Beste webhotell 2020

Contents

Sammenligning og omtaler

Vi testet over 30 vertsleverandører og kryss-testet det med 10 års datavert for hundrevis av våre kunders nettsteder for å hjelpe deg med å finne den beste verten i Australia.


Bilde

Sammenligning og omtaler

Vi testet over 30 vertsleverandører og kryss-testet det med 10 års datavert for hundrevis av våre kunders nettsteder for å hjelpe deg med å finne den beste verten i Australia.


Bilde


vertsvektorDe siste seksten månedene har vi kjøpt og prøvd alle de store vertsselskapene.

Dette inkluderer mange av de store navnemerkene som BlueHost, Hostgator og en mengde andre verter.

Dette nettstedet er basert på mye data, inkludert vår live testing av de 10 vertene (se nedenfor). Vi ser på en rekke faktorer, inkludert priser, tekniske spesifikasjoner, hastighet og sikkerhet.

Vi håper denne guiden hjelper deg på din online reise. Hvis du har noen spesifikke spørsmål, må du ikke kontakte oss.

Lykke til alle sammen! ��

NETTVÆRTPRISLASTTIDVURDERING
1. HostPapa $ 2.95 / mo475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0.80 / mo389ms★★★★★
3. Siteground$ 3.95 / mo475ms★★★★★
4. HostGator$ 2.75 / mo657ms★★★★

Hvem vi er?

Før du begynner å lure på hvem dette ubehagelige flytende hodet er til høyre. La meg presentere teamet.

Vi er et tremannsteam som driver et markedsbyrå med full service.

Nathan har drevet et fullservice webdesignbyrå de siste femten årene. Vi spøker ofte med at han har eksistert siden Internett startet (ikke la babyens ansikt lure deg). Enhver kvalitetstjeneste for webutvikling ender ofte med å administrere kundenes nettsteder.

Når det gjelder vertskap kjenner Nathan tingene sine. han er vert og administrert over 700 nettsteder gjennom Australia og USA. Han har sett at leverandører kommer og går.

Mer om oss på vår misjonsside. 

Vår forsknings- og sporingsprosess

bilde av live sporing av oppetid og nedetid på nettstedetVi prøver å hjelpe leserne våre med å informere databasert innsikt i hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

For å gjøre dette har vi sporet noen forskjellige faktorer de siste årene.

Hva vi sporer:

 • nedetid – hvor mange ganger nettstedet ditt ikke er tilgjengelig & # x274c;
 • oppetid – hvor lang tid det er og fungerer & # x2705;
 • Lastetid – hastigheten er å laste inn nettstedet ditt & # x231b;

** Se vår levende oppetidsporing her sporer 10 av våre gjennomgåtte hostingløsninger **

Andre faktorer vi ser på inkluderer

 • Sikkerhet – SSL, sårbarhetsprøver & # x1f46e;
 • Støtte – 24/7? Hjelpsom? Vennlig? & # X1f642;
 • Migrering – hjelper de deg med å migrere eksisterende nettsteder? & # X1f4bc;
 • Website Builder – kommer det med en gratis? & # X1f477;
 • Tekniske spesifikasjoner – hvordan er datasentrene deres & # x1f5a5; & # xfe0f;

Slik bruker du denne guiden

For å forenkle ting og unngå å overvelde deg med hundrevis av valg der ute, har vi ordnet våre anbefalte verter i numerisk rekkefølge.

Den første vurderingen er den mest anbefalte. Når du kommer forbi topp 3, anbefaler vi ikke disse vertene basert på testene våre. 

Best Hosting Australia – 2020 anmeldelser

1. HostPapa ($ 2,95 / måned) Best Performing Host

HostPapa tilbyr Aussie Hosting Lesere 67% avslag + Gratis domeneregistrering

hostpapa-logo

Lastetid: 475Ms
oppetid: 99,95%
Kostnad: $ 2.95 / måned (Vanlig $ 13.99 / måned)
BrukerstøtteLive chat

Få din HostPapa-rabattBilde

Våre anmeldelser fokuserer hovedsakelig på de tre S-ene til det som gjør en god vert: sikkerhet, skalerbarhet og støtte. Selv om noen av kriteriene vi har brukt, viser ubetydelige forskjeller mellom hostingplattformer på mange fronter, føler vi at HostPapa skiller seg ut på flere måter. Til å begynne med inkluderer startpakken alle funksjonene mange andre hostingtjenester krever en premie for å få tilgang til.

Merkelappen deres er “få alt du trenger for å lykkes,“og de gjør sitt beste for å levere. På det mest grunnleggende servicenivået får du to gratis nettsteder og domeneregistrering, 100 gigabyte solid state drive (SSD) lagring, som er den gjeldende gullstandarden for pålitelig hostingteknologi, uoppmålt båndbredde, og garantert oppetid på 99,9 prosent. ��

Det vil du også få et gratis domene med registrering av den grunnleggende delte hostingplanen. HostPapa har også vært snill nok til å gi våre lesere massiv 67% rabatt på grunnleggende planer og over 50% for sine andre planer.. Sjekk tilbudet deres her.

