Най-добрите безплатни уебсайтове

уебсайт строителВ наши дни никой бизнес не може да оцелее без мощен, функционален и естетически приятен уебсайт. Това важи особено за новите малки предприятия, които имат много трудно време за започване на работа и още по-трудно задържане на плаване.


Естествено, предприемачите искат да публикуват най-добрия уебсайт, който парите могат да купят. Лошата новина е, че някои от тези уебсайтове могат да струват няколко хиляди долара. Защо те струват толкова много?

Обикновено тези астрономически разходи са свързани с услугите на уеб дизайнер. Умни, опитни уеб дизайнери са в състояние да доставят високо персонализирани уебсайтове, които си позволяват много камбани и свирки. Разбира се, цялата тази изтънченост идва на цена. Средната цена за изграждане на основен уебсайт е приблизително $ 1840 AUD.

Някой ден може да можете да платите за такъв уебсайт. Всъщност продължаващият успех на вашия бизнес може да зависи от нарастващата сложност на вашето онлайн присъствие.

В момента просто ви трябва нещо, което работи.

Отговорът може да бъде използването на конструктор на уебсайтове. Какво е създател на уебсайт и как можете да намерите най-подходящия за вас?

В този преглед ще разгледаме куп безплатни създатели на уебсайтове и ще сравним различните им функции.

Contents

Най-добрите снимки за безплатни уебсайтове

Някои безплатни създатели на уебсайтове са по-добри от други, но има стотици там. Как да разберете кой да изберете? За щастие, ние свършихме усилената работа за вас, пресявайки всички възможности да стигнете до списък от шест от най-добрите безплатни създатели на уебсайтове, които ще намерите навсякъде.

1. Wix (повечето функции, безплатни шаблони и безплатен домейн)


Основни функции
 • 300+ шаблона за качество
 • Огромен архив на базата знания
 • Бърза регистрация и активиране
 • Страхотна подкрепа
 • Невероятно лесен за използване

Wix е считан за най-здравия създател на уебсайтове днес. Той е изключително популярен, а интуитивният му интерфейс го прави невероятно лесен за използване дори за начинаещи. Функциите на уеб магазина са фантастични. Плюс това, ще намерите анимация за заглавия и видео фонове.

С безплатната версия не получавате персонализиран URL адрес и на уеб страниците си ще видите реклама на Wix. Това са малки компенсации за цялостно отлично изживяване, което включва достъп до стотици безплатни шаблони за дизайн. Всъщност Wix има много повече шаблони от всички други безплатни създатели на уебсайтове.


Можете да добавяте приложения и приспособления на трети страни, много от които се предлагат с малка цена. Редактирането е невероятно лесно, както и добавянето или редактирането на изображения. Wix има някои възможности за електронна търговия на безплатно ниво, но ще трябва да надстроите, ако искате да извършвате плащания онлайн.

Можете да прочетете пълната ни Wix преглед тук.

2. Квадратно пространство (лесен за използване, безплатни шаблони, без безплатна пробна версия)


Основни функции
 • 40 много модерни шаблона
 • Чудесен за визуални бизнеси
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • БЕЗПЛАТНИ настройки на домейна и поверителността

Squarespace е стилен избор, който има солидни възможности за продажба. Една SSL сертификат е включена безплатно и инструментите за анализи са на първо място.

Въпреки това, Squarespace не е толкова интуитивен и лесен за използване като Wix. Новите потребители могат да открият, че стават по-бавни поради това. Освен това тази услуга разполага с много по-малко шаблони, отколкото Wix. Липсата на пазара на джаджи на трети страни също е белег срещу услугата.

въпреки това, Squarespace е надежден изпълнител, когато става дума за създаване на гладки, полирани уебсайтове. Безплатната регистрация на домейни също е чудесна и уебсайтовете на Squarespace със сигурност предлагат отзивчиви дизайни.


Надграждането до платени планове е лесно, а цените са доста достъпни. Все пак други записи в този списък, включително Wix, имат по-евтини планове.

Можете да прочетете пълната ни Преглед на квадратното пространство тук.

3. Weebly (лесен за използване, но безплатна версия, много ограничен)


Основни функции
 • БЕЗПЛАТЕН имейл
 • Незабавна регистрация и активиране
 • Множество методи за поддръжка
 • Сравнително ниска цена

Ясният и ясен интерфейс на Weebly е благодат за новите потребители. Той е в състояние да създава уебсайтове, които изглеждат прекрасно и включвате статистика на сайта. Това е невероятно ценно, докато тествате успеха на уебсайта си.


Интегрирана в Weebly е възможността за създаване на бюлетини и функционалност за електронна търговия. Въпреки това е по-рестриктивен в сравнение с Wix. Липсва му и силата да извърши „универсално отмяна“, когато направите грешка. Друг недостатък е, че Weebly не може повторно използване на качените изображения.

Безплатната версия ви осигурява 500 MB памет, а цената, която плащате е Weebly реклами на всяка страница от вашия уебсайт. За няколко долара на месец можете да получите персонализиран домейн и неограничено място за съхранение.

Вие не се затруднявате много за персонализиране на темите с Weebly. Възможността да променяте шрифтове е приблизително до степента на вашите възможности.

4. Zyro Website Builder (Най-лесният начин за изграждане на уебсайт)


Основни функции
 • AI Инструменти
 • Строител на базата на мрежа
 • Десетки шаблони
 • Безплатни и платени версии

  Zyro е проектиран като лесен за използване, но донякъде ограничен конструктор на уебсайтове от самото начало. Например, въпреки че предлагат десетки шаблони (някои от които са достъпни само за платени потребители), никой от шаблоните не ви позволява да променяте техните шрифтове или да променяте няколко други традиционно адаптивни функции. Като друг пример, те използват решетка за създаване на уебсайтове, базирана на решетка.

  Това улеснява новите потребители да разберат как да го направят влачите и пускате елементи върху техните страници, но не става’t ви позволяват да промените ориентацията на мрежата.

  Zyro-страница

  Като такива те те’ти си феноменален избор, ако не’нямам много опит с използването на строители на уебсайтове на първо място. Но онези, които имат много време за размишляване на уебсайтове под колана си, вероятно ще искат да потърсят другаде.

  Ако ги използвате, вие’Ще се възползвам от множество отлични функции, като действително полезни инструменти за AI, качествени предварително зададени шаблони, създадени за няколко теми или бизнеси, и функционалност на приставката за ключови добавки като Google Analytics и Facebook Messenger. Освен това, всички потребители на Zyro получават безплатна SSL сертификация и Unsplash интеграция за безплатни снимки: отлично съотношение цена-качество или време.

  5. BoldGrid (подходящ за блогове, но също толкова ограничен)


  Основни функции
  • Изградете ВСЕКИ тип уебсайт
  • Изберете от 3000 теми за WordPress
  • Много ниска цена ($ 4.17 / месец)
  • БЕЗПЛАТЕН домейн, имейл, електронна търговия

  Този създател на уебсайтове доста го работи. За точния човек би могъл да бъде отличен избор. Жизненоважно е да знаете, че BoldGrid няма възможности за електронна търговия, така че хората, които искат онлайн магазин, трябва да потърсят другаде. Освен това тази платформа има само ограничен избор от джаджи и не предлага персонализиране за гледане на мобилни устройства.

  Независимо от това, BoldGrid доставя отлично поставяне и преносимост на сайта. Мултимедийна галерия записва всички медии, които потребителите качват, и има няколко възможности за публикуване. Редактирането с плъзгане и пускане, безплатна тематична библиотека и интегрирани изображения за запаси са включени, както са автоматизирани резервни копия.

  теми
  Най-големият недостатък на BoldGrid е, че трябва да имате отделен хост на WordPress, за да го стартирате. По същество тази услуга е пакет от WordPress плъгини. Това е в контраст с независими строители на уебсайтове като Wix. Ако не искате да използвате WordPress, това може да е проблем.

  6. Джимдо


  Основни функции
  • Бързо зареждане на страници и ъптайм
  • Чист интерфейс за програмисти
  • Включени имейл и електронна търговия
  • $ 7.50 / месечна цена

  Jimdo предлага лесно и просто създаване на уебсайт с плъзгане и пускане. Получавате наистина приятно персонализиране на уебсайтове и ако бързате, може да харесате създателя на автоматичен уебсайт. Освен това, Джимо осигурява добра мобилна поддръжка.

  Подобно на всички създатели на уебсайтове, Jimdo има някои недостатъци, като ограничените си възможности за електронна търговия и по-малко приятен интерфейс. Вие не получавате никакво съхранение на активи, което е доста голяма вреда.

  теми за джидо
  Безплатната версия се предлага с 500 MB хранилище и два GB честотна лента. Можете да имате до пет страници на уебсайтове и HTTPS е включен. Въпреки това ще трябва да се примирите с реклами на всяка страница и няма да получите никаква статистика. Ако искате някакви възможности за електронна търговия, ще трябва да платите или за неограничен или за електронна търговия.

