BlueHost Review

În 1996, Matt Heaton a început să se gândească la compania de găzduire care va deveni în cele din urmă Bluehost.


Pe parcurs, Matt a creat alte două companii de găzduire web înainte de a face Bluehost o realitate în 2003. Bluehost a definit și apoi a redefinit ceea ce însemna să fie o companie de găzduire.

Prima iterație a Bluehost a fost 0catch.com. Acesta a fost un serviciu gratuit de găzduire care a devenit rapid popular. Există o limită la numărul de funcții pe care compania le putea oferi clienților săi. În 2003, compania a preluat monikerul Bluehost și de acolo a început să ofere clienților planuri de găzduire partajate.

Bluehost a devenit popular rapid în parte din cauza capacitatea sa de a oferi planuri accesibile. Ei și-au oferit pachetele de găzduire cu suport pentru sistemul de gestionare a conținutului. Una dintre cele mai populare caracteristici ale Bluehost a fost posibilitatea de a instala WordPress cu un singur clic.

Bluehost a creat un sistem prin care au putut oferi planuri de găzduire partajate folosind puncte de preț diferite. Acest lucru a fost unic, deoarece indiferent dacă ați deschis un blog sau o companie mare care avea nevoie de mai multe resurse, a existat un plan care să fie potrivit pentru nevoile și bugetul dvs..

Bluehost a condus la schimbarea ceea ce au însemnat companiile de găzduire atunci când au comercializat stocarea sau lățimea de bandă ca fiind nelimitate. În realitate, serviciile pe care le oferă sunt limitate, cu termenul “nelimitat” fiind utilizat pentru a face referire la cantitatea de spațiu sau lățimea de bandă de care ar avea nevoie un utilizator convențional dacă ar opera un site web tipic.

Per total credem că Bluehost este o alegere minunată. Oferă găzduire web de înaltă calitate la prețuri rezonabile și oferă un sprijin solid pentru noile înregistrări.

Să trecem la revizuire pentru a înțelege mai bine prețurile și planurile. ��

O mică istorie Bluehost

Bluehost a devenit popular pentru oferind clienților lor stocare nelimitată. Cu toate acestea, dacă o persoană “abuzat” acest privilegiu prin stocarea unor cantități în masă de date care nu aveau nicio legătură cu site-ul lor web, apoi ar fi plasată o limită asupra lor.

Același lucru este valabil și pentru cei care au folosit site-ul lor ca dispozitiv de e-mail în masă sau pentru cei care au utilizat site-ul lor ca mod de încărcare sau descărcare a unor cantități mari de fișiere audio sau video..

Ideea din spatele acestor capace flexibile a fost să împiedice un utilizator pe un server partajat să folosească atât de multe resurse încât a fost în detrimentul altor utilizatori de pe același server..

În 2009, Bluehost a schimbat din nou jocul când vine vorba despre modul în care companiile de găzduire interacționează cu clienții lor. În acest an au decis să înceapă accelerarea utilizării procesorului pentru unii dintre utilizatorii lor.

Acest lucru a fost făcut deoarece unii utilizatori au solicitat o mare cantitate de resurse CPU și au avut un impact negativ asupra experienței altor utilizatori pe server. Inevitabil, când s-au efectuat cercetările, a devenit clar că majoritatea site-urilor web de pe acceleratie încărcau sau descărcau informații care nu ar trebui să fie pe un cont de gazdă partajat.

Achiziționat de grupul Endurance International

În 2010, Bluehost a fost achiziționat de Endurance International Group. Acest grup a fost fondat în 1997. Sediul său central se află în Burlington, Massachusetts.

Endurance International Group a achiziționat o serie de companii de găzduire. Ei au practica de a permite companiilor pe care le-au achiziționat să continue să funcționeze sub propriul nume.

Aceasta înseamnă că atunci când alegeți să cumpărați un serviciu de la Bluehost, spre deosebire de o altă companie de găzduire, puteți alege între două companii care sunt deținute de aceeași companie-mamă.

Bluehost este încă independent

Bluehost este administrat de Endurance International Group. Cu toate acestea, funcționează în mod independent. Când achiziționați un serviciu de la Bluehost, primiți ceva care este unic de la acea companie.Serviciile oferite reflectă lungul traseu al Bluehost de a fi de încredere, oferind servicii clienților stelari, oferind prețuri mici și oferind o varietate de opțiuni de găzduire, inclusiv găzduire partajată, VPS și găzduire dedicată.

Acum, că avem un pic de istorie despre companie, hai’iei câteva minute și te arunc în câteva dintre specificul serviciilor pe care le oferă și dacă serviciile lor sunt sau nu potrivite pentru tine.

Lucruri care ne plac despre Bluehost

Când realizăm aceste recenzii de găzduire web, obiectivul nostru este să vă oferim un raport imparțial.

Încercăm să transmitem informațiile care reflectă experiența noastră personală și experiențele personale ale colegilor noștri în interacțiunea cu această companie. Ne interesează cu atenție examinarea datelor statistice și prezentarea unor valori cuantificabile atunci când se determină calitatea unei gazde web.

Poti sa vezi urmărirea noastră live Bluehost aici. Statisticile sunt actualizate de 15-20 de ori pe zi. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru pentru cel mai bun gazduire web Australia.

99,9 Procent Uptime

timpul de funcționare

Nu cu mult timp în urmă, Bluehost a făcut o revizuire majoră pe serverele lor. Unul dintre rezultatele notabile de pe serverele lor este timp de funcționare îmbunătățit. Este aproape perfect. Este mai mare de 99,99 la sută.

Pe parcursul a 10 luni, Bluehost a reușit să aibă doar cinci întreruperi. Aceasta a însemnat că pe parcursul a 7.296 de ore de serviciu, au fost doar nouă minute de oprire. Cu câțiva ani în urmă, au fost loviți de un atac DDOS care le-a afectat timpul de funcționare.

Cu toate acestea, dacă vă uitați la serviciul lor între decembrie 2017 și septembrie 2018, vedeți că au avut doar două luni în care serviciul lor nu a fost de până la 100 la sută din timp. În acele zece luni, serviciul lor a crescut cu 99,99 la sută din timp.

Paginile lor se încarcă repede

Dacă ar fi să te uiți la serviciile Bluehost în prima parte a anului 2016, ai vedea că viteza lor este abisală. Viteza lor medie a fost de aproximativ 1500 ms. Aceasta a însemnat că nu s-au clasat printre primele 10 cele mai rapide încărcătoare de pagini.

Salt în fața anului 2020 și veți vedea o îmbunătățire fenomenală a timpului de încărcare. Acum, Bluehost are o durată medie de încărcare de 424 ms. Acest lucru le plasează în primele cinci gazde cele mai rapide pe care le-am revizuit.

Când au fost întrebați ce a dus la această schimbare, reprezentanții Bluehost au spus că aceasta a făcut parte din efortul lor de a îmbunătăți experiența clienților. Pentru realizarea acestui obiectiv, au dedicat bani și au investit în parcul lor server BlueRock. Rezultatele s-au exprimat singure. Pe o perioadă de 10 luni, viteza lor medie cea mai rapidă a fost de 399 ms, iar cea mai lentă viteză medie a fost de 467 ms. În orice cont, acestea sunt viteze de aprindere.

Preț de introducere scăzut

Cu câțiva ani în urmă, mulți oameni s-au gândit de două ori despre utilizarea Bluehost. Au considerat că serviciul a fost prea scump și că nu’Nu mai am ceva în plus care a pus prețul în valoare.

Cu toate acestea, în 2020, Bluehost ne impresionează. Ei au timpi de încărcare impresionanți și durate impresionante. În același timp, își oferă serviciul la un preț rezonabil. Este corect să spunem că sunt una dintre cele mai puțin scumpe gazde web de pe piață.

Acestea oferă un preț introductiv de până la 2,95 USD pe lună, în funcție de ofertele promoționale pe care le puteți găsi. Este adevărat că veți putea găsi opțiuni de găzduire mai puțin costisitoare. Cu toate acestea, atunci când te uiți la preț, la serverele îmbunătățite și la serviciul lor pentru clienți, considerăm că merită foarte bine valoarea.

BH nu este rău pentru valoarea dvs., dar cu siguranță nu face lista noastră cele mai bune gazde ieftine.

O mulțime de funcții gratuite de securitate

Știrile sunt pline de rapoarte despre atacuri cibernetice majore și încălcări ale datelor. Acesta este motivul pentru care ne-am bucurat să vedem că Bluehost are o gamă bună de opțiuni de securitate. Au o serie de instrumente care sunt special concepute pentru a aborda atacurile și riscurile comune.

De exemplu, puteți lupta împotriva spamului folosind Experți în spam, Spam Ciocan, și SpamAssassin (nume destul de grozave).

Cloudflare vă poate salva de la un atac de refuz al serviciului.

Dacă aveți conținut de calitate pe site-ul dvs., șansele sunt ca cineva să încerce să-l fure. Acesta este motivul pentru Bluehost oferă protecție prin link direct, ceea ce face imposibilă persoanele să vă fure imaginile și conținutul folosind hotlinking. Există filtre pe care le puteți utiliza pentru a bloca anumite conturi de e-mail, iar Bluehost vă oferă posibilitatea de a bloca adrese IP.

Sunteți capabil să protejați directoarele cu parolă, să creați liste negre pentru adrese IP, să activați autentificarea în doi factori, să utilizați validarea jetonului și să folosiți o serie întreagă de alte funcții de securitate valoroase. Bluehost vă poate menține în siguranță pe dvs. și vizitatorii site-ului dvs..

Un lucru de reținut este că BH vă va percepe pentru protecția vieții private, în timp ce companii precum Namecheap nu o vor face. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți 20-50 de dolari în fiecare an. Consultați ghidul nostru pentru cei mai buni registratori de domeniu pentru mai multe.

Politica de rambursare

Bluehost are un 30 zile garanție înapoi. Dacă anulați planul în primele 30 de zile, veți primi o rambursare gratuită. O atenție, dacă nu anulați în primele 30 de zile, nu veți primi o rambursare proporțională pentru perioada în care nu ați folosit-o. De asemenea, nu uitați că taxele de domeniu nu sunt nerambursabile.

Ușor de folosit

Bluehost și-a părăsit calea pentru a-ți configura site-ul și a-l gestiona ușor. Interfața lor îmbunătățită cPanel este la fel de simplu de utilizat, pe cât posibil. Făcând simplu clic pe pictograma corespunzătoare, puteți ajunge unde trebuie să mergeți.

De la cPanel, puteți avea grijă de lucruri precum adrese de e-mail și elemente de pe site-ul dvs. web dintr-o locație centrală. Puteți personaliza aspectul panoului de control pentru a răspunde nevoilor dvs. Puteți edita lucrurile astfel încât funcțiile pe care le utilizați cel mai des să fie cele care sunt cele mai proeminente.

Recomandat de WordPress.org

Când selectați o gazdă pentru site-ul dvs. web, ar trebui să luați ceva timp pentru a afla faptele și cifrele despre acesta. Acestea fiind spuse, WordPress.org este cel mai mare CMS de pe planetă. Rulează milioane de site-uri web. Dacă WordPress recomandă un furnizor de hosting, este de obicei ceva pe care ar trebui să-l acorzi atenție.

WordPress a făcut recent o listă cu cei trei furnizori preferați de găzduire. Bluehost a figurat în această listă.

Acestea au fost doar câteva dintre lucrurile pe care am ajuns să le iubim despre Bluehost. Un alt detaliu demn de menționat este caracteristicile lor de comerț electronic, care fac simplă înființarea unui magazin online cu Bluehost.

Pentru mai multe bunătăți WordPress, citiți ghidul nostru la cele mai bune gazde WordPress.

Ce nu ne place la Bluehost

Vrem să vă prezentăm cât mai cinstit o poză cu Bluehost. În acest scop, vom discuta unele dintre lucrurile care nu ne plac despre acest serviciu de găzduire.

Serviciu clienți

imaginea suportului bluehostBluehost face multe lucruri bine, iar noi’am observat o tendință ascendentă a calității serviciilor pe care le oferă. Cu toate acestea, dacă aveți o problemă și trebuie să vă contactați cu serviciul pentru clienți, nu există nicio garanție cu privire la ceea ce veți obține.

Unii clienți apelează serviciul clienți și beneficiază de asistență fenomenală. Au experiențe pozitive. Cu toate acestea, există unele reclamații. Bluehost își încurajează clienții să le contacteze la telefon. Cu toate acestea, mulți oameni au avut probleme de-a face cu adevărat, chiar dacă’am sunat de mai multe ori.

Acestea fiind spuse când comparați Bluehost cu unele dintre celelalte gazde web ieftine veți vedea repede că sprijinul lor este departe de cel mai rău. Are doar puțin spațiu de îmbunătățit.

Dacă suportul pentru menținere este ceea ce căutați, aș spune că rămân Siteground.

Trebuie să plătiți pentru migrațiile site-ului

O bună parte din furnizorii de găzduire la care ne-am uitat te vor muta fericit pe site-ul din locația sa actuală pe serverul lor. Pentru ei, este o procedură relativ simplă și înseamnă că veți fi clientul lor pentru următorii ani.

Din anumite motive, Bluehost nu vede lucrurile în acest fel. Încasează 150 de dolari pentru a face ceva în serviciul lor, pe care îl fac gratuit majoritatea celorlalte servicii. Și dacă asta’nu sunt suficient de frustrați, vor transfera doar maxim cinci site-uri și 20 de conturi de e-mail.

Dacă acea sumă de strângere de bani nu este suficientă, aceștia vă încasează 80 USD pentru o introducere introductivă de 45 de minute a serviciilor lor. Cei mai mulți furnizori de găzduire îți vor oferi cu plăcere o accesare gratuită a serviciului lor.

Prețul Bluehost explicat

Bluehost oferă cinci planuri diferite de găzduire. Ei includ:

 • Gazduire partajata
 • Gazduire dedicata
 • Gazduire WordPress
 • Gazduire VPS
 • Site-uri cloud

Pentru majoritatea oamenilor, planul de găzduire partajat este mai mult decât suficient. Când începeți prima dată, nu știți cât de mult trafic va atrage site-ul dvs. web. Gazduirea dedicată înseamnă practic închirierea unui server fizic. Găzduirea WordPress este o găzduire optimizată pentru WordPress.

Iată o defalcare a planurilor de preț pentru fiecare.

Gazduire comună (cea mai bună alegere de pornire)

 • “De bază” planul începe de la 2,95 USD pe lună. Apoi, se crește până la 7,99 USD pe lună, după încheierea perioadei introductive. (cel mai bun pentru noii proprietari de site-uri web)
 • “La care se adauga” planul este de 10,99 USD pe lună. (cel mai bun pentru site-uri sau bloguri pe termen lung)
 • “Choice Plus” v-ar rula 23,99 dolari pe lună. (cel mai bine dacă vrei să câștigi bani cu site-ul tău)

Aceste prețuri sunt destul de bune, însă Bluehost oferă o serie de oferte promoționale care vă permit să obțineți un preț și mai bun. Cu “De bază„planifică-te un site web, lățime de bandă nelimitată și 50 GB spațiu. Vi se oferă un domeniu gratuit, cu cinci domenii parcate, precum și 25 de subdomenii. De asemenea, veți obține 100 MB de stocare în fiecare din cele cinci conturi de e-mail.

“La care se adauga” și “Choice Plus” planurile îți dau site-uri web nelimitate, spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată. Tu’am primit un singur domeniu cu subdomenii nelimitate și domenii parcate. Conturile de e-mail au stocare nelimitată și câteva avantaje de securitate.

Bluehost oferă un “Business Pro” plan. Este un preț scump pentru utilizatorul obișnuit, dar oferă o serie de beneficii suplimentare, inclusiv un SSL premium, confidențialitatea domeniului și o adresă IP dedicată.

Gazduire VPS (pentru mai multe resurse / securitate)

 • Pachetul „Standard” începe de la 18,99 USD pe lună. În cele din urmă sare până la 29,99 USD pe lună.
 • Pachetul „Ameliorat” începe de la 29,99 USD pe lună și în cele din urmă sare la 59,99 USD pe lună.
 • Pachetul „Ultimate” începe de la 59,99 USD pe lună, în cele din urmă sărituri de până la 119,99 USD pe lună.

Din ceea ce am văzut, aceste prețuri sunt cam cele pe care ar trebui să vă așteptați să le plătiți Gazduire VPS. Primele două planuri au o viteză de două nuclee de procesor. Ultimele două planuri au o viteză de trei, respectiv patru nuclee. Aveți 30 GB stocare pe cel mai mic nivel și 120 GB în stoc pentru cel mai înalt nivel.Gazduire VPS

Memoria RAM este de 2 GB pentru nivelul cel mai mic și opt GB pentru cel mai înalt nivel. Puteți obține un terabyte de lățime de bandă atunci când achiziționați pachetul standard și care sare la trei terabyți de lățime de bandă cu nivelul final.

Cu fiecare nivel, obțineți un singur domeniu. Cu pachetul standard, dumneavoastră’am primit o adresă IP. Pachetele îmbunătățite și finale vin cu două adrese IP. Toate planurile au Asistență 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile.

Gazduire dedicată (pentru companii)

 • “Standard” pachetul dedicat de găzduire va începe de la 79,99 dolari pe lună și va ajunge până la 119,99 dolari pe lună.
 • “Îmbunătățit” pachetul va începe de la 99,99 USD pe lună. În cele din urmă, va ajunge până la 159,99 dolari pe lună.
 • “premiu” pachetul începe 119 USD pe lună și va deveni în cele din urmă 209 USD pe lună.

Atât „Standard”, cât și „Planul îmbunătățit” vin cu procesor 4 × 2,5 GHz. Cu planul „Premium”, primiți un procesor 4 × 3,3 GHz. Spațiul de stocare variază de la 500 GB cu cel mai mic plan la un terabyte reflectat cu cel mai înalt plan. Memoria RAM pentru cel mai mic plan este de patru GB, iar nivelul „Premium” oferă 16 GB.

Cu nivelul „Standard”, obțineți cinci TB de lățime de bandă și 15 TB de lățime de bandă la nivelul „Premium”. Fiecare plan vine cu un singur domeniu. Planul „Standard” vine cu trei adrese IP, planul „Îmbunătățit” vine cu patru, iar planul „Premium” vine cu cinci. Ca și în cazul tuturor planurilor pe care Bluehost le oferă, acestea beneficiază și de suport 24/7 și de o garanție de returnare a banilor.

Vezi conexe – cele mai bune gazde dedicate

Gazduire WordPress (Cel mai bun pentru BlogS)

 • Pachetul „De bază” începe de la 2,95 USD pe lună dacă primiți un abonament de 36 de luni.
 • Pachetul „Plus” începe de la 5,45 USD pe lună dacă primiți un abonament de 36 de luni.
 • Pachetul „Choice Plus” începe de la 5,45 USD pe lună dacă primiți un abonament de 36 de luni.

Planurile de găzduire WordPress oferă aceleași tehnologii ca și planurile de găzduire partajate pe care le-am revizuit mai sus. Citiți mai multe despre cele mai bune gazde wordpress aici.

Suport Bluehost

După cum am menționat în secțiunea noastră pro și contra, suportul Bluehost este un sac mixt. Pare să depindă foarte mult de ziua în care apelați și cu cine închei interacțiunea.

Uneori, veți primi imediat apelul dvs. telefonic și vă veți putea interacționa cu un asistent de cunoștințe cu asistență tehnică.

În alte momente, este posibil ca apelurile dvs. telefonice să nu primească răspuns sau să pară că persoanele care interacționează cu dvs. au mai puțin de indicii despre ceea ce’continuă decât tu.

resurse de sprijin

Pe lângă asistența telefonică, Bluehost oferă o tonă de resurse de asistență. Aceasta include o bază de cunoștințe care conține articole, ghiduri, instrucțiuni și răspunsuri la întrebările lor cele mai frecvente. Aceasta este o bază de cunoștințe bine susținută, așa că există șanse mari să veți putea găsi răspunsurile la întrebările pe care le aveți.

Resursă educațională” este o modalitate excelentă pentru ca utilizatorii să se familiarizeze cu diferitele aspecte ale site-ului lor, incluzând managementul de logare, nume de domeniu, e-mail, WordPress, etc..

Dacă aveți întrebări despre orice altceva pe care nu îl puteți găsi în baza de cunoștințe, invitați clienții lor sunați-le folosind linia de ajutor 24/7.

Verdictul – Ne place Bluehost

Bluehost este perfect pentru oricine începe. Sunt una dintre cele mai vechi gazde web și au ani de experiență și o reputație bună în spatele lor. Ei ofera prețuri mai ieftine, oferind în același timp o calitate superioară. Au o serie de resurse online care sunt concepute pentru a facilita procesul de configurare.

Există o serie de funcții și accesorii interesante oferite clienților, indiferent de punctul de preț. Diversitatea planurilor disponibile vă permite să găsiți ușor pachetul care să corespundă bugetului și nevoilor dvs..

În cea mai mare parte, impresia noastră despre Bluehost este o viziune populară. Ar fi bine să vă migreze site-ul gratuit și dacă serviciul lor pentru clienți ar fi mai puțin lovit și ratat. Cu toate acestea, credem că Bluehost este o alegere excelentă pentru găzduire web și o face cu ușurință pe lista noastră de cele mai bune gazde web.

Mulțumesc pentru oprirea băieților. Vă rugăm să nu ezitați să lăsați o recenzie mai jos. 

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector