BlueHost áttekintés

Matt Heaton 1996-ban kezdett el elgondolkodni azon host szolgáltatón, amely végül Bluehost lett.


Az út mentén Matt két másik webtárhely-szolgáltatót hozott létre, mielőtt a Bluehost valósággá vált a 2003. évben. A Bluehost meghatározta, majd újradefiniálta, hogy mit jelent hostoló cégnek lenni..

A Bluehost első iterációja a 0catch.com volt. Ez egy ingyenes tárhelyszolgáltatás, amely gyorsan népszerűvé vált. Korlátozott volt a funkciók száma, amelyeket a cég kínálhat ügyfeleinek. 2003-ban a cég átvette a Bluehost moniker alkalmazását, és onnan kezdte megosztott hosting terveit nyújtani az ügyfeleknek.

A Bluehost gyorsan népszerűvé vált részben azért, mert az a képessége, hogy megfizethető terveket kínáljon. Kínáltak tárhelycsomagjaikat tartalomkezelő rendszer támogatásával. A Bluehost egyik legnépszerűbb tulajdonsága a WordPress egyetlen kattintással történő telepítésének képessége volt.

A Bluehost olyan rendszert állított fel, amelynek segítségével megosztott tárhely-terveket tudtak ajánlani különböző árpontok felhasználásával. Ez egyedülálló volt, mert függetlenül attól, hogy egyénként nyitott-e egy blogot, vagy egy nagyvállalatnak, amely több erőforrást igényelt, volt egy olyan terv, amely elérhető volt az Ön igényeihez és költségvetéséhez.

A Bluehost utat változtatott abban, hogy mit jelent a tárhelyszolgáltatók, amikor korlátlanul értékesítették tárolóikat vagy sávszélességüket. A valóságban az általuk kínált szolgáltatások korlátozottak, kifejezéssel “korlátlan” arra a területre vagy sávszélességre utalnak, amelyre egy hagyományos felhasználónak szüksége lenne egy tipikus webhely üzemeltetésekor.

Átfogó Úgy gondoljuk, hogy a Bluehost remek választás. Kiváló minőségű webhelyet kínálnak elérhető áron, és szilárd támogatást nyújtanak az új feliratkozásokhoz.

Ugorjuk be az áttekintést, hogy jobban megértsük áraikat és terveinket. ��

Egy kis Bluehost története

A Bluehost népszerűvé vált a korlátlan tárhelyet kínálva ügyfeleiknek. Ha azonban egy személy “bántalmazott” ezt a kiváltságot azáltal, hogy tömeges mennyiségű adatot tárol, amelyeknek semmi köze nem volt a webhelyükhöz, akkor korlátozást szabnának rájuk.

Ugyanez vonatkozik azokra, akik a webhelyüket tömeges e-mail eszközként használtak, vagy azokra, akik a webhelyüket nagy mennyiségű audio- vagy videofájl feltöltésére vagy letöltésére használják..

A rugalmas sapkák mögött az a gondolat volt, hogy egy felhasználót egy megosztott kiszolgálón ne használjon olyan sok erőforrást, hogy ez káros legyen ugyanazon szerveren lévő többi felhasználó számára..

2009-ben a Bluehost ismét megváltoztatta a játékot, amikor a hosting cégek kapcsolatba léptek ügyfeleikkel. Ebben az évben döntöttek úgy, hogy a CPU használatát néhány felhasználó számára megkezdik.

Ez azért történt, mert egyes felhasználók nagy igényt támasztottak a CPU-erőforrásokra, és negatívan befolyásolták a kiszolgálón lévő többi felhasználó tapasztalatait. Elkerülhetetlenül, amikor kutatást végeztek, egyértelművé vált, hogy a fojtószeleppel foglalkozó webhelyek többsége olyan információkat tölt fel vagy tölt le, amelyeknek nem szabad megosztott tárhely-fiókban lennie..

Az Endurance International Csoport vásárolta

2010-ben a Bluehostot az Endurance International Group vásárolta. Ezt a csoportot 1997-ben alapították. Székhelye Burlingtonban, Massachusettsben található.

Az Endurance International Group számos hosting vállalkozást vásárolt meg. Szokásuk szerint megengedik, hogy az általuk megszerzett társaságok továbbra is saját nevükön működjenek.

Ez azt jelenti, hogy amikor egy szolgáltatást a Bluehost-tól vásárol, és nem egy másik tárhely szolgáltatót, választhat két olyan társaság között, amelyek ugyanazon anyavállalat tulajdonában vannak.

A Bluehost továbbra is független

A Bluehostot az Endurance International Group kezeli. Ennek ellenére továbbra is függetlenül működnek. Amikor megvásárol egy szolgáltatást a Bluehost-tól, akkor valami olyat szerez, amely egyedileg e társaságtól származik.A kínált szolgáltatások tükrözik a Bluehost hosszú távú tapasztalatait, hogy megbízhatóak, csillagközi ügyfélszolgálatot kínálnak, alacsony árakat kínálnak, és különféle hosting lehetőségeket kínálnak, beleértve megosztott tárhely, VPS és dedikált tárhely.

Most, hogy van egy kis történelem a cégről, hadd’vegye igénybe néhány percet, és merüljön fel az általuk kínált szolgáltatások néhány sajátosságával, és arról, hogy a szolgáltatások megfelelnek-e Önnek.

Amit mi kedvelünk a Bluehost iránt

Amikor összeállítjuk ezeket a webtárhely-értékeléseket, célunk, hogy elfogulatlan jelentést nyújtsunk Önnek.

Igyekszünk továbbítani azokat az információkat, amelyek tükrözik személyes tapasztalatainkat és kollégáink személyes tapasztalatait, amikor kapcsolatba lépünk ezzel a céggel. Nagyon érdekli a statisztikai adatok vizsgálata és a számszerűsíthető mutatók bemutatása a webes host minőségének meghatározásakor.

Láthatod az élő Bluehost követésünk itt. A statisztikák naponta 15-20 alkalommal frissülnek. További információkért tekintse meg útmutatóunkat legjobb web hosting Ausztráliában.

99,9% Uptime

uptime

Nem túl régen, a Bluehost nagy átalakítást végzett szerverein. Az egyik figyelemre méltó eredmény a szerverükön javította az üzemidőt. Ez szinte tökéletes. Ez több, mint 99,99 százalék.

Tíz hónap folyamán a Bluehostnak csak öt áramkimaradása sikerült. Ez azt jelentette, hogy 7296 órás szolgálati idő alatt csak kilenc perc volt az állásidő. Néhány évvel ezelőtt DDOS-támadás érte őket, amely befolyásolta az üzemidőt.

Ha azonban 2017. december és 2018. szeptember között vizsgálják meg szolgálataikat, akkor látják, hogy csak két hónapja volt, amikor szolgálatuk nem haladta meg az idő 100 százalékát. E tíz hónap alatt, szolgálatuk az idő 99,99 százaléka volt.

Oldalak gyorsan betöltődnek

Ha 2016 elején nézett volna a Bluehost szolgáltatásaira, látná, hogy azok sebessége rendkívüli volt. Átlagos sebességük körülbelül 1500 ms volt. Ez azt jelentette, hogy nem kerültek a 10 leggyorsabb oldalrakodó közé.

Ugrás a 2020-as évre, és látványos javulást észlel terhelési idejükben. Most, a Bluehostnak megvan átlagos terhelési ideje 424 ms. Ez az első öt leggyorsabb házigazdának teszi őket, akiket felülvizsgáltunk.

A Bluehost képviselői azt kérdezték, hogy mi vezetett ehhez a változáshoz. E cél elérése érdekében pénzt különítettek el és beruháztak a BlueRock szerverparkba. Az eredmények magukért szóltak. Tíz hónap alatt a leggyorsabb átlagsebességük 399 ms volt, a leglassabb átlagsebességük pedig 467 ms. Bármelyik számla, ezek nagy sebességgel járnak.

Alacsony bevezető ár

Pár évvel ezelőtt sokan kétszer gondolkodtak a Bluehost használatáról. Úgy érezték, hogy a szolgáltatás túl drága, és hogy nem is’nincs olyan extra valami, ami érdemessé tette az árat.

2020-ban azonban a Bluehost folyamatosan lenyűgöz bennünket. Van nekik lenyűgöző töltési idők és lenyűgöző üzemidők. Ugyanakkor elfogadható áron kínálják szolgáltatásaikat. Igaz azt mondani, hogy ezek a piac legolcsóbb webtárhelyei.

Akár a bevezető árat kínálják Havonta 2,95 USD, attól függően, hogy milyen promóciós ajánlatokat talál. Igaz, hogy olcsóbb hosting lehetőségeket találhat. Amikor az árakat, azok továbbfejlesztett szervereit és ügyfélszolgálatát tekintjük, úgy érezzük, hogy megéri az értéküket.

A BH nem káros az Ön értékére, de nem feltétlenül teszi a listánkat legjobb olcsó házigazdák.

Rengeteg ingyenes biztonsági szolgáltatás

A hír tele van jelentésekkel a nagyobb kiber-támadásokról és az adatok megsértéséről. Ezért boldogan láttuk, hogy a Bluehost sokféle biztonsági opcióval rendelkezik. Számos eszközük van, amelyeket kifejezetten a közös támadások és kockázatok kezelésére terveztek.

Harcolhat például a spam ellen Spam szakértők, Spam Hammer, és SpamAssasin (nagyon félelmetes nevek).

A felhőkarcoló megmentheti Önt a szolgáltatásmegtagadás célzott támadásaitól.

Ha bármilyen minőségi tartalommal rendelkezik a webhelyén, valószínű, hogy valaki megpróbálja ellopni tőled. Ezért van a Bluehost hotlink-védelmet kínál, amely lehetetlenné teszi az emberek számára, hogy ellopják az Ön képeit és tartalmát forró link használata. Vannak olyan szűrők, amelyek segítségével blokkolhat bizonyos e-mail fiókokat, és a Bluehost lehetőséget kínál az IP-címek blokkolására.

Képes jelszóval védeni a könyvtárakat, feketelistákat hozhat létre az IP-címekhez, engedélyezheti a két tényezős hitelesítést, használhatja a token érvényesítést, és számos más biztonsági funkciót használhat. A Bluehost képes biztonságban tartani Önt és webhelyének látogatóit.

Ne feledje, hogy a BH a magánélet védelméért számít fel, míg a Namecheaphoz hasonló cégek nem. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy évi 20-50 dollárt takarítson meg. Nézze meg a legjobb domain regisztrátorok útmutatóját.

Pénzvisszatérítési eljárás

A Bluehost rendelkezik egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha visszavonja a tervet az első 30 napon belül, ingyenes visszatérítést kap. Vigyázat: ha az első 30 napon belül nem mondja le a lemondást, akkor nem kap arányos visszatérítést arra az időre, amelyet még nem használt. Ne feledje továbbá, hogy a domain díjai nem téríthetők vissza.

Könnyen kezelhető

A Bluehost elkerülte a webhely felállítását és kezelését. A továbbfejlesztett cPanel felületük olyan egyszerűen használható, amennyire csak lehet. Ha egyszerűen rákattint a megfelelő ikonra, eljuthat oda, ahova kell mennie.

A cPanel segítségével egy központi helyről gondoskodhat az e-mail címekről és a webhelyén található elemekről. Testreszabhatja a vezérlőpanel elrendezését az Ön igényei szerint. Szerkesztheti a dolgokat úgy, hogy a leggyakrabban használt szolgáltatások azok, amelyek a legszembetűnőbbek.

A WordPress.org ajánlása

Amikor kiválasztja a webhelyének gazdagépét, szánjon egy kis időt arra, hogy megismerje a róla kapcsolatos tényeket és adatokat. Ennek ellenére a WordPress.org a legnagyobb CMS a bolygón. Több millió webhelyet futtat. Ha a WordPress egy host szolgáltatót javasol, akkor erre általában oda kell figyelni.

A WordPress nemrégiben listát készített három kedvenc tárhely-szolgáltatójáról. A Bluehost kiemelkedő szerepet játszik abban a listában.

Ez csak néhány olyan dolog, amelybe beleszerettünk a Bluehost iránt. További említésre méltó részlet az e-kereskedelem jellemzői, amelyek megkönnyítik az online áruház felállítását a Bluehost szolgáltatással.

További WordPress jóságért olvassa el útmutatónkat legjobb WordPress házigazdák.

Amit nem kedvelünk a Bluehostnél

Annyira őszinte akarjuk bemutatni a képet a Bluehostról, amennyire csak tudunk. Ebből a célból megvitatjuk azokat a dolgokat, amelyek nem kedvelik ezt a hosting szolgáltatást.

Vevőszolgálat

kép a bluehost támogatásrólA Bluehost sok mindent jól csinál, és mi is’növekvő tendenciát tapasztaltunk az általuk kínált szolgáltatások minőségében. Ha azonban problémája van, és kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal, nincs garancia arra, hogy mit fog kapni.

Néhány ügyfél felhívja az ügyfélszolgálatot, és fenomenális segítséget kap. Pozitív tapasztalataik vannak. Vannak azonban panaszok. A Bluehost arra buzdítja ügyfeleit, hogy vegye fel velük a kapcsolatot telefonon. Sok embernek azonban volt problémája valóban átélni, még akkor is, ha ők’sokszor hívtam.

Ezt mondják, amikor összehasonlítjátok a Bluehost-t a többiekkel olcsó webtárhely gyorsan látni fogja, hogy támogatása messze nem a legrosszabb. Csak egy kis fejlesztési lehetősége van.

Ha a kézfogási támogatást keresed, akkor azt mondanám, hogy maradj Siteground.

Fizetnie kell a webhelyek migrációjáról

A tárhelyszolgáltatók jó része, amelyet megvizsgáltunk, boldogan költözteti webhelyét a jelenlegi helyéről a szerverükre. Számukra ez egy viszonylag egyszerű eljárás, és azt jelenti, hogy a következő években ügyfelük leszel.

Valamilyen okból a Bluehost nem látja így a dolgokat. 150 dollárt számítanak fel, ha valamit elvégeznek szolgáltatásukért, amit a legtöbb szolgáltatás ingyenesen tesz. És ha igen’nem eléggé frusztráló, csak legfeljebb öt webhelyet és 20 e-mail fiókot továbbítanak.

Ha ez a kevés pénzfogás nem elegendő, akkor 80 dollárt számít fel számodra egy szolgáltatás 45 perces bevezető áttekintése után. A legtöbb tárhelyszolgáltató boldogan ingyenes szolgáltatást nyújt Önnek.

A Bluehost árképzés magyarázata

A Bluehost öt különböző tárhely-tervet kínál. Tartalmazzák:

 • Közös tárhely
 • Dedikált tárhely
 • WordPress tárhely
 • VPS tárhely
 • Felhő webhelyek

A legtöbb ember számára a megosztott tárhely-terv több mint elegendő. Amikor először indul, nem tudja, mennyi forgalmat vonzana a webhelye. A dedikált tárhely alapvetõen egy fizikai szerver bérlése. A WordPress tárhely olyan webhely, amelyet a WordPress számára optimalizáltak.

Az alábbiakban részletezzük az egyes árakra vonatkozó terveket.

Közös tárhely (legjobb induló választás)

 • Az “Alapvető” A terv havonta 2,95 dollárra indul. Ezután havi 7,99 dollárra emelkedik, miután a bevezető időszak lejárt. (legjobb az új webhelyek tulajdonosai számára)
 • Az “Plusz” A terv havi 10,99 USD. (legjobb hosszú távú webhelyekhez vagy blogokhoz)
 • Az “Choice Plus” havonta 23,99 dollárt fizetne. (legjobb, ha pénzt szeretne keresni a saját webhelyével)

Ezek az árak nagyon jók, de a Bluehost számos promóciós ajánlatot kínál, amelyek még jobb árat kínálnak Önnek. A … val “Alapvető“terv, érted egy webhely, korlátlan sávszélesség és 50 GB hely. Ingyenes domaint kapsz, öt parkolt domainnel és 25 aldomainvel. Ezenkívül 100 MB tárhelyet kap mind az öt e-mail fiókjába.

Az “Plusz” és “Choice Plus” a tervek adják korlátlan webhelyek, korlátlan hely és korlátlan sávszélesség. te’kaptak egy domaint korlátlan altartományokkal és parkolt domainekkel. Az e-mail fiókok korlátlan tárolással és néhány biztonsági előnnyel rendelkeznek.

A Bluehost a “Business Pro” terv. Ez egy kicsit drága az átlagos felhasználó számára, de számos további előnyt kínál, beleértve prémium SSL-t, domain adatvédelmet és egy dedikált IP-címet..

VPS tárhely (További források / biztonság)

 • A “Standard” csomag havi 18,99 dollárban kezdődik. Végül havi 29,99 dollárra ugrik fel.
 • A “továbbfejlesztett” csomag havi 29,99 dollárban kezdődik, és végül havonta 59,99 dollárra ugrik.
 • Az “Ultimate” csomag havi 59,99 dollárban kezdődik, végül havonta 119,99 dollárra ugrik.

Amint láttuk, ezek az árak nagyjából olyanok, amire számítania kell VPS tárhely. Az első két terv sebessége két CPU-mag. Az utolsó két terv sebessége három, illetve négy mag. 30 GB tárhelyet kap a legalacsonyabb szintre, és 120 GB tárhelyet a legmagasabb szintre.VPS tárhely

A RAM két GB a legalacsonyabb szintre és nyolc GB a legmagasabb szintre. Egy terabájt sávszélességet kapsz, amikor megvásárolja a szokásos csomagot, és ez a legmagasabb szinttel három terabyte sávszélességre ugrik..

Mindegyik réteggel kap egy domént. A szokásos csomaggal Ön’kapott egy IP címet. A továbbfejlesztett és tökéletes csomagok két IP-címmel rendelkeznek. Az összes tervnek van 24 órás támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Dedikált tárhely (vállalkozások számára)

 • Az “Alapértelmezett” Az elkötelezett tárhelycsomag havi 79,99 dollárban kezdődik, és végül havonta 119,99 dollárba kerül.
 • Az “Továbbfejlesztett” A csomag havi 99,99 dolláron indul. Végül havonta 159,99 dollárra megy.
 • Az “Prémium” A csomag havonta 119 dollárt indít, végül havonta 209 dollár lesz.

Mind a “Standard”, mind a “Enhanced” terv 4×2,5 GHz-es CPU-vel rendelkezik. A “prémium” tervvel 4 × 3,3 GHz-es CPU-t kap. A tárhely a legalacsonyabb terjedelmű 500 GB-tól egy terabyte-ig terjed, a legmagasabb tervhez viszonyítva. A legalacsonyabb terv RAM-ja négy GB, a “Premium” szint pedig 16 GB-ot ad.

A “Standard” réteggel öt TB sávszélességet és 15 TB sávszélességet kap a “Premium” rétegnél. Minden tervhez egy domain tartozik. A “Standard” tervhez három IP-cím tartozik, a “Enhanced” -hez négy, a “Premium” -hoz öt. A Bluehost által kínált tervekhez hasonlóan ezekre is 24 órás támogatás és pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Lásd a kapcsolódó – a legjobb dedikált házigazdák

WordPress tárhely (a legjobb BlogS számára)

 • Az “Alap” csomag havonta 2,95 dolláron indul, ha 36 hónapos előfizetést kap.
 • A “Plusz” csomag havi 5,45 dollárnál kezdődik, ha 36 hónapos előfizetést kap.
 • A “Choice Plus” csomag havi 5,45 dolláron indul, ha 36 hónapos előfizetést kap.

A WordPress tárhely-tervek ugyanazokat a technológiákat kínálják, mint a fent megtekintett megosztott tárhely-tervek. További információ a legjobb WordPress-házigazdákról itt.

Bluehost támogatás

Mint ahogyan az előnyeink és hátrányaink részben említettük, a Bluehost támogatása vegyes táska. Úgy tűnik, hogy sokat függ attól a naptól, amikor felhívja, és kivel végez interakciót.

Időnként azonnal megválaszolja a telefonhívását, és kapcsolatba lép egy tájékozott műszaki támogatási ügyfélszolgálattal.

Más esetekben előfordulhat, hogy a telefonhívásokra nem válaszolnak, vagy úgy érzi, hogy az emberek, akik kapcsolatba lépnek veled, kevésbé tudják, mi’folytatódik, mint te.

támogatási források

A telefonos támogatás mellett a Bluehost rengeteg támogatási forrást kínál. Ez magában foglalja a tudásbázist, amely cikkeket, útmutatásokat, útmutatásokat tartalmaz, és válaszokat a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ez egy jól támogatott tudásbázis, tehát nagy esély van arra, hogy válaszokat találhat a feltett kérdéseire..

Az “Oktatási forrás” kiváló mód a felhasználók számára, hogy megismerjék webhelyük különféle aspektusait, beleértve a bejelentkezés kezelését, a domain nevek, az e-mail, a WordPress stb..

Ha bármilyen kérdésed merül fel másokkal kapcsolatban, amelyeket nem talál a tudásbázisban, felhívják ügyfeleiket hívja fel őket a 24/7 segélyvonalon keresztül.

Az ítélet – Szeretjük a Bluehost-ot

A Bluehost tökéletes bárki számára, aki indul. Ők az egyik legrégebbi webtárhely, éves tapasztalattal és jó hírnévvel bírnak mögöttük. Kínálnak olcsóbb ár, miközben magas színvonalú. Számos online forrással rendelkeznek, amelyeket úgy terveztek, hogy megkönnyítsék a beállítási folyamatot.

Számos izgalmas szolgáltatás és extrák kínálnak az ügyfeleknek, függetlenül az áratól. A rendelkezésre álló tervek sokfélesége megkönnyíti a költségkeretnek és az igényeinek megfelelő csomag megtalálását.

Leginkább a Bluehostről alkotott benyomásunk népszerű nézet. Jó lenne, ha ingyenesen áttelepítik az Ön webhelyét, és ha ügyfélszolgálatunkat kevésbé sújtják. Úgy gondoljuk azonban, hogy a Bluehost nagyszerű választás a webtárhely számára, és könnyen bekerül a legjobb webtárhelyek listájába.

Köszönöm, hogy megálltak a srácok. Kérjük, hagyja meg véleményét alább. 

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map