⬆️ Bruk denne lenken ⬆️ pil som peker til hostpapa rabattlink for å kreve rabatt på nye hostingpakker.

Det er nok for å sikre hastigheten og påliteligheten som de fleste nettsteder trenger for å forbli konkurransedyktige, men det er ikke alt du får.

nettside-funksjonerDen startet planen kaster også inn “alle viktige funksjoner”. Disse inkluderer LetsEncrypt SSL, en gratis nettstedbygger, og gratis overføringer hvis du vil flytte ditt eksisterende nettsted til plattformen deres. Det betyr også at de har omfattende støttefunksjoner som er designet for å gi deg fleksibiliteten til å bruke programvaren, PHP og operativsystemer som er best for deg uten bekymring for kompatibilitet.

Å gå opp til den premium Business Pro-planen hever ikke prisen for mye for at en SMB skal ha nytte, og den gir deg et nivå av funksjonalitet til å drive selv det største bedriftsnettverket. Det inkluderer avanserte funksjoner som ubegrensede e-poster og SQL-databaser, ytelsesforbedringer som 300 prosent ytelsesøkning og ubegrensede websider, og avanserte sikkerhetsløsninger som SiteLock, WildCard SSL og forbedret personvern.

Generelt leverer HostPapa

Hva med et stort rykte og høy score på anmeldelser fra profesjonelle nettsteder som våre og opplevelsen av ekte brukere? HostPapa har en gjennomsnittlig tilfredshetsscore på 9 av 10 stjerner i kategorier som pålitelighet, priser og funksjoner. Deres høyeste poengsum, 9,2 av 10, er i kategorien støtte. Dette er ikke et selskap som vil registrere deg og deretter forsvinne. De tilbyr 24/7 assistanse, videoopplæringer, og en omfattende kunnskapsbase, blant andre fordeler.

HostPapa også tilbyr 100 prosent tilfredshetsgaranti og 30-dagers gratis prøveperiode.

2. Hostinger – Beste rabattvert ($ 0,99 / måned)

hostinger

Lastetid: 841Ms
Oppetid: 99,3
Kostnad: $ 0,99 / mo
BrukerstøtteLive chat

Besøk Hostinger.com


hostgator

Hvorfor er Hostinger det beste valget for billig hosting? Til å begynne med gir det deg den samme funksjonaliteten og sikkerheten som du får fra high-end hosting-plattformer med et brukervennlig grensesnitt der du kan gjøre faktureringsendringer, overvåke e-postene dine og administrere alle domenene dine. Alt dette kommer med budsjettvennlige priser.

La oss ta et dypere dykk i hva som gjør Hostinger til den beste billige hosting-tjenesten som for tiden finnes på markedet.

Les hele Hostinger-gjennomgangen vår

Omdømme og pålitelighet

Hostinger har bevist at de er et pålitelig nettverk som kundene deres kan regne med å være der på lang sikt. De tilbyr fleksible hosting-pakker som er designet for å dekke ethvert behov eller budsjett. Med en gjennomsnittlig oppetid på 99,88 prosent, kan du overføre den luften av pålitelighet til dine egne besøkende med selvtillit.

Priser

Det er her vi kommer ned til den nissete. Det er mange gratis hostingplaner der ute som tilbyr et billigere alternativ, men lite mer. Hostinger planer starter på bare $ 0,99 per måned for en standard delt plan med et enkelt domene, og deres topp VPS hosting-løsning starter på bare $ 4,95 per måned. I motsetning til andre billige tjenester er det ingen skjulte kostnader eller plutselige prisstigninger. Faktisk vil ikke prisene dine engang øke før du har vært i tjeneste i minst fire år.

Funksjoner

Hvor ellers kan du finne et rimelig alternativ som gir deg funksjonene du ønsker uten å gi opp hastigheten dagens brukere forventer? De tilgjengelige funksjonene er vel verdt kostnaden, men Hostinger gir også merverdi som går utover det grunnleggende. Hostinger støtter også de fleste operativsystemer, MySQL og FTP-filer, og den er optimalisert for WordPress.

Inkludert i alle planer er et gratis domener og nettsted byggherre kalt Zyro som ingen koding eller design ferdigheter er nødvendig. Det kommer med et gratis SSL-sertifikat for å autentisere domenet ditt, ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde, så vel som gratis bilder du kan bruke til å designe nettstedet vårt. Det lar deg skalere opp eller ned i henhold til trafikken og ekspansjonshastigheten uten å betale mer. Til og med deres grunnleggende delte plan inkluderer 100 MB båndbredde og 10 GB lagringsplass, noe som er rikelig for enhver nybegynner.

Til slutt, med Zyro, kan du lage en profesjonell logo på få sekunder. Bruk kreativiteten til god bruk sammen med Hostinger’s nye funksjon som lar deg lage logoer for merkevaren din på kort tid og uten behov for designer’s hjelp. Og det’er praktisk kalt Logo produsent. Du kan’t savner det.

