Rishikimi i temës BuddyBoss 2020

BuddyBoss Tema: Një Përmbledhje

Nëse keni dashur të krijoni një komunitet në internet për kompaninë ose biznesin tuaj, Tema e BuddyBoss është tema e vetme që do t’ju duhet ndonjëherë. Kjo është një temë e një-e-nje-lloj në një ligë e vet, dhe ajo vjen me një plugin lirë të quajtur Platforma BuddyBoss.


Kur përdoren së bashku, Tema dhe Platforma e BuddyBoss mund të ndihmojnë këdo, madje edhe jo-teknologji, të ndërtojë një sit të rrjeteve sociale që është në të njëjtën kohë me faqet moderne të rrjeteve sociale. Do të keni veçori të përparuara të blera zakonisht veçmas në tema të tjera, dhe do të keni mundësi ta integroni atë me shumë shtesa të WordPress pasi nevojat tuaja zgjerohen dhe evoluojnë.

Në këtë përmbledhje, ne do të flasim për:

 1. Tema e Buddy Boss dhe Platforma Buddy Boss: Histori e shkurtër
 2. Gjërat që mund të bësh me Combo Boss Buddy
 3. Vendosja e Platformës së Buddy Boss
 4. Përbërësit e komunitetit në internet
 5. Përshtatja e Temës Tuaj
 6. Shitet përmbajtja juaj me BuddyBoss + LearnDash
 7. Integroni me më shumë shtesa për WordPress
 8. BuddyBoss: Prmimet
 9. BuddyBoss: Mbështetje
 10. BuddyBoss Review: Çfarë I Like About It
 11. Rishikimi i BuddyBoss: Ajo që nuk më pëlqen
 12. Rishikimi i BuddyBoss: Mendimet përfundimtare

Tema e Buddy Boss dhe Platforma e Boss Buddy: Histori e shkurtër

Le të kopjojmë pak: si u realizua Tema dhe Platforma e BuddyBoss?

Tema dhe Platforma e Buddy Boss janë në të vërtetë një zëvendësim për BuddyPress, një plugin WordPress që ju lejon të krijoni një sit të rrjeteve sociale. Edhe pse inovative, BuddyPress kishte shumë kufizime dhe ka një bashkësi të tërë të shtojcave të palëve të treta për disa veçori më të avancuara si krijimi i një forumi. Duke përdorur një shumë shtesë plugins jo vetëm e komplikon gjërat, por ajo gjithashtu shton deri në kostot e përdoruesve.

Pra, krijuesit e BuddyBoss Theme menduan, po sikur t’i kemi të gjitha këto tipare të përparuara nën një çati? Kjo do t’i lehtësonte gjërat!

Dhe e bëri. Tani, me kombinimin BuddyBoss, ju mund të bëni shumë më tepër sesa një faqe në rrjetet sociale, por gjithashtu mund të krijoni diskutime në forume dhe grupe shoqërore pa një shtesë shtesë, kurse pa pritës dhe pa pagesë, dhe më shumë.

Në këtë pikë dua të sqaroj se çfarë bën secili prej tyre. Platforma BuddyBoss shton funksionalitete në WordPress për ta bërë më të lehtë krijimin e një komuniteti në internet. Këto funksionalitete përfshijnë qenë në gjendje për të krijuar profilet e përdoruesve, grupet sociale, forume, fton email, dhe kështu me radhë.

Tema e BuddyBoss sigurohet që gjithçka të duket bukur dhe bukur. Mund të përdorni çdo temë të WordPress me Platformën BuddyBoss, por nuk do të duket aq e bukur sa kur përdorni Temdy BuddyBoss.

Për shembull, këtu është se si duket një profil përdoruesi kur nuk përdorni Temën e BuddyBoss:

profili i përdoruesit pa BuddyBoss Theme

Ju jeni ende në gjendje për të krijuar një profil të përdoruesit me Buddy Boss Platformës, por kjo nuk duket se e madhe.

Tani krahasojeni atë me atë se si e bën atë të duket tema e Buddy Boss:

profili i përdoruesit me BuddyBoss Theme

Tani që duket si një profil i vërtetë shoqëror.

Për të rimarrë, mund të krijoni një faqe në rrjetet sociale me Platformën Buddy Boss, një shtojcë falas, por nëse dëshironi që gjithçka të duket e bukur dhe e bukur jashtë kutisë, është më mirë të përdorni Tema BuddyBoss. Të dy janë integruar fort, kështu që ju mund të rregulloni faqen tuaj dhe cilësimet e tjera në një vend.

Ato janë gjithashtu të pajtueshme me BuddyPress-in e vjetër, kështu që nëse duhet të migroni profile sociale dhe të dhëna të tjera, do të funksionojë pa problem.


Gjërat që ju mund të bëni me të Buddy Boss Combo

 1. Një rrjet / bashkësi sociale komplet me profilet e përdoruesve, burimet e lajmeve, afatet kohore, mesazhet private, grupet sociale, forume, lidhjet e anëtarëve, dhe madje edhe ftesat me email për jo-anëtarë. Asnjë shtesë shtesë e nevojshme për ndonjë prej këtyre!
 2. Shisni përmbajtjen tuaj. Buddy Boss integrohet me LearnDash dhe WooCommerce në mënyrë që të shisni përmbajtje në bazë të pajtimit ose tarifës një herë.
 3. Krijoni një faqe interneti për mësime. Ju mund të krijoni, strehoni dhe menaxhoni kurset tuaja me integrimin e LearnDash.
 4. Integroni me shtojcat e tjera të WordPress për të përfituar përvojën e anëtarëve tuaj, të krijoni poste pune, të krijoni ngjarje në të gjithë vendin ose ekskluzive, etj.

Vendosja e Platformës së Buddy Boss

Për shkak se ka shumë gjëra që mund të bësh me kombinimin e Buddy Boss, e vetmja dobësi e mundshme është vendosja e të gjitha mund të zgjasë një kohë. Cilësimet dhe opsionet e shpërndara dhe gjithçka që (që do të shpjegoj më vonë) gjithashtu nuk ndihmojnë. Por për të mos u humbur në kompleksitetin e ndërfaqes së backend-it, unë sugjeroj shumë që të shikoni dhe ndiqni përgjimet e tyre në video këtu.

Ato video tregojnë gjithçka, nga vendosja dhe konfigurimi i platformës deri te ndryshimi i temës për tu siguruar që gjithçka funksionon në mënyrë perfekte dhe duket e shkëlqyeshme.

Në këtë pjesë, unë thjesht do të shqyrtoj disa nga gjërat thelbësore që ju duhet të bëni / dini për të kuptuar se si funksionon platforma dhe si të vazhdoni ta përdorni atë.


Kuptimi i Platformës BuddyBoss

Siç thashë më parë, platforma ofron shumë karakteristika, e cila është e shkëlqyeshme, por disa nga cilësimet ndjehen mjaft të shpërndara dhe në të gjithë vendin. Ajo ka të bëjë me mënyrën se si ata të organizuar platformën. Mundësimi i një tipari, vendosja e tij dhe stilimi i tij janë bërë të gjitha në disa vende të ndryshme.

Le të marrim faqen e hyrjes / regjistrimit për shembull.

Ju mund të rregulloni faqen e hyrjes / regjistrimit në BuddyBoss > Opsionet e temave > Login / Regjistrohu. Këtu mund të shtoni një logo, të ndryshoni madhësinë e logos, të përdorni një imazh në sfond, të shtoni një titull dhe përshkrim, dhe më shumë.

Por merrni këtë: ju mund të ndryshoni ngjyrën e faqes së hyrjes / regjistrimit në Styling, një pjesë e veçantë në Opsionet e Temës.

Ajo dukej sens të përbashkët për mua se ju duhet të keni të gjitha nevojat styling e një faqe nën një çati mënyrë që të flasin, por që nuk është se si gjërat janë të organizuara në platformën BuddyBoss.

Kështu që më lejoni të jap një fotografi se si funksionojnë gjërat rreth platformës:

pjesë të ndryshme të Platformës BuddyBoss

Ndërsa kalojmë në këtë përmbledhje, ju do të vini re se ka shumë për të shkuar mbrapa dhe në mes fushave të ndryshme të platformës vetëm për të rregulluar një veçori të caktuar. Në fillim, do të jetë pak mbytëse dhe konfuze, por së shpejti do ta varni atë dhe do të filloni ta njihni atë si pjesën e prapme të dorës.

Përzgjedhja e përbërësve tuaj

Para se të bëni ndonjë gjë tjetër, së pari duhet të zgjidhni komponentët që dëshironi të keni faqen tuaj të rrjeteve sociale.

Nëse shkoni në BuddyBoss > komponentet, do të shihni një listë të komponentëve që mund t’i aktivizoni në faqen tuaj të internetit. Kjo është ajo që duhet të shihni:

komponentët

Thjesht shënoni kutinë e përbërësit që dëshironi të aktivizoni për faqen tuaj të internetit, zgjidhni Aktivizoni ndër veprimet Bulk në krye, dhe goditi aplikoni.

Për shembull, nëse doni që përdoruesit të jenë në gjendje t’i dërgojnë mesazhe private njëri-tjetrit, duhet të aktivizoheni Mesazhe private parë. Nëse dëshironi që anëtarët të jenë në gjendje të dërgojnë ftesa të postës elektronike te jo anëtarët për t’u bashkuar në rrjet, mund ta aktivizoni atë përbërës këtu, etj.

Nëse dëshironi të konfiguroni cilësimet për secilën komponent, klikoni Cilësimet direkt nën të. Mund të gjesh edhe cilësimet në BuddyBoss > Cilësimet.

Vendosja e faqeve të komponentëve dhe regjistrimit

Ju gjithashtu duhet të caktoni faqet e WordPress në faqet e përbërësve që sapo keni aktivizuar. Për ta bërë këtë, shkoni te BuddyPress > Faqet, dhe ju duhet të shihni dy seksione: Komponenti Pages dhe Faqet e regjistrimit.

Për faqet e komponentëve, këto krijohen automatikisht nga WordPress pasi të keni aktivizuar komponentët, kështu që ka shumë të ngjarë që nuk do të duhet të ndryshoni asgjë këtu në fillim. Por nëse, për shembull, doni të caktoni një faqe të re në Grupet Sociale, mund ta bëni këtë duke krijuar një faqe të re dhe duke zgjedhur atë faqe të re në menunë e poshtëshme:

duke shtuar një faqe të re në një faqe përbërëse

Per Faqet e regjistrimit, duhet të krijoni një faqe për Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë dhe t’i lidhni ato me seksionet përkatëse të regjistrimit. Nëse jeni në humbje se çfarë të bëni në këtë pikë, mund të shikoni një video mësimore me të cilën ata u menduan të lidhur në fund të seksionit:

lidhje për një udhëzues për krijimin e faqeve të regjistrimit

Ju do të gjeni këto lidhje tutorial shpërndara në të gjithë pjesët e ndryshme të platformës, një kontakt të vërtetë e bukur që e bën gjërat pak më e lehtë për përdoruesit e rinj.

Konfigurimi i cilësimeve tuaja

Ju gjithashtu dëshironi të shkulni cilësimet tuaja për të kontrolluar aksesin në uebfaqe, profilet e përdoruesve, grupet sociale dhe cilësimet e tjera. Shko tek BuddyBoss > Cilësimet dhe kaloni nëpër secilin opsion me kujdes. Filloni me cilësimet e përgjithshme dhe punoni në secilën prej kategorive.

Këtu është një fotografi e cilësimeve:

Parametrat e Budofos Platofrm

Nëse po krijoni një komunitet në internet, ka kuptim të lejoni që jo anëtarët të regjistrojnë llogari të reja. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të lejoni anëtarët të fshijnë profilet e tyre dhe të zgjedhin kujt do t’i tregoni shiritin e veglave.

nën intimitet, mund të kufizoni hyrjen në faqen tuaj të internetit vetëm për anëtarët e regjistruar, por faqet e hyrjes / regjistrimit do të jenë ende të dukshme për këdo.

Një tjetër gjë interesante që mund të bësh këtu është të përjashtosh URL të caktuara nga të qenit privat. Ju mund të dëshironi që disa faqe, si faqet e marketingut për shembull, të jenë të dukshme për publikun dhe ta bëni atë, thjesht ngjitni URL-në e faqes në Përmbajtja publike kuti dhe goditi Ruaj ndryshimet.

Gjithashtu në këtë pjesë, do të gjeni cilësime për komponentët tuaj të aktivizuar si profile, grupe, forume, veprimtari, media, lidhje, ftesa dhe kërkim.

Kjo është zakonisht ku mund të vendosni se çfarë mund të bëjnë përdoruesit brenda faqes tuaj të internetit. Për shembull, nëse dëshironi që ata të jenë në gjendje të ngarkojnë një fotografi të profilit dhe të mbulojnë foto për profilet e tyre të përdoruesit, thjesht shkoni te BuddyBoss > Cilësimet > Profilet dhe kontrolloni kutinë përkatëse.

Importimi i të dhënave demo

Një tjetër gjë që dëshironi të bëni përpara se të luani me temën është të importoni të dhëna demo. Nga kutia, faqja e internetit do të jetë e zbrazët dhe nuk do të keni shembuj të profileve të përdoruesve ose grupeve sociale për të luajtur me të. Për të qenë në gjendje të shihni se si duken gjërat në pjesën e përparme, është më mirë të importoni të dhënat demo.

Për të importuar të dhënat demo, shkoni te Boss Buddy > Tools. Ju pastaj do të shihni një listë të Të dhënat e paracaktuar ju mund të importoni. Ju mund të importoni anëtarë demo, grupe dhe forume. Për t’i bërë gjërat më lehtë në rrugë, unë sugjeroj që të importoni gjithçka menjëherë. Klikoni në secilën prej kutive dhe goditi Importo të dhëna të zgjedhura.

importimi i të dhënave demo

Pasi të keni përfunduar, atëherë do t’i jepni disa profile të përdoruesve, grupeve sociale dhe forume për të punuar me të.

Këtu janë shembuj të grupeve demo sociale:

grupe demo shoqërore

Përbërësit e komunitetit në internet

Tani, të gjithë jeni gati të filloni të krijoni komunitetin në internet për të cilin e keni parashikuar gjithmonë. Ashtu siç e thashë më parë, combo BuddyBoss ofron karakteristika të fuqishme për krijimin e komuniteteve në internet të avancuar, si Facebook apo Twitter.

Në përvojën time personale deri më tani, është padyshim më e thjeshtë të krijosh një sit në rrjetet sociale me ndihmën e BuddyBoss. Asnjë shtesë shtesë nuk nevojitet për ndonjë nga veçoritë. Ata gjithashtu kanë përparime të hollësishme në video se si të vendosni secilën veçori, në mënyrë që të mos mbeteni vetvetiu për t’i kuptuar gjërat.

Profilet e përdoruesit

I integruar me BuddyBoss është aftësia për të rregulluar profilet e përdoruesve. Nëse shkoni në BuddyBoss > Profilet, do të keni mundësi të shtoni më shumë fusha si adresa e postës elektronike, numri i kontaktit, ditëlindja dhe më shumë. Varet vërtet nga ju dhe ato që dëshironi që përdoruesit të ndajnë për veten e tyre.

profilet e përdoruesit

Gjërat bëhen pak konfuze, pasi mund të shtoni fusha në profilet e përdoruesve në sfond, por për të rirregulluar elementet në një profil përdoruesi, do të duhet të shkoni në Lundrimi i profileve që të largon nga BuddyBoss.

Kur klikohet, Lundrimi i profileve hapet në një skedë të re dhe më çon te personalizuesi i temës së frontit. Kjo është e papërshtatshme nëse nuk do të doja të dilja nga faqja e cilësimeve të backend-it. Unë do ta preferoja nëse hapet në një skedë të re, ose, edhe më mirë është që kjo mundësi të gjendet në redaktorin e backend-it, së bashku me gjithçka tjetër.

Mesazhe private

Ju gjithashtu mund të aktivizoni porositë private nëse dëshironi që përdoruesit të jenë në gjendje të bëjnë mesazhe me njëri-tjetrin. Për ta mundësuar këtë, thjesht shkoni te BuddyBoss > komponentet dhe aktivizo Mesazhe private.

Tipari i mesazheve private përfshin mundësi të përparuara. Për një, anëtarët mund të shkruajnë një emër direkt në kutinë e tyre në mënyrë që ata të mund t’i dërgojnë një mesazh kujtdo, pa pasur nevojë të lërë profilin e tyre.

Ata gjithashtu mund të dërgojnë foto, emojis dhe GIF përmes mesazheve private, por duhet të aktivizoni së pari këtë funksion. Për ta mundësuar atë, thjesht shkoni te BuddyBossy > Cilësimet > Media. Atje, do të shihni këto mundësi:

duke mundësuar media në mesazhe private

Sigurohuni që të kontrolloni të gjitha këto kuti dhe të ruani ndryshimet.

Ajo që më pëlqen për tiparin e mesazheve private është ndërfaqja është shumë e ngjashme me aplikacionet e tjera të mesazheve të njohura, kështu që përdoruesit mund ta përdorin atë menjëherë, pa shpenzuar shumë kohë duke u përpjekur të kuptojnë se si funksionojnë gjërat.

Përdoruesit mund të zgjedhin shumë fotografi menjëherë, të kërkojnë mesazhet e tyre dhe të përdorin emojis të integruar. Më pëlqen gjithashtu fakti që ju mund të ndryshoni tonet e lëkurës së emojis.

E vetmja gjë që unë mendoj se do ta përmirësojë atë edhe më shumë është që të ketë një mënyrë që përdoruesit të kërkojnë një emoji duke shtypur.

Një shqetësim tjetër i vogël që kam gjetur është që ju nuk mund të dërgoni një mesazh duke goditur enter. Ju në të vërtetë duhet të klikoni në butonin Dërgoj, i cili është një sulmues nëse jeni në tavolinën e punës dhe nuk doni të shqetësoni me një miun ose një pista.

Gjithashtu, nuk e di nëse është vetëm unë, por GIF nuk do të ngarkojnë më në fundin tim.

Ja një vështrim se si funksionon mesazhet private:

mesazhe private

social Groups

Një tjetër veçori interesante e BuddyBoss është aftësia për të krijuar grupe sociale bazuar në interesat e përdoruesve.

Për të aktivizuar këtë veçori, shkoni te BuddyBoss > komponentet dhe aktivizo Grupet sociale.

Nëse keni importuar të dhënat demo, do të keni një grup grupesh sociale, dhe kështu do të duket drejtoria e grupeve sociale:

grupe demo shoqërore

Më shumë cilësime për këtë funksion mund të gjenden në BuddyBoss > Cilësimet > Grupet. Këtu, ju mund t’i lejoni të gjithë përdoruesit të krijojnë grupe sociale, t’i lejojnë administratorët të ngarkojnë një fotografi të kopertinës dhe avatar, të aktivizojnë llojet e grupeve, etj.

Ju gjithashtu mund të vendosni imazhin e paracaktuar të mbulesës për grupet sociale, si dhe të mbuloni gjerësinë dhe lartësinë e figurës BuddyBoss > Opsionet e temave > Imazhi i mbulesës.

Në sfondin, ju mund të shihni një listë të të gjitha grupeve sociale duke shkuar në BuddyBoss > Grupet. Mund të redaktoni, fshini ose shikoni grupet sociale nga këtu.

Diskutime në Forum

Një tjetër veçori e integruar e BuddyBoss është aftësia për të krijuar diskutime në forume, një veçori që dikur ishte e arritshme vetëm me shtojcat e palëve të treta. Në diskutimet në forum, anëtarët mund të flasin me njëri-tjetrin në një format Q&A shumë si Reddit, që është me të vërtetë e dobishme nëse dëshironi që anëtarët të jenë në gjendje të ndihmojnë njëri-tjetrin ose të diskutojnë me njëri-tjetrin.

diskutimi i forumit

Për të mundësuar krijimin e forumeve, thjesht shkoni tek BuddyBoss > komponentet dhe aktivizo Diskutime në Forum. Nëse shkoni në BuddyBoss > Cilësimet > Diskutime në Forum, do të keni mundësi të zbatoni më shumë rregulla si mos lejimi i redaktimit të komenteve ose postimeve pas një periudhe kohe të caktuar, të lejoni përdoruesit e ftuar pa llogari të krijojnë diskutime ose komente, duke lejuar anëtarët të regjistrohen në forume, dhe shumë më tepër.

Në të vërtetë është një tipar i fuqishëm që mund ta çojë rrjetin tuaj social në një nivel tjetër. Shtë e dobishme posaçërisht për faqet e internetit të mësimit elektronik ku dëshironi që studentët tuaj të jenë në gjendje të diskutojnë tema së bashku.

Opsionet e temave > Forumet, do të keni mundësi të rregulloni forume duke ndryshuar paraqitjen, duke përdorur një imazh të banderolave ​​të personalizuara, duke shtuar një titull dhe përshkrim të forumit, etj.

Whatfarë është gjithashtu interesante për këtë është se çdo grup shoqëror mund të krijojë forumin e vet, dhe ata mund të krijojnë më shumë se një. Për shembull, për grupin shoqëror “Dizajn Grafik”, ata mund të kenë diskutimet e mëposhtme të forumit:

diskutime në forume të grupeve sociale

Lidhjet anëtare

Anëtarët gjithashtu mund të lidhen me njëri-tjetrin duke dërguar një kërkesë për lidhje shumë si në Google+ ose kërkesën e miqësisë në Facebook.

Profiledo profil anëtar do të ketë një Connect butoni ngjitur me foton e profilit. Anëtarët mund të klikojnë në këtë buton për të dërguar një kërkesë për lidhje.

butoni Lidhu blu në profilet e përdoruesit

Sapo një anëtar të dërgojë një kërkesë për lidhje, do të ketë një mundësi për ta anulluar atë.

Anëtarët do të shohin një njoftim si ky kur dikush ka dërguar një kërkesë për lidhje:

njoftimi i një ftese për t'u lidhur

Ju mund ta aktivizoni këtë veçori në BuddyBoss > komponentet > Lidhjet e anëtarëve.

Kërkimi i rrjetit

Një tjetër veçori me të vërtetë e përshtatshme është kërkimi në rrjet, ku përdoruesit mund të kërkojnë të gjithë rrjetin për postime në një shirit të kërkimit.

kërkimi i rrjetit

Ju mund të zgjidhni cilat lloje të postimeve mund të kërkohen. Për ta bërë këtë, shkoni te BuddyBoss > Cilësimet > Kërko. Këtu, mund të bëni që postime ose informacione të caktuara të kërkohen si emrat e anëtarëve, adresën e postës elektronike, emrin e përdoruesit, tekstin paragraf, numrat, diskutimin, përgjigjet dhe më shumë.

Ftesat me email

BuddyBoss gjithashtu lejon anëtarët të dërgojnë ftesa me email për këdo që ata duan të bashkohen në rrjet, qoftë bashkëpunëtori, miqtë ose familja e tyre. E tëra ato që duhet të kenë është emri dhe adresa e postës elektronike të të ftuarit.

Ja se si anëtarët mund të dërgojnë ftesa me email:

dërgimin e fton email

Ju gjithashtu mund të zgjidhni nëse dëshironi që anëtarët të jenë në gjendje të ndryshojnë titullin dhe trupin e emailit tuaj duke shkuar tek BuddyBoss > Cilësimet > fton.


Përshtatja e Temës Tuaj

Hapi tjetër është të filloni të personalizoni temën tuaj për ta bërë atë të duket ashtu si dëshironi. Tema e BuddyBoss ofron shumë mundësi opsionesh, në mënyrë që të mund t’i jepni një përvojë të markës, të këndshme anëtarëve tuaj.

Krijimi i menusë lundrues

Gjëja e parë që ju doni të krijoni është menutë tuaj të navigimit sepse kjo është kryesisht mënyra se si ne do të shkojmë rreth faqes së internetit.

Ka dy menutë kryesore që mund të krijoni me Buddy Boss Theme: menuja e shiritit të titullit dhe menyja BuddyPanel.

menubar dhe menuja BuddyPanel

Menyja e shiritit të titullit

Menyja e shiritit të titullit është menyja në kokën tuaj. Për të krijuar një menu Titlebar, të shkojnë në Mbështetja e WordPress, rri pezull miun shfaqje, dhe klikoni Menu. Pastaj do të shihni një fushë ku mund të shkruani një Emri i menusë. Shkruani emrin e menysë, diçka si “Titlebar Menu,” dhe klikoni Krijoni menunë.

si të krijoni një menu

Pastaj do t’ju tregohet një listë e faqeve që mund të shtoni në menunë tuaj. Kontrolloni kutitë e asaj që dëshironi të shtoni dhe goditni Shtoni në menu. Ju pastaj do të shihni bare nën titullin tuaj menu që ju mund të drag and drop të Reorder. Ju gjithashtu mund të krijoni një nën-artikull për secilën faqe duke indentifikuar shiritin.

Cilësimet e menusë në pjesën e poshtme, mos harroni të klikoni Titlebar.

krijimin e një menuje të shiritit të titullit

Me shumicën e temave të tjera, ju nuk do të keni shumë liri se si duket koka, por Tema e Buddy Boss ju jep më shumë mundësi personalizimi për kokën dhe gjithashtu këmbësorin.

Mund të gjeni opsione personalizimi për kokën në BuddyBoss > Opsionet e temave. Në këtë pjesë, ju do të keni mundësi të ngarkoni logon tuaj, të ndryshoni paraqitjen e kokës dhe madje të ndryshoni ngjyrën e saj. Do t’ju tregoj më vonë në më shumë detaje gjërat e ndryshme që mund të bëni në Opsionet e Temës.

Menyja BuddyPanel

Menyja BuddyPanel është një veçori e bukur e kësaj teme që shton përvojën e rrjetit social të faqes në internet. Për të krijuar një menu BuddyPanel, shkoni te Paneli i WordPress > shfaqje > Menu. Vazhdoni të krijoni një menu të re dhe t’i jepni një titull.

Në anën e majtë, klikoni Boss Buddy dhe shënoni kutitë e artikujve që dëshironi të tregohen në menunë BuddyPanel. Kliko Shtoni në menu, dhe në Cilësimet e menusë ju mund të zgjidhni nëse doni ta shfaqni këtë panel të dy përdoruesve të loguar dhe përdoruesve të loguar. Personalisht mendoj se ka më shumë kuptim të krijoni një panel të ndryshëm për këta dy lloje të përdoruesve. Kështu që në këtë shembull, unë do ta tregoj vetëm për të hyrë në përdorues.

BuddyPanel duket mahnitëse si parazgjedhje, dhe ka shumë më tepër gjëra që mund të bëni për ta rregulluar.

Për një, mund të ndryshoni ikonën e artikujve tuaj të menusë në BuddyPanel menjëherë brenda Menu seksioni. Për ta bërë atë, klikoni në pikëpamjen e pikës së menusë dhe klikoni në ikonën. Ju do të shihni një pop-up me shumë ikona për të zgjedhur. Ky është një tipar mjaft i lezetshëm i shtuar nga Platforma BuddyBoss që e bën kaq të lehtë të personalizoni menunë tuaj BuddyPanel.

duke ndryshuar ikonat e menusë BuddyPanel

Ju gjithashtu mund të ndryshoni ngjyrën e BuddyPanel, dhe unë do të tregoj atë në një seksion të mëvonshëm.

Vendosja e faqeve të shtëpisë dhe faqeve të blogut

Pasi të keni mbaruar menutë, do të dëshironi të vendosni faqet e shtëpisë dhe blogut. Faqja kryesore është gjëja e parë që anëtarët shohin një herë të regjistruar në faqen tuaj. Ju mund të zgjidhni të tregoni burimin e lajmeve, afatin kohor, drejtorinë e anëtarëve, blogun ose listën e kurseve.

Për të vendosur një faqe në shtëpi dhe blog, shkoni te Paneli i WordPress > Cilësimet > lexim. Pasi të jeni atje, zgjidhni Një faqe statike si faqe fillestare dhe caktoni çdo faqe që dëshironi si faqe shtëpi dhe blog.

vendosja e një faqe në shtëpi dhe blog

Si shembull, nëse zgjidhni Ushqim Lajm si faqen tuaj, kjo është gjëja e parë që anëtarët do të shohin një herë loguar:

burimi i lajmeve si faqja e parë

Tani ju keni një mur aktiviteti të ngjashëm me Twitter i cili është populluar automatikisht me aktivitetet e fundit në faqen tuaj. Anëtarët mund të shtypni një status dhe përmend dikë duke përdorur @, të ngarkoni një foto ose GIF, dhe bashkëngjitni emojis. Ata gjithashtu mund të zgjedhin ta postojnë atë në profilin e tyre ose në një grup. Prettyshtë shumë mirë.

Sigurisht, ju mund të caktoni një faqe të ndryshme si faqen tuaj të parë në varësi të nevojave dhe preferencave tuaja.

Ekzistojnë edhe disa gjëra të tjera që mund të bëni me faqen tuaj të parë. Nëse shkoni në pultin e WordPress dhe klikoni Faqet, do të shihni një listë të të gjitha faqeve tuaja, përfshirë faqen e parë të caktuar aktualisht. Klikoni në atë faqe për të hyrë në redaktorin Gutenberg.

faqja e parë

Sapo të futeni, nëse klikoni Atributet e faqeve, do të shihni një përmbledhje që tregon tre opsione shabllon:

ndryshimi i paraqitjes së faqes

Faqja fullscreen do të heqë header dhe sidebar ndërsa No Sidebar padyshim heq sidebar. Luaj me këto opsione, derisa të gjesh paraqitjen që preferon. Ju mund të bëjë të njëjtën gjë me të gjitha faqet tuaja të tjera. Pra, nëse ju të kërkuar për të krijuar një faqe të marketingut, ku nuk ka çmenduri si headers dhe sidebars, mode ekran të plotë është një opsion i madh.

Nëse dëshironi të shtoni një shirit anësor në faqen tuaj të parë (ose në të vërtetë ndonjë faqe tjetër), thjesht shkoni tek Paneli i WordPress > shfaqje > Widgets.

pajisje dhe shirita anësorë

Për të shtuar një widget në një shirit anësor, thjesht tërhiqeni dhe rrëzojeni brenda shiritit anësor. Ju mund t’i caktoni një emër dhe të bëni modifikime të tjera.

Në këtë shembull, unë dua të shtoj një shirit anësor në faqen e parë të Lajmeve Lajme. Shtyllat anësore për atë faqe janë të etiketuara Aktiviteti -> Drejtoria e Majtë (shirita anësor shfaqet në anën e majtë) dhe Aktiviteti -> Drejta Drejtoria (shirita anësor shfaqet në anën e djathtë). Pjesa më e mirë është se mund të përdor të dy palët anësore nëse dua. Këtu është një shembull se si ta bëni këtë:

duke shtuar shirita anësor

Ajo që më pëlqen në lidhje me këtë proces është se nuk detyron një mënyrë të re për të bërë gjëra. Nëse jeni mësuar të përdorni WordPress, widget-et e tij dhe redaktorin e përmbajtjes, do të jeni në gjendje të bëni shumicën e këtyre gjërave me lehtësi. Megjithëse është edhe më mirë të keni të gjitha këto aftësi të personalizimit në vetëm një seksion të unifikuar për secilën faqe, të paktën platforma nuk detyron një ndërfaqe të re për përdoruesit që do të marrin ca kohë për të mësuar.

Sa për faqen e blogut (dhe çdo faqe), ju mund të bëni shumë të njëjtën gjë saktësisht. Mund të shtoni një shirit anësor (por mund të shtoni vetëm një shirit anësor) dhe të përdorni çdo widget që dëshironi.

Ju gjithashtu mund të ndryshoni paraqitjen e faqes tuaj të blogut, por këtë herë do ta bëni brenda BuddyBoss. Shko tek BuddyBoss > Opsionet e temave > Blog. Paraqitja e Arkivit të Blogut, do të shihni tre opsione: Lista, Masoneria ose Rrjeti.

Paraqitja e arkivit të blogut

Unë personalisht më pëlqen Masoneria më së miri, por varet vërtet nga ju. Le të hedhim një vështrim të shpejtë se si ndryshojnë tre paraqitjet:

modele të ndryshme të faqes në blog

Mund të bëni më shumë personalizime edhe me faqet tuaja të postimit në blog. Për shembull, mund të ndryshoni paraqitjen e figurës së paraqitur, të aktivizoni / çaktivizoni kutinë e autorit dhe të aktivizoni / çaktivizoni butonat e aksioneve sociale. Kjo është veçanërisht e këndshme sepse nuk është e nevojshme të përdorni një plugin tjetër për ndarje sociale. Edhe pse vetë butonat nuk mund të modifikohen, është më mirë se asgjë dhe është një gjë më pak të shqetësohet.

Vetëm eksploroni Blog seksioni nën Opsionet e temave, provoni gjërat dhe shikoni cilat cilësime funksionojnë më mirë për ju.

Opsionet e temave

Unë kam përmendur Opsionet e Temave disa herë në pjesët e mëparshme, dhe këtu mund të stërviteni në copa dhe copa dhe të rregulloni se si uebfaqja juaj duket nga tipografia tek ngjyrat. Nuk do t’ju tregoj gjithçka mund të bëni këtu, këto mësime ekzistojnë për këtë arsye, por unë do të jap një përmbledhje të mënyrave interesante që mund të përshtatni temën tuaj.

Thjesht shko te BuddyBoss > Opsionet e temave për të parë opsionet e mundshme të personalizimit të temës.

Logo

Seksioni i ngarkuesit të logos këtu është shumë i përshtatshëm për përdoruesit pasi përfshin mundësi të ndryshme. Me shumicën e temave, opsionet tuaja për të personalizuar logon janë shumë të kufizuara, por me temën BuddyBoss, mund të bëni disa gjëra të ndryshme.

duke shtuar një logo

Ju mund të zgjidhni të aktivizoni ose çaktivizoni logot për desktop dhe celular. Ju mund të pyesni veten pse kjo duhet të jetë një opsion, por disa njerëz nuk duan të kenë logon e tyre në celular sepse është shumë e madhe dhe shpërqendron përvojën e përdoruesit.

Me BuddyBoss, nëse aktivizoni logon e celularit, do të keni mundësi të ngarkoni një tjetër me dimensione më të vogla. Ju gjithashtu mund të rregulloni madhësinë e saj.

arkitra

Unë thashë më parë që ju mund të bëni shumë më tepër me kokën tuaj, dhe këtu mund ta bëni atë.

Ju mund të zgjidhni midis tre opsioneve të faqosjes, diçka që shumica e temave të tjera nuk ju japin. Ju mund të zgjidhni të keni logon tuaj në anën e majtë të kokës, në qendër, ose në BuddyPanel. BuddyPanel është një vend më i mirë për logon tuaj nëse është i gjatë dhe keni nevojë për më shumë hapësirë.

duke personalizuar kokën

Mund të aktivizoni gjithashtu një kokë ngjitëse, e cila është një kokë që ngjitet në krye të faqes ndërsa përdoruesit po lëvizin.

Gjëja tjetër që mund të rregulloni është lartësia e kokës, aktivizoni / çaktivizoni hijen dhe ndryshoni butonat e shfaqur në këndin e djathtë të kokës..

E vetmja gjë që mungon është aftësia për të caktuar një kokë të ndryshme në faqe të ndryshme sepse nganjëherë ju dëshironi të jeni në gjendje ta bëni atë.

BuddyPanel

Këtu mund të aktivizoni ose çaktivizoni BuddyPanel. Vini re se do të jetë i dukshëm vetëm nëse keni krijuar një menu për të në shfaqje > Menu.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni ta shfaqni atë në anën e majtë ose të djathtë të ekranit.

sidebars

Nëse dëshironi të jeni në gjendje të ndryshoni pozicionin e shiritave anësore të faqeve të ndryshme, këtu mund ta bëni. Ju keni mundësinë të shfaqni shiritin anësor të faqeve në anën e majtë ose të djathtë me vetëm një klik.

tipografi

Ndryshimi i tipografisë së faqes tuaj të internetit kërkon shtesa të palëve të treta për shumë tema, por Tema BuddyBoss vjen me një personalizues të integruar të tipografisë së Fonts Google, ku mund të zgjidhni nga qindra gërmat për faqen tuaj.

