BlueHost Beoordeling

In 1996 begon Matt Heaton voor het eerst na te denken over het hostingbedrijf dat uiteindelijk Bluehost zou worden.


Onderweg creëerde Matt twee andere webhostingbedrijven voordat hij Bluehost in 2003 werkelijkheid maakte. Bluehost definieerde en herdefinieerde wat het betekende om een ​​hostingbedrijf te zijn.

De eerste iteratie van Bluehost was 0catch.com. Dit was een gratis hostingservice die snel populair werd. Er was een limiet aan het aantal functies dat het bedrijf zijn klanten kon bieden. In 2003 nam het bedrijf de naam Bluehost aan en begon van daaruit klanten gedeelde hostingplannen te bieden.

Bluehost werd mede daardoor snel populair de mogelijkheid om betaalbare plannen aan te bieden. Ze boden hun hostingpakketten aan met content management systeemondersteuning. Een van de meest populaire functies van Bluehost was de mogelijkheid om WordPress met slechts één klik te installeren.

Bluehost heeft een systeem opgezet waarmee ze gedeelde hostingplannen konden aanbieden met verschillende prijspunten. Dit was uniek omdat ongeacht of u een individu was die een blog opende of een groot bedrijf dat meer middelen nodig had, er een plan was dat beschikbaar was voor uw behoeften en budget.

Bluehost liep voorop bij het veranderen van wat hostingbedrijven bedoelden toen ze hun opslag of bandbreedte als onbeperkt op de markt brachten. In werkelijkheid zijn de diensten die ze aanbieden beperkt, met de term “onbeperkt” wordt gebruikt om te verwijzen naar de hoeveelheid ruimte of bandbreedte die een conventionele gebruiker nodig zou hebben als ze een normale website zouden beheren.

Over het algemeen wij denken dat Bluehost een goede keuze is. Ze bieden webhosting van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen en bieden solide ondersteuning voor nieuwe aanmeldingen.

Laten we naar de beoordeling springen om hun prijzen en plannen beter te begrijpen. ��

Een beetje Bluehost-geschiedenis

Bluehost werd populair voor het aanbieden van hun klanten onbeperkte opslag. Echter, als een persoon “misbruikt” dit voorrecht door grote hoeveelheden gegevens op te slaan die niets met hun website te maken hadden, zou er een limiet aan worden gesteld.

Hetzelfde geldt voor degenen die hun website als massaal e-mailapparaat hebben gebruikt of voor degenen die hun site hebben gebruikt om grote hoeveelheden audio- of videobestanden te uploaden of downloaden.

Het idee achter deze flexibele caps was om te voorkomen dat één gebruiker op een gedeelde server zoveel bronnen gebruikte dat het schadelijk was voor andere gebruikers op dezelfde server.

In 2009 heeft Bluehost het spel opnieuw veranderd als het gaat om de manier waarop hostingbedrijven met hun klanten omgaan. Het was in dit jaar dat ze besloten om het CPU-gebruik voor sommige van hun gebruikers te beperken.

Dit werd gedaan omdat sommige gebruikers veel van CPU-bronnen vroegen en de ervaring van andere gebruikers op de server negatief beïnvloedden. Na onderzoek werd het onvermijdelijk dat het merendeel van de throttle-websites informatie aan het uploaden of downloaden was die niet op een gedeeld hostingaccount zou mogen staan.

Aangekocht door de Endurance International Group

In 2010 werd Bluehost gekocht door Endurance International Group. Deze groep is opgericht in 1997. Het hoofdkantoor is gevestigd in Burlington, Massachusetts.

Endurance International Group heeft een aantal hostingbedrijven gekocht. Ze hebben de gewoonte om de overgenomen bedrijven onder hun eigen naam te laten blijven opereren.

Dit betekent dat wanneer u kiest tussen het kopen van een service van Bluehost in plaats van een ander hostingbedrijf, u zou kunnen kiezen tussen twee bedrijven die eigendom zijn van hetzelfde moederbedrijf.

Bluehost is nog steeds onafhankelijk

Bluehost wordt beheerd door Endurance International Group. Ze opereren echter nog steeds onafhankelijk. Wanneer u een service van Bluehost koopt, krijgt u iets dat uniek is van dat bedrijf.De aangeboden diensten weerspiegelen het lange staat van dienst van Bluehost op het gebied van betrouwbaarheid, uitstekende klantenservice, lage prijzen en een verscheidenheid aan hostingopties, waaronder shared hosting, VPS en dedicated hosting.

Nu we een klein beetje geschiedenis hebben over het bedrijf, laten we dat doen’s nemen een paar minuten de tijd en duiken in een aantal bijzonderheden over de diensten die zij aanbieden en of hun diensten wel of niet geschikt voor u zijn.

Dingen die we leuk vinden aan Bluehost

Wanneer we deze webhostingrecensies samenstellen, is ons doel om u een onbevooroordeeld rapport te geven.

We proberen de informatie over te dragen die onze persoonlijke ervaring en de persoonlijke ervaringen van onze collega’s weerspiegelt in interactie met dit bedrijf. We zijn erg geïnteresseerd in het onderzoeken van statistische gegevens en het presenteren van meetbare statistieken bij het bepalen van de kwaliteit van een webhost.

Je kan zien onze live Bluehost-tracking hier. Statistieken worden 15-20 keer per dag bijgewerkt. Raadpleeg onze gids voor meer informatie beste webhosting Australië.

99,9 procent uptime

uptime

Niet zo lang geleden heeft Bluehost hun servers grondig herzien. Een van de opvallende resultaten van hun servers is hun verbeterde uptime. Het is bijna perfect. Het is meer dan 99,99 procent.

In de loop van 10 maanden slaagde Bluehost erin om slechts vijf storingen te hebben. Dit betekende dat er in de loop van 7.296 bedrijfsuren slechts negen minuten downtime waren. Een paar jaar geleden werden ze getroffen door een DDOS-aanval die hun uptime beïnvloedde.

Als u echter tussen december 2017 en september 2018 naar hun service kijkt, ziet u dat ze slechts twee maanden de tijd hadden dat hun service niet 100 procent van de tijd was gestegen. Gedurende die tien maanden, hun service was 99,99 procent van de tijd gestegen.

Hun pagina’s laden snel

Als je begin 2016 naar de diensten van Bluehost zou kijken, zou je zien dat hun snelheden verschrikkelijk waren. Hun gemiddelde snelheid was ongeveer 1500 ms. Dit betekende dat ze niet tot de top 10 van snelste paginaladers behoorden.

Spring vooruit naar het jaar 2020 en je ziet een fenomenale verbetering in hun laadtijden. Nu heeft Bluehost een gemiddelde laadtijd van 424 ms. Hiermee staan ​​ze in de top vijf van snelste hosts die we hebben beoordeeld.

Op de vraag wat tot deze verandering heeft geleid, zeiden vertegenwoordigers van Bluehost dat dit deel uitmaakte van hun streven om de klantervaring te verbeteren. Om dit doel te bereiken, hebben ze geld besteed en geïnvesteerd in hun BlueRock-serverpark. De resultaten spreken voor zich. Over een periode van 10 maanden was hun snelste gemiddelde snelheid 399 ms en hun langzaamste gemiddelde snelheid 467 ms. In elk geval zijn dit razendsnelle snelheden.

Lage introductieprijs

Een paar jaar geleden dachten veel mensen erover na om Bluehost te gebruiken. Ze vonden dat de service te duur was en dat gebeurde niet’t hebben dat extra iets dat de prijs de moeite waard maakte.

In 2020 blijft Bluehost echter indruk op ons maken. Zij hebben indrukwekkende laadtijden en indrukwekkende uptimes. Tegelijkertijd bieden ze hun service tegen een redelijke prijs. Het is redelijk om te zeggen dat ze een van de goedkoopste webhosts op de markt zijn.

Ze bieden een introductieprijs van zo laag als $ 2,95 per maand, afhankelijk van de promotionele aanbiedingen die u kunt vinden. Het is waar dat u goedkopere hostingopties zult vinden. Als u echter naar de prijs, hun verbeterde servers en hun klantenservice kijkt, zijn we van mening dat ze de waarde meer dan waard zijn.

BH is niet slecht voor uw waarde, maar het maakt zeker niet onze lijst van beste goedkope gastheren.

Veel gratis beveiligingsfuncties

Het nieuws staat vol met meldingen van grote cyberaanvallen en datalekken. Dit is waarom we blij waren te zien dat Bluehost een goede reeks beveiligingsopties heeft. Ze hebben een aantal tools die speciaal zijn ontworpen om veelvoorkomende aanvallen en risico’s aan te pakken.

U kunt bijvoorbeeld spam bestrijden met Spam-experts, Spam Hammer, en SpamAssassin (behoorlijk geweldige namen).

Cloudflare kan u behoeden voor een gerichte denial of service-aanval.

Als u inhoud van hoge kwaliteit op uw site heeft, is de kans groot dat iemand probeert deze van u te stelen. Dit is waarom Bluehost biedt hotlink-bescherming die het voor mensen onmogelijk maakt om uw afbeeldingen en inhoud te stelen met behulp van hotlinking. Er zijn filters die u kunt gebruiken om specifieke e-mailaccounts te blokkeren en Bluehost biedt u de mogelijkheid om IP-adressen te blokkeren.

U kunt mappen met een wachtwoord beveiligen, zwarte lijsten voor IP-adressen maken, tweefactorauthenticatie inschakelen, tokenvalidatie gebruiken en een hele reeks andere waardevolle beveiligingsfuncties gebruiken. Bluehost is in staat om jou en bezoekers van je website veilig te houden.

Een ding om in gedachten te houden is dat BH u kosten in rekening brengt voor privacybescherming, terwijl bedrijven zoals Namecheap dat niet zullen doen. Hiermee kunt u elk jaar $ 20-50 dollar besparen. Bekijk onze gids voor de beste domeinregistreerders voor meer.

Restitutiebeleid

Bluehost heeft een 30-dagen geld terug garantie. Als u uw plan binnen de eerste 30 dagen annuleert, krijgt u een gratis terugbetaling. Een waarschuwing: als u niet binnen de eerste 30 dagen annuleert, krijgt u geen pro rata restitutie voor de tijd dat u deze niet hebt gebruikt. Houd er ook rekening mee dat domeinkosten niet kunnen worden terugbetaald.

Makkelijk te gebruiken

Bluehost heeft er alles aan gedaan om het opzetten en beheren van uw website gemakkelijk voor u te maken. Hun verbeterde cPanel-interface is zo eenvoudig te gebruiken als mogelijk is. Door simpelweg op het juiste pictogram te klikken, komt u waar u heen moet.

Vanuit cPanel kunt u vanaf een centrale locatie zaken als e-mailadressen en elementen op uw website regelen. U kunt de lay-out van het bedieningspaneel aanpassen aan uw behoeften. U kunt dingen bewerken zodat de functies die u het meest gebruikt, de meest prominente zijn.

Aanbevolen door WordPress.org

Wanneer u een host voor uw website selecteert, moet u de tijd nemen om de feiten en cijfers erover te leren. Dat gezegd hebbende, WordPress.org is het grootste CMS ter wereld. Het beheert miljoenen websites. Als WordPress een hostingprovider aanbeveelt, is dit meestal iets waar u op moet letten.

WordPress heeft onlangs een lijst gemaakt van hun drie favoriete hostingproviders. Bluehost stond prominent op die lijst.

Dit waren slechts enkele van de dingen waar we dol op zijn geworden over Bluehost. Een ander detail dat het vermelden waard is, zijn hun e-commerce-functies, waardoor het eenvoudig is om een ​​online winkel met Bluehost op te zetten.

Lees onze gids voor meer informatie over WordPress beste WordPress-hosts.

Wat we niet leuk vinden aan Bluehost

We willen zo eerlijk mogelijk een foto van Bluehost presenteren. Daartoe gaan we enkele dingen bespreken die we niet leuk vinden aan deze hostingservice.

Klantenservice

afbeelding van bluehost-ondersteuningBluehost doet veel dingen goed, en wij’hebben een opwaartse trend gezien in de kwaliteit van de diensten die ze aanbieden. Als je echter een probleem hebt en je moet contact opnemen met hun klantenservice, er is geen garantie wat u krijgt.

Sommige klanten bellen met de klantenservice en krijgen fenomenale hulp. Ze hebben positieve ervaringen. Er zijn echter enkele klachten. Bluehost moedigt hun klanten aan om telefonisch contact met hen op te nemen. Veel mensen hebben echter problemen gehad om er daadwerkelijk doorheen te komen, zelfs als ze dat wel deden’heb een aantal keer gebeld.

Dat gezegd hebbende, wanneer je Bluehost vergelijkt met sommige van de andere goedkope webhosts je zult snel zien dat hun steun verre van het ergste is. Het heeft gewoon wat ruimte om te verbeteren.

Als handsteunondersteuning is wat u zoekt, zou ik zeggen: blijf bij Siteground.

U moet betalen voor sitemigraties

Een groot deel van de hostingproviders die we hebben bekeken, verplaatst uw site graag van de huidige locatie naar hun server. Voor hen is het een relatief eenvoudige procedure en het betekent dat u de komende jaren hun klant zult zijn.

Om de een of andere reden ziet Bluehost de dingen niet op deze manier. Ze vragen $ 150 om iets op hun service te doen dat de meeste andere services gratis doen. En als dat zo is’s niet frustrerend genoeg, ze zullen slechts een maximum van vijf sites en 20 e-mailaccounts overzetten.

Als dat beetje geldgrijpen niet genoeg is, brengen ze je $ 80 in rekening voor een inleidende wandeling van 45 minuten over hun diensten. De meeste hostingproviders geven u graag een gratis doorloop van hun service.

Bluehost-prijzen uitgelegd

Bluehost biedt vijf verschillende hostingplannen. Ze bevatten:

 • Gedeelde hosting
 • Dedicated hosting
 • WordPress hosting
 • VPS-hosting
 • Cloud-sites

Voor de meeste mensen is het shared hostingplan meer dan genoeg. Wanneer u voor het eerst begint, weet u niet hoeveel verkeer uw website zal aantrekken. Dedicated hosting is in feite het huren van een fysieke server. WordPress-hosting is hosting die is geoptimaliseerd voor WordPress.

Hier volgt een overzicht van de prijsplannen voor elk.

Shared Hosting (beste keuze)

 • De “Basic” plan begint bij $ 2,95 per maand. Daarna gaat het omhoog naar $ 7,99 per maand nadat de introductieperiode voorbij is. (beste voor nieuwe website-eigenaren)
 • De “Plus” plan is $ 10,99 per maand. (beste voor sites of blogs op lange termijn)
 • De “Keuze Plus” zou je $ 23,99 per maand opleveren. (het beste als u geld wilt verdienen met uw website)

Deze prijzen zijn redelijk goed, maar Bluehost biedt een aantal promo-deals waarmee je een nog betere prijs kunt krijgen. Met de “Basic“plan, je krijgt één website, onbeperkte bandbreedte en 50 GB aan ruimte. U krijgt een gratis domein, met vijf geparkeerde domeinen en 25 subdomeinen. Je krijgt ook 100 MB opslagruimte in elk van je vijf e-mailaccounts.

De “Plus” en “Keuze Plus” plannen geven je onbeperkte websites, onbeperkte ruimte en onbeperkte bandbreedte. U’krijgen één domein met onbeperkte subdomeinen en geparkeerde domeinen. De e-mailaccounts hebben onbeperkte opslag en een paar beveiligingsvoordelen.

Bluehost biedt een “Zakelijke Pro” plan. Het is een beetje prijzig voor de gemiddelde gebruiker, maar het biedt wel een aantal extra voordelen, waaronder een premium SSL, domeinprivacy en een speciaal IP-adres.

VPS-hosting (voor meer bronnen / beveiliging)

 • Het “Standard” -pakket begint bij $ 18,99 per maand. Het springt uiteindelijk op tot $ 29,99 per maand.
 • Het “Verbeterde” pakket begint bij $ 29,99 per maand en springt uiteindelijk naar $ 59,99 per maand.
 • Het “Ultimate” -pakket begint bij $ 59,99 per maand en gaat uiteindelijk omhoog naar $ 119,99 per maand.

Van wat we hebben gezien, zijn deze prijzen vrijwel wat je zou verwachten te betalen VPS-hosting. De eerste twee plannen hebben een snelheid van twee CPU-kernen. De laatste twee plannen hebben een snelheid van respectievelijk drie of vier kernen. U krijgt 30 GB opslagruimte op het laagste niveau en 120 GB opslagruimte op het hoogste niveau.VPS-hosting

RAM is twee GB voor het laagste niveau en acht GB voor het hoogste niveau. Je krijgt één terabyte aan bandbreedte bij aankoop van het standaardpakket en dat springt naar drie terabytes aan bandbreedte met het ultieme niveau.

Bij elke laag krijg je één domein. Met het standaardpakket ben jij’krijgen één IP-adres. De verbeterde en ultieme pakketten worden geleverd met twee IP-adressen. Alle plannen hebben 24/7 ondersteuning en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Dedicated Hosting (voor bedrijven)

 • De “Standaard” het wijden van een hostingpakket begint bij $ 79,99 per maand en zal uiteindelijk oplopen tot $ 119,99 per maand.
 • De “Verbeterd” pakket begint bij $ 99,99 per maand. Het zal uiteindelijk oplopen tot $ 159,99 per maand.
 • De “Premie” pakket begint $ 119 per maand en wordt uiteindelijk $ 209 per maand.

Zowel het “Standard” als het “Enhanced” plan wordt geleverd met een 4 × 2,5 GHz CPU. Met het “Premium” -abonnement krijgt u een 4 × 3,3 GHz CPU. De opslag varieert van 500 GB met het laagste abonnement tot één terabyte gespiegeld met het hoogste plan. RAM voor het laagste abonnement is vier GB en de “Premium” -laag geeft 16 GB.

Met de “Standard” -laag krijgt u vijf TB aan bandbreedte en 15 TB aan bandbreedte op de “Premium” -laag. Elk abonnement wordt geleverd met één domein. Het “Standard” -abonnement wordt geleverd met drie IP-adressen, het “Enhanced” -abonnement wordt geleverd met vier en het “Premium” -abonnement wordt geleverd met vijf. Zoals met alle plannen die Bluehost biedt, profiteren deze ook van 24/7 ondersteuning en een geld-terug-garantie.

Zie gerelateerd – beste toegewijde gastheren

WordPress Hosting (Beste voor BlogS)

 • Het “Basic” -pakket begint bij $ 2,95 per maand als u een abonnement van 36 maanden krijgt.
 • Het “Plus” -pakket begint bij $ 5,45 per maand als u een abonnement van 36 maanden krijgt.
 • Het “Choice Plus” -pakket begint bij $ 5,45 per maand als u een abonnement van 36 maanden krijgt.

De WordPress-hostingplannen bieden dezelfde technologieën als de gedeelde hostingplannen die we hierboven hebben beoordeeld. Lees hier meer over de beste WordPress-hosts.

Bluehost-ondersteuning

Zoals we in onze sectie voors en tegens hebben vermeld, is de ondersteuning van Bluehost een allegaartje. Het lijkt sterk af te hangen van de dag dat je belt en met wie je uiteindelijk contact hebt.

Soms krijgt u meteen een telefoontje en komt u in contact met een deskundige klantenservicemedewerker.

Op andere momenten worden uw telefoontjes mogelijk niet beantwoord of kan het lijken alsof individuen die met u communiceren minder idee hebben van wat’gaat door dan jij.

ondersteuningsbronnen

Naast telefonische ondersteuning biedt Bluehost een heleboel ondersteuningsbronnen. Dit omvat een kennisbank met artikelen, handleidingen, instructies en antwoorden op de meest gestelde vragen. Dit is een goed ondersteunde kennisbank, dus de kans is groot dat je de antwoorden op de vragen die je hebt kunt vinden.

De “Onderwijsbron” is een geweldige manier voor gebruikers om vertrouwd te raken met de verschillende aspecten van hun site, inclusief inlogbeheer, domeinnamen, e-mail, WordPress, enz.

Als u vragen heeft over iets anders dat u niet in de kennisbank kunt vinden, nodigen ze hun klanten uit bel ze via hun 24/7 hulplijn.

The Verdict – We Like Bluehost

Bluehost is perfect voor iedereen die begint. Ze zijn een van de oudste webhosts en hebben jarenlange ervaring en een goede reputatie achter de rug. Ze bieden aan goedkopere prijzen en tegelijkertijd een hoge kwaliteit bieden. Ze hebben een aantal online bronnen die zijn ontworpen om het installatieproces eenvoudig te maken.

Er zijn een aantal opwindende functies en extra’s die aan klanten worden aangeboden, ongeacht de prijs. Door de diversiteit aan beschikbare plannen kunt u gemakkelijk het pakket vinden dat aan uw budget en behoeften voldoet.

Onze indruk van Bluehost is voor het grootste deel een populaire opvatting. Het zou leuk zijn als ze uw site gratis zouden migreren en als hun klantenservice minder wisselvallig zou zijn. We denken echter dat Bluehost een geweldige keuze is voor webhosting en gemakkelijk op onze lijst met beste webhosts staat.

Bedankt voor het langskomen jongens. Voel je vrij om hieronder een recensie achter te laten. 

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map