Bekymret for sikkerhet? Da vil du sette pris på at Hostinger setter dataintegriteten først. Med VPS-planen vil du glede deg over toppkryptering, og alle planer inkluderer daglige sikkerhetskopier.

Kundeservice

De roter ikke rundt om å være billige, men det betyr ikke at tjenesten deres er understandard. Hostinger vet at tjenestene til et selskap bare er like bra som støtten de tilbyr sine lojale kunder. E-postmeldinger besvares i løpet av få timer. Du har også muligheten til å kontakte dem via live online chat eller en integrert intercom 24/7/365. Du kan også få tilgang til en omfattende kunnskapsbase og opplæringsprogrammer direkte fra hjemmesiden deres.

Det er en grunn til at dette selskapet er elsket av 29.000.000 funksjonærer og telling. Hostinger finhakker ikke ord. De sier hva de mener, og de mener det de sier. Når du velger denne vertsplattformen, får du pålitelig, billig hosting du kan stole på.

3. Siteground – Beste støtte og migrasjon ($ 3,95 / MÅNED)

Beste generelle hosting for pris / hastighet / oppetid og uslåelig support

Lastetid: 475Ms
oppetid: 99.95
Koste: $ 3.95 / mo
BrukerstøtteLive chat

Besøk SiteGround.com


Siteground

Langt vår favoritt. Nesten alle våre personlige nettsteder og nye kundesider bruker Siteground. Kommer det til et litt høyere prispunkt enn de to andre gutta, er imidlertid kvaliteten makeløs.

Les vår komplette Siteground-anmeldelse.

Uslåelig støtte

24/7 support som kan svare på alle slags tekniske spørsmål. Siteground Support har vunnet priser for deres høyt trente ansatte. Du vil ikke finne noe lignende.

Stor fart og oppetid

Siteground har noen av de raskeste hastighetene med datasentre lokalisert over hele verden.

Ett-klikks installasjoner og gratis SSL

Du kan bokstavelig talt installere det nye WordPress-nettstedet med ett klikk. De tilbyr også gratis SSL som er et absolutt must for alle som tar penger på nettstedene sine. Dette vil spare deg for 150-200 dollar i året sammenlignet med andre verter.

Beste valg for nybegynnere

Hvis du er ny på å blogge eller sette opp ditt eget nettsted, er siteground absolutt det beste valget for nybegynnere. Det er enkelt å bruke med et enkelt å navigere i grensesnittet.

4. Hostgator Cloud Hosting – Runner Up (bare $ 2,99 / månedlig)

HostGator

Lastetid: 657Ms
oppetid: 99.4
Koste: $ 2.99 / mo
BrukerstøtteLive chat

Besøk HostGator.com


hostgator

Inkluderer: Gratis e-post, daglige sikkerhetskopier, gratis SSL (veldig verdifull), nettstedoverføring, gratis nettstedsbygger

Hostgator har vært en pålitelig hostingløsning i lang tid. Tusenvis av bedrifter og bloggere stoler på hostgator for å tilby webhotell for alle forretningsnivåer.

Les hele HostGator-anmeldelsen vår

Stor støtte

Hostgator kombinerer oppetid av kvalitet med god service. Det er også priset til et veldig rimelig prispunkt og tilbyr fleksible planer etter hvert som virksomheten / trafikken din vokser.

Konkurransedyktige priser

Host Gator tilbyr noen virkelig rabatterte priser for nye nettsteder og også noen fleksible planer for alle forskjellige behov.

5. A2 Hosting – Stor hastighet og lastetid ($ 3.92 / måned)

HostGator
Lastetid: 601Ms
oppetid: 99,1
Koste: $ 3.92 / mo
BrukerstøtteLive chat

Besøk A2Hosting.com


a2 hosting

A2 er en annen kvalitetsvert som er stolt av god støtte og pålitelighet. Vi har brukt A2 til mange av våre hosting-pakker for både våre australske kunder så vel som våre amerikanske / kanadiske kunder. Fungerer bra fra alle australske byer.

Les hele A2Hosting-gjennomgangen vår

De andre gutta – fag mislyktes for Hastighetoppetid Eller Brukerstøtte

De resterende anmeldelsene er alle de andre gutta vi har sporet de siste månedene. Selv om disse på ingen måte er dårlige, bryter de ikke inn blant de tre beste. Husk kriteriene vi hadde for testene våre, nettstedene nedenfor mislyktes i det minste et av toppkriteriene på noen måte.

Her er de i orden eller mest anbefalt i det minste.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,74

Gjennomsnittlig lastetid: Gjennomsnittlig tid på 1.765Ms (testet fra australske byer)

Besøk Bluehost.com


a2 hosting

Hvis du har vært heldig nok til å noen gang komme deg til Bluehost, vil du vite at takket være deres sofistikerte Facebook-retargeting vil du nå for alltid bli hjemsøkt av Bluehost-annonser.  De fleste av disse annonsene skryter av hvordan Bluehost er den beste vertsløsningen på nettet.

Selv om det er et godt valg, er det definitivt ikke det beste.

Sannheten er at Bluehost pleide å være en av de fremste web-vertene, men i løpet av årene har de kontinuerlig haltret i ytelsen sin.  Deres sidehastighet har kontinuerlig sunket, og fra dataene våre kan vi se trender for å øke lastetidene for side og redusere ytelsen på alle Bluehost-baserte nettsteder..

Hvis du er en blogger og leter etter et personlig nettsted jeg ikke vil anbefale Bluehost, prøver de å presse hver krone ut av deg. Hvis du er en bedrift, velger du absolutt ikke Bluehost. Jeg holder meg til vårt toppvalg og bruker Siteground.

Les vår fullstendige Bluehost-anmeldelse

7. Arvixe – www.arvixe.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,71
Gjennomsnittlig lastetid: 2.654Ms

Så Arvixe er en anstendig vert enn det faktum at serverne deres er ekstremt treg, spesielt for Aussie-markedet. Oppetiden deres er faktisk ganske lav sammenlignet med noen av de andre gutta også.

Tjenesten er gjennomsnittlig. Noen av agentene deres er ikke så teknisk kvalifiserte og svarer på spørsmål basert på manus, så du føler at du ikke snakker med et ekte menneske..

Det største med Arvixe er de langsomme sidelaster som kan påvirke brukeropplevelsen og SEO også.

8. iPage – www.ipage.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,84
Gjennomsnittlig lastetid: 994Ms

iPage er definitivt et kostnadseffektivt valg. Jeg har egentlig ikke noen større klager med dem, men det er heller ingenting som er ekstremt imponerende med sidenes hastigheter, oppetid og service.

iPage er som å kjøpe en 7-11 hotdog. Ja, det vil fylle deg og du blir ikke sulten. Jobben er gjort. Imidlertid er det mange bedre alternativer når det gjelder hosting for omtrent samme pris.

Tjenesten blir også rammet eller savnet. Det avhenger virkelig av agenten. Jeg har hatt få tilfeller der fremmøtte var ganske hjelpsomme og noen få agenter som virket som om de nettopp startet jobben dagen før.

9. Inmotion Hosting – www.inmotionhosting.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,87
Gjennomsnittlig lastetid: 1020 Ms


Besøk InMotion Hosting

InMotion hosting er et veldig populært valg for mange amerikanske selskaper. De har anstendig service, priser og støtte. Hovedproblemet er at de sidelaster tidene forsinket sammenlignet med andre hosting selskaper.

Siden flertallet av kundene har base i USA, er datasentrene deres’t oppsett godt for australske selskaper.

InMotion ville definitivt ligget høyere på listen vår hvis det ikke hadde skjedd’t for de litt forsinkede sidetidene.
Les hvorfor vi vurderte Inmotion hosting nr. 7 i våre anmeldelser

10. FatCow – www.fatcow.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid:  I snitt så vi om 99,83
Gjennomsnittlig lastetid: Gjennomsnittlig lastetid var 1432Ms fra Sydney / Brisbane kombinert.

InMotion hosting er et veldig populært valg for mange amerikanske selskaper. De har anstendig service, priser og støtte. Hovedproblemet er at de sidelaster tidene forsinket sammenlignet med andre hosting selskaper.

Siden flertallet av kundene har base i USA, er datacenters ikke godt tilpasset australske selskaper.

InMotion vil definitivt ligge høyere på listen vår hvis det ikke var for de litt forsinkede sidetidene.

11. Webhotellpute – www.webhostingpad.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: Vi så omtrent 96,63
Gjennomsnittlig lastetid: 1,821Ms fra Sydney, Brisbane og Canberra.

Ikke bruk denne verten. Oppetiden deres er for lav til å anbefales. Jeg mistenker at de bruker utdaterte servere som ikke kan følge med.

Det er ingen grunn til at du skal betale vanlige priser for denne typen lastehastighet.

Kundestøtte er også fryktelig. De svarer ikke engang halve tiden. Andre leverandører har også nevnt sine restriktive servicevilkår.

Web Hosting Pad tilbyr noen veldig lave priser, men det er bare IKKE verdt det.

12. Web Hosting Buzz – www.webhostingbuzz.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 96,73
Gjennomsnittlig lastetid: 1,734Ms

Igjen, dette er ikke vårt øverste valg. Støtten var faktisk ganske god, og prisene deres var rimelige, men vi kan ikke komme over belastningen / nedetiden deres. Med stadig mer laggy sidehastigheter er det bare litt for mye for oss.

Ikke anbefalt.

13. Host Monster – www.hostmonster.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,63
Gjennomsnittlig lastetid: 1,004Ms

Gjennomsnittlig sidehastighet, lastetid og støtte. Det er ikke noe stort eller for forferdelig å si om Host Monster. Imidlertid tror vi at du kan få mye bedre kvalitet med Siteground eller et av våre topp tre valg for samme pris.

Host Monster har heller ikke datasentre som er optimalisert for Aussie-markedet.

14. Host Metro – www.hostmetro.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,63
Gjennomsnittlig lastetid: 1,424Ms

Host Metro får mange nye kunder med aggressiv online-annonsering og deres “prismessige” tilbud som hjelper til med å konvertere mange potensielle kjøpere.

Til tross for den verdien som de prøver å plassere foran, burde de ha brukt det på å skaffe en skikkelig server da lastetiden er grenselig latterlig. Med lastetider som det vi opplevde, trenger du ikke bare å gjøre at besøkende på nettstedet ditt venter på det, vil også påvirke resultatene dine på nettet og til og med SEO.

Ikke anbefalt.

15. Hosting 24 – www.hosting24.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99,78
Gjennomsnittlig lastetid: 1,655Ms

Jeg tror du kan se mønsteret her.

Nettstedene hvor som helst nede fra stilling 1-5 er disse karene med mye tregere belastningstid. Hosting 24 er langt bak baren når det gjelder belastningstider.

Det er nesten som serverne deres er i Sibir med bare ett datasenter.

Hvis du driver et nettsted for e-handel og tenker å bruke denne leverandøren … løpe.

16. Just Host – www.justhost.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 98,48
Gjennomsnittlig lastetid: 1 055 ms

Så Just Host var ikke så dårlig når det gjaldt oppetid og sideinnlasting, men deres støtte er sinnsykt dårlig. Jeg er ikke sikker på hvordan et selskap til og med kunne fungere i 2019 mens jeg bruker så dårlig trent støttepersonell.

En annen merknad: De har et lagdelt prissystem som betyr at når du skaler opp til tjenesten du ønsker, vil du betale samme pris som en toppnivå-tjeneste.

17. Nettsted5 – www.site5.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 98.11
Gjennomsnittlig lastetid: 1 155 ms

Jeg har ikke så mye dårlige ting å si om nettsted 5. Noen av våre juridiske kunder har brukt det en stund og ser ut til å glede seg over tjenesten.

Jeg vil si at alt om nettsted 5 er i beste fall gjennomsnittlig. Det er som å få en vanlig skinke og ostesmørbrød. Det vil fylle deg, men det lar deg ikke bli veldig imponert.

18. Host Nine – www.hostnine.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 99.11
Gjennomsnittlig lastetid: 851 ms

Host Nine er lillebroren til det gigantiske milliardær-dollar-selskapet som heter EIG. Når det er sagt, forventet vi mye bedre fra denne leverandøren enn de ganske gjennomsnittlige resultatene vi fikk.

Støtten var anstendig. Sidehastigheten var ok og oppetid fin, men med tanke på deres økonomiske støtte, trodde vi at vi ville forvente litt mer av dem.

En annen sak vi bemerket, er at deres støttepersonell ikke varslet oss i det hele tatt da testnettstedene våre gikk ned.

19. Host Rocket – www.hostrocket.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 97.11
Gjennomsnittlig lastetid: 757 ms

Igjen, gjennomsnittlig overalt. Vi ville ha satt Host Rocket høyere opp på listen hvis det ikke var for deres ganske høye oppsettskostnader (de tar deg et gebyr).

For samme verdi, gå med en av de tre beste vertene.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 98.11
Gjennomsnittlig lastetid: 1240 ms


Besøk GreenGeeks

Greek Geeks er en miljøvennlig nettleverandør, og den har litt fantastisk støtte, lastetider og oppetid – i hvert fall i USA.

Men datacenters bare kan’Jeg takler australsk-basert trafikk så bra og sånn’hvorfor det vises på plass nummer 18.

Hvis du var en kunde i USA, vil jeg foreslå Green Geeks med sikkerhet. Prisene deres er anstendige, og de kaster til og med inn et gratis domene.

21 Midtfase – www.midphase.com


Bilde

Gjennomsnittlig oppetid: 95,81
Gjennomsnittlig lastetid: 1,543Ms

Bare ikke bruk midtfasen. Forferdelig alt.

Kombiner det med deres ingen pengene tilbake-policy, og det får deg til å tenke at de med vilje prøver å mislykkes?

Hosting Buying Guide

Med mindre du er en bedrift som får over 500 000 visninger i måneden, er et av vertsselskapene som er forklart nedenfor et godt valg.

Husk at alle vertsselskaper lar deg skalere etter hvert som trafikk- eller tjenestekravene dine øker.

Oppetid / Pålitelighet

høykvalitetsbilde av en webserver som laster ned sin info

Tenk på dette som i utgangspunktet hvor ofte nettstedet ditt går ned. For en stor bedrift kan dette være katastrofalt. Du mister kunder og mister definitivt tilliten til merkevaren din.

Kvalitetsverter går nesten aldri ned, og når de gjør det er det planlagt. Det meste av tiden vil du få et varsel som indikerer at det vil være en planlagt vedlikeholdsfiks eller noe annet teknisk problem. Kvalitetsverter planlegger rundt denne beredskapen og går bare ned når du sover.

Noen av nettstedene vi testet hadde over 1800 tilfeller av nedetid. ��

høykvalitetsbilde av en webserver som laster ned sin info

Tenk på dette som i utgangspunktet hvor ofte nettstedet ditt går ned. For en stor bedrift kan dette være katastrofalt. Du mister kunder og mister definitivt tilliten til merkevaren din.

Kvalitetsverter går nesten aldri ned, og når de gjør det er det planlagt. Det meste av tiden vil du få et varsel som indikerer at det vil være en planlagt vedlikeholdsfiks eller noe annet teknisk problem. Kvalitetsverter planlegger rundt denne beredskapen og går bare ned når du sover.

Noen av nettstedene vi testet hadde over 1800 tilfeller av nedetid. ��

Nettstedets hastighet

SITE SPEED icon

Vi ønsker alle en rask webside som ikke’t lag. Den moderne kunden er bortskjemt og alt som er lenger enn 5 sekunder er altfor lang. Med mobilakselererte sider som er enda viktigere.

Vår vei tilbake beregninger de siste ti årene tillot oss å sammenligne gjennomsnittlige belastningstider i alle store australske byer inkludert Sydney, Brisbane, Adelaide.

Vi sammenlignet resultatene med gjennomsnittlige amerikanske hastigheter for å overvåke belastningstider. Våre topp registrerte lastetider var 226ms og det absolutt verste var godt over 2850ms (omtrent 11,5X tregere).

Kundeservice

morsom kundesupport meme

Kundestøtte er en stor faktor. Noen har god service der spørsmålene dine blir besvart i løpet av et par sekunder mens andre lar deg vente hele dagen. Vi har samarbeidet med noen leverandører som ikke en gang tilbyr live chat og i stedet bruker et utdatert billettsystem.

La oss innse det. Du vil ha en hostingleverandør som er der for deg 24/7. ��

Jeg kan definitivt si at de tre beste anbefalte hostingfirmaene er de beste når det gjelder hostingstøtte. Toppvalget vårt har faktisk vunnet priser for deres sinnsykt gode kundeservice.

Vi trengte ikke å teste kundeservice fordi vi har brukt dem på en stund.


  Den viktigste setningen for å finne webhotell av høy kvalitet

  Klar for det? “Unngå billig webhotell. ” 

  Jeg kan ikke understreke dette nok, fordi vi i løpet av de siste årene har behandlet hundrevis av bedrifter som enten vil overføre eksisterende hosting til en annen leverandør, legge til nye funksjoner eller feilsøke tekniske problemer.

  Det er viktig å innse at webhotellindustrien er full av svindel og folk som prøver å tjene store summer fra nybegynnere (vi snakker millioner av dollar). Disse vertene bruker servere av ekstrem lav kvalitet som begge er sårbare for sikkerhetsbrudd og absolutt ikke gir noe tull om kundene sine.

  Hvis du lurer på hvem? La oss nevne noen navn:

  • Godaddy står klar til å belaste deg 5X ordinære priser.
  • Nettverksløsninger. Jeg kan bokstavelig talt ikke finne nok dårlige ting å si om dette selskapet.

  Poenget er at hvis du betaler for billig hosting, vil du ha en pokker for en tid som går over til en annen leverandør, og i prosessen med å bruke en billigere leverandør vil du ende opp med å betale 3-4X for tilleggskostnader og tillegg.

  Det er viktig for nye bedriftseiere eller bloggere å spare noen dollar i begynnelsen, men ikke billig på webhotellet.

  Problemer med billige leverandører i rekkefølge av viktig:

  1. Alvorlige sikkerhetsbrudd (13 millioner stjålne passord fra en stor rabatt vert)
  2. Enorme oppladninger på alt. $ 70-80 for SSL, $ 20-30 Personvern, $ 20-30 Domeneregistrering =Ekstra 150-200 / år 🙁 🙁
  3. Dårlige IP-kvarterer gjør nettstedet ditt vanskelig å rangere topp 1-5 (Sjekk IP-området ditt)

  Australske verter = dårlig
  Singapore Hosting = Bra

  Ja litt blasfemi for alt du dør hardt Aussies. Australsk hosting suger. Det har alltid sugd. Don’t tro meg, her’noen data.

  bilde som viser Australia Internet speed

  Ja, nummer 46. Ned tre flekker fra Thailand. ��

  Årsaken til denne forferdelige poengsummen som virkelig ikke har gjort’t forbedret i løpet av de siste årene er to ganger.

  • Distance Avstanden – Jeg gjør n’Jeg trenger å forklare dette for deg. Alle som har tatt et fly hvor som helst vet at vi er ganske langt borte fra resten av verden.
  • ☑️ Australske selskaper mangler innovasjon – JEG’har jobbet i bransjen en stund nå og personlig har møtt noen av de største administrerende direktørene i ISP eller hostingfirma. De nekter å innovere og føler seg ganske komfortable med å kontrollere en stor prosentandel av australske hosting og krevende ublu priser Imidlertid er det en løsning……

  Se Indigo Submarine Internett-kabel.

  bilde av indigo undervannskabelDenne ledningen var et initiativ satt opp av SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo og Singtel for å forbinde Australia med Singapore. Ledningen er faktisk to sett med fiberoptics med en enestående kapasitet på 20 terabits i sekundet.

  Selv om du kanskje tror at dette ikke har noe med hosting å gjøre, gjør det det. Raskere hastigheter gjør det mulig for besøkende fra og utenfor Australia å få tilgang til informasjon mye mer effektivt.

  Det er grunnen til at min topp anbefalte vert benytter et stort splitter nytt datasenter med base i Singapore ….
  x


  Typer hosting forklart

  typer webhotellNår du først begynner å lese om de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for hosting, kan det være litt overveldende. Det ser ut til å være uendelige valg med hver hostingtjeneste som lover at deres er det “beste” for dine behov. Prispoeng gjør det desto mer uklart.

  Noen leverandører tar sikte på å gi deg den billigste prisen som er menneskelig tilgjengelig til det som virker som absurd billige priser på $ 1-2 dollar i måneden. Andre tilbyr til og med hosting gratis. Til tross for at de nybegynnerne ofte velger for kraftige hostingpakker som de ikke trenger.

  Den enkle tommelfingerregelen som vi holder oss til er – få en enkel hostingløsning og deretter vokse ut til pakker med høyere ende.

  For eksempel tilbyr leverandører som SiteGround veldig fleksible planer som lar nettsteder skalere opp i hosting når trafikken øker.

  Som er riktig for deg?

  De fleste hostingplanene kan kategoriseres i fem hovedtyper: Delt, VPS, Cloud, Dedicated og Reseller. La oss se på hver av dem.

  Delt hosting

  Når det gjelder de billigste planene for nye nettsteder som er delt hosting, er det det. Tenk på det som å leie en leilighet i et stort overfylt kompleks. Jo bedre kvalitet den delte verten er, desto mer rom har du i leiligheten din, men du har aldri din egen eiendom per si.

  Billigere delte verter stapper mange mennesker, ikke bare i samme bygning, men til og med i samme rom.

  Leiligheten vil være IP-adressen til nettstedet ditt. Tanken bak delt hosting er at de fleste nettsteder ikke får mye trafikk, så det er ingen grunn til at de bør tildeles betydelige serverressurser. I stedet kan de dele disse ressursene med et stort utvalg av andre nettsteder.

  For flere små bedrifter og bloggere er delt hosting det billigste alternativet for webhotell som er tilgjengelig. Når du bruker delt hosting, må du velge et datasenter som ligger nærmere potensielle nettbesøkende.

  VPS

  VPS-hostingNår du har overgått mulighetene som tilbys av delt hosting, vil mange mennesker velge en virtuell privat server eller VPS. Disse nettverkene gir deg utvidet strøm uten å måtte betale for en dedikert server. Du kan forvente større kraft fra en VPS ettersom færre besøker serveren din.

  Et annet pluss ved å bruke en VPS er at du har full kontroll over serveren. Den’er i utgangspunktet som å ha ditt eget hus. Ingen grunn til å dele den med noen andre.

  Sky

  Cloud hosting har blitt ganske populært i det siste med tjenester som Cloudflare som brukes i hele USA. Det fungerer som en VPS, men det er ingen dedikert fysisk adresse, i stedet serveren er distribuert over mange hundre datamaskiner. Dette resulterer i raskere lastetid og er en veldig skalerbar løsning.

  En av de beste delene av å bruke skybasert hosting er det andre du vil øke hastigheten. Alt det tar er en rask forespørsel til vertsfirmaet. Du kan også øke CPU-bruken og diskplassen enkelt.

  Hvis oppetid og muligheten til å skalere veldig raskt er en bekymring for bedriften din, enn du seriøst bør vurdere skybasert hosting. Alle våre anmeldelser tilbyr også skybaserte løsninger.

  Med netthosting har du tilgang til flere servere som lar deg bruke forskjellige datasentre og også holde informasjonen din privat og sikker.

  dedikert

  Øverst på linjen er dedikert hosting. Dette betyr at du i utgangspunktet har en hel server som kjører for deg selv som er forpliktet til nettstedets ytelse.

  Dette er bra hvis du fullfører flere økonomiske transaksjoner på nettstedet ditt eller i det hele tatt er bekymret for oppsiden. De tilbyr også det høyeste sikkerhetsnivået.

  Forhandlerbasert hosting

  forhandler-hostingTenk på forhandlerhotell som webhotell med white label. I utgangspunktet ville person A vedlikeholde serveren mens person B ville selge hosting som om de var hostingleverandøren selv.

  Forhandlerhotell lar deg bruke hvilken som helst av de ovennevnte formene for hosting: dedikert, VPS, sky og delt.

  Forhandlere kjøper ofte tilgang til stormaskiner eller høykapasitetsservere i bulk og tildeler deretter forskjellige deler av dette til forskjellige nettsteder. Hosting av denne art krever også mye større teknisk kunnskap om cPanel og andre hostingaspekter.

  Ulike Hosting CMS

  Et CMS- eller innholdshåndteringssystem lar en bruker legge til nytt innhold eller endre gammelt innhold på nettstedet deres. Det er i utgangspunktet grensesnittet som han / hun bruker. Ulike CMS-er fungerer med forskjellige hostingplaner, og noen er mer egnet for forskjellige formål.

  WordPress Hosting

  76% av nettsteder online bruker WordPress og det er den desidert mest populære CMS online. Lansert i 2003 og har vokst til å være det beste valget for de fleste bloggere eller små bedrifter. WordPress gir mulighet for et bredt spekter av tilpassede funksjoner og verktøy. Les vår detaljerte artikkel om de beste wordpress-vertene i Australia.

  Den installeres raskt og har stor sikkerhet. Støtte er også mye lettere å finne når du bruker WordPress. Hvis du ikke har opprettet et nettsted før, vil jeg på det sterkeste foreslå å bruke WordPress. Det vil ta litt tid å bli vant til, men det er brød og smør fra den elektroniske verdenen.

  PHP Hosting

  PHP-hostingPHP er et old school-språk som bruker skriptskode / språk på serversiden. Begrepet PHP refererte opprinnelig til begrepet “Personlig hjemmeside”.

  Hver gang du bruker WordPress, Joomla eller Drupal’bruker i utgangspunktet PHP-skript til å lage kommandoer og tillegg. WordPress CMS gir brukeren en vennlig UX og mye allsidighet. Hvis du har veldig spesifikke funksjoner og applikasjoner du vil installere på nettstedet ditt, vil jeg’ foreslår at du får en PHP-utvikler.

  Java-baserte nettsteder

  Java brukes først og fremst til nettapplikasjoner. Enhver webside som har fancy grafikk og grafikk bruker javascript på noen måte.

  Gjennom årene har det mistet populariteten for bloggere og små bedrifter. For store e-com-nettsteder som Ebay eller Amazon er det likevel javascript. Hvis du leter etter super high end-funksjoner enn javascript, er det du trenger.

  Joomla

  Joomla er en annen CMS som WordPress. Det er sannsynligvis den nest mest populære CMS-plattformen. Det er definitivt ikke så lett å bruke som WordPress. Personlig liker jeg ikke å bruke Joomla og anbefaler alle kundene våre å bruke WordPress da jeg synes det er mer SEO-vennlig.

  Windows- eller Linux-baserte verter

  Husker det før da vi snakket om dedikerte servere?

  Hver server krever et operativsystem (operativsystem). Dette betyr at hostingingen er enklere linuxbasert eller Windows-basert. La oss se på forskjellene.

  Windows

  windows-logoWindows er flaggskipet fra Microsoft. Ved å velge en vindusbasert vert kan du kjøre Window’s databaser / applikasjoner og mer komplekse programmeringsskript som ASP.Net. Windows tilbyr mer fleksibilitet enn bare standardskript, du kan også bruke PHP eller til og med MySQL uten problemer. I de fleste tilfeller koster en Windows-basert vert en smule mer enn en Linux-vert. Windows-systemkrasj er også litt mer vanlig.

  Linux verter

  De fleste servere i verden kjører på Linux. Det er bransjestandarden og med god grunn. Linux-servere er pålitelige og kan håndtere nesten alle moderne programmeringsskript og språk. De fleste applikasjoner kan også kjøres på Linux uten problemer. Linux-systemer blir noen ganger referert til som LAMP som betyr Linux, Apache, My SQL og PHP (alt programmeringsskript for webhotell).

  Hva er avtalen med ubegrenset hosting?

  Du vil høre mange vertsleverandører nevne noe om ubegrensede planer. Enten i form av båndbredde, lagring eller e-post. Det er imidlertid viktig å lese det fine antallet!

  I utgangspunktet alt det betyr i en forenklet forklaring, er at de ikke setter bestemte grenser for ressursene dine. Hvis du graver deg inn i TOS (Servicevilkår), kan du vanligvis finne ut hva de egentlig betyr. Det ubegrensede tilbudet er satt under rimelige omstendigheter. Den gjennomsnittlige delte hosting-tjenesten mottar ikke 500 000 besøk i måneden eller sender ut 10 000 e-poster per dag.

  Det ubegrensede tilbudet er vanligvis mer en fot-i-dør-teknikk enn noe annet. Så ikke bli for lokket av det ubegrensede tilbudet. Det som er viktigere er opplastningshastighet. En server kan gi deg ubegrenset båndbredde, men med hvilken hastighet?

  Det er det for vår gjennomgang. Hvis dere har noen spørsmål, er det bare å legge igjen en kommentar nedenfor, så svarer jeg gjerne alt som dukker opp. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector