CartFlow Review 2020

Contents

CartFlow Обзор

Ако продавате неща онлайн чрез WordPress и WooCommerce, тогава ще се съгласите, когато кажа това: процесът на плащане с WooCommerce е гаден.


Няма начин да персонализирате как изглежда страницата за плащане и няма начин да предлагате допълнителни продукти. Без оптимизирана фуния за продажби, вашият бизнес губи пари всеки ден.

Това сме решили аз и партньорът ми. С моя добър приятел Sujay Pawar, създателят на темата за Astra, искахме да създадем най-добрия плъгин за фуния за продажби за WordPress, но това, което CartFlow се развива в момента, е много повече от това. Това е далеч най-добрият период на софтуер за фуния за продажби и не казвам това само защото го създадох.

CartFlow предлага много невероятни функции, които ще помогнат на всеки с всяко ниво на умения да създаде всякакъв вид фунии за няколко минути.

Сега той се използва в 10 000+ уебсайтове и потребителите го харесват, тъй като е толкова лесен за използване и прави процеса на касата много по-добър – в крайна сметка прави собствениците на уебсайтове повече пари, което всъщност е крайната цел тук.

В този преглед ще обхванем:

 1. CartFlow: Как се различава от ClickFunnels
 2. CartFlow: Как се различава от ThriveArchitect
 3. Различни видове фунии, които можете да създавате с CartFlow
 4. Неща, които трябва да направите преди да използвате CartFlow
 5. Cartflows: Основни характеристики
 6. Цени на CartFlows Pro
 7. CartFlows Free Vs. Про: Коя версия трябва да получите?
 8. CartFlow: Поддръжка на клиенти
 9. CartFlow: Какво ми харесва в него
 10. CartFlow: Какво не ми харесва в това
 11. CartFlow: Финални мисли

CartFlow: как се различава от ClickFunnels

ClickFunnels е страхотен софтуер за изграждане на фуния, направен от Ръсел Брандън и неговия екип. И въпреки че имам огромно уважение към това, което са създали, има няколко неща за ClickFunnels, които не ми харесват особено.

Clickfunnels начална страница

От една страна, страниците, които създавате с ClickFunnels, не са хоствани в собствения ви домейн, така че тук като вид наемате собственост тук. Вие не притежавате нищо. Вашето съдържание и данни са заключени в ClickFunnels, което ще бъде огромна болка, ако в бъдеще решите да преминете към различен създател на страници. Тъй като технически не притежавате нищо, винаги съществува риск да загубите фунията си, за която сте работили толкова усилено, и няма да можете да направите нищо по въпроса.

Второ е, че създателят на страници на ClickFunnels е ужасен. Той е тромав, труден за употреба и изключително ограничен.

Хостингът на вашето съдържание в друг домейн, различен от вашия, винаги е рискован и е длъжен да навреди на маркетинговите ви усилия в дългосрочен план. Това е главно защо CartFlow е проектиран да работи вътре в WordPress. Той е направен така, че да можете да хоствате фунията си във вашия домейн и да можете да го изградите от нулата право в WordPress.


CartFlow: как се различава от ThriveArchitect

Някои от вас може би се чудят: „Е, ThriveArchitect също ви позволява да хоствате фунията си в собствения си домейн. И така, каква е разликата? “

Сравняването на ThriveArchitect и CartFlow много прилича на сравняване на хляб и ориз: и двете могат да направят нещо за вашия глад, но по напълно различни начини.

Процъфтява архитект

С ThriveArchitect ще изградите фунията си извън WordPress. Така че ще трябва да използвате различен софтуер и да научите съвсем нов интерфейс и начин на поведение.

CartFlow, от друга страна, ви позволява да изградите фунията си точно в WordPress. Нямате нужда от отделен софтуер. Това има редица предимства, някои от които са следните:

 1. Не е нужно да отделяте време за изучаване на нов софтуер. Ще използвате WordPress, който вероятно можете да използвате дори докато спите.
 2. Можете да използвате други плъгини отгоре на CartFlow, като ви позволява лесно да изградите уебсайта си нагоре.
 3. CartFlow седи отгоре на WooCommerce, така че всичко, което работи за WooCommerce, трябва да работи за CartFlow.
 4. Можете да използвате съществуващия си създател на страници, а не някой нов тромав създател на страници.

Тези предимства могат да ви спестят толкова много време и проблеми по пътя. Сега нека да видим как да започнете да използвате CartFlow и какво CartFlow може да предложи по отношение на функции и функционалности.


Различни видове фунии, които можете да създавате с CartFlow

Има толкова много различни видове фунии, които можете да създадете с CartFlow. Не сте ограничени до обикновена фуния за продажби със страница за оформяне, но можете да създадете и следните фунии:

 • Безплатна продукт / услуга / консултация / фуния за котировки
 • Фуния за списък на вебинари
 • Водеща магнитна фуния
 • Фуния за членство
 • Двустепенна фуния за трипътни проводници
 • Демонстрационна фуния на живо
 • Фуния за анулиране на покупка
 • Фуния за клиентско приложение
 • Фуния за пускане на продукт

Това не е изчерпателен списък по никакъв начин. Просто е да ви дам представа за възможностите, които CartFlow предлага. За някои от тези фунии може да се наложи да използвате плъгини на трети страни. Възможността да използвате всеки добре кодиран WordPress плъгин дори увеличава обхвата на нещата, които можете да правите с CartFlow.


Неща, които трябва да направите преди да използвате CartFlow

Ще ви покажа как CartFlow работи след време, но има няколко неща, които трябва да направите, преди да използвате CartFlow.

Първо, трябва да имате инсталиран WooCommerce. Сега, ако вашият магазин е нов и WooCommerce все още не е инсталиран, CartFlow ще направи това за вас в своя съветник за настройка. Нека да разгледаме интуитивния съветник за настройка на CartFlow, който прави настройването толкова лесно, колкото четири кликвания:

Съветник за настройка на CartFlow

Ако за първи път използвате WooCommerce, има няколко неща, които трябва да направите първо.

Първо, трябва да добавите продукт. Не ме разбирайте погрешно Можете да създавате фунии с CartFlow, дори ако все още нямате продукт, но за да работи правилно страницата за плащане, трябва да го свържете с продукт.

За да добавите продукт, просто отидете на Продукти от левия панел на таблото за управление на WordPress и щракнете Добави нов.

Дайте име на продукта си, задайте редовната цена, добавете кратко описание и изображение на продукта. Това са основната информация, която трябва да предоставите, но можете да дадете повече подробности като продажна цена, която можете да насрочите, SKU, състояние на запасите, размери и други.

След като всичко е готово, натиснете публикувам, и вече имате първия си продукт.


CartFlow: Основни характеристики

CartFlow има много трикове в ръкавите си, с функции, които са достатъчно мощни, за да ви създадат модерни фунии. Независимо дали това са фунии за продажба или фунии за изграждане на списък с имейли, можете да го създадете с CartFlow. Този раздел изброява неговите уникални функции с бележки, ако те са налични в безплатната или професионалната версия.

Готови за използване шаблони (безплатни и професионални)

CartFlow предоставя 4 безплатни шаблона и 6 премиум шаблона, за да ви помогнем да създадете първия си поток / фуния възможно най-скоро. Тези шаблони работят за повечето създатели на страници, включително Elementor, Beaver Builder, Divi Builder, Thrive Architect и скоро също Gutenberg..

И да, тези шаблони ще работят дори за безплатните версии, така че ако в момента не използвате първокласна версия на създателя на страници, не би трябвало да има проблем.

Ето колко е лесно да създадете поток с шаблоните на CartFlow:

Шаблони за фунии CartFlows

След като шаблоните са импортирани, можете лесно да плъзнете и пуснете, за да ги пренаредите. Можете също да изтриете или дублирате стъпка.

Едно нещо, което трябва да направите, е да свържете продукт със страницата си за плащане. За да направите това, щракнете редактиране, превъртете надолу и под Оформление на касата, трябва да видите това:

свържете продукт към страницата за пазаруване

Кликнете Търсете продукт, въведете името на вашия продукт и го изберете.

При версията Pro тук има допълнителни опции като прилагане на талон и разрешаване на вариации на продуктите и активиране на опции за количеството на продукта.

След като сте добре с това, което имате, щракнете Актуализация.


Работи с WordPress Page Builders (безплатни и професионални)

Всеки шаблон може да бъде редактиран с повечето създатели на страници, така че ако вече използвате такъв, можете да продължите напред и да редактирате всяка страница от фунията си със създателя на страници..

Например, за страницата за плащане можете да добавите изображение на продукт, да редактирате текстове и да играете с оформлението с съставител на страници.

Ето пример за редактиране на шаблон на страницата за покупка в CartFlow с Elementor:


Поръчка на персонализирани полета (само за Pro)

По-често собствениците на магазини искат да могат да добавят допълнителни полета за формуляри за каси, като опцията да се абонират за техния бюлетин, възраст, пол и други.

CartFlows Pro ви позволява да направите това само с няколко кликвания. В редактора на страници за касета превъртете надолу и щракнете Полета за проверка. Поставете отметка в квадратчето до Активиране на персонализиран редактор на полета, и трябва да видите допълнителни опции за редактиране на полетата за плащане и таксуване.

С тези опции можете да пренаредите позицията на всяко поле, да промените етикета, да промените ширината и да изисквате всяко поле по ваш избор. Можете също да добавите персонализирано поле само с няколко кликвания.

Ето пример за това как можете да редактирате и пренареждате полета и да добавяте персонализирано поле:


Global Checkout (само за Pro)

Има и опция за замяна на традиционната страница за пазаруване в WooCommerce със страница, която сте направили с CartFlow. Затова всеки път, когато някой закупи вашите продукти, той ще бъде насочен към вашата поръчана страница за покупка от CartFlow вместо към обичайната страница за поръчка на WooCommerce.

За да направите това, просто трябва да създадете нов поток с CartFlow. Първата стъпка в този поток трябва да бъде страницата ви за плащане, но НЕ давайте продукт на нея. Това трябва да остане празно. Дайте му име, което бихте разпознали, „Global Checkout Page“ например. В този пример го нарекох „Global Checkout Page“.

страница за глобална каса

След това можете да добавите upsells, downsells, да поръчате неравности и др. В следващите стъпки.

След като приключите с потока си, отидете на настройките на CartFlow и кликнете върху падащата опция Global Checkout. Изберете потока за плащане, който току-що създадохте и щракнете Запазите промените.

ЗАБЕЛЕЖКА: Преди това да работи, трябва да сте присвоени страницата за проверка на WooCommerce. Разгледайте този урок за това как да присвоите страници на WooCommerce.

След като това стане, всеки път, когато някой се опита да провери, той ще вижда персонализираната страница за проверка, която сте създали с CartFlow.


Лесни за добавяне неравности за поръчка (само за Pro)

Друга готина отлична функция е възможността да добавяте неравности на поръчките към страниците си за плащане. С бум за поръчка ще можете да предлагате свързани продукти на намалена цена, като обучителни програми, свързани курсове, разширени гаранции и т.н. Това в крайна сметка ще увеличи общата стойност на покупката на клиент.

Ето как да добавите бум за поръчка:

Функцията за бум на поръчката ще ви позволи да изберете от редица опции. Можете да добавите своя бум преди касата, след данните за фактуриране, след поръчка или след плащане. Можете да добавите изображение, да промените текстовете и да промените фона, рамката и цвета на текста, за да съответстват на вашата марка.

Също така е добра идея да добавите бутон за поръчка към страница за плащане на безплатен продукт. Например, можете да раздадете безплатна електронна книга като водещ магнит, но евентуално да печелите чрез поръчка.


С едно щракване Upsells / Downsells (само за Pro)

Upsells и downsells също са друг начин за увеличаване на стойността на транзакцията на клиента и обикновено се използват за продажба на следното:

 • Еднократни оферти
 • Курсове за основен ум
 • По-високи цени за софтуер
 • Големи количества продукти
 • Оферти за Tripwire

CartFlow се предлага с шаблони за upsells и downsell страници, а също така можете да създадете или импортирате свои.

За да добавите upsell или downsell страница, редактирайте потока и щракнете Добавете нова стъпка. След това ще видите шаблони за страници за продажба и сваляне. За да създадете своя собствена страница, просто щракнете Създайте свой собствен.

Ето пример за използване на шаблон за продажба на Elementor:

CartFlow поддържа PayPal и Stripe за продажби с едно кликване.


Изоставяне на количката (само за Pro)

Изоставянето на количките е изключително често срещано явление с онлайн магазините докладване степента на изоставяне на количката варира от 60% до 80%. Изоставените колички са по принцип загубени пари и трябва да направите всичко възможно, за да ги възстановите.

CartFlow предлага едно решение, като се интегрира с вашия CRM, за да задейства имейл всеки път, когато някой предостави имейл адреса си, но не завърши плащането.


Поддръжка на персонализиран скрипт (безплатно и професионално)

Можете също така да добавите всеки персонализиран скрипт, който ще използвате, за да захранвате фунията за продажби, като кратък код за чат на живо, персонализирани пиксели, ботове и други.

За целта редактирайте стъпка / страница и превъртете надолу. Ще видите опция, наречена Персонализиран скрипт. Кликнете върху това и поставете вашия код върху кутията.

персонализиран скрипт

Цени на CartFlows Pro

CartFlows Pro в момента има един пакет, който има годишна такса от $ 299, включително всички безплатни и платени функции, актуализации на плъгини, техническа поддръжка, онлайн потребителска общност и членство в SkillJet Training Academy. Академията SkillJet все още работи, но целта тук е да се осигури първокласно обучение за това как да се изграждат продажби фунии с CartFlow и много повече.


CartFlows Free Vs. Про: Коя версия трябва да получите?

Безплатната версия на CartFlow предлага достатъчно функции, за да ви помогне да създадете обикновена фуния за продажби със страница за плащане и страница с благодарности. Ако това е всичко, което искате да създадете в момента, безплатната версия трябва да е достатъчна.

Но ако искате да създадете усъвършенствани фунии, пълни с неравности при поръчки, продажби и понижаване на продажбите, най-добре е да купите премиум версията. Ако сте утвърден онлайн магазин или бизнес и искате да увеличите максимално печалбата си, тези функции са незаменими.


CartFlow: Поддръжка на клиенти

Ние се стремим да осигурим звездна поддръжка, за да направим изживяването на всички наши потребители нищо по-страхотно. Опитваме се да отговорим на запитвания в рамките на един ден и излизаме над и извън това, като пишем персонализирани скриптове, уникални за нуждите на потребителя.

Но не е нужно да приемате думата ни за това. Много хора поздравяват нашата подкрепа тук така че можете да проверите това, ако се интересувате.


CartFlow: Какво ми харесва в него

 • CartFlow е лесен за научаване и ви позволява да създавате невероятни изглеждащи потоци за минути.
 • Той е създаден да работи точно в WordPress, така че няма да се налага да научавате нов софтуер.
 • Работи с големи създатели на страници, така че можете лесно да започнете да използвате шаблони или да създадете свой собствен.
 • Поддръжката на клиенти е отзивчива и наистина полезна.
 • Перфектно работи с WooCommerce. Каквото и да работи за WooCommerce, работи за CartFlow.
 • Екипът ни зад CartFlow е пъргав и непрекъснато работи за добавяне на повече функции и функционалности.

CartFlow: Какво не ми харесва в това

 • В базата знания все още липсват по-задълбочени уроци и статии за отстраняване на проблеми. Това е от съществено значение за подпомагането на потребителите да постигнат това, което искат, за възможно най-малко време.

CartFlow: Финални мисли

Трудно е да се мисли за друг софтуер за изграждане на фуния, който е толкова лесен за използване и ефективен като CartFlow. Създаден да работи точно в WordPress, той дава на потребителите пълен контрол върху техните данни и съдържание и улеснява изграждането на фунията с помощта на познатия интерфейс на WordPress.

В следващите месеци ще внесем още невероятни функции като A / B тестване, таймери за обратно отброяване и други, които ще изведат опита на потребителите на ново ниво. CartFlows е удобен, мощен, но лесен за използване фуния за изграждане на WordPress плъгин, който всеки с всякакъв вид бизнес и ниво на умения може да използва, за да увеличи максимално печалбата си и да увеличи доходите си.

често задавани въпроси

Тъй като задавате въпроси в коментарите, ще се опитам да им отговоря тук, в секцията FAQ.

CartFlow работи ли с Thrive Architect

Да CartFlow работи с Thrive Architect и те също имат някакъв шаблон, който можете да изтеглите и използвате с Thrive Architect

Дали CartFlow имат сделка за цял живот?

CartFlow имат частна оферта за цял живот, достъпна само за ограничено време. Натисни тук

По желание можете да направите разделно заплащане за това. Натисни тук

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map