  7. WordPress Gutenberg Editor


  Вместо да бъде истински създател на уебсайтове, WordPress всъщност е система за управление на съдържанието или CMS. Това означава, че обикновено той е по-сложен за използване. Извличате максимума от това, когато знаете поне кодиране и сте готови да вложите в допълнително време.

  Сега WordPress излезе с Гутенберг редактор, нова функция, която разчита на „блокове“ за създаване на уебсайтове. Тази платформа е по-близка до създателя на уебсайт с редактиране с плъзгане и пускане.gutenberg редактор

  Този софтуер стартира като WordPress плъгин, но е интегриран във всички WordPress. Възможностите му дават WordPress по-WYSIWYG интерфейс, така че процесът на проектиране е опростен. Той обаче няма удобен за потребителя интерфейс, възможността за редактиране на изображения е ограничена и някои хора смятат, че има прекалено голям акцент върху уебсайтовете за блогове, а не други видове уебсайтове.

  Ако сте нов в изграждането на уебсайтове и WordPress, Гутенберг може да е добре, но трудно да се научи. Тези, които вече използват WordPress, може да се почувстват излъгани от по-ограничената гъвкавост на Гутенберг.

  Какво е създател на уебсайтове?

  уебсайт строителСъздател на уебсайт е най-добрият инструмент за някой, който трябва да създаде уебсайт набързо. Още по-критично е, че това е перфектната платформа за някой, който никога преди не е притежавал или поддържал уебсайт.

  Дизайнерите на уебсайтове могат да прекарат години, изучавайки всякакви умения и код, така че да могат да изграждат изключителни онлайн пространства. Когато използвате конструктор на уебсайтове, е малко като да можете да се възползвате от полуразработени проекти на уебсайтове, без всички разходи.

  Това е възможно, защото повечето строители на уебсайтове разчитат на познат формат за плъзгане и пускане. Вие добавяте това, което искате към вашия уебсайт и оставяте нещата, които не са подходящи за вас. Най-хубавото е, че не е нужно да имате никакви познания или опит в кодирането.

  Няма нужда от опит в програмирането

  Това е вярно. Всеки, който никога досега не е правил някакво програмиране или кодиране, може да използва създателя на уебсайт с лекота. Наистина е възможно да започнете да проектирате уебсайта си сутрин и да го публикувате до следобед благодарение на този софтуер за всичко в едно.

  Разбира се, някои строители на уебсайтове са по-добри от други. Наистина добрите придават на вашия уеб сайт невероятно излъскан и професионален вид, който също е напълно функционален. Можете да направите уебсайта си удобен за мобилни устройства, да го интегрирате със своите емисии в социалните медии и да актуализирате уебсайта си с най-новите мерки за сигурност, когато те станат достъпни. Можете дори да интегрирате инструменти за електронна търговия, така че да можете да продавате на клиенти направо от новия си уебсайт.

  Компонентите на уебсайта

  Един от първите компоненти, от които вашият уебсайт ще се нуждае, е име на домейн. Можете да регистрирате своя собствена, ако решите. Въпреки това, много от най-добрите създатели на уебсайтове са в състояние да предоставят нужната ви помощ за изпълнение на тази задача. Създателят на вашия уеб сайт може дори да ви предостави безплатно име на домейн.

  С избрано име на домейн е време да започнете да изграждате уебсайта си. Процесът започва с шаблоните. Обикновено създателите на уебсайтове предоставят няколко опции. Шаблоните често са насочени към конкретна цел, като например електронна търговия или блогове. Ще искате да изберете един, който да отговаря добре на целта на вашия уебсайт.

  Най-малко две или три основни страници

  уебсайт строителСлед като изберете вашия шаблон, ще имате възможност да създадете различни страници и раздели. Дори и да посетите наистина основен уебсайт, разумно е да има поне две или три страници. Поне ще имате начална страница, „За нас” или “Свържете се с нас“страница и страница за вашия блог или продукти.

  Ако управлявате онлайн бизнес, може да помислите и за резервиране на страница за отзиви и отзиви на клиенти. Страниците с често задавани въпроси също са чудесна идея.

  Друг жизненоважен компонент на вашия уебсайт са изображенията. Това може да включва снимки и видеоклипове. Такива медии предизвикват визуален интерес и помагат посетителите да бъдат ангажирани със съдържанието. В идеалния случай, вашият уебсайт също ще даде възможност на посетителите да се свържат с вашето присъствие в социалните медии, така че да могат да бъдат в крак с всички ваши най-нови новини.

  Бизнес уебсайтовете ще искат да добавят инструменти за електронна търговия като количка за пазаруване и инструменти за плащане. Система за управление на инвентара ви предупреждава, когато сте с нисък запас, а други функции и джаджи ще помогнат на уебсайта ви да функционира без недостатъци.

  Как строителите на уебсайтове могат да ви спестят пари

  Безплатни срещу платени строители на уебсайтове

  Може би основното предимство на използването на строител на уебсайтове е колко пари ще ви спести. В края на краищата работите върху ново начинание. Защо бихте изсипали няколко хиляди долара в уебсайт, когато не знаете със сигурност дали вашата идея дори може да излезе от земята?

  Уебсайт, създаден от професионален дизайнер, ще изглежда невероятно, но ако бизнес идеята зад него смърди, начинанието няма да успее. Това е въпреки наличието на гладък, професионален уебсайт.

  Създател на уебсайтове Ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си

  Идеята за използването на създател на уебсайт е това тя ви дава възможност да се съсредоточите върху същността на вашето начинание. Освен ако вашият бизнес модел не се отнася просто за притежаване на уебсайт, тогава качеството на вашия уеб сайт не трябва да бъде основната ви грижа.

  Вместо това трябва да влагате цялото си време и усилия за разработването на по-добър продукт или услуга, да разберете какво наистина иска обществото и да разберете как да им го дадете..

  Добрият уебсайт може да поддържа всички тези неща, а вие можете да използвате конструктор на уебсайтове, за да стигнете до там.

  Най-добрата новина от всичко е, че много строители на уебсайтове могат да се използват безплатно. Това е вярно. Няма абсолютно никакви разходи за проектиране на уебсайта Ви с някои строители. Това е евтин начин за изграждане на уебсайта и публикуването му, без да ви струва и стотинка.

  Само с малко усилия сте спестили няколко хиляди долара. Може да успеете да спечелите безплатен хостинг с някои строители на уебсайтове, като спестите още повече пари в дългосрочен план.

  По късно, когато сте сигурни, че вашата бизнес идея е победител, може да искате да преминете към платен план със създател на уебсайт или дори наемете уеб дизайнер за нещо, което е напълно по поръчка. Засега безплатен създател на уебсайт може да бъде идеалното решение. За повече идеи за спестяване на пари вижте нашите най-добрият евтин хостинг повреда.

  Ако искате да създадете нов уебсайт, има голяма вероятност да нямате неограничени ресурси за това. Парите, които трябва да инвестирате, вероятно са изключително малко, така че има смисъл да спестявате разходи, където можете. Едно място, където можете да направите това, включва избор на безплатен създател на уебсайт срещу платено.

  Днешните безплатните създатели на уебсайтове са изненадващо полирани и изтънчени. Добре е, че посетителите на вашия уебсайт никога няма да разберат, че създадената онлайн среда не ви струва и стотинка. Има обаче някои компромиси.

  Повече шаблони с платени версии

  Когато изберете безплатен създател на уебсайт, ще установите, че имате само няколко опции за шаблон, от които да изберете. Надстройте до дори най-евтините платени планове и може да видите опциите си да се умножават, понякога до стотици възможности за избор.

  Освен това няма да имате достъп до толкова много джунджурии и приложения. Това означава, че функционалността на уебсайта ви може да бъде до известна степен ограничена. Резултатът може да е малко по-малко удобен за посетителите или може да изисква да отделите повече време за поддръжка и поддръжка..

  Освен това може да откриете, че не получавате свой собствен URL адрес с безплатен конструктор на уебсайтове. С други думи, вместо URL адрес като „betty’swebsite.com“, може да имате URL адрес като „wix.betty’swebsite.com“. За някои хора това е огромен недостатък, защото смятат, че това ги прави да изглеждат по-малко професионални. Това обаче не трябва да затруднява намирането на уебсайта ви и успехът ще означава, че можете да надстроите до платена услуга и по-добър URL адрес.

  С някои безплатни създатели на уебсайтове ще откриете разлика в нивото на поддръжка на клиенти. Платените абонати могат да поставят своите въпроси или притеснения в предната част на линията, докато безплатните клиенти са принудени да изчакат своя ред. Резултатът може да бъде часове или дни чакане, докато уебсайтът ви изпитва затруднения. Все пак повечето уважавани създатели на уебсайтове ще могат да отговарят на въпроси и проблеми с разумен отговор скорост на уебсайта.

  Безплатен преглед на уебсайтове – често задавани въпроси

  Колко струва дизайнер на уебсайт?

  Цените могат да варират значително, но минималистичен уебсайт с основна функционалност ще струва поне 1500 долара. Ако искате подобрени възможности и повече звънци, лесно бихте могли да похарчите 10 000 долара.

  Аз съм начинаещ Кой е най-добрият строител на уебсайтове за мен?

  Wix определено е най-силният безплатен създател на уебсайтове и има наистина приятен интерфейс. въпреки това, Квадратурата може да бъде още по-лесна за използване, така че ако се тревожите за създаването на първия си уебсайт, това може да бъде разумно място да започнете.

  Един от строителите на уебсайтове е по-добър от другите за блогове?

  Със своята огромна селекция от теми, Wix е най-вероятният създател на уебсайт за хората, които искат да започнат блог. Редакторът на WordPress Gutenberg е на второ място, тъй като със сигурност подчертава оформлението на блоговете. Въпреки това, той не е толкова лесен за използване като Wix. Това е добре, ако имате време и желание да се включите в обучението на Гутенберг. Ако бързате или искате да избегнете WordPress, отидете с Wix.

  Ако просто искате да започнете блог, препоръчвам ви да разгледате нашата статия за най-добрия уеб хостинг.

  Кой уебсайт строител обещава най-добрите възможности за SEO?

  В момента и двете Wix и Squarespace предлагат изключително SEO в сравнение с други създатели на уебсайтове. Като се има предвид колко критично е SEO за успеха на вашия уебсайт, това е един показател, който не можете да си позволите да игнорирате. Ако сте готови да преминете отвъд създателя на уебсайт, тогава може да искате да помислите за създаването на уебсайт в WordPress, който е широко признат като притежаващ едни от най-добрите SEO възможности навсякъде.

  Вярно ли е, че Wix е по-добър вариант от WordPress?

  Не. Създателят на уебсайт не може да се конкурира за персонализиране и опции с CMS като WordPress. Фокусът на тази статия обаче е върху хората, които искат бързо да създадат уебсайт или които нямат предишен опит със създаването на уебсайт. За тази категория потребители Wix е по-интелигентният избор.

  Това е така, защото Wix е толкова лесен за използване. Неговият редактор за плъзгане и пускане е по-лесен за научаване от по-сложния редактор на WordPress. В ред за да създадете страхотен уебсайт в Wix, не е нужно да знаете код. Това го прави отлично въведение в света на създаването и поддръжката на уебсайтове. Когато уебсайтът ви излети, може да помислите за изграждането на нещо по-сложно в WordPress или друга система за управление на съдържанието.

  Научете повече за WP в нашето ръководство за най-добрите домакини на wordpress.

  Колко сигурни са строителите на уебсайтове?

  Сигурността на уебсайтове е от първостепенно значение за всички уеб администратори. Неправилната сигурност може да остави уебсайта Ви уязвим за всякакви хакове и груби атаки. Освен това посетителите ще бъдат по-малко склонни да посещават уебсайт, който не предлага на техните данни адекватна сигурност. И двете Wix и Squarespace включват SSL сертификати в безплатните си пакети. Това гарантира, че посетителите ще имат сигурна връзка, което означава, че вашият уебсайт е безопасен за тях.

  Има ли връзка между квадрат и квадрат?

  Square е компания за мобилни плащания, докато Squarespace е създател на уебсайтове. Въпреки че имената звучат сходно, няма връзка между двете компании.

  Мога ли да използвам собственото си име на домейн с Builders на уебсайтове като Wix и Squarespace?

  Възможно е да работите с доставчик на трета страна за закупуване на име на домейн което отговаря на вашия бъдещ уебсайт. Всъщност много хора предприемат тази стъпка, преди дори да потърсят създател на уебсайт или система за управление на съдържанието. Създателите на уебсайтове като Wix и Squarespace ви позволяват да използвате картографиране на домейни, за да свържете уебсайта си с вашето регистрирано име на домейн. Повечето строители на уебсайтове разполагат с много информация относно това как да се свържете със съществуващо име на домейн в база знания или страница с често задавани въпроси. Поддръжката на клиенти е друг ресурс, който може да ви помогне да обедините вашия домейн и вашия уебсайт.

  Как да избера между Wix и Squarespace?

  И двата конструктора на уебсайтове са лесни за използване и ще ви помогнат да създадете фантастично изглеждащ уебсайт. въпреки това, трудно е да победим Wix заради разнообразието на неговите шаблони и неговите възможности за персонализиране. Просто получавате по-голямо ниво на усъвършенстване с тази платформа.

  Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

  С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.


  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map