BlueHost gjennomgang

I 1996 begynte Matt Heaton først å tenke på vertsselskapet som til slutt skulle bli Bluehost.


Underveis opprettet Matt to andre webhotellfirmaer før han gjorde Bluehost til virkelighet i 2003. Bluehost definerte og omdefinerte deretter hva det betydde å være et vertsfirma.

Den første iterasjonen av Bluehost var 0catch.com. Dette var en gratis hostingtjeneste som raskt ble populær. Det var en grense for antall funksjoner selskapet kunne tilby sine kunder. I 2003 tok selskapet på seg Bluehost moniker og derfra begynte å gi klienter delte hostingplaner.

Bluehost ble raskt populær delvis pga dens evne til å tilby rimelige planer. De tilbød hostingpakkene sine med support for innholdsstyringssystem. En av de mest populære funksjonene i Bluehost var muligheten til å installere WordPress med bare ett klikk.

Bluehost satte opp et system der de kunne tilby delt hostingplaner ved bruk av forskjellige prispunkter. Dette var unikt fordi uansett om du var en person som åpnet en blogg eller et stort selskap som trengte mer ressurser, var det en plan som var tilgjengelig for å passe til dine behov og budsjett.

Bluehost ledet veien for å endre hva hosting selskaper betydde da de markedsførte lagring eller båndbredde som ubegrenset. I virkeligheten er tjenestene de tilbyr begrenset med begrepet “ubegrenset” brukes til å referere til mengden plass eller båndbredde som en konvensjonell bruker ville trenge hvis de driver et typisk nettsted.

Alt i alt vi synes Bluehost er et godt valg. De tilbyr webhotell av høy kvalitet til fornuftige priser og gir solid støtte for nye påmeldinger.

La oss hoppe inn i vurderingen for å forstå prisene og planene deres bedre. ��

En liten Bluehost-historie

Bluehost ble populær for tilbyr sine kunder ubegrenset lagring. Imidlertid hvis en person “misbrukt” dette privilegiet ved å lagre massemengder data som ikke hadde noe med nettstedet deres å gjøre, da vil det bli lagt en grense for dem.

Det samme er tilfelle for de som brukte nettstedet deres som en masse e-postenhet eller de som brukte nettstedet deres som en måte å laste opp eller laste ned store mengder lyd- eller videofiler.

Tanken bak disse fleksible kapslene var å forhindre at en bruker på en delt server fra å bruke så mange ressurser at det var skadelig for andre brukere på samme server.

I 2009 forandret Bluehost nok en gang spillet når det gjelder hvordan vertsbedrifter samhandler med kundene sine. Det var i år de bestemte seg for å begynne å strupe CPU-bruken for noen av brukerne deres.

Dette ble gjort fordi noen brukere satte stor etterspørsel etter CPU-ressurser og påvirket opplevelsen til andre brukere på serveren negativt. Når det ble utført forskning, ble det uunngåelig at flertallet av gassnettsteder lastet opp eller lastet ned informasjon som ikke skulle være på en delt hostingkonto.

Kjøpt av Endurance International Group

I 2010 ble Bluehost kjøpt av Endurance International Group. Denne gruppen ble grunnlagt i 1997. Hovedkvarteret ligger i Burlington, Massachusetts.

Endurance International Group har kjøpt en rekke vertsbedrifter. De har som praksis å la selskapene de har kjøpt fortsette å drive under eget navn.

Dette betyr at når du velger å kjøpe en tjeneste fra Bluehost i motsetning til et annet vertsfirma, kan du velge mellom to selskaper som eies av samme morselskap.

Bluehost er fortsatt uavhengig

Bluehost administreres av Endurance International Group. Imidlertid opererer de fortsatt uavhengig. Når du kjøper en tjeneste fra Bluehost, får du noe som er unikt fra det selskapet.Tjenestene som tilbys gjenspeiler Bluehosts lange spor av å være pålitelige, tilby fremragende kundeservice, gir lave priser og tilbyr en rekke hostingalternativer, inkludert delt hosting, VPS, og dedikert hosting.

Nå som vi har litt historie om selskapet, la’det tar noen minutter og dykke ned i noen av detaljene rundt tjenestene de tilbyr og om deres tjenester passer for deg eller ikke.

Ting vi liker med Bluehost

Når vi setter sammen disse webhotellomtalene, er målet vårt å gi deg en objektiv rapport.

Vi prøver å overføre informasjonen som gjenspeiler vår personlige erfaring og de personlige opplevelsene fra våre kolleger i samspill med dette selskapet. Vi er veldig interessert i å undersøke statistiske data og presentere kvantifiserbare beregninger når vi bestemmer kvaliteten til en webvert.

Du kan se vår live Bluehost-sporing her. Statistikk oppdateres 15-20 ganger per dag. For mer info, sjekk guiden vår til beste webhotell Australia.

99,9 prosent oppetid

oppetid

For ikke så lenge siden gjennomførte Bluehost sine servere. Et av de merkbare resultatene fra serverne deres er deres forbedret oppetid. Det er nesten perfekt. Det er større enn 99,99 prosent.

I løpet av ti måneder klarte Bluehost bare å ha fem strømbrudd. Dette medførte at det i løpet av 7 296 timers drift bare var ni minutter med driftsstans. For et par år siden ble de truffet med et DDOS-angrep som påvirket oppetiden deres.

Hvis du ser på tjenesten deres fra mellom desember 2017 og september 2018, ser du imidlertid at de bare hadde to måneder der tjenesten ikke var opp 100 prosent av tiden. I løpet av de ti månedene, tjenesten deres var opp 99,99 prosent av tiden.

Sidene deres lastes raskt

Hvis du skulle se på Bluehosts tjenester i begynnelsen av 2016, ville du se at hastighetene deres var små. Gjennomsnittlig hastighet var omtrent 1500 ms. Dette betydde at de ikke rangerte blant de 10 raskeste sidelasterne.

Hopp frem til år 2020, og du ser en fenomenal forbedring i belastningstidene deres. Nå har Bluehost en gjennomsnittlig lastetid på 424 ms. Dette setter dem blant de fem raskeste vertene vi har vurdert.

På spørsmål om hva som førte til denne endringen, sa representanter for Bluehost at dette var et ledd i deres press for å forbedre kundeopplevelsen. For å oppnå dette målet dedikerte de penger og investerte i BlueRock-serverparken. Resultatene har talt for seg selv. I løpet av en ti måneders periode var deres raskeste gjennomsnittshastighet 399 ms og deres tregeste gjennomsnittlige hastighet 467 ms. Uansett, dette er lynhastigheter.

Lav introduksjonspris

For et par år siden tenkte mange ganger to ganger på å bruke Bluehost. De følte at tjenesten var for dyr og at den ikke gjorde det’Jeg har det ekstra noe som gjorde prisen verdt.

Imidlertid fortsetter Bluehost i 2020 å imponere oss. De har imponerende belastningstider og imponerende oppetider. Samtidig tilbyr de tjenesten deres til en fornuftig pris. Det er rettferdig å si at de er en av de billigste webvertene på markedet.

De tilbyr en introduksjonspris på så lavt som $ 2,95 per måned, avhengig av kampanjetilbud du kan finne. Det er sant at du vil kunne finne rimeligere hostingalternativer. Når du ser på prisen, deres forbedrede servere og deres kundeservice, føler vi imidlertid at de er verdt verdien.

BH er ikke dårlig for verdien din, men det gjør definitivt ikke vår liste over beste billige verter.

Mange gratis sikkerhetsfunksjoner

Nyheten er full av rapporter om store nettangrep og datainnbrudd. Dette er grunnen til at vi var glade for å se at Bluehost har et godt utvalg av sikkerhetsalternativer. De har en rekke verktøy som er spesielt designet for å adressere vanlige angrep og risiko.

For eksempel kan du bekjempe spam ved å bruke Spameksperter, Spam Hammer, og Spamassassin (ganske kjempeflotte navn).

Cloudflare kan redde deg fra et direkte angrepsangrep.

Hvis du har noe kvalitetsinnhold på nettstedet ditt, er sjansen stor for at noen skal prøve å stjele det fra deg. Dette er grunnen til Bluehost tilbyr hotlink-beskyttelse som gjør det umulig for folk å stjele bildene og innholdet ditt ved hjelp av hurtigkobling. Det er filtre du kan bruke til å blokkere spesifikke e-postkontoer, og Bluehost gir deg muligheten til å sperre IP-adresser.

Du er i stand til å passordbeskytte kataloger, lage svartelister for IP-adresser, aktivere tofaktorautentisering, bruke tokenvalidering og bruke en hel rekke andre verdifulle sikkerhetsfunksjoner. Bluehost er i stand til å holde deg og besøkende på nettstedet ditt trygt.

En ting å huske på er at BH vil belaste deg for personvern mens selskaper som Namecheap ikke vil gjøre det. Dette kan hjelpe deg med å spare 20-50 dollar hvert år. Sjekk ut vår guide til de beste domeneregistratorene for mer.

Angrerett

Bluehost har en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du kansellerer planen din i løpet av de første 30 dagene, vil du få en gratis refusjon. Et ord med forsiktighet, hvis du ikke kansellerer i løpet av de første 30 dagene, vil du ikke få en forholdsmessig refusjon for den tiden du ikke har brukt den. Husk også at domeneavgifter ikke kan refunderes.

Lett å bruke

Bluehost har gått ut av å gjøre det mulig å sette opp nettstedet ditt og administrere det enkelt for deg. Det forbedrede cPanel-grensesnittet er så enkelt å bruke som det muligens kan være. Ved å bare klikke på det aktuelle ikonet, kan du komme dit du trenger å gå.

Fra cPanel kan du ta vare på ting som e-postadresser og elementer på nettstedet ditt fra et sentralt sted. Du kan tilpasse utformingen av kontrollpanelet for å imøtekomme dine behov. Du kan redigere ting slik at funksjonene du ofte bruker, er de som er mest fremtredende.

Anbefalt av WordPress.org

Når du velger en vert for nettstedet ditt, bør du ta litt tid å lære fakta og tall om det. Når det er sagt, er WordPress.org det største CMS på planeten. Det kjører millioner av nettsteder. Hvis WordPress anbefaler en leverandør, er det vanligvis noe du bør ta hensyn til.

WordPress har nylig laget en liste over de tre favorittleverandørene deres. Bluehost ble fremtredende på den listen.

Dette var bare noen få av tingene vi har blitt glad i ved Bluehost. En annen detalj som er verdt å nevne er e-handelsfunksjonene deres, som gjør det enkelt å sette opp en nettbutikk med Bluehost.

For mer WordPress-godhet, les vår guide til beste WordPress verter.

Hva vi ikke liker med Bluehost

Vi ønsker å presentere så ærlig av et bilde av Bluehost som vi kan. For dette formål skal vi diskutere noen av tingene vi ikke liker med denne hostingtjenesten.

Kundeservice

bilde av bluehost-støtteBluehost gjør mange ting godt, og vi’Vi har sett en trend oppad i kvaliteten på tjenestene de tilbyr. Imidlertid, hvis du har et problem, og du trenger å komme i kontakt med kundeservicen deres, det er ingen garanti for hva du kommer til å få.

Noen kunder ringer kundeservice og får fenomenal assistanse. De har positive opplevelser. Imidlertid er det noen klager. Bluehost oppfordrer kundene sine til å kontakte dem på telefonen. Imidlertid har mange mennesker hatt problemer som faktisk kommer gjennom, selv om de’har ringt en rekke ganger.

Når det er sagt når du sammenligner Bluehost med noen av de andre billige verter vil du raskt se at støtten deres er langt fra den verste. Det har bare litt rom for å forbedre seg.

Hvis håndholdsstøtte er det du leter etter, vil jeg si hold deg til Siteground.

Du må betale for migrering av nettsteder

En god del av hostingleverandørene som vi har sett på, vil med glede flytte nettstedet ditt fra det nåværende stedet til serveren deres. For dem er det en relativt enkel prosedyre, og det betyr at du kommer til å være deres kunde de neste årene.

Av en eller annen grunn ser ikke Bluehost ting på denne måten. De tar 150 dollar for å gjøre noe på tjenesten deres som de fleste andre tjenester gjør gratis. Og hvis det’s ikke frustrerende nok, vil de bare overføre maksimalt fem nettsteder og 20 e-postkontoer.

Hvis det ikke er nok med litt penger, belaster de deg $ 80 for en introduksjon på 45 minutter av tjenestene deres. De fleste hostingleverandører vil gjerne gi deg en gratis gjennomgang av tjenesten deres.

Bluehost-priser forklart

Bluehost tilbyr fem forskjellige hostingplaner. De inkluderer:

 • Delt vertskap
 • Dedikert hosting
 • WordPress hosting
 • VPS hosting
 • Skysider

For de fleste er den delte hostingplanen mer enn nok. Når du først starter, vet du ikke hvor mye trafikk nettstedet ditt kommer til å tiltrekke seg. Dedikert hosting er i utgangspunktet å leie en fysisk server. WordPress hosting er hosting som er optimalisert for WordPress.

Her er en oversikt over prisplanene for hver.

Delt hosting (beste startvalg)

 • De “Grunnleggende” planen starter på 2,95 dollar i måneden. Deretter går det opp til $ 7,99 per måned etter at introduksjonsperioden er over. (best for nye nettstedseiere)
 • De “I tillegg til” planen er $ 10.99 per måned. (best for langsiktige nettsteder eller blogger)
 • De “Choice Plus” ville gi deg 23,99 dollar i måneden. (best hvis du vil tjene penger med nettstedet ditt)

Disse prisene er ganske bra, men Bluehost tilbyr en rekke kampanjetilbud som lar deg få en enda bedre pris. Med “Grunnleggende“plan, får du ett nettsted, ubegrenset båndbredde og 50 GB plass. Du får et gratis domene, med fem parkerte domener samt 25 underdomener. Du vil også få 100 MB lagringsplass i hver av dine fem e-postkontoer.

De “I tillegg til” og “Choice Plus” planer gir deg ubegrenset nettsteder, ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde. Du’har gitt ett domene med ubegrensede underdomener og parkerte domener. E-postkontoer har ubegrenset lagring og noen få sikkerhetsfordeler.

Bluehost tilbyr a “Business Pro” plan. Det er litt kostbart for den gjennomsnittlige brukeren, men det gir en rekke ekstra fordeler, inkludert en førsteklasses SSL, personvern for domener og en dedikert IP-adresse.

VPS Hosting (for mer ressurser / sikkerhet)

 • “Standard” -pakken starter på $ 18.99 per måned. Det hopper til slutt opp til $ 29,99 per måned.
 • Pakken “Enhanced” starter på $ 29.99 per måned og hopper til slutt til $ 59.99 per måned.
 • Pakken “Ultimate” starter på $ 59,99 per måned, og hopper til slutt opp til $ 119,99 per måned.

Fra hva vi har sett, er disse prisene stort sett hva du kan forvente å betale for VPS hosting. De to første planene har en hastighet på to CPU-kjerner. De to siste planene har en hastighet på henholdsvis tre eller fire kjerner. Du får 30 GB lagringsplass på det laveste nivået og 120 GB lagringsplass for det høyeste nivået.VPS Hosting

RAM er to GB for laveste nivå og åtte GB for høyeste nivå. Du får en terabyte båndbredde når du kjøper standardpakken, og som hopper til tre terabyte med båndbredde med det ultimate nivået.

Med hvert nivå får du ett domene. Med standardpakken, du’har fått en IP-adresse. De forbedrede og ultimate pakningene har to IP-adresser. Alle planene har 24/7 support og en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Dedikert hosting (for bedrifter)

 • De “Standard” dedikerer hosting pakken kommer til å starte på $ 79,99 per måned og vil til slutt gå til $ 119,99 per måned.
 • De “Forbedret” pakken starter på $ 99,99 per måned. Det vil til slutt gå opp til $ 159,99 per måned.
 • De “Premium” pakken starter $ 119 per måned og vil til slutt bli $ 209 per måned.

Både “Standard” og “Enhanced” -planen leveres med 4 × 2,5 GHz CPU. Med “Premium” -planen får du 4 × 3,3 GHz CPU. Lagringsområdet spenner fra 500 GB med den laveste planen til en terabyte speilet med den høyeste planen. RAM for den laveste planen er fire GB med “Premium” -nivået som gir 16 GB.

Med “Standard” -nivået får du fem TB båndbredde og 15 TB båndbredde i “Premium” -nivået. Hver plan har ett domene. “Standard” -planen har tre IP-adresser, “Forbedret” -planen kommer med fire, og “Premium” -planen kommer med fem. Som med alle planene som Bluehost tilbyr, har disse også fordel av 24/7 support og en pengene tilbake-garanti.

Se relatert – beste dedikerte verter

WordPress Hosting (best for BlogS)

 • “Basic” -pakken starter på 2,95 dollar i måneden hvis du får 36 måneders abonnement.
 • “Pluss” -pakken starter på 5,45 dollar i måneden hvis du får 36 måneders abonnement.
 • “Choice Plus” -pakken starter på 5,45 dollar i måneden hvis du får 36 måneders abonnement.

WordPress-hostingplanene tilbyr de samme teknologiene som de delte hostingplanene vi gjennomgikk ovenfor. Les mer om de beste wordpress-vertene her.

Bluehost-støtte

Som vi nevnte i våre fordeler og ulemper, er Bluehosts støtte en blandet veske. Det ser ut til å avhenge mye av dagen du ringer og hvem du ender opp med å samhandle med.

Noen ganger vil du få telefonsamtalen din besvart med en gang, og vil finne deg selv i samspill med en kunnskapsrik kundestøtte-kundeassistent.

Andre ganger kan det hende at telefonsamtalene ikke blir besvart, eller det kan føles som om enkeltpersoner som samhandler med deg har mindre anelse om hva’s skjer enn du gjør.

støtte ressurser

I tillegg til telefonstøtte tilbyr Bluehost massevis av støtteressurser. Dette inkluderer et kunnskapsgrunnlag som har artikler, guider, hvordan du instruksjoner og svar på de ofte stilte spørsmålene. Dette er et godt støttet kunnskapsgrunnlag, så det er en god sjanse for at du vil kunne finne svarene på spørsmålene du har.

De “Utdanningsressurs” er en flott måte for brukere å bli kjent med de forskjellige sidene på nettstedet, inkludert innloggingsadministrasjon, domenenavn, e-post, WordPress, osv..

Hvis du har spørsmål om noe annet du ikke finner i kunnskapsbasen, inviterer de kundene sine til ring dem ved hjelp av deres 24/7 hjelpelinje.

Dommen – Vi liker Bluehost

Bluehost er perfekt for alle som begynner. De er en av de eldste vertene og har mange års erfaring og et godt omdømme bak seg. De tilbyr billigere priser samtidig som det gir høy kvalitet. De har en rekke online ressurser som er designet for å gjøre installasjonsprosessen enkel.

Det tilbys en rekke spennende funksjoner og ekstrautstyr til kunder uavhengig av prispunkt. Mangfoldet av tilgjengelige planer gjør det enkelt for deg å finne pakken som tilfredsstiller budsjettet og behovene dine.

For det meste er vårt inntrykk av Bluehost en populær utsikt. Det ville være fint om de ville migrere nettstedet ditt gratis, og hvis kundeservicen deres ble mindre rammet og savnet. Imidlertid synes vi Bluehost er et godt valg for webhotell og gjør det enkelt på listen over beste webverter.

Takk for at du var innom folkens. Ta gjerne en anmeldelse nedenfor. 

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector