Bästa webbhotell 2020

Contents

Jämförelse & granskningar

Vi testade över 30 värdleverantörer och kors testade det med 10 års data som värd hundratals av våra kunders webbplatser för att hjälpa dig hitta den bästa värden i Australien.


Bild

Jämförelse & granskningar

Vi testade över 30 värdleverantörer och kors testade det med 10 års data som värd hundratals av våra kunders webbplatser för att hjälpa dig hitta den bästa värden i Australien.


Bild


värdvektorUnder de senaste sexton månaderna har vi köpt och testat alla stora värdföretag.

Detta inkluderar många stora namnmärken som BlueHost, Hostgator och en mängd andra värdar.

Denna webbplats är baserad på mycket data inklusive våra live-tester av de 10 bästa värdarna (se nedan). Vi tittar på olika faktorer inklusive prissättning, tekniska specifikationer, hastighet och säkerhet.

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig på din resa online. Om du har några specifika frågor ska du inte kontakta oss.

Lycka till allihopa! ��

WEBHJÄSTPRISLASTTIDBETYG
1. Hostpapa $ 2,95 / mo475ms★★★★★
2. Hostinger$ 0,80 / mo389ms★★★★★
3. Siteground$ 3,95 / mo475ms★★★★★
4. Hostgator$ 2,75 / mo657ms★★★★

Vilka vi är?

Innan du börjar undra vem detta onödiga flytande huvud är till höger. Låt mig presentera teamet.

Vi är ett tre man-team som driver en marknadsföringsbyrå med full service.

Nathan har drivit en webbdesignbyrå med full service under de senaste femton åren. Vi skämt ofta att han har funnits sedan Internet startade (låt inte barnets ansikte lura dig). Varje webbutvecklingstjänst av hög kvalitet hamnar ofta också med att hantera sina kunders webbplatser.

När det gäller värd känner Nathan hans grejer. han är värd och hanterat över 700 webbplatser genom Australien och USA. Han har sett värdleverantörer komma och gå.

Mer om oss på vår uppdragssida. 

Vår forskning och spårningsprocess

bild av live spårning av upptid och drifttid för webbplatsenVi strävar efter att hjälpa våra läsare att få informerade databaserade insikter om vad som fungerar och inte.

För att göra detta har vi spårat några olika faktorer under de senaste åren.

Vad vi spårar:

 • Driftstopp – hur många gånger din webbplats inte är tillgänglig & # x274c;
 • Uptime – hur lång tid det går och fungerar & # x2705;
 • Laddtid – hastigheten tar för att ladda din webbplats & # x231b;

** Ser vår levande upptidspårning här spåra 10 av våra granskade värdlösningar **

Andra faktorer som vi tittar på inkluderar

 • Säkerhet – SSL, sårbarhetstester & # x1f46e;
 • Support – dygnet runt? Hjälpsam? Vänlig? & # X1f642;
 • Migrering – hjälper de dig att migrera befintliga webbplatser? & # X1f4bc;
 • Webbplatsbyggare – kommer det med en gratis? & # X1f477;
 • Tekniska specifikationer – vad är deras datacentra som & # x1f5a5; & # xfe0f;

Så här använder du den här guiden

För att förenkla saker och undvika att överväldiga dig med hundratals val där ute har vi ordnat våra rekommenderade värdar i numerisk ordning.

Den första recensionen är vår mest rekommenderade. När du kommer förbi topp 3 rekommenderar vi inte dessa värdar baserat på våra tester. 

Bästa värd Australien – Recensioner för 2020

1. HostPapa ($ 2,95 / månad) Bäst utförande värd

HostPapa erbjuder Aussie Hosting-läsare 67% rabatt + gratis domänregistrering

hostpapa-logotyp

Laddningstid: 475 Ms
Uptime: 99,95%
Kostnad: $ 2,95 / månad (Vanlig $ 13,99 / månad)
StödLive chat

Få din HostPapa-rabattBild

Våra recensioner fokuserar främst på de tre S: erna för vad som gör en bra värd: säkerhet, skalbarhet och support. Även om vissa av kriterierna vi använder visar på obetydliga skillnader mellan värdplattformar på många fronter, anser vi att HostPapa sticker ut på flera sätt. Till att börja med innehåller deras startpaket alla funktioner som många andra värdtjänster tar ut en premie för åtkomst.

Deras tagline är “få allt du behöver för att lyckas,“och de gör sitt bästa för att leverera. På den mest grundläggande servicenivån får du två gratis webbplatser och domänregistrering, 100 gigabyte solid state drive (SSD) lagring, som är den nuvarande guldstandarden för pålitlig hostingteknologi, obegränsad bandbredd och garanterad drifttid på 99,9 procent

Du kommer också få en gratis domän med registrering av den grundläggande delade värdplanen. HostPapa har också varit vänlig nog för att ge våra läsare en massiv 67% rabatt på sina grundläggande planer och över 50% för sina andra planer.. Kolla deras erbjudande här.

⬆️ Använd den här länken ⬆️ pil som pekar på hostpapa rabattlänk för att kräva rabatt på nya värdpaket.

Det räcker för att säkerställa hastigheten och tillförlitligheten som de flesta webbplatser behöver för att förbli konkurrenskraftiga, men det är inte allt du får.

webbplats-funktionerDen startade planen kastar också in “alla väsentliga funktioner”. Dessa inkluderar LetsEncrypt SSL, en gratis webbplatsbyggare och gratis överföringar om du vill flytta din befintliga webbplats till deras plattform. Det betyder också att de har omfattande supportfunktioner som är utformade för att ge dig flexibilitet att använda programvaran, PHP och operativsystem som är bäst för dig utan oro för kompatibilitet.

Att gå upp till premium Business Pro-planen höjer inte priset för mycket för en SMB att dra nytta av, och det ger dig en nivå av funktionalitet för att driva även det största företagsnätverket. Det inkluderar avancerade funktioner som obegränsade e-postmeddelanden och SQL-databaser, prestandaförbättringar som 300 procent prestandaförstärkning och obegränsade webbsidor och avancerade säkerhetslösningar som SiteLock, WildCard SSL och förbättrad integritet.

Totalt levererar HostPapa

Vad sägs om ett stort rykte och hög poäng på recensioner från professionella webbplatser som vår och erfarenheten av riktiga användare? HostPapa har en genomsnittlig nöjdhetsgrad på 9 av 10 stjärnor i kategorier som tillförlitlighet, prissättning och funktioner. Deras högsta poäng, 9,2 av 10, är ​​i kategorin stöd. Detta är inte ett företag som kommer att registrera dig och sedan försvinna. De erbjuder 24/7 support, videoundervisningar och en omfattande kunskapsbas, bland andra förmåner.

HostPapa också erbjuder en 100 procents tillfredsställelsesgaranti och 30-dagars gratis provperiod.

2. Hostinger – Bästa rabatthotell ($ 0,99 / månad)

hostinger

Laddningstid: 841 Ms
Drifttid: 99,3
Kostnad: $ 0,99 / mo
StödLive chat

Besök Hostinger.com


hostgator

Varför är Hostinger det bästa valet för billig värd? Till att börja med erbjuder det dig samma funktion och säkerhet som du får från avancerade värdplattformar med ett användarvänligt gränssnitt där du kan göra faktureringsändringar, övervaka dina e-postmeddelanden och hantera alla dina domäner. Allt detta kommer med en budgetvänlig prissättning.

Låt oss ta ett djupare dyk i vad som gör Hostinger till den bästa billiga webbhotell som för närvarande finns på marknaden.

Läs hela Hostinger-recensionen

Anseende och pålitlighet

Hostinger har bevisat att de är ett tillförlitligt nätverk som deras kunder kan räkna med att vara där under lång tid. De erbjuder flexibla värdpaket som är utformade för att tillgodose alla behov eller budget. Med en genomsnittlig drifttid på 99,88 procent kan du med säkerhet överföra den här tillförlitlighetsluften till dina egna besökare.

Prissättning

Det är här vi kommer ner till den nissiga. Det finns massor av gratis värdplaner där ute som erbjuder ett billigare alternativ, men lite mer. Hostinger-planer börjar på bara $ 0,99 per månad för en standarddelad plan med en enda domän, och deras bästa VPS-värdlösning börjar på bara $ 4,95 per månad. Till skillnad från andra billiga tjänster finns det inga dolda kostnader eller plötsliga prishöjningar. I själva verket kommer dina priser inte ens att öka förrän du har varit i deras tjänst i minst fyra år.

Funktioner

Var annars kan du hitta ett prisvärt alternativ som ger dig de funktioner du vill utan att ge upp den hastighet som dagens användare förväntar sig? De tillgängliga funktionerna är värda kostnaden, men Hostinger ger också mervärde som går utöver det grundläggande. Hostinger stöder också de flesta operativsystem, MySQL och FTP-filer, och den är optimerad för WordPress.

I varje plan ingår en gratis domän- och webbplatsbyggare som heter Zyro för vilken ingen kodning eller designfärdigheter behövs. Det kommer med ett gratis SSL-certifikat för att autentisera din domän, obegränsad SSD-lagring och obegränsad bandbredd, såväl som gratis bilder du kan använda för att designa vår webbplats. Det gör att du kan skala upp eller ner beroende på din trafik och expansionsgraden utan att betala mer. Till och med deras grundläggande delade plan innehåller 100 MB bandbredd och 10 GB lagring, vilket är tillräckligt för alla nybörjare.

Slutligen, med Zyro, kan du skapa en professionell logotyp på några sekunder. Använd din kreativitet bra med Hostinger’s nya funktion som låter dig skapa logotyper för ditt varumärke på nolltid och utan behov av designer’s hjälp. Och det’är bekvämt kallas Logo maker. Du kan’Jag saknar det.

Orolig för säkerhet? Då kommer du att uppskatta det faktum att Hostinger sätter din dataintegritet först. Med deras VPS-plan kommer du att njuta av toppmodern kryptering och alla planer inkluderar dagliga säkerhetskopior.

Kundsupport

De bryr sig inte om att vara billiga, men det betyder inte att deras tjänst är undermålig. Hostinger vet att ett företags tjänst bara är lika bra som det stöd de erbjuder sina lojala kunder. E-postmeddelanden besvaras inom bara några timmar. Du har också möjlighet att kontakta dem via live onlinechatt eller en integrerad intercom 24/7/365. Du kan också få tillgång till en omfattande kunskapsbas och handledning direkt från deras webbplats.

Det finns en anledning till att detta företag älskas av 29.000.000 kontorister och räkningar. Hostinger finhackar inte ord. De säger vad de menar, och de menar vad de säger. När du väljer denna värdplattform får du tillförlitlig, billig värd du kan lita på.

3. Siteground – bästa support och migration ($ 3,95 / månaden)

Bästa övergripande värd för pris / hastighet / drifttid och oslagbart stöd

Laddningstid: 475 Ms
Uptime: 99,95
Kosta: $ 3,95 / mo
StödLive chat

Besök SiteGround.com


Siteground

Överlägset vår favorit. Nästan alla våra personliga webbplatser och nya klientsajter använder Siteground. Kommer det till en något högre prispunkt än de andra två killarna, men kvaliteten är ojämförlig.

Läs vår fullständiga recension av Siteground.

Oslagbart stöd

24/7 support som kan svara på alla typer av tekniska frågor. Siteground Support har vunnit priser för deras högt utbildade personal. Du hittar inte något liknande.

Stor hastighet och upptid

Siteground har några av de snabbaste hastigheterna med datacentra lokaliserade över hela världen.

Ett klick installerar och gratis SSL

Du kan bokstavligen installera din nya WordPress-webbplats med ett klick. De erbjuder också gratis SSL som är ett absolut måste för alla som tar pengar på sina webbplatser. Detta sparar 150-200 $ per år jämfört med andra värdar.

Bästa valet för nybörjare

Om du är ny på att blogga eller ställa in din egen webbplats är siteground definitivt det bästa valet för nybörjare. Det är lätt att använda med ett lätt att navigera gränssnitt.

4. Hostgator Cloud Hosting – Runner Up (endast $ 2,99 / månad)

Hostgator

Laddningstid: 657 Ms
Uptime: 99,4
Kosta: $ 2.99 / mo
StödLive chat

Besök HostGator.com


hostgator

Inkluderar: Gratis e-post, dagliga säkerhetskopior, gratis SSL (mycket värdefull), webbplatsöverföring, gratis webbplatsbyggare

Hostgator har varit en pålitlig värdlösning länge. Tusentals företag och bloggare litar på hostgator för att tillhandahålla webbhotell för alla affärsnivåer.

Läs hela HostGator-recensionen

Bra stöd

Hostgator kombinerar kvalitetstid med bra service. Det prissätts också till en mycket rimlig prispunkt och erbjuder flexibla planer när ditt företag / trafik växer.

Konkurrenskraftiga priser

Host Gator erbjuder några riktigt rabatterade priser för nya webbplatser och även några flexibla planer för alla olika behov.

5. A2-värd – bra hastighet och laddningstider ($ 3,92 / månad)

Hostgator
Laddningstid: 601Ms
Uptime: 99,1
Kosta: $ 3.92 / mo
StödLive chat

Besök A2Hosting.com


a2 värd

A2 är en annan kvalitetsvärd som är stolt över bra support och tillförlitlighet. Vi har använt A2 för många av våra värdpaket för såväl våra australiensiska kunder som våra amerikanska / kanadensiska kunder. Fungerar bra från alla australiska städer.

Läs vår fullständiga A2Hosting-recension

De andra killarna – Ämnen misslyckades med FartUptime Eller Stöd

De återstående recensionerna är alla andra killar som vi har spårat de senaste månaderna. Dessa är inte på något sätt dåliga, men de bryter inte in i de tre bästa. Kom ihåg våra kriterier som vi hade för våra tester, nedanstående webbplatser misslyckades med minst ett av de bästa kriterierna på något sätt.

Här är de i ordning eller rekommenderas minst.

6. Bluehost – www.bluehost.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,74

Genomsnittlig belastningstid: Genomsnittlig tid på 1.765Ms (testad från australiska städer)

Besök Bluehost.com


a2 värd

Om du har haft turen att någonsin komma över till Bluehost, kommer du att veta att tack vare deras sofistikerade Facebook-ommarknadsföring kommer du för alltid att bli hemsökt av Bluehost-annonser.  De flesta av dessa annonser skryter hur Bluehost är den bästa värdlösningen online.

Även om det är ett bra val, är det definitivt inte det bästa.

Sanningen är att Bluehost brukade vara en av de främsta webbhotlarna men under åren har de ständigt släpat i sina prestationer.  Deras sidhastighet har kontinuerligt minskat och från våra data kan vi se trender för att öka sidbelastningstider och långsammare prestanda på alla våra Bluehost-baserade webbplatser.

Om du är en bloggare och letar efter en personlig webbplats skulle jag inte rekommendera Bluehost, de försöker pressa varje öre ur dig. Om du är ett företag, välj definitivt inte Bluehost. Jag skulle hålla fast vid vårt toppval och använda Siteground.

Läs vår fullständiga Bluehost-recension

7. Arvixe – www.arvixe.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,71
Genomsnittlig belastningstid: 2.654 Ms

Så Arvixe är en anständig värd förutom att deras servrar är extremt långsamma, särskilt för Aussie-marknaden. Deras drifttid är faktiskt ganska låg jämfört med några av de andra killarna också.

Tjänsten är genomsnittlig. Vissa av deras agenter är inte så tekniskt kvalificerade och svarar på frågor baserade på skript, så du känner att du inte pratar med en riktig människa.

Det största med Arvixe är de långsamma sidbelastningarna som också kan påverka användarupplevelsen och din SEO.

8. iPage – www.ipage.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,84
Genomsnittlig belastningstid: 994Ms

iPage är definitivt ett kostnadseffektivt val. Jag har egentligen inga större klagomål med dem men det finns inte heller något som är oerhört imponerande med deras sidhastigheter, drifttid och service.

iPage är som att köpa en 7-11 hotdog. Ja, det kommer att fylla dig och du blir inte hungrig. Jobbet färdig. Men det finns många bättre alternativ när det gäller värd för ungefär samma pris.

Tjänsten är också träffad eller missad. Det beror verkligen på agenten. Jag har haft få fall där skötare var ganska hjälpsamma och några agenter som verkade som om de precis började jobbet dagen innan.

9. Inmotion Hosting – www.inmotionhosting.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,87
Genomsnittlig belastningstid: 1020 Ms


Besök InMotion Hosting

InMotion-värd är ett mycket populärt val för många amerikanska baserade företag. De har anständig service, priser och support. Den största frågan är att de sidläsningstiderna försenas jämfört med andra värdföretag.

Eftersom majoriteten av sina kunder är baserade i USA, är deras datacentra’t installerar bra för australiska företag.

InMotion skulle definitivt vara högre på vår lista om det inte skulle vara’t för deras något svaga sidbelastningstider.
Läs varför vi rankade Inmotion värd nr 7 i våra recensioner

10. FatCow – www.fatcow.com


Bild

Genomsnittlig drifttid:  I genomsnitt såg vi omkring 99,83
Genomsnittlig belastningstid: Genomsnittlig lasttid var 1432Ms från Sydney / Brisbane tillsammans.

InMotion-värd är ett mycket populärt val för många amerikanska baserade företag. De har anständig service, priser och support. Den största frågan är att de sidläsningstiderna försenas jämfört med andra värdföretag.

Eftersom majoriteten av sina kunder är baserade i USA är deras datacenter inte bra för australiska företag.

InMotion skulle definitivt ligga högre på vår lista om det inte vore för deras svagare sidbelastningstider.

11. Webbhotell-pad – www.webhostingpad.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: Vi såg ungefär 96,63
Genomsnittlig belastningstid: 1,821Ms från Sydney, Brisbane och Canberra.

Använd inte den här värden. Deras drifttid är för låg för att rekommenderas. Jag misstänker att de använder föråldrade servrar som inte kan hålla jämna steg.

Det finns ingen anledning att du ska betala vanliga priser för den här typen av hastighet.

Kundtjänst är också fruktansvärt. De svarar inte ens halva tiden. Andra leverantörer har också nämnt sina restriktiva servicevillkor.

Webbhotell Pad erbjuder några riktigt låga priser, men det är bara INTE värt det.

12. Webbhotell Buzz – www.webhostingbuzz.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 96,73
Genomsnittlig belastningstid: 1,734Ms

Återigen, detta är inte vårt bästa val. Supporten var faktiskt ganska bra och deras priser var rimliga, men vi kan inte komma över deras belastning / drifttid. Med allt svagare sidhastigheter är det bara lite för mycket för oss.

Rekommenderas inte.

13. Host Monster – www.hostmonster.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,63
Genomsnittlig belastningstid: 1,004Ms

Genomsnittlig sidhastighet, belastningstider och support. Det finns inget stort eller för hemskt att säga om Host Monster. Vi tror dock att du kan få mycket bättre kvalitet med Siteground eller en av våra tre bästa val för samma pris.

Host Monster har inte heller datacentra som är optimerade för Aussie-marknaden.

14. Host Metro – www.hostmetro.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,63
Genomsnittlig belastningstid: 1,424Ms

Host Metro får många nya kunder med aggressiv annonsering online och deras “prislås” -erbjudande som hjälper till att konvertera många av deras potentiella köpare.

Trots det värdet som de försöker lägga fram bör de ha spenderat det på att få en ordentlig server eftersom deras laddningstid är gränsöverskridande. Med laddningstider som vad vi upplevde kommer du inte bara att få besökarna på din webbplats att vänta runt det också kommer att påverka din online marknadsföringsprestanda och till och med SEO.

Rekommenderas inte.

15. Hosting 24 – www.hosting24.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99,78
Genomsnittlig belastningstid: 1,655Ms

Jag tror att du kan se mönstret här.

Webbplatserna var som helst ner från position 1-5 är dessa killar med mycket långsammare belastningstider. Hosting 24 är långt bakom baren när det gäller belastningstider.

Det är nästan som att deras servrar är i Sibirien med bara ett datacenter.

Om du driver en e-handelswebbplats och funderar på att använda denna leverantör … springa.

16. Just Host – www.justhost.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 98,48
Genomsnittlig lasttid: 1 055 Ms

Så Just Host var inte så dåligt när det gällde drifttid och sidbelastning men deras stöd är vansinnigt dåligt. Jag är inte säker på hur ett företag till och med skulle kunna fungera under 2019 medan jag utnyttjar sådan dåligt utbildad supportpersonal.

En annan anmärkning: de har ett nivånivåsprissystem vilket innebär att när du skalar upp till tjänsten du vill att du kommer att betala samma pris som en toppnivå-tjänst.

17. Webbplats5 – www.site5.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 98.11
Genomsnittlig belastningstid: 1 155 Ms

Jag har inte så mycket dåliga saker att säga om webbplats 5. Vissa av våra juridiska kunder har använt den ett tag och verkar njuta av tjänsten.

Jag skulle säga att allt om webbplats 5 är bäst i genomsnitt. Det är som att få en vanlig skinka och ostsmörgås. Det kommer att fylla dig men det lämnar dig inte mycket imponerad.

18. Host Nine – www.hostnine.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 99.11
Genomsnittlig lasttid: 851 Ms

Host Nine är den lilla bror till det jätte miljardärsbolag som heter EIG. Som sagt förväntade vi oss mycket bättre av denna webbhotell än de ganska genomsnittliga resultaten vi fick.

Stödet var anständigt. Sidhastigheten var ok och uppetid bra, men med tanke på deras ekonomiska stöd trodde vi att vi skulle förvänta oss lite mer av dem.

En annan fråga som vi noterade är att deras supportpersonal inte meddelade oss alls när våra testwebbplatser gick ner.

19. Host Rocket – www.hostrocket.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 97.11
Genomsnittlig lasttid: 757 Ms

Återigen, genomsnitt över hela linjen. Vi skulle ha satt Host Rocket högre upp på listan om det inte var för deras ganska höga kostnad för installation (de tar ut en avgift).

För samma värde, gå med en av våra tre bästa värdar.

20. Green Geeks – www.greengeeks.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 98.11
Genomsnittlig lasttid: 1 240 Ms


Besök GreenGeeks

Greek Geeks är en miljövänlig webbleverantör och har ett ganska fantastiskt stöd, laddningstider och drifttid – åtminstone i USA.

Men dess datacenters bara kan’t hanterar australisk-baserad trafik så bra och så’varför den dyker upp på plats nummer 18.

Om du var en amerikansk kund skulle jag föreslå Green Geeks för säkerhet. Deras priser är anständiga och de kastar till och med in en gratis domän.

21 Mittfas – www.midphase.com


Bild

Genomsnittlig drifttid: 95,81
Genomsnittlig belastningstid: 1,543Ms

Använd bara inte mittfasen. Fruktansvärt allt.

Kombinera det med deras policy om inga pengar tillbaka och det får dig att tänka om de försiktigt försöker misslyckas?

Värd för köp

Om du inte är ett företag som får över 500 000 visningar per månad är något av de värdföretag som förklaras nedan ett bra val.

Kom ihåg att alla värdföretag tillåter dig att skala upp när dina krav på trafik eller tjänster ökar.

Drifttid / Tillförlitlighet

högkvalitativ bild av en webbserver som laddar ner sin information

Tänk på detta som i princip hur ofta din webbplats går ner. För ett stort företag kan detta vara katastrofalt. Du förlorar kunder och förlorar definitivt förtroendet för ditt varumärke.

Kvalitetsvärdar går nästan aldrig ner och när de gör det planeras. För det mesta får du ett meddelande om att det kommer att finnas en planerad underhållsfix eller något annat tekniskt problem. Kvalitetsvärdar planerar runt denna händelse och sjunker bara när du sover.

Några av de platser vi testade hade över 1800 instanser av driftstopp. ��

högkvalitativ bild av en webbserver som laddar ner sin information

Tänk på detta som i princip hur ofta din webbplats går ner. För ett stort företag kan detta vara katastrofalt. Du förlorar kunder och förlorar definitivt förtroendet för ditt varumärke.

Kvalitetsvärdar går nästan aldrig ner och när de gör det planeras. För det mesta får du ett meddelande om att det kommer att finnas en planerad underhållsfix eller något annat tekniskt problem. Kvalitetsvärdar planerar runt denna händelse och sjunker bara när du sover.

Några av de platser vi testade hade över 1800 instanser av driftstopp. ��

Webbplatsens hastighet

SITE SPEED icon

Vi vill alla ha en snabb webbplats som inte gör det’t lag. Den moderna kunden är bortskämd och allt längre än 5 sekunder är alldeles för lång. Med mobila accelererade sidor som är ännu viktigare.

Våra vägmätningar under de senaste tio åren tillät oss att jämföra genomsnittliga belastningstider i alla stora australiska städer inklusive Sydney, Brisbane, Adelaide.

Vi jämförde dessa resultat med genomsnittliga amerikanska hastigheter för att övervaka belastningstider. Våra högsta inspelade belastningstider var 226ms och det absolut värsta var över 2850ms (ungefär 11,5X långsammare).

Kundsupport

rolig kundsupport meme

Kundsupport är en stor faktor. Vissa har bra service där dina frågor besvaras på några sekunder medan andra lämnar dig att vänta hela dagen. Vi har arbetat med vissa leverantörer som inte ens levererar livechatt och istället använder ett föråldrat biljettsystem.

Låt möta det. Du vill ha en webbhotell som är där för dig 24/7. ��

Jag kan definitivt säga att våra tre bästa rekommenderade webbhotell är de bästa när det gäller värdstöd. Vårt toppval har faktiskt vunnit priser för deras vansinnigt bra kundservice.

Vi behövde inte testa kundservice eftersom vi har använt dem ett tag.


  Den viktigaste meningen i att hitta webbhotell av hög kvalitet

  Redo för det? “Undvik billig webbhotell. ” 

  Jag kan inte betona detta tillräckligt eftersom vi under de senaste åren har behandlat hundratals företag som antingen vill migrera sin befintliga värd till en annan leverantör, lägga till nya funktioner eller felsöka tekniska problem.

  Det är viktigt att inse att webbhotellindustrin är full av bedrägerier och människor som försöker tjäna enorma summor från nybörjare (vi pratar miljoner dollar). Dessa värdar använder extremt lågkvalitativa servrar som båda är sårbara för säkerhetsöverträdelser och som absolut inte gör någon skit om sina kunder.

  Om du undrar vem? Låt oss ge några namn:

  • Godaddy står vid redo för att debitera dig 5X ordinarie priser.
  • Nätverkslösningar. Jag kan bokstavligen inte hitta tillräckligt med dåliga saker att säga om det här företaget.

  Poängen är att om du betalar för billig värd kommer du att ha en paus om en tidsövergång till en annan leverantör och i processen med att använda en billigare leverantör kommer du i slutändan att betala 3-4X för uppladdningar och tillägg.

  Jag inser att för nya företagare eller bloggare är det viktigt att spara några dollar i början, men inte billig på din webbhotell.

  Problem med billiga leverantörer i viktigt ordning:

  1. Allvarliga säkerhetsbrott (13 miljoner stulna lösenord från en större rabattvärd)
  2. Stora uppladdningar på allt. 70-80 $ för SSL, $ 20-30 Sekretessskydd, $ 20-30 Domänregistrering =Extra 150-200 / år 🙁 🙁
  3. Dåliga IP-kvarter gör din webbplats svår att rangordna topp 1-5 (Kontrollera ditt IP-område)

  Australiska värdar = dåligt
  Singapore Hosting = Bra

  Ja, lite hädelse för allt du dör hårda Aussies. Australisk värd suger. Det har alltid sugit. Don’t tro mig här’s några data.

  bild som visar Australien Internet hastighet

  Ja, nummer 46. Ned tre platser från Thailand. ��

  Anledningen till denna fruktansvärda poäng som verkligen inte har’t förbättrats under de senaste åren är två gånger.

  • Distance Avståndet – Jag gör det inte’Jag behöver inte förklara det här för dig. Den som har tagit ett flygplan var som helst vet att vi är ganska långt borta från resten av världen.
  • ☑️ Australiska företag brist på innovation – Jag’har jobbat i branschen ett tag nu och har personligen träffat några av de största verkställande direktörerna för ISP eller värdföretag. De vägrar att förnya sig och känner sig ganska bekväma med att kontrollera en stor andel av australiensiska värden och kräva överdrivna priser Men det finns en lösning……

  Se Indigo Submarine Internet-kabel.

  bild av indigo undervattenskabelDen här tråden var ett initiativ från SubPartners, Telstra, Indosat Ooredoo och Singtel för att ansluta Australien till Singapore. Tråden är faktiskt två uppsättningar fiberoptik med en enastående kapacitet på 20 terabits per sekund.

  Även om du kanske tror att detta inte har något att göra med värd, gör det det. Snabbare hastigheter gör att besökare både inom och utanför Australien får tillgång till information mycket mer effektivt.

  Det är därför min bästa rekommenderade värd använder ett enormt helt nytt datacenter baserat i Singapore ….
  ×


  Typer av värd förklarade

  typer av webbhotellNär du börjar läsa om de olika alternativen som är tillgängliga för värd kan det vara lite överväldigande. Det verkar vara oändliga val med varje webbhotell som lovar att deras är det “bästa” för dina behov. Prispoäng gör det desto mer oklart.

  Vissa leverantörer syftar till att ge dig det billigaste priset som är mänskligt tillgängligt till det som verkar absurd billiga priser på $ 1-2 dollar per månad. Andra erbjuder även hosting gratis. Trots dessa nybörjare väljer ofta alltför kraftfulla värdpaket som de inte behöver.

  Den enkla tumregeln som vi håller oss vid är – få en enkel värdlösning och växa sedan ut till paket med högre ände.

  Till exempel erbjuder leverantörer som SiteGround mycket flexibla planer som gör att webbplatser kan skala upp i värd när deras trafik ökar.

  Vilket är rätt för dig?

  Majoriteten av värdplanerna kan kategoriseras i fem huvudtyper: Delad, VPS, Cloud, Dedicated och Reseller. Låt oss titta på var och en av dem.

  Delad värd

  När det gäller de billigaste planerna för nya webbplatser delad hosting är det. Tänk på det som att hyra en lägenhet i ett stort trångt komplex. Ju bättre kvalitet den delade värden är, desto mer rum har du i din lägenhet, men du har aldrig din egen egendom per säga.

  Billigare delade värdar proppar massor av människor inte bara i samma byggnad utan även i samma rum.

  Lägenheten skulle vara IP-adressen på din webbplats. Tanken bakom delad hosting är att de flesta webbplatser inte får mycket trafik så det finns ingen anledning att de bör tilldelas betydande serverresurser. Istället kan de dela dessa resurser med en stor pool av andra webbplatser.

  För fler småföretag och bloggare är delad hosting det billigaste webbhotellalternativet som finns. När du använder delad hosting, se till att du väljer ett datacenter som ligger närmare dina potentiella webbbesökare.

  VPS

  VPS-hostingNär du har överträffat de funktioner som erbjuds av delad värd kommer många att välja en virtuell privat server eller VPS. Dessa nätverk erbjuder dig utökad ström utan att behöva betala för en dedikerad server. Du kan förvänta dig större kraft från en VPS eftersom färre människor besöker din server.

  Ett annat plus med att använda en VPS är att du har full kontroll över servern. den’är i princip som att ha ditt eget hus. Du behöver inte dela den med någon annan.

  Moln

  Cloud hosting har blivit ganska populärt på senare tid med tjänster som Cloudflare som används i hela USA. Det fungerar som en VPS men det finns ingen dedicerad fysisk adress, istället är servern distribuerad över många hundratals datorer. Detta resulterar i snabbare laddningstid och är en mycket skalbar lösning.

  En av de bästa delarna av att använda molnbaserad webbhotell är den andra du vill öka din hastighet. Allt som krävs är en snabb begäran till värdföretaget. Du kan också öka din CPU-användning och diskutrymme enkelt.

  Om drifttid och förmågan att skala mycket snabbt är ett problem för ditt företag än du allvarligt bör överväga molnbaserad webbhotell. Alla våra recensioner erbjuder också molnbaserade lösningar.

  Med molnhotell har du tillgång till flera servrar som låter dig använda olika datacenter och också hålla din information privat och säker.

  Tillägnad

  Det bästa alternativet är dedikerad värd. Det betyder att du i princip har en hel server som kör för dig själv som är engagerad i din webbplats prestanda.

  Dessa är bra om du genomför flera finansiella transaktioner på din webbplats eller är orolig för uppsidan alls. De erbjuder också den högsta säkerhetsnivån.

  Återförsäljare baserad värd

  återförsäljare-värdTänk på återförsäljarhotell som webbhotell med vit etikett. I princip skulle person A underhålla servern medan person B skulle sälja värd som om de själva var webbhotell.

  Återförsäljarhosting tillåter dig att använda någon av de ovannämnda formerna för värd: dedikerad, VPS, moln och delad.

  Återförsäljare köper ofta åtkomst till stordatorer eller servrar med hög kapacitet i bulk och fördelar sedan olika delar av detta till olika webbplatser. Hosting av denna typ kräver också mycket större teknisk kunskap om cPanel och andra värdaspekter.

  Olika värd CMS

  Ett CMS- eller innehållshanteringssystem gör att en användare kan lägga till nytt innehåll eller ändra gammalt innehåll på sin webbplats. Det är i princip gränssnittet som han / hon använder. Olika CMS fungerar med olika värdplaner och vissa är mer lämpade för olika ändamål.

  WordPress Hosting

  76% av webbplatserna online använder WordPress och det är den överlägset mest populära CMS online. Lanserade 2003 och har vuxit till det bästa valet för de flesta bloggare eller småföretag. WordPress möjliggör ett brett utbud av anpassade funktioner och verktyg. Läs vår detaljerade artikel om de bästa wordpress värdarna i Australien.

  Den installeras snabbt och har stor säkerhet. Support är också mycket lättare att hitta när du använder WordPress. Om du inte har satt upp en webbplats innan skulle jag starkt föreslå att du använder WordPress. Det kommer att ta lite tid att vänja sig men det är brödet och smöret i onlinevärlden.

  PHP Hosting

  PHP-värdPHP är ett old school-språk som använder skriptskod / språk på serversidan. Termen PHP hänvisade ursprungligen till termen “Personlig hemsida”.

  När du använder WordPress, Joomla eller Drupal’s använder i princip PHP-skript för att göra kommandon och tillägg. WordPress CMS ger användaren en vänlig UX och mycket mångsidighet. Om du har mycket specifika funktioner och applikationer som du vill installera på din webbplats jag’ föreslå att du får en PHP-utvecklare.

  Java-baserade webbplatser

  Java används främst för webbapplikationer. Varje webbplats som har snygg grafik och grafik använder javascript på något sätt.

  Under åren har det tappat popularitet för bloggare och småföretag. Men för stora e-com-webbplatser som Ebay eller Amazon är allt javascript. Om du letar efter super high end funktioner än javascript är det du behöver.

  Joomla

  Joomla är en annan CMS som WordPress. Det är förmodligen den näst populäraste CMS-plattformen. Det är definitivt inte så lätt att använda som WordPress. Personligen tycker jag inte om att använda Joomla och rekommenderar alla våra kunder att använda WordPress eftersom jag tycker det är mer SEO-vänligt.

  Windows eller Linux baserade värdar

  Kom ihåg tidigare när vi pratade om dedikerade servrar?

  Varje server kräver ett operativsystem (operativsystem). Detta betyder att din värd är enklare linuxbaserad eller Windows-baserad. Låt oss titta på skillnaderna.

  Windows

  Windows-logoWindows är Microsofts flaggskepp. Att välja en Windows-baserad värd låter dig köra Window’s databaser / applikationer och mer komplexa programmeringsskript som ASP.Net. Windows erbjuder mer flexibilitet än bara standardskript, du kan också använda PHP eller till och med MySQL utan problem. I de flesta fall kostar en Windows-baserad värd lite mer än en Linux-värd. Windows-systemkrascher är också något vanligare.

  Linux värdar

  De flesta servrar i världen körs på Linux. Det är industristandarden och med goda skäl. Linux-servrar är pålitliga och kan hantera nästan alla moderna programmeringsskript och språk. De flesta applikationer kan också köras på Linux utan problem. Linux-system kallas ibland LAMP, vilket betyder Linux, Apache, My SQL och PHP (alla programmeringsskript för webbhotell).

  Vad är affären med obegränsad webbhotell?

  Du kommer att höra många värdleverantörer nämna något om obegränsade planer. Antingen i form av bandbredd, lagring eller e-post. Det är dock viktigt att läsa det finstilta!

  I grund och botten betyder det allt i en förenklad förklaring att de inte sätter specifika gränser för dina resurser. Om du går igenom TOS (användarvillkor) kan du vanligtvis ta reda på vad de egentligen betyder. Det obegränsade erbjudandet ställs in under rimliga omständigheter. Den genomsnittliga delade hostingtjänsten får inte 500 000 besök i månaden eller skickar ut 10 000 e-postmeddelanden per dag.

  Det obegränsade erbjudandet är vanligtvis mer en dörrteknik än någonting. Så locka inte alltför från det obegränsade erbjudandet, det som är viktigare är uppladdningshastigheten. En server kan ge dig obegränsad bandbredd men med vilken hastighet?

  Det är det för vår granskning. Om ni har några frågor, lämna bara en kommentar nedan så svarar jag gärna allt som kommer upp. �������� 

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Adblock
   detector