Bästa billiga värd

bild av ett rabattdatacenterTillbaka när jag startade min första webbplats minns jag att jag betalade nästan $ 40 dollar för standarddelad hosting. Värdbranschen har kommit långt sedan dess.


När vi pratar om värd är det vi egentligen talar om datacentra. Om du är osäker på vad ett datacenter egentligen tycker om din favorit Sci-Fi-film med rader på rader med datorer. Sortera som den här bilden till höger.

Företag som Amazon har lanserat Amazon Web Services som dominerar den globala molnberäkningsmarknaden. Resultatet är massiva stordriftsfördelar för värdföretag som nu kan hyra serverutrymme för en bråkdel av vad de brukade betala.

Modern billig webbhotell ger den hastighet, prestanda och funktioner som dyra äldre webbhotell planer används för att erbjuda för en bråkdel av priset.

När det gäller billigt värd är regeln ju fler serverresurser desto billigare blir din plan. Därför är det vägen att gå om du vill spara pengar som går med de större värdarna över lokala företag.

ProffstipsDen äldre värdplan som du kanske redan betalar $ 20-40 / månad för kan köpas för mindre än en dollar. Om du köper från ett lokalt australiskt värdföretag betalar du nästan säkert för mycket.

I denna översyn rekommenderar vi bara tre företag. Det första valet är överlägset billigare och upprätthåller fortfarande stor drifttid, prestanda och ytterligare funktioner.

De andra två är premiumval för dig som letar efter lite mer flexibilitet och prestanda.

Om du är nyfiken på hur vi testar upptid, vänligen titta på vår spårning av live webbplats här.

Nyckelfunktioner
 • Billigaste värdhänder
 • Stor hastighet
 • Lätt att använda gränssnitt
 • 24/7/365 Support
 • 30 dagars returpolicy
Fördelar
 • Snabbbelastningstider
 • En av de högsta uppetiderna
 • Långa kampanjkontrakt
Nackdelar
 • Ingen fri domän och SSL i lägsta nivå

Okej, du letar efter billig värd. Du hittade det. Du tänker förmodligen att du måste ge upp en hel grupp för att använda en webbhotell som är billigare än två dollar. Det är där du har fel.

Vi var lite skeptiska när vi först snubblat över Hostinger. Då låg deras prissättning på $ 0,80. Det var lätt att skriva av dem som en annan värdtjänst för under dollar. Sedan testade vi dem. Hastigheterna de publicerade blåste nästan alla andra tjänster ur vattnet och deras upptid är super nära 100%.

Hur var detta möjligt ?! Låt oss titta på några av deras funktioner.

Hastighet och upptid

Låt oss titta på några mätvärden.

Allt under 2000M är en bra laddningstid. Det betyder att en webbsida tar två sekunder att ladda.

Hostinger publicerade en 389Ms laddningstid. Det betyder att deras webbsidor ladda ganska snabbt. Hostinger prioriterar sina serverhastigheter mer än de flesta och det visar verkligen.

Drifttiden för Hostinger är lika löjligt bra. Varje drifttid över 98% anses vara bra. Med 99,90% klockar Hostinger in med en av de högsta uppetiderna i branschen.

Prissättning

Billiga prissätt på webbhotell är ärligt talat ett problem. De lockar dig med ett super billigt kampanjpris och sedan när din kampanj med dem är över fördubblar eller tredubblas priset.

Ärligt talat är Hostinger inte annorlunda. Du kan dock låsa in kampanjpriset i fyra år. Ja, fyra år. Det kan ses som ett negativt för vissa människor men för andra som känner dig’Jag kommer att ha billig och pålitlig värd så länge är ett plus.

Det finns problem i lägsta nivå. Du gör inte’t får en gratis domän och du don’får inte en gratis SSL. Du kan uppgradera till en lite dyrare plan till $ 3,95 per månad (inte exakt dyra) och få domänen, SSL, samt gratis dagliga säkerhetskopior.

