Dreamhost pregled

Sa svojim 97-dnevnim jamstvom povrata novca i širokim rasponom hosting paketa, DreamHost je čvrst ulazak na australijsko tržište web hostinga.


Njihov broj produženih sati lebdi oko 99,96 posto, a brzinom od 719 ms definitivno su stavljajući impresivne brojeve.

Je li DreamHost onaj kojeg ste čekali? Ako jeste, sve dok ne tražite platformu koja je bazirana na Windows-u. Inače, ima puno toga za voljeti o ovom veteranu web-hosting scene.

kontra

  • Čini se da pristup korisničkoj podršci može biti ograničen
  • Migracije web stranica često su dostupne samo uz plaću

DreamHost djeluje već otprilike dva desetljeća. Oni nude a 100-postotna produktivna garancija i korisnička podrška 24 sata dnevno. Tvrtka tvrdi da strastveno gleda na softver otvorenog koda i WordPress. DreamHost kao moć koja stoji iza 1,5 milijuna web lokacija popularan je webmasterima širom svijeta.

Pregled web hostinga DreamHost

DreamHost stvarno pokušava ukloniti zaplete i nagađanja iz stvaranja web stranice. Oni pružaju prilagođena upravljačka ploča koja je intuitivno dizajnirana. Ovdje nisu potrebna znanja napredne razine ako ste prvi webmaster.

Ako trebate izgraditi web stranicu, i DreamHost vam može pomoći ovdje. Imaju web alat za lako kretanje koji sadrži mnoštvo dobrih tema. Ljudi koji više vole WordPress rado će pronaći svoju omiljenu platformu u potpunosti podržanu od strane DreamHosta, DreamHost je jedan od preporučenih web računala za WordPressa.

Naravno, izrada web stranica nije specijalnost DreamHosta. Ako želite stvarno izvan uobičajene web stranice, tada ćete htjeti provjeriti neke od najboljih graditelja web stranica koje su dostupne.

Kada odaberete DreamHost, uvijek ćete imati mogućnost interakcije s ljudima koji pružaju dobro poznatu tehničku podršku. Samo nemojte očekivati ​​da ćete ih moći nazvati telefonom jer ova opcija nije dostupna.

S iznadprosječnom brzinom i produženom brzinom, možete vjerovati DreamHostu da biste svojoj web stranici dali performanse potrebne za uspjeh. Uz to, otkrit ćete brojne aplikacije i dodatke koji će poboljšati funkcionalnost vaše web stranice. Potražite korisne dodatke poput Joomla, Tumblr, Shopify, Drupal i drugih.

Cijene web hostinga DreamHost

Ova tvrtka nudi obilje izbora za hosting. Bilo da je vaša organizacija velika ili mala, naći ćete opciju koja odgovara vašim potrebama.

Zajednički hosting tvrtke DreamHost

DreamHost-ovi zajednički planovi hostinga mogu se kupiti mjesečno, jednogodišnje ili trogodišnje.

Naravno, trogodišnji paket će vam omogućiti najveću uštedu troškova. Ako tek počinjete i mislite da je tri godine previše obaveza, bilo koja od kraćih opcija vjerojatno bi se pokazala u redu i ne bi koštala ruku i nogu.

Jedna stvar treba biti svjesna da ako idete s opcijom mjesec u mjesec, morat ćete kupiti i registrirajte svoje ime domene za oko 9,99 USD Uz dugoročne mogućnosti, ime domene uključeno je besplatno.

DreamHost-zajednička

Kako piše na web stranici DreamHosta, njihovi zajednički planovi hostinga idealno su mjesto za početak za početnike webmastere. Oni su jednostavni, jednostavni i pristupačni.

Korisničko sučelje je prijateljsko i pristupačno, a postoje i brojne mogućnosti vođenja bloga, poslovne web stranice ili čak i internetske trgovine. Niz prilagodljivih tema i kompatibilni dodaci čine ovaj svestran izbor jednostavnim za korištenje. Redovita ažuriranja i 24/7 podrška su bitne karakteristike.

DreamHost će preseliti postojeću WordPress web stranicu ako je imate. Bez obzira na to se radi o vama ili ne, cijenit ćete dostupan administrativni panel, besplatno ime domene, besplatne adrese e-pošte, besplatna zaštita privatnosti i instalacija jednim klikom. Sigurnosne kopije su automatizirane i besplatni SSL certifikat čuva vaš promet sigurno i sigurno.

Kad odaberete dijeljeni hosting s DreamHost-om, dobivate neograničene MySQL baze podataka i pristup brojnim naprednim alatima. Među značajkama su siguran pristup školjci, puna Unix školjka, pristup sirovim datotekama dnevnika i podrška za Python, Perl i Rails.

Trenutno DreamHost nudi dva zajednička plana za hosting.

Dijeljeni početnik

Počevši od samo 2,59 USD mjesečno za trogodišnju pretplatu, ovaj paket uključuje jedno web mjesto s besplatnom domenom.

Promet je neograničen, a vi dobivate SSD pohranu zajedno s predinstalacijom WordPress-a.

Ako želite, možete dodati ovaj paket e-pošte za nominalni mjesečni iznos. Za referencu, mjesečni trošak ovog paketa iznosi 4,95 USD.

Dijeljeno neograničeno

Neograničeni plan počinje od 5,95 USD mjesečno u uvodnom razdoblju od tri godine. Nakon toga, cijena ide i do 7,95 USD mjesečno.

Ovaj vam paket pruža neograničen broj web stranica, neograničen promet i neograničenu adresu e-pošte za vašu domenu bez dodatnih troškova. Ako odaberete s opcijom mjesec u mjesec, naplatit će vam se 10,95 AU mjesečno.

DreamHost VPS hosting

VPS hosting by DreamHost korak je od dijeljenih hosting paketa. Kao i drugi VPS planovi, i vi dobijate resurse koji su posvećeni samo vašoj web stranici. To znači poboljšana brzina i performanse, mjerne podatke koji se stvarno bilježe s porastom web stranice.

Unatoč povećanoj funkcionalnosti, kupci na ovoj razini još uvijek imaju nevjerojatno jednostavno sučelje da je moguće web mjesto raditi i raditi za nekoliko minuta.

DreamHost-VPS

Ako vaša web stranica i njezine potrebe rastu, u nekoliko sekundi možete povećati prostor za pohranu i RAM memoriju. S ovim VPS paketima dobijate sve što trebate, uključujući e-poštu, SSL, SSD-ove, značajke privatnosti i neograničene domene.

S neograničena propusnost i 100-postotno jamstvo za produženje rada, Vaša web stranica je na putu ka uspjehu. Dobijate čak i neograničene MySQL baze podataka i neograničene račune e-pošte.

Dreamhost VPS

Trenutno DreamHost nudi četiri VPS plana. Svaka se može kupiti mjesečno, jednogodišnje ili trogodišnje.

VPS Basic

Ovo je za web mjesto koje tek počinje. Dolazi s jednim GB RAM-a, 30 GB SSD-a, neograničenim web stranicama i neograničenim prometom. Mjesečni plan košta 15 AU mjesečno. Jednogodišnji paket košta AU 13,75 USD mjesečno, a trogodišnji ugovor traje 10 USD.

VPS Business

Dizajnirani za mala poduzeća, ovi paketi uključuju dva GB RAM-a, 60 GB SSD-a i isto toliko neograničenih opcija koje su uključene u osnovni plan. Mjesečno mjesečno ovaj paket košta AU 30 USD mjesečno. Jednogodišnji planovi snižavaju cijenu na 27.50 AU mjesečno, a tri godine koštaju 20 AU mjesečno.

VPS Professional

Ovaj paket ima iste neograničene značajke kao i prethodna dva.

No, proširuje RAM-u na četiri GB, a SSD-om na 120 GB.

Za 60 dolara mjesečno, cijena ovog paketa pada na 55 USD mjesečno za jednu godinu i 40 USD mjesečno tri godine.

VPS Enterprise

Ovo je dizajnirano za web stranice koje zahtijevaju mnogo više na putu resursa.

Uključujući osam GB RAM-a i 240 GB SSD-a za pohranu, ovaj plan od 120 dolara mjesečno dobar je posao za sve veće poslovanje.

Prijavljivanje za godinu dana snižava cijenu na 110 USD mjesečno, dok trogodišnja pretplata košta 80 USD mjesečno.

DreamHost namjenski hosting

Potpuno uspio, namjenski hosting poslužitelj od DreamHosta dizajniran je za poslovnu web stranicu koja zahtijeva potpuno predana sredstva i unapređenu sigurnost.

Kupci mogu birati između mjesečnih ili godišnjih planova koji nude najsuvremeniji hardver i softver.

Učinkovitost web stranica je definitivno nadograđena ovim planovima. DDoS zaštita i 2N + 2 redukcija snage nude bezbrižnost, kao i 100% jamstvo produženog rada. Unatoč svim mogućnostima koje dolaze s ovim paketima, sučelje ostaje prijateljski.

dedocated-DreamHost

Kupci dobivaju potpuni pristup korijenu i školjkama te mogućnost pokretanja ili ponovnog pokretanja poslužitelja kad god je to potrebno. Ostale značajke uključuju Ubuntu Linux, OPcache, RAID 1 pohranu, Node.js, PHP7, Ruby, Python, Perl i još mnogo toga.

DreamHost nudi dva paketa za namjenski hosting.

Standard

Troši AU 169 mjesečno ili 149 USD mjesečno tijekom cijele godine, ovaj paket uključuje Intel Xeon 4-core 8-Thread server, četiri GB RAM-a, jedan TB HDD i ostale značajke koje su već spomenute.

poboljšana

Mjesečno će ovaj plan koštati 299 dolara. Ako se prijavite na godinu dana, platit ćete 279 AU mjesečno. Na taj način dobivate Intel Xeon 12-core 24-Thread poslužitelj sa 16 GB RAM-a i dva TB HDD-a. Čak i za web mjesto koja doživljava ozbiljan rast, ovo bi trebalo biti dovoljno snage.

DreamHost WordPress hosting

Ako ste strogo posvećeni web stranicama WordPressa, možda ćete htjeti provjeriti DreamHost-ove WordPress hosting.

Vrijedi napomenuti da WordPress podržava DreamHost kao domaćin za svoju platformu, tako da ćete ovdje vjerojatno pronaći svu prilagodbu i moć koja vam je potrebna.

Svi planovi WordPress hostinga uključuju trenutačno postavljanje za WordPress web stranice, besplatnu domenu i korisničku ploču.

DreamHost-wordpress

Ažuriranja za WordPress su automatska, a uključena je i velika zaštita privatnosti. S besplatnim hostingom i uključenim SSL certifikatom, ovo je jednostavna i pristupačna opcija za bhakte WordPressa.

DreamHost pruža i zajednički i upravljani WordPress hosting. Uz to, možete ići s VPS opcijom. Podijeljeni i VPS paketi isti su kao i gore navedeni. Ovo ostavlja upravljani WordPress hosting kao jedinu preostalu uslugu koju treba detaljno opisati.

WordPress upravljani hosting

Poznata i kao DreamPress, ova usluga hostinga dostupna je u tri razine, na mjesečnoj ili godišnjoj osnovi. Osnovna pretplata na DreamPress omogućava oko 100 000 posjetitelja mjesečno. Ima nesmjerena propusnost i 30 GB SSD prostora. To košta 19,95 AU mjesečno ili 16,95 AU mjesečno tijekom jedne godine.

Nadograđeni paket DreamPress Plus sadrži neograničen CDN i 60 GB SSD-a za oko 300.000 posjetitelja mjesečno. Mjesečno mjesečno ovaj plan košta 29,95 USD, a jednogodišnja pretplata svodi mjesečnu cijenu na 24,95 AU mjesečno.

DreamPress Pro je dizajniran za web stranice s više od milijun posjetitelja mjesečno. Ima 120 GB SSD prostora i neograničen CDN. S AU 79,95 USD mjesečno ili 71,95 USD mjesečno u trajanju od jedne godine, ovo je relativno pristupačan paket.

Kako se planovi DreamHosta slažu s konkurencijom?

DreamHost ima dobru izvedbu u usporedbi s drugim web domaćinima u Australiji. Ipak, vrijedi to primijetiti ne nude hosting za Windows. To znači da umjesto toga morate koristiti Linux. Za neke ljude to nije narušivanje posla, ali za druge jest.

Cenovno gledano, lijepo je vidjeti da razlika između DreamHost-ovih uvodnih troškova i redovnih troškova nije ogromna. Vjerojatno nećete doživjeti neugodan šok naljepnica kada se završi vaše promocijsko razdoblje i počnete plaćati redovite cijene.

Međutim, možda vam se neće svidjeti to što besplatne migracije web stranica nisu uvijek dostupne putem sustava DreamHost. Ako imate web mjesto na drugom mjestu koje želite premjestiti na DreamHost, to vas može koštati.

Podrška korisnicima DreamHost-a

Usluge kupcimaAko vam je potrebna pomoć tijekom korištenja DreamHost-a, tada ćete je moći zatražiti putem e-pošte, internetskog chata ili sustava temeljenog na ulaznicama. Međutim, ne možete ih kontaktirati telefonom, što može biti malo glavobolja kad osjetite da bi bilo učinkovitije razgovarati s nekim. Bez obzira na to, čini se da značajka mrežnog chata funkcionira dobro. Vremena odgovora prosječno su kraća od jedne minute.

Također je potrebno spomenuti i veliku bazu znanja DreamHosta. Ako imate nekih uobičajenih pitanja ili nedoumica, vjerojatno možete tamo pronaći odgovore koji su vam potrebni.

Upshot

Iako DreamHost ne mjeri baš najbolje od najboljih domaćina u Australiji, ipak obećava prilično dobru vrijednost. Njegovi brojevi i brzina produženog rada izgledaju dobro. Uz to, graditelj web stranica je jednostavan za korištenje i brojne mogućnosti što se tiče hosting paketa.

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

Klikom na donji gumb potvrdim da sam pročitao i prihvaćam Uvjeti korištenja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map