mesta z urejanjem povleci in spusti.gutenberg urednik

  Ta programska oprema se je začela kot vtičnik za WordPress, vendar je vključena v vse WordPress. Njegove zmogljivosti dajejo WordPressu bolj vmesnik WYSIWYG, tako da je postopek oblikovanja racionaliziran. Vendar pa nima uporabniku prijaznega vmesnika, možnost urejanja slik je omejena in nekateri mislijo, da je preveč poudarka na spletnem dnevniku in ne na drugih vrstah spletnih mest.

  Če ste nov za gradnjo spletnih strani in WordPress, je morda Gutenberg v redu, vendar se ga je težko naučiti. Tisti, ki že uporabljajo WordPress, se lahko počutijo prevarane zaradi Gutenbergove omejene prilagodljivosti.

  Kaj je Builder spletnih strani?

  gradnik spletnih straniGraditelj spletnega mesta je vrhunsko orodje za nekoga, ki mora v naglici postaviti spletno mesto. Še bolj kritično je, da je to popolna platforma za nekoga, ki še nikoli ni imel v lasti ali vzdrževal spletnega mesta.

  Oblikovalci spletnih strani lahko preživijo leta, da se učijo vseh vrst spretnosti in kode, tako da lahko ustvarijo izjemne spletne prostore. Ko uporabljate ustvarjalca spletnih strani, je malo podobno, kot da bi lahko izkoristili napol oblikovane spletne strani brez vseh stroškov.

  To je mogoče, ker večina graditeljev spletnih strani se zanaša na že znano obliko povleci in spusti. Na svoje spletno mesto dodate, kar želite, in izpustite stvari, ki vam ne ustrezajo. Najboljše od tega, da vam ni treba imeti nobenega znanja o kodiranju ali izkušenj.

  Ni potrebe po izkušnjah s programiranjem

  Tako je. Kdor še nikoli ni opravil kakršnega koli programiranja ali kodiranja, lahko z lahkoto uporablja graditelja spletnih strani. Resnično je mogoče začeti oblikovati vaše spletno mesto zjutraj in ga objaviti do popoldneva zahvaljujoč tej programski opremi vse v enem.

  Seveda so nekateri graditelji spletnih strani boljši od drugih. Resnično dobri tvoji spletni strani dajejo neverjetno poliran in profesionalen videz, ki je tudi povsem funkcionalen. Svoje spletno mesto lahko naredite za mobilne, ga vključite v svoje vire družbenih medijev in posodobite spletno mesto z najnovejšimi varnostnimi ukrepi, kadar koli so na voljo. Orodja za e-trgovino lahko celo integrirate, tako da lahko kupcem prodate kar z novega spletnega mesta.

  Sestavni deli graditelja spletnih strani

  Ena prvih komponent, ki jo bo vaše spletno mesto potrebovalo, je ime domene. Če se odločite, lahko registrirate svojega. Vendar pa lahko mnogi najboljši gradniki spletnih strani zagotovijo pomoč, ki jo potrebujete za izvedbo te naloge. Izdelovalec spletnega mesta vam lahko celo ponudi brezplačno ime domene.

  Ko je izbrano ime domene, je čas, da začnete graditi svoje spletno mesto. Postopek se začne s predlogami. Običajno graditelji spletnih mest dajo na voljo več možnosti. Predloge so pogosto usmerjene v določen namen, kot sta e-trgovina ali bloganje. Izbrati boste želeli tistega, ki je skladen z namenom vaše spletne strani.

  Vsaj dve ali tri osnovne strani

  gradnik spletnih straniPo izbiri predloge boste imeli priložnost sestaviti različne strani in razdelke. Tudi če greš za resnično osnovno spletno stran, pametno je imeti vsaj dve ali tri strani. Vsaj domača stran, »O nas“ali”Kontaktiraj nas“stran in stran za vaš blog ali izdelke.

  Če vodite spletno podjetje, boste morda želeli rezervirati tudi stran za preglede in izjave strank. Spletne strani s pogostimi vprašanji so tudi odlična ideja.

  Druga pomembna sestavina vašega spletnega mesta so posnetki. To lahko vključuje fotografije in video posnetke. Takšni mediji ponujajo vizualno zanimanje in pomagajo, da obiskovalci sodelujejo v vsebini. V idealnem primeru bo vaše spletno mesto obiskovalcem omogočilo tudi povezavo z vašo prisotnostjo v družabnih medijih, tako da bodo lahko spremljali vse vaše najnovejše novice.

  Poslovna spletna mesta bodo želela dodati orodja za e-trgovino, kot so nakupovalna košarica in plačilna orodja. Sistem upravljanja zalog vas opozori, ko imate malo zalog, druge funkcije in pripomočki pa bodo pomagali vašemu spletnemu mestu brez napak.

  Kako vam lahko graditelji spletnih strani prihranijo denar

  Prosti vs plačani graditelji spletnih strani

  Morda je glavna prednost uporabe graditelja spletnih mest v tem, koliko denarja vam bo prihranila. Navsezadnje delate na novem podvigu. Zakaj bi na spletno stran vlili več tisoč dolarjev, ko ne veste zagotovo, ali se vaša ideja sploh lahko spusti s tal?

  Spletno mesto, ki ga je ustvaril profesionalni oblikovalec, bo videti neverjetno, a če poslovna ideja za njim smrdi, podvig ne bo uspel. Kljub temu, da imate gladek, profesionalno spletno stran.

  Builder spletnih strani vam omogoča, da se osredotočite na svoje podjetje

  Ideja za uporabo graditelja spletnih strani je to vam daje priložnost, da se osredotočite na vsebino svojega podviga. Če se vaš poslovni model ne nanaša zgolj na lastništvo spletnega mesta, potem kakovost vaše spletne strani ne bi smela biti vaša glavna skrb.

  Namesto tega bi morali ves svoj čas in napore vložiti v razvoj boljšega izdelka ali storitve, ugotoviti, kaj si javnost resnično želi, in ugotoviti, kako jim jo lahko ponuditi.

  Dobra spletna stran lahko podpira vse te stvari, z ustvarjalcem spletnih strani pa se lahko pripeljete tja.

  Najboljša novica je, da se lahko mnogi graditelji spletnih strani uporabljajo brezplačno. Tako je. Za oblikovanje spletnega mesta z nekaterimi gradbeniki ni nobenih stroškov. Izdelava spletnega mesta in objava je poceni način izdelave in objave, ne da bi vas to stalo na drobno.

  Z malo truda ste prihranili več tisoč dolarjev. Morda boste lahko dosegli brezplačno gostovanje pri nekaterih ustvarjalcih spletnih mest, s čimer boste na dolgi rok prihranili še več denarja.

  Pozneje, ko ste prepričani, da je vaša poslovna ideja zmagovalna, boste morda želeli preiti na plačljiv načrt z ustvarjalcem spletnih mest ali celo najem spletnega oblikovalca za nekaj, kar je povsem po meri. Za zdaj je brezplačna graditeljica spletnih mest morda idealna rešitev. Za več idej za varčevanje z denarjem glejte naše najboljše poceni gostovanje zlomiti se.

  Če želite zgraditi novo spletno mesto, obstaja velika verjetnost, da za to nimate neomejenih virov. Denar, ki ga morate vložiti, je verjetno izjemno majhen, zato je smiselno prihraniti stroške, kjer lahko. Na mestu, kjer to lahko storite, je izbira brezplačnega graditelja spletnega mesta v primerjavi s plačanim.

  Današnji brezplačni graditelji spletnih strani so presenetljivo polirani in prefinjeni. Možne so možnosti, da obiskovalci vašega spletnega mesta nikoli ne bodo vedeli, da vam spletno okolje, ki ste ga ustvarili, ni stalo pena. Vendar pa obstaja nekaj kompromisov.

  Več predlog s plačljivimi različicami

  Ko izberete brezplačnega ustvarjalca spletnih strani, boste ugotovili, da imate na voljo le nekaj možnosti predloge, med katerimi lahko izberete. Nadgradite na celo najcenejše plačljive načrte in morda boste videli, da se vaše možnosti množijo, včasih na stotine možnosti.

  Poleg tega ne boste imeli dostopa do toliko številnih pripomočkov in aplikacij. To pomeni, da je lahko funkcija vašega spletnega mesta nekoliko omejena. Rezultat je morda nekoliko manj uporabniku prijazen ali pa morda zahteva, da porabite več časa za vzdrževanje in nadgradnje..

  Nadalje boste morda ugotovili, da ne dobite svojega URL-ja pri brezplačnem ustvarjalcu spletnih strani. Z drugimi besedami, namesto URL-ja, kot je “betty’swebsite.com”, imate morda URL, kot je “wix.betty’swebsite.com.” Za nekatere ljudi je to velika pomanjkljivost, saj menijo, da so zaradi tega videti manj profesionalni. Vendar to ne bi smelo otežiti iskanja vašega spletnega mesta in uspeh bo pomenil, da lahko nadgradite na plačljivo storitev in boljši URL.

  Z nekaj brezplačnimi graditelji spletnih mest boste odkrili razliko v ravni podpore strankam. Plačani naročniki imajo lahko vprašanja ali pomisleke potisnjeni na prednji del vrstice, medtem ko so prosti kupci prisiljeni počakati na svoj red. Posledica tega so lahko ure ali dnevi čakanja, medtem ko ima vaše spletno mesto težave. Kljub temu pa bodo najbolj ugledni graditelji spletnih strani lahko na vprašanja in pomisleke odgovorili razumno hitrost spletnega mesta.

  Brezplačni pregled spletnega graditelja – Pogosta vprašanja

  Koliko stane oblikovalec spletnih strani?

  Cene se lahko precej razlikujejo, a minimalistična spletna stran z osnovno funkcionalnostjo bo stala vsaj 1500 dolarjev. Če želite izboljšane zmogljivosti in več zvončkov, bi brez težav porabili 10.000 dolarjev.

  Sem začetnik. Kateri zame je najboljši graditelj spletnih strani?

  Wix je vsekakor najmočnejši brezplačni graditelj spletnih strani in ima res prijazen vmesnik. Vendar pa, Kvadratni prostor je morda še enostavnejši za uporabo, Če torej želite ustvariti svoje prvo spletno mesto, lahko začnete smiselno.

  Je eden od graditeljev spletnih strani boljši od drugih za bloganje?

  S svojo ogromno izbiro tem, Wix je najverjetnejši graditelj spletnega mesta za ljudi, ki želijo začeti blog. Urejevalnik WordPress Gutenberg je blizu drugega, saj zagotovo poudarja postavitve blogov. Vendar pa ni tako enostaven za uporabo kot Wix. To je v redu, če imate čas in željo, da bi se vključili v učenje Gutenberga. Če se vam mudi ali se želite izogniti WordPressu, pojdite z Wixom.

  Če želite samo začeti blog, priporočam, da si ogledate naš članek o najboljšem spletnem gostovanju.

  Kateri graditelj spletnih strani obljublja najboljše SEO sposobnosti?

  Trenutno oba Wix in Squarespace ponujata izjemno SEO v primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani. Glede na to, kako pomemben je SEO do uspeha vašega spletnega mesta, je to ena meritev, ki si je ne morete privoščiti. Če ste pripravljeni preseči program za izdelavo spletnih strani, boste morda želeli razmisliti o oblikovanju spletnega mesta na WordPressu, ki je splošno priznan, da ima kjer koli najboljše možnosti SEO.

  Ali je res, da je Wix boljše možnosti kot WordPress?

  Ne. Graditelj spletnih strani se ne more potegovati za prilagoditev in možnosti s CMS, kot je WordPress. Vendar pa je ta članek osredotočen na ljudi, ki želijo hitro izdelati spletno mesto ali nimajo predhodnih izkušenj z gradnjo spletnega mesta. Za to kategorijo uporabnikov je Wix pametnejša izbira.

  To je zato, ker je Wix tako uporabniku prijazen. Njegov urejevalnik povleci in spusti je lažje naučiti kot bolj zapleten urejevalnik programa WordPress. V redu Če želite zgraditi odlično spletno mesto na Wixu, vam ni treba vedeti kode. Tako je odličen uvod v svet ustvarjanja in vzdrževanja spletnih strani. Ko se vaše spletno mesto odpravi, boste morda želeli zgraditi nekaj bolj zapletenega pri WordPressu ali drugem sistemu za upravljanje vsebine.

  Več o WP-ju najdete v našem vodniku za najboljše gostitelje besedila.

  Kako varni so graditelji spletnih strani?

  Za vse spletne skrbnike je varnost spletnih strani najpomembnejša. Nepravilna varnost lahko vaše spletno mesto pusti ranljiva za vse vrste napadov in napadov grobo sile. Poleg tega bodo obiskovalci manj naklonjeni obisku spletnega mesta, ki svojim podatkom ne nudi ustrezne varnosti. Oboje Wix in Squarespace vključujeta SSL certifikate v svoje brezplačne pakete. To zagotavlja, da bodo obiskovalci imeli varno povezavo, kar pomeni, da je vaše spletno mesto varno za uporabo.

  Ali obstaja razmerje med kvadratkom in kvadratom?

  Square je podjetje za mobilno plačevanje, medtem ko je Squarespace graditelj spletnih strani. Čeprav se imena slišita podobno, med obema podjetjema ni povezave.

  Ali lahko uporabljam svoje ime domene z graditelji spletnih mest, kot sta Wix in Squarespace?

  Možno je sodelovati s tretjim ponudnikom za nakup domene ki ustreza vašemu bodočemu spletnemu mestu. Pravzaprav veliko ljudi stori ta korak, preden sploh poiščejo oblikovalca spletnega mesta ali sistem za upravljanje vsebine. Graditelji spletnih mest, kot sta Wix in Squarespace, vam omogočajo, da s preslikavo domen povežete spletno mesto s svojim registriranim domenskim imenom. Večina ustvarjalcev spletnih strani ima veliko informacij o tem, kako se povezati z obstoječim domenskim imenom v bazi znanja ali na strani s pogostimi vprašanji. Podpora strankam je še en vir, s pomočjo katerega lahko združite svojo domeno in svoje spletno mesto.

  Kako izberem med Wixom in kvadratom?

  Oba graditelja spletnih mest sta enostavna za uporabo in pomagala vam bosta ustvariti fantastično videti spletno mesto. Vendar pa, težko je premagati Wix zaradi raznolikosti njegovih predlog in njegove možnosti za prilagajanje. S to platformo preprosto dobite večjo raven prefinjenosti.

  Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri odločanju. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

  S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map