Köpare se upp, markeringen efter kampanjpriserna för Hostinger är brantare än många andra platser. Du kan låsa in $ 1,45 per månad under fyra år men efter det kommer du att titta på $ 7,99 per månad. $ 2,95 per månad plan skulle gå upp till $ 11,95 per månad och $ 3,95 per månad plan skulle nå $ 15,95. Hostinger är inte’t leker med de priserna.

Precis som alla andra värdtjänster i denna prisklass, gillar Hostinger att starta dig lågt och sedan höja priset. De ger superlånga kampanjkontrakt vilket innebär att denna praxis kan utnyttjas av kunden (dvs du).

Gratis webbplatsbyggare – Zyro

Hostinger’s webbplatsbyggare kallas Zyro och det nyligen blev helt översyn. Tack vare en mängd nya funktioner som den fick, nu går det från topp till de bästa webbplatsbyggarna där ute.

hostinger anpassa

Zyro levereras med ett vänligt användargränssnitt och en hel del funktioner som gratis SSL-certifikat för att autentisera din domän, obegränsad SSD-lagring och obegränsad bandbredd

En annan funktion som vi tyckte ganska användbar var ett enormt bibliotek med gratis bilder som du kan använda för att designa din webbplats på vilket sätt som helst.

Om du har behov av att designa din logotyp eller förbättra den kan du göra det här också. Zyro’s Logo Maker gör ditt varumärke mer tillgängligt för allmänheten. Du kan designa din logotyp på nolltid utan någon’s hjälp.

En stor bonus för både byggare och logotyptillverkare är att det inte krävs någon design- eller kodupplevelse.

garantier

Vi älskar garantier här på Best Web Hosting Australia. De visar oss att ett företag är säkert i sina erbjudanden. Hostinger erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti samt en 99,99% drifttidsgaranti. Om uppetiden går under så har du möjlighet att få lite pengar tillbaka.

Baksidan

Vi berörde några av nackdelarna i prissättningsavsnittet. Ingen gratis SSL är en bummer. Men du kan lösa det. Att använda en gratis SSL kan vara riktigt enkelt, särskilt när du använder WordPress. Här är två SSL-alternativ när du använder den lägsta nivån hos Hostinger.

 1. Låt oss kryptera – Finns via alla cPanels. Det är ett gratis SSL-certifikat för alla webbplatser. Jippie!
 2. Riktigt enkelt SSL – Detta är en fantastisk plugin som tvingar SSL på din webbplats. Det kommer också med massor av funktioner som du kan anpassa.

En annan nackdel är inget telefonsupport men de flesta värdtjänster erbjuder det inte alls. Om du är ansluten till cPanel-gränssnittet kommer du också att bli upptagen om att Hostinger använder sin egen panel. Det är intuitivt att använda men webbplatsveteraner kommer att upptäcka att de kommer att sakna det de är vana med.

Läs vår fullständiga Hostinger-recension här.

2. HostGator – bästa premiumval

Nyckelfunktioner
 • Webbplatsbyggare
 • Bra resultat
 • 99,9% drifttid
 • 24/7/365 Support
 • 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Fördelar
 • Konsekventa drifttider
 • Kundsupport dygnet runt
 • Enkel prissättning
Nackdelar
 • Tyrare än Hostinger

Min personliga favorit sak om HostGator är deras Instagram-annonser. Av någon anledning är bilden på dem en super närbild av deras maskot. Det är typ av skrämmande.

jag ser dig!

Okej, förutom det faktum att deras annonser är lite för nära upp, är HostGator en förstklassig värdtjänst. De har ett starkt rykte och är ett fantastiskt val för billigare delad hosting.

Hastighet och upptid

Det bästa med HostGator’s hastighet och drifttid är konsistens av dem. De är’t snabbast, och de gör inte’Jag har den bästa drifttiden, men de kommer konsekvent att ligga i den övre nivån för båda dessa kategorier.

Allt över 98% anses vara en bra drifttid och HostGator sitter alltid kvadratisk över det märket.

Även om jag har rätt under 2000 Ms isn’t blåser någon ur vattnet, vi har inte’Jag har sett mycket variation från det numret oavsett var hastigheten testades i världen. Det talar med HostGator’s antal servrar och engagemang för konsistens.

Prissättning

Prissättningen för HostGator är enkel. De har kampanjpriser som sitter på $ 2,75 per månad, $ 2,95 per månad och $ 5,95 per månad. Dessa kampanjpriser fördubblas i grund och botten när perioderna är över men du kan låsa dessa priser i tre år.

Som du kan se uppgraderingarna gör att du i princip kan ha fler domäner och låsa upp några verktyg till. Det fantastiska med HostGator är att det ger dig tillgång till alla grunderna med deras kläckningsplan.

Funktioner

En sak som måste nämnas är att HostGator har telefonstöd. De har också 24/7 kundsupport i allmänhet.

Obegränsad bandbredd och diskutrymme för att gå med sin gratis SSL gör HostGator’s nakna funktioner sticker ut. Varje värdtjänst bör erbjuda en gratis SSL och HostGator gör gott om sitt rykte genom att intensifiera detta.

Ett annat underbart tillägg med HostGator-planer är att de också erbjuder en kredit på 100 $ för Google AdWords. Om du planerar att sälja någonting med din värdplan eller bara vill ha mer trafik skickad till din blogg är detta ett bra sätt att komma igång gratis.

nackdelar

De största nackdelarna med att använda HostGator är det faktum att det inte är lika billigt som Hostinger och det erbjuder inte samma uppsida som SiteGround. Det är dock den bästa mellangrunden.

Läs vår fullständiga HostGator-recension här.

3. SiteGround – Bästa 2ndPremium Pick

Nyckelfunktioner
 • Ljusning snabbt
 • Massor av gratisuppgraderingar
 • Vara flera webbplatser
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL
Fördelar
 • Högsta kundsupport
 • Fantastisk drifttid
 • Gratis CDN
Nackdelar
 • Priset går lite högre efter den första planen

När det gäller värd kan du inte riktigt slå SiteGround såvida du inte hoppar in i de övre gränserna för hosting, vilket kommer att kosta dig ett ganska öre. Vi har massor av klientsajter som körs på SiteGround-servrar och kommer att se att antalet växer i framtiden. Siteground erbjuder bästa kundservice, bra drifttid, snabba belastningshastigheter och extra funktioner.

Gratis SSL

Gratis SSL bör vara standard för alla webbhotelltjänster. Varje webbplats som säljer digitala eller fysiska produkter online behöver ett SSL-certifikat. Varje SEO-centrerad webbplats behöver också en om du vill att den ska visas i Googles sökningar. Om en webbhotell inte erbjuder SSL gratis, gå åt andra hållet.

Fantastisk kundsupport

Hostinger och HostGator har ganska fantastisk kundsupport. De flesta kundsupport för värdtjänster är bokstavligt skräp som omfattas av vegemite. Några av er kanske tänker att det låter bra. Den har också fågelkopp överallt – ledsen.

SiteGround har den bästa kundsupporten. den’s typ av läskigt hur snabbt de svarar på meddelanden.

Kundsupportagenterna på SiteGround är alla kunniga och är redo att hjälpa till att lösa alla problem. Detta inkluderar tekniska problem och allmän felsökning. Som sagt sa SiteGround den bästa kundsupporten på den här listan – It’det är som att anställa en annan anställd för att fixa saker åt dig med hur mycket de vill hjälpa till.

Den enda nackdelen är att kundsupport är chattbaserat. Inget telefonsupport erbjuds men chattsystemet är tillgängligt dygnet runt. Ett biljettsystem är också tillgängligt med svar som kommer in inom 24 timmar.

Stor Uptime

Föreställ dig en besökare med stor påverkan som går till din webbplats och tycker att den vann’t last bör ge dig svett. Du’Jag har sällan en webbplats som går ned med SiteGround. Över 99,9% drifttid med mycket lite driftstopp. Allt över 98% anses vara bra. Att vara nära 100% betyder helt klart du’åter i uppetiden.

Gratis CDN

En av de bästa funktionerna på SiteGround är gratis CDN. Cloud Distribution Networks (CDNs) sprider dina webbplatsfiler över ett gäng olika platser globalt så att det är långt ifrån en server är inte ett problem för en webbplatsbesökare.

Detta innebär att på SiteGround oavsett var en användare får åtkomst till ditt innehåll kommer de att få jämförbara hastigheter med någon över hela världen. Ja, även här i Australien.

Gratis webbplatsöverföringar

Du kanske redan har en webbplats som du vill överföra till en annan värdtjänst av olika skäl. Att behöva överföra din webbplats manuellt är som att få ditt bröst vaxat – smärtsamt.

Våra goda vänner på SiteGround tar hand om detta åt dig. De gör det till och med inom två dagar. Det är som om de vill att du ska gilla dem eller något.

Nackdelen med SiteGround

Precis som med allt annat i denna värld har SiteGround en nackdel. Det främsta skälet till att SiteGround inte är först är att deras planer kan bli kostsamma.

De tar dig in $ 3,95 per månad men efter att din första plan har gått ut debiterar du mer pengar. Att låsa dig in i en 3-årig plan är inte alltid perfekt men det är det längsta du kan dra nytta av de låga priserna för.

Läs vår fullständiga recension av SiteGround här.

Varför vi inte gillar gratis värdar

Låta’s gå över varför de flesta halva dollar per månad värdar suger.

 • Lätt hackad
 • Osäker
 • Dålig IP-grannskap
 • Google kommer att hata dig
 • Fruktansvärt driftstopp
 • Dåligt stöd

Det finns ett par skäl för att undvika den här typen av billiga webbhotell under en dollar.

 1. Dessa alternativ använder vanligtvis delad IP som är extremt lätt att hacka och med stor sannolikhet för att på annat sätt äventyras.
 2. Din webbplats kommer att vara värd på samma servrar med många skräppostbloggar som Google i allmänhet ser ner på.
 3. Även om dessa kan vara billiga kommer de att vara långsamma med långa driftstopp och dålig kundsupport.

Många billiga webbhotell kommer att ha fruktansvärt drifttid och fruktansvärt driftsstopp – ofta att de inte är i drift några minuter eller till och med timmar åt gången. Om tillförlitlighet, kvalitet och drifttid är saker som är viktiga för ditt företag eller din personliga blogg (spoiler: de är), skulle jag definitivt uppmana dig att hålla dig borta från alla typer av extremt billigt webbhotell.

Låta’s titta på några av de olika typerna av webbpost och vad de tillhandahåller.

Olika typer av värdvärd

Det finns ingen storlek som passar alla tillvägagångssätt när det gäller billig webbhotell. Om du letar efter billig webbpost för en personlig blogg eller projekt söker du efter andra kriterier än billiga medan du posterar för ett litet företag.

Delad värd

Tänk på delad värd som att bo i en lägenhet med många olika människor. Med lägenhet menar jag faktiskt IP vilket betyder Internetprotokoll. En delad värd använder en delad IP-adress. Detta innebär att många olika webbplatser publiceras på samma IP. Logiken bakom delad webbhotell är att inget litet företag kräver resurser för en hel server av sig själva, särskilt om de använder ett ganska krävande CMS som en WordPress webbplats.

Genom att använda en gemensam resursgrupp kan flera företag dela en dedikerad IP eller server för att möta deras trafikbehov. Lösningen utgör emellertid ett betydande problem.

Du har ingen åtkomst till de andra webbplatserna som är värd för den specifika IP-adressen. Delad värd är definitivt den billigaste formen av värd och de flesta företag online använder faktiskt delad värd.

Delade värdar skiljer sig i servicekvalitet och ännu viktigare – i deras prissättning. Även om det är möjligt att hitta extremt billig delad hosting för under en dollar kallas det ofta SEO-värd.

SEO-värd är byggd för att hysa och underhålla flera skräppostwebbplatser för SEO eller länkbyggnad. Dessa tjänster fungerar ofta på en turn and burn-princip som gör att dessa värdar kan generera intäkter och sedan helt enkelt överge sina kunder.

Tillägnad

dedikerad värdDedikerad värd är motsatsen till delad hosting. På en dedikerad värd finns det en IP som tilldelas din specifika webbplats.

En dedikerad värd är faktiskt densamma som att hyra ut fysiskt utrymme på en server som ligger på ett datacenter.

Dedikerad hosting är definitivt det dyraste alternativet och är inte ett billigt val för de flesta webbplatser. Jag skulle bara rekommendera dedikerad hosting för småföretag eller alla som vill ha extremt tillförlitlig värd hela tiden.

Dedikerad hosting är definitivt det dyraste alternativet och är inte ett billigt val för de flesta webbplatser. Jag skulle bara rekommendera dedikerad hosting för småföretag eller alla som vill ha extremt tillförlitlig värd hela tiden.

VPS Hosting

VPS-värdVPS-värd eller Virtuell privat servervärd är en blandning mellan dedikerad hosting och delad hosting. På en VPS du hyr en del av deras server eller IP som låter dig driva en dedikerad server på molnet.

Detta möjliggör mycket mer robusta funktioner och mycket mer bandbredd. VPS-servrar använder droppar för att skapa en enkel IP på en molndator.

VPS-servrar är fantastiska alternativ för alla som vill vara värd för webbverktyg eller andra JavaScript-baserade program på sin webbplats.

Ett CDN eller ett nätverk för innehållsdistribution fungerar genom att vidarebefordra dina webbplatser IP till sin egen unika IP, som i sin tur används av tusentals olika webbplatser. Eftersom denna IP används av så många webbplatser den’är betrodda av Google.

Med ett CDN kan du också distribuera ditt innehåll över hela internet och undvika att göra flera förfrågningar på serversidan för information. CDN’s är gratis och enkla att installera.

Om du’När jag vill använda ett CDN skulle jag föreslå att du först skulle få en enkel delad värdplan och sedan lägga till molnfärg på den. Detta möjliggör ökad säkerhetshastighet och även anonymitet.

VPS-servrar är fantastiska alternativ för alla som vill vara värd för webbverktyg eller andra JavaScript-baserade program på sin webbplats.

Ett CDN eller ett nätverk för innehållsdistribution fungerar genom att vidarebefordra dina webbplatser IP till sin egen unika IP, som i sin tur används av tusentals olika webbplatser. Eftersom denna IP används av så många webbplatser är den betrodd av Google.

Med ett CDN kan du också distribuera ditt innehåll över hela internet och undvika att göra flera förfrågningar på serversidan för information. CDN: er är gratis och lätta att installera.

Om du vill använda ett CDN föreslår jag att du först får en enkel delad värdplan och sedan lägger till molnfärg på den. Detta möjliggör ökad säkerhetshastighet och även anonymitet.

Billig värdköphandbok

webbhotellOm du’är en bloggare Jag vill föreslå delad värd för att bygga din egen enkla webbplats. Med delad hosting kan du spara pengar och skala upp när din blogg ökar i trafik och försäljning. Det finns inget behov av att förbinda sig till en dyrare dedikerad server när resurserna på en delad värd är mer än tillräckliga.

Småföretag har också några av samma krav som bloggare. Majoriteten av småföretag gör inte’t faktiskt ta emot en stor mängd webbbesökare. Dessa webbplatser är byggda mer för referens och deras specifika användare.

Av dessa skäl är delade planer mer än tillräckligt för småföretag. Om du’är ett litet företag känn dig fri att kolla in vår småföretag guide till värd.

Om din webbplats får någonstans mindre än 3 000 till 4 000 besökare per månad kommer alla delade värdplaner av kvalitet att passa dina behov. Återigen, när din webbplats växer upp i trafik och försäljning bör du flytta från en delad plan till en dedikerad plan.

En sak du måste vara medveten om är att vissa värdar tar ut dig för att migrera webbplatser eller laddar en arm och ett ben för funktioner som SSL eller säkerhetskopior. Att välja rätt värd kan spara mycket pengar i framtiden. Ett av de vanligaste misstagen är att välja den absolut billigaste värden.

Vad som händer är att du sparar pengar från början men i framtiden, när du försöker lägga till olika funktioner på din webbplats eller flytta över till en annan värd. Samma tjänsteleverantörer tar ut flera serviceavgifter och lägger till extra betalda funktioner.

När du’Återbetalt för att betala för alla dessa tillsammans kommer faktiskt att sluta spendera 3 till 4 gånger priset på den ursprungliga kvaliteten delad hosting plan.

Så berättelsen om historien är inte’t billig ut på webbhotell och försöka gå till den lägsta prissatta planen. Om du spenderar mer än ett par dollar per månad du’Jag får något som’är mycket högre i kvalitet.

Rekommenderat billigt webbhotell för e-handel

Om du’är en e-handelswebbplats som vill starta en ny webbplats, hålla sig borta från delad hosting och välja en dedikerad plan. e-handelswebbplatser är tunga på grafik, media, videor och andra interaktiva funktioner.

Dessa kräver mer resurser och aktuell tid än delade planer kan ge. Medan du kanske sparar några dollar per månad på värd, du’Jag kommer definitivt att förlora mycket mer än det på potentiell försäljning och intäkter. Om du vill veta mer, läs vår e-handelsguide.

Människor är bortskämda. Varje laddningstid längre än 12 sekunder kommer att få människor att lämna din webbplats nästan omedelbart. Betydelsen av SSL

Betydelsen av SSL

En annan viktig funktion att tänka på för e-handel är SSL-skydd. SSL eller Säkert Socket Layer-skydd skapar en krypterad tunnel från din användare’s dator till webbservrarna. Detta skyddar deras information från hackare och andra skadliga krafter.

Det har blivit ett krav för alla finansiella transaktioner online såväl som för alla betalningsprocessorer som är värda att använda. Dessa processorer avvisar alla webbplatser som inte gör det’Jag har SSL. Problemet med billiga inlägg är att de ofta tar upp $ 60 för att installera SSL på årsbasis.

Medan deras basplan kan vara bara en till två dollar du’kommer att spendera upp till $ 50- $ 60 bara för din SSL.

Just nu är meddelandet klart. Ja, du kan få billig webbhotell. Men om du försöker bli för billig med din webbhotell kommer du i slutändan att spendera mer pengar i framtiden. Saken med att starta en webbplats är att du inte gör det’t vet vart det kommer att gå och hur det kommer att växa.

Vanliga frågor om rabattvärd

Vad är det bästa gratis webbhotell?

Det finns inga gratis webbhotelltjänster värt att använda. Du kan tekniskt vara värd gratis på Wix, WordPress.com och Weebly. Men du kommer inte att kunna använda a domän namn.

Kan jag vara värd för min webbplats gratis?

Ja, men du kommer att få mycket sämre service än om du betalar några dollar per månad för värd.

Är GoDaddy en bra webbplatsbyggare?

Kör pappa’s webbplatsbyggare är inte särskilt bra. Andra webbplatsbyggare som WordPress, Wix, och Squarespace är bättre.

Är WordPress en bra webbplatsbyggare?

WordPress är den bästa webbplatsbyggaren men den har en stor inlärningskurva och du måste betala för värd.

Vad är den bästa gratis webbplatsbyggaren?

Att använda WordPress medan du är värd för din webbplats på tredje parts värd är det bästa sättet att bygga en webbplats. Du kan bygg en webbplats gratis på Wix men du kommer inte att ha ett domännamn.

Packa in det

Med allt sagt kan du inte gå fel med något av de tre alternativen som beskrivs här. Hostinger ger absurt värde till $ 0,80 per månad och är det bästa alternativet om du verkligen försöker spara pengar.

Hostgator och SiteGround ger också fantastiskt värde, men du kommer att betala lite mer pengar.

Det är det.

Om du har frågor eller kommentarer ska du inte vara blyg och lämna en nedan svarar vi på det så snabbt som vi kan.

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar enskilda recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat Villkor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector