Ključni pregled spletnega gostovanja

Ključno spletno gostovanjeKljučno je spletno gostovanje, ki je bilo ustanovljeno leta 2003. Poslanstvo tega podjetja je bilo vedno, da malim podjetjem v Avstraliji olajšajo uspeh v spletu.


V svojih 16 letih obstoja je Crucial zrasel do točke, ko ima več kot 7000 VPS-ov, ki jih upravlja in uporablja.

Dnevno njihova mreža obdeluje več kot 8,8 TB podatkov. Ključnega pomena je v Avstraliji neprestano.

Znani so po tem, da so inovativni in vztrajni. Trenutno so povezovanje preko 50.000 podjetij v Avstraliji s spletom. Trenutno imajo več kot 6000 zadovoljnih strank.

Za to, kar so si zadali, in sicer pomagati malim podjetjem v Avstraliji, da se pojavijo na spletu, je Crucial opravil pohvalno delo. So dostojen gostitelj.

Ko pa jih primerjate s tistim, kar je na voljo na svetovni sceni, vidite, da so njihova hitrost, strežniki in funkcije ravno povprečne. Ne’ne delam nič narobe, toda opazili smo, da obstaja’s nič posebnega, kar bi jih izstopalo v primerjavi z drugimi gostinskimi storitvami v obratu.

Pravzaprav lahko za ceno, ki bi jo plačevali pri podjetju Crucial, dobite storitev višje kakovosti pri spletnih ponudnikih.

Medtem Ključni stroški 19,99 USD za redno gostovanje v skupni rabi lahko podobne načrte dobite za 3,99 dolarja od SiteGround ali celo 0,80 USD / mesec od Gostovanje.

Ključnega pomena vam bo zaračunalo tudi migracije na spletnem mestu, SSL (ki je brezplačen izdelek) in se znebil podpore za 24/7 live chat, ki je standard za večino sodobnih spletnih gostiteljev.

Ljubimo pa dejstvo, da je Crucial avstralsko podjetje. ����

Okolju odgovorno podjetje

ekološkiKljučnega pomena je, da si poimenuje ime okolju prijazna storitev gostovanja. Njihova zavezanost pomagati okolju se kaže v ponudbi storitev, ki ne povzročajo ogljika. Poleg tega posadijo eno drevo za vsako novo stranko, ki se prijavi na svojo storitev gostovanja. To je zmaga za vse vpletene.

Vsako leto izberejo določene vzroke, v katere prispevajo znotraj Avstralije ali v drugih delih sveta. Za koledarsko leto 2013/2014 je Crucial lahko nadomestil celotno leto izpustov ogljika.

Zdaj, ko imate osnovni pregled, kaj je to podjetje in kaj sestavljajo, naj’Vzemite si nekaj časa in se potopite v to, kar ponuja to podjetje in za katere so njihove storitve morda primerne.

Pojasnjene ključne cene

Presenetilo nas je to, kar smo videli, ko smo pogledali odločilne cene. Nismo pričakovali, da bodo tako poceni kot nekatera druga velika imena v poslu. Vendar smo bili presenečeni nad tem, koliko so prosili za storitve, ki jih Avstralci lahko najdejo za del cene z drugimi uglednimi gostiteljskimi podjetji.

Osnovno skupno gostovanje

Ključno ponuja osnovno spletno gostovanje za 19,90 USD na mesec. Z letno naročnino, ki na koncu znaša 199 USD, prihranite 16 odstotkov.

Pri opisu spletnega paketa za gostovanje, ki ga ponujajo, se Crucial osredotoči na storitev 24x7x365. Na ta paket gledajo kot na način, da avstralskim podjetjem pomagajo pri internetni prisotnosti. Nekateri od funkcije na tej ceni vključujejo:

 • Dežurna podpora. Zasnovana je tako, da svojim strankam nudi umirjenost in pomoč, kadar jo potrebujejo.
 • 50 GB prostora za shranjevanje. Ponujajo hitro in varno shranjevanje za vaše spletno mesto in vašo e-pošto.
 • Neomejeno e-poštnih računov in prenosov. Na tej cenovni točki ponujajo neomejeno e-pošto in možnost prenosa neomejene količine podatkov.

Gostovanje zmogljivosti

Načrt gostovanja uspešnosti je predstavljen kot način, da povečate svojo hitrost in uspešnost svojega spletnega mesta. Ta načrt je zasnovan tako, da služi kot točka med skupnim gostovanjem in VPS načrti.

Njegova glavna prodajna lastnost je izboljšana dodelitev sredstev. Torej, v teoriji, ta načrt naj bi omogočal, da vaše spletno mesto obravnava več obiskovalcev. Na voljo je s popolnoma opremljeno nadzorno ploščo in s 24-urno podporo. V shranjenem podatkovnem centru v Sydneyu so vaši shranjeni podatki.

 • Podobno kot v osnovnem načrtu tudi ta vključuje 50 GB prostora za shranjevanje.
 • Funkcija za povečanje hitrosti vam omogoča dostop do 4 GB RAM-a, 400-odstotno povečanje omejitve CPU-ja, 40 procesov CPU-ja, pa tudi 6 MB na sekundo V / I diska.
 • Podobno kot v osnovnem načrtu tudi Performance Hosting ponuja neomejeno pošto in neomejen prenos podatkov po e-pošti.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev omogoča, da ustvarite račune in upravljate račune za 50 ali več strank. Zasnovan je tako, da vam omogoča nadzor. Cene se gibljejo od 39,90 do 89,90 dolarja. Na voljo je z mnogimi funkcijami, ki bi jih pričakovali od gostovanja preprodajalcev, vključno z:

 • Več možnosti za shranjevanje
 • Neomejen prenos podatkov
 • 99,9-odstotno začasno jamstvo
 • Podatkovni center Sydney
 • 24 ur na dan avstralska podpora
 • Zeleno gostovanje

VPS gostovanje

VPS gostovanje je osrednji del ključnega pomena’s poslu. Od ustanovitve podjetja so uvedli več kot 7000 načrtov VPS, začenši z 10 USD na mesec in do 2100 dolarjev na mesec.

Ključnega pomena je ustvaril trije prilagojeni izdelki VPS s ciljem, da bodo bolj dostopni za različna podjetja. Tej vključujejo:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • cPanel upravlja VPS

Nekatere značilnosti vključujejo:

 • Tako kot storitve, o katerih smo že govorili, je njihov VPS na avstralskem strežniku in uporablja zmogljivo zmogljivost v lasti APDC
 • Ponujajo 24 ur na dan podporo sedem dni v tednu
 • Prihajajo z 99-odstotno garancijo za produkcijo

Blaze Business SSD VPS

Ključnega pomena kupcem ponuja svoj Blaze Cloud VPS. To pride z vsemi Shramba SSD to je bila prej le možnost z namenskim strežnikom.

Blaze VPS se sprosti takoj in je zasnovan tako, da se lahko prilagodi naraščajočim potrebam podjetja. Načrti se začnejo pri 164,95 USD na mesec in sežejo do 579,95 USD na mesec.

 • Načrti segajo od možnosti 2 GB RAM do 12 GB RAM
 • Načrt najnižjega nivoja ponuja dve jedri CPU, najvišji nivo pa šest
 • Načrti se začnejo s 50 GB SSD pomnilnika in dopolnijo s 100 GB SSD
 • Vsi načrti omogočajo nalaganje ali prenos 500 GB na mesec
 • Vsi načrti ponujajo 100 MBIT

Blaze VPS je podprt z istimi 99,9-odstotno garancijo za produktivnost, ki jo družba Crucial ponuja pri svojih drugih načrtih. Druge funkcije vključujejo:

 • Pripravljenost na IPv6
 • Infrastruktura v oblaku brez ene same napake
 • Samodejni preklop

Aplikacija “Ključnega pomena” je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča večji nadzor nad svojim VPS v oblaku. Uporabniki lahko izbirajo med 25 in več operacijskimi sistemi. Aplikacija ima podporo in dodatke. Cilj je enostavno upravljanje strežnika za majhna podjetja.

Stranke lahko ustvarijo svoj edinstven VPS, da zadovoljijo svoje potrebe. Lahko izberejo želeno količino RAM-a, koliko računalniških jeder, koliko gigabajtov prostora za shranjevanje SSD, pa tudi operacijski sistem, ki ga želijo uporabljati. Cena storitve bo nihala glede na izbrane funkcije.

cPanel VPS

Ta načrt je namenjen posameznikom, ki želijo VPS, vendar uživajo v preprostosti uporabe cPanela. Ključnega pomena je skupina strokovnjakov, ki razumejo, kako uporabljati cPanel za uravnoteženje konfiguracije in zmogljivost VPS, da dobro deluje na večini spletnih mest.

cPanel VPS lahko uporabljate za spletno gostovanje ali za gostovanje preprodajalcev. Slaba stran tega načrta je, da je tehnična podpora omejena. Zato mora uporabnik pri izbiri tega načrta imeti predhodno tehnično znanje.

Ti načrti se začnejo pri 109 USD na mesec z možnostjo plačila 2.135 USD za dvoletni načrt. Ta načrt ima številne funkcije, vključno z:

 • 99-odstotno začasno jamstvo
 • Zaščita DDoS
 • Soba za rast
 • Zeleno gostovanje

Je ključno gostovanje enostavno za uporabo?

Ključnega pomena je lepo kombinacijo rešitev za spletno gostovanje. Imajo različne strežniške pakete. Presenetljivo je bilo dejstvo, da ponujajo le en paket za skupno gostovanje v skupni rabi.

Paket za skupno gostovanje ponuja odlične funkcije in vire. To bi lahko bila dobra možnost za nekoga, ki išče avstralski strežnik.

Slaba stran te nastavitve pa je, da ker imajo samo en paket gostovanja, nimate možnosti izbire funkcij, ki jih dobite, če uporabljate ključno. Na primer, kaj če ne potrebujete 50 GB prostora za shranjevanje?

Kaj pa, če ne potrebujete neomejenih e-poštnih sporočil ali neomejenega prenosa podatkov? Za gostovanje osnovne spletne strani ni preproste možnosti. To pomeni, da boste plačali za dodatne funkcije in vire, ki jih preprosto ne boste uporabljali.

Tudi to’Jasno je, da so namenjeni začetnikom in tistim, ki šele začenjajo majhno podjetje v Avstraliji. To je super. Ampak ne’nimam začetnikov prijaznih orodij. Zelo radi bi videli gradbenika spletnega mesta s povleci in spusti in druga orodja, ki so zasnovana za pomoč nekomu, ki’novost v spletnem oblikovanju hitro postavi in ​​deluje.

Dodatne funkcije in njihovi stroški

Spodaj je nekaj drugih področij, za katera menim, da bi se morali ljudje zavedati, če bi se lahko potencialno prijavili na Crucial.

Cene registracije domen

Ključnega pomena omogoča brezplačno prenašanje avstralskih domenskih imen v njihovo storitev. Ko bo obstoječa registracija prišla na obnovo, bo treba ponovno registrirati ime domene za prenos.

Registracija domenskih imen se giblje od 20,90 USD za dve leti za domene .com.au in 89,90 USD za dve leti domene domene for.mobi.

SSL potrdila

ssl potrdilaTisti, ki imajo spletna trgovina bo verjetno zainteresiran za nakup SSL certifikatov. SSL certifikati strankam zagotavljajo dodaten um.

Ključnega pomena je prodaja številnih SSL certifikatov. Njihov hitri SSL nudi zaščito začetnega nivoja in se prodaja za 99 dolarjev na leto. Wildcard SSL, zasnovan za več poddomena, se prodaja za 549 dolarjev na leto.

Ko pogledate ključnega pomena’s cenovnimi načrti in storitvami, ki jih ponujajo na objektiven način, ne’Jasno je videti, da so dostojni gostitelji, ki svojim strankam ponujajo različne izdelke.

Vendar preprosta primerjava ponudbe z drugimi spletnimi gostitelji, kot so InMotion, SiteGround ali HostGator, kaže, da v večini primerov ta cenjena gostiteljska podjetja ponujajo kakovostnejšo storitev, boljšo podporo strankam, več funkcij in konkurenčnejšo ceno..

Ne trdimo, da je odločilno slabo. Imajo mesto v Avstraliji’s trga. Za podjetja, ki želijo doseči mednarodno ponudbo in želijo izkoristiti širši spekter storitev, morda najpomembnejše ne bo njihova najboljša stava.

Podpora in izkušnje s strankami

pomoč strankamKljučnega pomena je bilo pregledno glede njihovega ciljnega trga. So ki želijo ciljati na mala podjetja v Avstraliji.

To odražajo njihove cene in načrti, ki jih ponujajo. Stranke bi morale pretehtati nekaj stvari, preden se odločijo, ali je odločilna izbira za njih.

Ključnega pomena, kot mnogi drugi spletni ponudniki “neomejeno gostovanje.” To se sliši lepo, toda realnost je, da neomejeno gostovanje ne obstaja.

S ključnega pomena je vaša izkušnja z gostovanjem le neomejena, dokler ne presežete sredstev CPU, ki so bila dodeljena za vaš račun. Ključnega pomena nima jasnih smernic o tem, kdaj ali kako bodo blokirali račun.

Vendar pa njihovi pogoji storitve navajajo, da lahko po svoji presoji odpovejo storitev stranke v celoti ali delno in to storijo brez predhodnega obvestila. Eden od razlogov za to odločitev je prekomerna poraba omrežne zmogljivosti, cikli CPUja ali diskovnih V / I.

Podpora
 • E-pošta in klepet v živo, tehnična podpora: 24 do 7, 365 dni v letu
 • Prodaja in obračunavanje: od 9.00 do 17.00 (v tednu AEST)
 • Telefon: ob delavnikih od 9.00 do 17.00 (AEST): 1300 884 839 ali +61 2 8202 9999
 • Pošta: Ključno gostovanje v oblaku, P.O. Okvir 1, Surry Hills 2010

Ključno si je prizadevalo izboljšati podporo in storitve za stranke, ki jih ponujajo. Pred nekaj leti je bilo nekaj pomislekov glede ur dela njihove podpore strankam.

Zdaj za večino načrtov ponujajo 24 ur na dan sedem dni v tednu podporo. Ob predložitvi vozovnice boste verjetno dobili odgovor v 15 minutah. Ključni tehniki imajo ugled sodelovati s svojimi strankami, dokler se ne reši kakršno koli vprašanje stranke.

Izkazali so se kot prilagodljivi. Če boste na strežniku ali nameščeni karkoli spremenili in stopili v stik z njimi, bodo storili vse, kar je potrebno za to.

Hitro se lahko odzovejo, če obstajajo tehnične težave, in vam pomagajo pri težavah z obračunavanjem. S svojimi strankami so prilagodljivi in ​​običajno pripravljeni pomagati tistim, ki potrebujejo nekaj dodatnih dni za plačilo neporavnanega računa.

ključna podpora strankam

Ko se pogovarjate s strankami, ki že od začetka sodelujejo s podjetjem Crucial, pogosto komentirajo podjetje’s zanesljivost. Ni redkost slišati ljudi, ki trdijo, da če ne bi bilo njihove zanesljivosti, bi pustili Crucial zaradi manj drage možnosti. Ko gostite z nekom, jim morate zaupati.

Ena od pritožb, ki jih imajo ljudje glede službe za stranke, je, da je telefonska storitev na voljo samo od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00. Žal težave z vašim spletnim mestom niso omejene na te dni ali čase. Poleg tega se številka 130-088-4839 zaključi ob 16. uri zadnji petek v mesecu.

Izkušnja potrošnika

V zadnjih nekaj letih so stranke opazile zmanjšanje storitev, ki jih ponuja družba Crucial. Številni povezujejo to spremembo v storitvi s pridobitvijo družbe Crucial s strani Digital Pacific. V skladu z novim lastnikom so bile odstranjene stvari, kot so funkcija klepetanja v živo in 24-urna na dan sedem dni v tednu, elektronska podpora. Kupci so se tudi podaljšali.

Raven storitve, ki jo dobite od družbe za podporo tehnične podpore družbe Crucial, je odvisna od dneva, ko ga pokličete in kdo se oglasi. Zdi se, kot da pogosto najemajo novo tehnično podporo. Če dobite nekoga z manj izkušnjami ali nekoga, ki ni natančno prebral vaše vozovnice, morda ne boste dobili pomoči, ki jo potrebujete.

Ključnega pomena je aktiven na družbenih medijih. Hitro se odzovejo na vsa sporočila, ki jih pošljejo na njihovi Facebook strani in nenehno objavljajo informacije za izobraževanje svojih uporabnikov o spletnem gostovanju kot celoti ali o storitvah, ki jih ponujajo.

V zadnjih letih je podjetje Crucial zbledelo nekaj njihovih zapuščenih izdelkov. Kljub temu podpirajo kupce, ki so te izdelke v preteklosti kupovali. To pomeni, da veliko kupcev, ki uživajo v izdelkih, ki jih imajo že leta, niso prisiljeni, dokler niso pripravljeni na to spremembo.

100-odstotno jamstvo za vračilo denarja

Ključnega pomena je prepričan, da bosta njihova strojna oprema in podpora strankam izpolnili pričakovanja svojih strank. Če pa stranke želijo odpovedati storitev v prvih 10 do 30 dneh, lahko to storijo in prejeti celotno povračilo cene, ki so jo plačali za svojo storitev. Obljubljajo, da ni papirja in ulova.

 • Načrti za skupno gostovanje, vključno z gostiteljskim prodajalcem in spletnim gostovanjem, imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja
 • VPS načrti za gostovanje imajo 10-dnevno garancijo vračila denarja

Ta stoodstotna garancija za vračilo denarja ni za potrdila SSL, registracije domenskih imen ali selitve spletnega mesta. Prav tako ne veljajo za nobene nadgradnje. Uporablja se samo za osnovni izdelek.

Tehnična vprašanja

Ključni gostijo svoje podatke v visoko zmogljivem objektu APD, ki se nahaja v Sydneyju v Avstraliji. Ker ne shranjujejo podatkov na morju, so njihovi podatki zaščiteni z avstralskimi zakoni o zasebnosti.

Zaposleni imajo tehnike 24 ur na dan, sedem dni na teden in 365 dni na leto. Ti zaposleni spremljajo infrastrukturo in nenehno tečejo. Ključni ima lastno popolnoma neodvisno mrežo. Imajo infrastrukturo v zasebni lasti. Goste celo povabijo na ogled njihovih objektov.

Končne misli – spodobna gostiteljica, vendar preveč draga

Od leta 2003 si Crucial prizadeva za izgradnjo močne blagovne znamke s ciljem, da svojim strankam ponudi zanesljive rešitve gostovanja. Enostaven cilj je, da vsem na spletu uspe uspeh, saj spletno gostovanje postane enostavno in zanesljivo. Na nek način lahko rečete, da jim je uspelo v tem cilju. Nenehno ponujajo nove tehnologije, da bi svojim strankam poenostavili spletno izkušnjo.

Ko jih primerjate s tistimi, ki so na voljo v Avstraliji, pravimo, da Crucial ponuja odlične zmogljivosti, enostavno nastavitev in dobro podporo. Če pa jih primerjate z drugimi možnostmi gostovanja, ki so na voljo po vsem svetu, vključno s podjetji, kot je SiteGround, ki podjetjem v Avstraliji ponuja zvezdne storitve, boste takoj opazili številne razlike. Prva stvar, ki jo boste videli, je to Ključnega pomena je do 75 odstotkov dražje od drugih gostovalnih podjetij.

Ključnega pomena je, da je avstralsko podjetje za Avstralce. In to je super. Slaba stran tega pa je, da oni nimajo globalnih podatkovnih centrov. V Sydneyju imajo le enega.

Ključnega pomena je ponudba številnih gostovalnih načrtov, toda tisto, česar ne vidimo, je hosting program, usmerjen v WordPress. To je težava, ker več kot četrtina interneta deluje na WordPressu. Verjetno bodo ljudje, ki gradijo novo spletno mesto, uporabljali tudi WordPress.

Ključnega pomena je treba pohvaliti njihove napore za zmanjšanje vpliva na okolje. Je primer, ki ga bodo morda želela upoštevati tudi druga podjetja, ki gostujejo.

Ključnega pomena je dostojen gostitelj. Storitve, ki jih ponujajo, so povprečne. Za isto ceno boste lahko našli gostitelja, kot je SiteGround, ki bo ponudil več funkcij, boljšo storitev za stranke in višjo kakovost storitve za nižjo ceno.

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri odločanju. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

S klikom na spodnji gumb potrdim, da sem prebral in sprejemam Pogoji uporabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map