Kako začeti osupljiv blog leta 2020 (15 korakov + slike)

1. korak – Iskanje prave platforme za bloganje

Spodnji vodnik je neumnost vodnik za začetek lastnega bloga. To je isti postopek, ki smo ga uporabili za pomoč neštetim novim blogerjem pri vzpostavljanju prvega spletnega mesta in zavedanju, da je za izdelavo odličnega bloga potrebno le malo raziskav.


V manj kot uri boste izvedeli skoraj vse, kar morate vedeti o zagonu svojega bloga.

Zdaj se zavedam, da bi nekateri od vas dejansko uživali v branju, zato naj omenim, da bo trajalo branje tega celotnega vodnika 13 minut in 45 sekund (v grobem) �� ).

Preden začnete brati, morate vedeti nekaj pogojev

Eden najboljših načinov, kako podjetniki lahko ustavijo svoje poslovanje, je, da začnejo blog. Lastniki malih podjetij so presenečeni nad priložnostmi, ki so predstavljene kot rezultat njihovega bloga.

Vendar si morda sami mislite, moja posebnost je pečenje piškotov, kvačkanje majhnih klobukov za mucke ali izdelovanje okrasnih rož iz papirja. (Da, to so vse resnične stvari, s katerimi ljudje zaslužijo denar.)

Morda se ne boste počutili kot nagnjeni k tehniki. Če svoje podjetje samo odpravljate od doma, verjetno nimate nekaj tisočakov, ki bi lahko sedeli, da bi nekomu podarili, da bo lahko vaš blog nastavil za vas. Da bi bilo jasno, zagotovo ne trkam po spletnih oblikovalcih. Fantje ste, mi pa vas imamo radi. ��

No, ne skrbi. Pokazal vam bom, kako narediti svoj blog, da s svojim najboljšim prijateljem, WordPressom, spravite svoj blog s tal..

Domneval bom, da poznate razliko med spletnim mestom in spletnim dnevnikom. Če ne, je preprost način za razmislek: “Vsi dnevniki so spletna mesta, vendar niso vsa spletna mesta blogi”.

Vaš blog vam omogoča, da prikažete objave v kronološkem vrstnem redu, pri čemer se objavi najnovejša objava na vrhu. Seveda, kot pri vseh stvareh, je tudi tega več, o čemer bom govoril v drugem vodniku. Zaradi kratkosti pa se prepustimo temu, kar potrebujete, da začnete svoj spletni dnevnik.

Najprej se izognimo s preprosto preprosto terminologijo:
 • Domena: Preprosto povedano, to je vaš naslov. Tam vas ljudje lahko najdejo.

 • CMS: To je tvoja delavnica. Tu ustvarite vse malenkosti, zaradi katerih so vaše objave edinstvene za vas, kot so vsebina, slike, mediji, vse, kar je povezano z vašo stranjo. Ko je izdelek končan, ga predstavite svetu. V tem primeru je vaš CMS ali delavnica WordPress.

 • WordPress tema: To je osnovna struktura ali predloga, ki se uporablja za izdelavo vašega bloga. Te teme vam dajo osnovni okvir, ki bo privlačen vašemu občinstvu, nato pa vam omogoča, da ga spremenite tako, da vas odraža tudi.

 • Spletno gostovanje: Če je tema WordPress struktura, spletno gostovanje je območje, na katerem zgradite strukturo. Tu so shranjene vse informacije o vašem spletnem mestu. Obstaja kup možnosti. Nekateri so dobri, nekateri pa naravnost smeti. Za moj denar, SiteGround je vaša najboljša možnost.

Zakaj morate uporabljati WordPress

Sistem za upravljanje vsebin je preprost način za določitev sistema za upravljanje, posodabljanje in nastavitev spletnega dnevnika. Od leta 2018 je WordPress najbolj priljubljen (in zanesljiv) CMS tam.

Raziskave kažejo da 55% spletnih strani na spletu uporablja WordPress, 20% uporablja Joomla in 11% uporablja Drupal. 

Par velikih spletnih mest, ki uporabljajo WordPress:

 • New York Times
 • Vice.com
 • BBC
 • TechCrunch

spletna mesta, ki uporabljajo wordpress

Vsaka od teh metod je odlična za zagon lastnega spletnega mesta ali bloga. Če bi predlagal eno, bi rekel, če bi imeli več časa na rokah učenje uporabe WordPress-a je vaša najboljša možnost.

WordPress je neverjetno enostaven za uporabo in ponuja veliko funkcionalnosti, ki je drugje ne boste imeli. Uspešno sem učil ljudi, ki nimajo izkušenj z izdelavo spletnih strani, kako uporabljati WordPress v manj kot 45 minutah, tako da vas ne skrbi nivo težavnosti.

Zato se bom osredotočil na WordPress in ne na katerega koli graditelja spletnega mesta. Vendar bom imel še en pregled samo tistih, ki jih zanima.

Tukaj gremo! Čas je, da zaideš v meso in krompir!

Prednosti uporabe WordPressa

Obstaja veliko različnih urejevalcev spletnih mest in več jih resnično smrdi v primerjavi z močjo in prilagodljivostjo WordPressa. Zdaj vem, da obstaja veliko drugih možnosti, kot so Tumblr, Blogger in številne druge platforme “naredite svoj brezplačni blog”.

Svetoval bi vam, da se vsem tem izogibate. Razlogi so precej preprosti:

 1. Brezplačno ne pomeni brezplačno. To pomeni, da bodo v URL dodali svoje ime domene, tako da, če ne želite lucasblog1.tumblr.com ali lucasblog1.blogspot.com (ker vso srečo z vašim imenom), ne boste imeli svojega URL-ja ali domene. Lastništvo lastne domene je NEVERJETNO pomembno.

 2. Še enkrat omenimo to točko, imeti lastno domeno je kot imeti svojo digitalno identiteto. Vaše je in nihče drug, ne sposodite si ga od nekoga drugega.

 3. WordPress ima 72 milijonov uporabnikov. To pomeni veliko spletno skupnost razvijalcev in orodij, ki so vam na voljo. Dobesedno so vse spremembe, ki jih želite, tam.

 4. Je neverjetno enostaven za uporabo in ima približno milijon posnetkov Youtube za vse, kar želite.

 5. Je zelo varen. Če mi ne verjamete … NASA uporablja WordPress. Ste boljši od Nasine? ��

 6. Želite spletno stran z mačjo temo? Brez problema je tema za to. Vse, kar želite, je na voljo prek tem in vtičnikov.

 7. Enostavno se ne morete ujemati s prilagoditvijo in zmožnostjo urejanja spletnega mesta, ki vam ga daje WordPress.

slika, ki prikazuje prednosti gostovanja v wordpressu

Za ljubezen do vsega, kar je dobro in pravilno na tem svetu – ne uporabljajte brezplačnega spletnega mesta

Če nameravate zgraditi nekaj, kar predstavlja, kdo ste in kaj ste že videli, naredili, pojedli ali ustvarili, ne uporabljajte brezplačnega spletnega mesta.

Želite imeti v lasti tisto, kar ste ustvarili, in ne sme biti last nekoga drugega. Spoznal sem toliko ljudi, ki so ustvarili spletno mesto in mislijo, da bo to le malo stranskega projekta, in potem ugotovijo, da ga imajo radi ali da ima nekaj resničnega potenciala za zaslužek, vendar so obtičali z domeno.

Nimate domene … tukaj je nekaj razlogov, zakaj ….
 1. Niste lastnik vsebine. Uporabljate njihovo lastniško programsko opremo in lahko vas kadar koli ustavijo. Lahko vam celo ukradejo vsebino. Dobesedno nimate pravice do tega.

 2. Če želite premakniti svoj URL, tega ne boste mogli. Če nameravate z organskim iskalnim prometom (ko ljudje iščejo v Googlu) preusmeriti vaš URL, je dobesedno najslabše, kar lahko storite.

 3. Ne morete se oglaševati na njem. Oglaševanje na platformi druge osebe je v nasprotju z njihovimi pravili. Imajo ta promet in ne vi.

Na srečo so v teh dneh trgi gostovanja tako konkurenčni, saj gostiteljska podjetja resnično stopnjujejo in ponujajo kakovostne cene in pakete za del tistega, kar so nekoč uporabljali.

Hoorayyy!

Kaj je treba storiti pred naslednjim oddelkom

 Izberite platformo gostovanja, ki jo želite uporabiti. Zelo priporočam uporabo WordPress-a. Če želite uporabiti drugo platformo, kot je ta vodnik, vam res ne bo tako koristen.

 Vzemite si čas in razmislite o imenu domene ali blagovni znamki, ki jo poskušate zgraditi

2. korak – Registrirajte svojo domeno in si zagotovite gostovanje

Preden dobite svoj edinstven URL, ga boste morali registrirati. Način registracije je v bistvu vložite zahtevek na edinstvenem naslovu črk ali številk, ki so registrirane v vašem imenu ali podjetju.

Ali naj dobim .com ali .org?

V resnici ni pomembno, kaj dobite z vidika registra. Preprosto želite poskrbeti, da boste izbrali nekaj, kar si je zapomniti in pritegniti. Čim krajša, tem bolje in se izogibajte številkam ali črticam v imenu spletnega dnevnika.

Registrirate se lahko tudi s pripono države. Na primer, če ste iz Kanade, lahko registrirate domeno .ca ali če ste iz Velike Britanije, lahko dobite .co.uk eno.

Koliko stane registracija?

zasebnost domene

Večina gostiteljev stane približno 10 dolarjev na leto. Če plačujete več kot to, čestitke, ki jih boste dobro raztrgali!

Zagotovo boste želeli dobiti zaščito zasebnosti. To preprečuje, da bi ostali ljudje videli vaše ime / naslov / e-pošto v domeni.

Če nimate nastavitve zasebnosti, vas bo vsak afriški princ poskušal pošiljati na hitro na denar na vaš bančni račun (Internetno šalo opozorilo).

Siteground ima 100% brezplačno zaščito zasebnosti, ki je običajno nekje od 10 do 20 USD dodatno na leto.

No, to je korak, v katerem smo najboljši. ��

Tukaj na Aussie gostovanju primerjamo podatke o najboljših avstralskih ponudnikih gostovanja, da strankam pomagamo sprejeti najboljšo odločitev pri gostovanju. Torej vemo stvar ali dve o dobrem gostitelju. Dejansko vzdržujemo na stotine spletnih strani za stranke, kar nam omogoča dostop do 4+ let gostovanja podatkov strežnika.

Takšna sorta …

spremljanje časa in časa izpada

Tam vas bo preplavilo milijon različnih gostiteljev, vendar ko gre za osnovno gostovanje bloggerjev ne potrebujete ničesar premišljenega in ne želite ničesar preveč poceni.

 • Preveč poceni = Neverjetno počasno spletno mesto s TONS-om prodaj (boste dolgoročno porabili več)

 • Predrago = Če vodite blog, ne potrebujete nore količine energije.

Torej hočemo nekaj prav.

In to je to SiteGround – naš priporočeni ponudnik gostovanja. Močno boste premagali super cene cen SiteGround in odlično podporo strankam 24 ur na dan. Ponujajo tudi namestitve WordPress z enim klikom. ENI KLIK!

Najprej se boste morali prijaviti, zato si oglejte njihove cene. Priporočam, da greš z njihovim najosnovnejšim paketom in nič preveč fajn.

3. korak – Kako nastaviti WordPress na spletnem mestu – (najdaljši)

Vložite svoj zemljišče: pridobite načrt gostovanja

Najprej želite klikniti to povezavo, da obiščete SiteGround. Ko boste tam, boste videli, da ponujajo tri osnovne načrte gostovanja. To so:

 • Začetni načrt (Priporočljivo za osebne bloge): Odlična možnost za nekoga, ki ima samo eno spletno stran in ki se šele začenja.

 • Grow Big načrt (Priporočljivo za spletna mesta, ki načrtujejo denar) : To je odlična možnost za nekoga, ki se začenja, vendar se počuti kot čez nekaj časa, ko bodo potrebovali več kot eno spletno mesto. SuperCacher bo vaše WordPress spletno mesto poganjal s svetlobnimi hitrostmi.

 • Načrt GoGeek (Priporočljivo za mala podjetja): To je popolna možnost, če imate veliko spletno mesto, imate e-trgovino ali če imate druge razvojne potrebe, vključno s stvarmi, kot sta uprizarjanje in integracija GIT.

Če niste povsem prepričani, kaj boste potrebovali, priporočam Grow Big načrt. Daje vam prilagodljivost za rast, vendar vam ne daje več, kot lahko žvečite. Cene so tudi zelo konkurenčne.

Ko ste izbrali svoj načrt, je zdaj čas, da vstavite kontaktne podatke in podatke o plačilu.

Končno morate izbrati, koliko mesecev gostovanja boste kupili. Kar se tiče gostovanja, je, da več ko kupiš, ceneje dobiva.

Nato boste morali izbrati ime domene ali uporabiti obstoječe. Spodaj je razlaga, če nimate imena domene in bi ga radi registrirali. Če že imate domeno, boste morali strežnike Name name usmeriti na zapise gostovanja (tukaj je popolno vodilo kako to storiti).

SiteGround vam bo dal BREZPLAČNO domeno z vašim načrtom gostovanja, tako da, če ga nimate, predlagam, da uporabite to možnost.

izberite ime domene

Prav tako boste morali izpolniti nekatere svoje osebne podatke za registracijo vaše domene. Ne skrbite zaradi tega, če registrirate domeno prek SiteGround ali druge storitve, kot je Namecheap, boste dobili brezplačno zaščito zasebnosti, kar pomeni, da nobena ne bo videla vaše identitete.

Za registracijo pa toplo svetujem uporabo vaših resničnih podatkov ali pa bi lahko izgubili svoje ime domene.

informacije o domeni

Namestitev WordPressa na Siteground – 2 Mehods

Torej obstajata dva načina za namestitev WordPress-a na novo spletno mesto. Poglejmo oba.

 1. Naj vam namestitev strokovnjaka SiteGround (neverjetno enostavno)

 2. Namestite ga sami (3 preprosti koraki spodaj)

1. način – namestitev spletnega mesta

To je eden od razlogov, zakaj imam rad SiteGround. Njihova podporna ekipa namesti WordPress za vas brezplačno. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za gostovanje, vpišete svoje podatke za prijavo in kliknete »Podpora“.

Pomaknite se navzdol in videli boste razdelek za »Pomoč za WordPress.“Sledite navodilom in dobri ste kot zlato.

Od tam vas bodo vodili po korakih, vključno s prošnjo, da izberete geslo / prijavo za svoje spletno mesto. Celoten postopek bo trajal približno 3 minute.

2. način – Namestite WordPress sami

Ko ste se prijavili za svoj račun in plačali za svoj načrt. Pojdite na domačo stran Siteground.com in se prijavite v svoj račun. Prišli boste do tega zaslona.

prijavna stran za SG

Kliknite na Pojdite na možnost cPanel in ko boste enkrat videli, boste videli notranjost nadzornega območja cPanel. Ne ustrašite se, skoraj ste tam.

Morali boste klikniti na Installer ali Softuclous Installer, oba delujeta enako. 

Nato pridete do zaslona za dogovor o WordPressu in na BOTTOM LEVO boste videli območje z napisom »Namestite WordPress« in kliknite tukaj in potem boste tu. Sledite navodilom na strani.

slika, ki prikazuje, kako namestiti cPanel za WordPress blog

Končal si! čestitke!

Zadnji korak je prijava in zagotovitev, da vse deluje. Poiskati boste morali http://yourwebsitesname.com/wp-admin. Za URL vnesite »/ wp-admin« in odprli se boste na tem zaslonu. Od tu se samo prijavite.

Zaslon za prijavo v WordPress

Namestitev WordPress teme

Kot začetnik WordPressa ste verjetno slišali o vseh temah, ki jih lahko dobite brezplačno ali jih lahko kupite. Dobro je, da se igrate z nekaj temami, ki so na voljo, da vidite, katera tema je ustrezna za vaše potrebe. Ne pozabite, da je vaša tema struktura vaše strani. To je tisto, kar ljudje vidijo. Torej želite, da je vaša tema čim bolj privlačna.

Samo nasvet za začetnike, drugič, ko aktivirate svojo novo temo, bo takoj spremenil izgled in delovanje vašega spletnega mesta na svetu. Nekatere funkcije prejšnje teme se ne bodo prenesle na izbrano temo, zato je dobro, da na hitrem seznamu preverite, ali bo vaša nova tema delovala..

Imenik tem WordPress.org je preprost način za izbiro teme.

Najprej se prijavite v svoje skrbniško območje WordPress.

Nato kliknite na Videz >> Teme.

Ko to storite, boste preusmerjeni na stran s temi. Ko je tam, izberite gumb »Dodaj novo« in to bo na vrhu.

Nato lahko izberete najnovejše teme WordPress, priljubljene teme in predstavljene teme. Tukaj je a odličen seznam vseh brezplačnih tem na spletu.

Na podlagi izbrane izbire boste videli eno temo ali pa boste videli več tem glede na merila, ki ste jih določili.

Ko najdete temo, ki jo želite namestiti, postavite miško nad sliko. Videli boste gumb »Namestitev«, gumb »Predogled« in gumb »Podrobnosti«. Kliknite gumb »Namesti«.

WordPress bo začel postopek namestitve. Pokaže se vam sporočilo, v katerem je razvidno, da je bila tema uspešno nameščena, in dobili boste možnost, da jo aktivirate.

Nekatere teme bodo imele dodatne možnosti za konfiguriranje ali prilagajanje, odvisno od teme, ki jo izberete. Ko izberete svoje ime domene, kupite gostovanje, namestite WordPress in izberete svojo temo, ste pripravljeni začeti bloganje.

Zdaj prihaja težaven del. Spoznavanje vašega spletnega dnevnika.

Konfigurirajte svoj blog tako, da bo iskalniku prijazen

Če želite, da je blog, ki je prijazen iskalnikom, je pomembno, da se spomnite, da so iskalniki kot vaš zelo zaman in površen prijatelj, ne marajo grdih. Kaj mislimo s tem? Tu je primer, kaj iskalnik meni za grd URL:

HTTP: // moj blog / 2018 / posebna tema / avtor – jaz / moj grdi blog

Z vidika iskalnika je privlačnejši videz vašega URL-ja:

HTTP: // moj blog.com/my lep blog

Razlika je jasna. Prva možnost je polna nepomembnih informacij. Drugi URL je čist in do potankosti. Na srečo vam WordPress pomaga narediti prijazen spletni iskalnik.

Če želite to doseči, pojdite na  “Nastavitve” >> “Trajne povezave” in spremenite svoje nastavitve tako, da so videti tako:

Druga stvar, ki jo iskalci sovražijo, tako kot pravi ljudje, je nezaželena pošta. Žal bodo ljudje želeli vsiliti vašo spletno stran. Ljudje želijo, da obiščejo njihov blog, želijo oglaševati svoje smeti ali pa vaš blog uporabljajo kot način za promocijo svojih izdelkov.

Vendar jih lahko ustavite tako, da moderirate komentarje. To storite tako, da greste »Nastavitve« >> »Razprava« in kliknite naslednje možnosti:

Začnite pisati objave in strani

Zdaj imate blog WordPress, ki deluje v celoti. Imate super domensko ime, ki odraža vas in vaše podjetje. Izbrali ste temo morilca, ki je popolnoma primerna za vas. Veliko ste naredili. Vzemite si nekaj sekund in se udarite po hrbtu. Imate vso pravico, da ste ponosni. Ok, dovolj samo čestitk. Vrnimo se k delu.

V tem razdelku se želimo osredotočiti na tri stvari:

 • Pisanje objav na WordPressu

 • Dodajanje slik, povezav in oblikovanje besedila

 • Hitri nasveti za pisanje zvezdnih vsebin

Kako dodati novo objavo?

Na strani skrbnika spletnega mesta kliknite povezavo objave, ki se prikaže v meniju na levi strani. Od tam kliknite dodaj novo.

Odprl se vam bo drug zaslon, ki bo izgledal nekako takole:

Če pogledate to sliko, vidite, da zgornje polje omogoča, da naslov objavite. Spodaj v širšem prostoru lahko napišete svojo objavo ali svojo dejansko vsebino. Od tam se lahko odločite, da boste vsebino shranili kot osnutek. Če pa ste zadovoljni s tem, kar ste napisali, ga lahko objavite. Te možnosti lahko izberete s pomočjo menija, ki se prikaže v zgornjem desnem kotu strani. Druge možnosti vključujejo načrtovanje objave za poznejšo objavo ali objavo kot zasebno, da jo lahko vidijo samo izbrani posamezniki.

Ko objavite objavo, preprosto pojdite na razdelek »Vse objave« v meniju na levi strani. Tam lahko vnesete vse, kar ste že objavili, in uredite po svoji presoji.

Seveda nič ne more biti bolj dolgočasno od navadne opeke besedila. Oglejmo si nekaj stvari, ki jih lahko naredite, da svojemu postu postanete malo boljše.

Dodajanje slik v vaš WordPress blog

Vsi imajo radi slike. WordPress vam omogoča, da dodate slike v svojo objavo z nekaj kliki miške. Če pogledate desno nad polje, kjer ste objavili telo svojega spletnega dnevnika, boste videli gumb z naslovom »Dodaj predstavnost«. Toda preden greste voljno-nevolo dodajanje slik sem in tja, priporočamo, da kliknete kazalec na tisti del svojega spletnega dnevnika, kjer želite, da je slika. Če ne, ga boste morali premakniti pozneje, kar lahko škodi.

Preusmerjeni boste na drugo stran, na kateri boste lahko prenašali datoteke. Na sredini tega zaslona se prikaže gumb z naslovom »Izberi datoteke«.

Ko najdete datoteke, se bodo samodejno naložile v WordPress. Ko je slika naložena, jo dvakrat preverite in se prepričajte, da je slika, ki jo želite, in kliknite »Vstavi v objavo«. Slika se bo prikazala v objavi, ki jo pišete tam, kjer želite, da se prikaže. To je preprosto tako enostavno.

Dodajanje povezav na vaš blog

Kot bloger se boste hitro naučili, da je najboljši način, da ljudje preberejo vašo vsebino s povezovanjem z drugimi. Tam je veliko dobrih blogerjev. Odkrito povedano, nekateri bodo boljši od vas. Odnosi, ki jih gradite z njimi, in vaša sposobnost deljenja njihove vsebine bodo vašemu blogu le dodali vrednost. Torej, tukaj je, kako to storite.

Ko pogledate orodno vrstico, ki stoji nad poljem, kjer ste dodali telo svoje objave, boste videli nekaj, kar je podobno verižni povezavi.

Ko kliknete gumb »Vstavi / Uredi povezavo«, boste preusmerjeni na pojavno okno, ki vas bo prosilo za nekaj informacij.

 • URL je naslov spletnega mesta, ki ga želite deliti. Ne pozabite vključiti v »HTTP: //« pred »www.«. Če tega ne storite, povezava ne bo delovala.

 • The besedilo povezave je tisto, kar želite, da ljudje kliknejo, da pridejo do spletnega mesta, na katero se povezujete. Če se torej povezujete s spletnim mestom o tekmovalni hoji, je besedilo povezave lahko “hoja z vojaško natančnostjo”. Ko oseba klikne na to, jo bo usmerila na spletno mesto, ki ga povezujete.

 • Odprite povezavo v novem oknu / zavihku. Vedno želite, da je ta možnost izbrana, ker če ne, če oseba klikne besedilo povezave, zapusti vašo stran in morda ne bo mogla najti poti nazaj.

 • Povezava do sebe. Morda boste želeli povezati nekaj, kar imate na svojem spletnem mestu. V razdelku za iskanje lahko najdete to objavo ali to stran in dodate povezavo do nje.

Ko je vse rečeno in storjeno, kliknite dodaj povezavo in povezava se bo prikazala tam, kjer ste med pisanjem pustili kazalec.

Kako urediti glave in oblikovati besedilo spletnega dnevnika

Večina ljudi ne bere bloga, skenira ga. Skozi blog vodijo v F formaciji in iščejo krepko besedilo, ki ujame njihovo oko. Če bralci nič ne padejo v oči, se lahko preprosto odvrnejo in to ni tisto, kar želite. To lahko preprečite tako, da dodate naslove.

Naslov lahko dodate s klikom na spustni meni, ki se nahaja na spodnji levi strani orodne vrstice.

Kot lahko vidite, je „razdelek 1“ največje velikosti. To bi moralo biti tisto, kar je na vrhu vaše strani. „Razdelek 2“ ali „Naslov 3“ lahko uporabljate naprej na strani. To iskalniku ne le olajša branje vašega spletnega mesta, ampak tudi ljudem, ki berejo vaše spletno mesto, veliko bolj prijetno..

Kako urediti pisave

Prav tako lahko urejate pisave tako, da jih naredite krepke, poševno poudarite, podčrtate in celo spremenite njihovo barvo. Potreben je le klik gumba.

 • “B” je krepko

 • “U” je za osnovno

 • “A” vam omogoča, da v spustnem meniju izberete različne barve

 • “I” je za poševno besedilo

Če ste sodelovali z Microsoft Wordom, bi morali biti vsi ti ukazi precej preprosti.

Naj vaš blog dela za vas

No, to je to. Prešli ste vse korake in vzpostavili uspešen osnovni blog. Zdaj pa je vprašanje, kako lahko naredite svoj blog za vas? To je lahko izziv. Vendar sem sestavil nekaj vodnikov, ki vam bodo olajšali delo. V kratkem bom te podatke delil z vami in obravnaval morebitna vprašanja. Do takrat pa priporočam, da se seznanite z WordPressom.

Je zelo vsestransko orodje. Je intuitiven in enostaven za učenje. Zahvaljujoč prednastavljenim temam lahko z le nekaj kliki miške ustvarite spletni dnevnik, ki je videti profesionalno in privlači vi in ​​vaše podjetje pozornost, ki si jo zaslužite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map