Ju mund të zgjidhni një typografi për titullin e faqes (nëse logoja është e çaktivizuar), trupi dhe titujt (H1 deri H6). Ju gjithashtu mund të ndryshoni peshën dhe stilin e fontit, nënndarjet dhe madhësinë e fontit. Dhe pasi që ju mund të vendosni një typografi të ndryshme për secilin kre, kjo ju jep aftësi shumë më të personalizuara.

Styling

Stilimi është aty ku mund të ndryshoni skemën tuaj të ngjyrave, si dhe ngjyrën e kokës suaj, BuddyPanel, footer dhe elementët e trupit. Ajo që më pëlqen më në lidhje me këtë është që ju mund të ndryshojë ngjyra e shumë e shumë çdo pjesë të faqen tuaj, duke e bërë atë super të lehtë për të qëndruar e vërtetë për ngjyrat tuaja markë.

Si shembull, ja si të ndryshoni ngjyrat e kokës suaj:

ndryshimi i ngjyrës së kokës

Ka shumë më tepër që mund të bësh për të stiluar uebfaqen tënde, dhe unë mendoj se do të argëtohesh duke eksploruar opsionet e tua.

Blog

Unë kam treguar më parë se ju mund të zgjidhni midis tre paraqitjeve të faqeve në blog. Në fakt ka shumë mundësi të tjera në dispozicion për personalizimin e faqes suaj të blogut. Për shembull, mund të ndryshoni mënyrën e shfaqjes së figurës së paraqitur. Ju gjithashtu mund të aktivizoni / çaktivizoni postimet e lidhura, të kufizoni sa postime të lidhura shfaqen, çaktivizoni / aktivizoni kutinë e autorit të blogut dhe të shtoni një kode të shkurtër të gazetës.

Edhe pse ka shumë mundësi, disa nga veçoritë janë ende të kufizuara. Për shembull, opsionet për shfaqjen e pamjeve të paraqitura nuk janë mjaft fleksibile. Nuk ka mundësi të shfaqet titulli i postimit në krye të figurës së paraqitur ose të shtohet një mbivendosje.

Për trupin e postimit në blog, nuk ka asnjë mënyrë për të ndryshuar ndarjen midis linjave ose rregulluar gjerësinë e zonës së përmbajtjes.

Nuk ka asnjë mënyrë për të ndryshuar mënyrën se si shfaqen artikujt e lidhur. Pra, nëse ju dëshironi për të shfaqur ato si një listë me imazhe të vogla paraqitur, nuk ka asnjë mënyrë për të bërë këtë.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të mundësuar lidhjet e lundrueshme sociale, kështu që nuk do të duhet të përdorni një shtesë të palëve të treta për këtë më. Dobësitë e vetme është që ju nuk do të jetë në gjendje për të ndryshuar mënyrën se si icons duken. Duket mjaft bukur, siç është gjithsesi, kështu që nuk është aq shumë për një problem të madh. Por nëse ata mund të shtojnë më shumë mundësi personalizimi për ikonat e lundrueshme të aksioneve sociale, kjo do të ishte e shkëlqyeshme.

Faqja e hyrjes / regjistrimit

Një tjetër veçori vërtet e lezetshme është të jesh në gjendje të rregullosh faqen tënde të hyrjes / regjistrimit në mënyrë që të pasqyrojë markën tënde dhe jo vetëm zonën e zakonshme të hyrjes / regjistrimit të WordPress-it..

Faqja e hyrjes / regjistrimit mund të jetë e stiluar të ketë një imazh të zakonshëm të sfondit i cili duket i shkëlqyeshëm. Ju gjithashtu mund të shtoni një përshkrim të titullit dhe të tekstit si një mbivendosje në imazh. Një kufizim me cilësimet unë mendoj se ju mund të shfaqni vetëm të njëjtin mesazh si për hyrjet ashtu edhe për të regjistruar faqet ndërsa ndonjëherë ju mund të dëshironi të shfaqni mesazhe të ndryshme për këto faqe të ndryshme. Për shembull, në vend që të thoni “Bashkohuni me ne!” në faqen e hyrjes, ka më shumë kuptim të thuash “Mirësevini!”

Këtu është një shembull se si mund të personalizoni faqen e hyrjes:

personalizimi i faqes së hyrjes

Gjëra të tjera që mund të bëni në Opsionet e Tema:

 • Rregulloni faqen tuaj 404
 • Luaj me rrethorin (mund të shtosh pajisje, të ndryshosh ngjyrat, të shtosh një kode të shkurtër si regjistrimin e një gazete, lidhje sociale, të ndryshosh etiketën (etiketë e bardhë), etj.)
 • Shtoni kode me porosi
 • Minimizoni CSS dhe Javascript
 • Aktivizo mënyrën e mirëmbajtjes
 • Vendosni imazhe të paracaktuara të kapakut për profilet e përdoruesve
 • Rregulloni forume (ndryshoni paraqitjet, përdorni një imazh të banderolave, shtoni një titull dhe përshkrim të forumit, etj.)

Në përgjithësi, opsionet e personalizimit të disponueshme në Opsionet e Temave janë goxha të përparuara, por të thjeshta për tu tundur. Asnjë shtesë shtesë ose kodim nuk nevojiten për të ndryshuar tipografinë tuaj, për të modifikuar titujt, për të ndryshuar ngjyrat dhe më shumë.


Shitet përmbajtja juaj me BuddyBoss + LearnDash

Përveç që keni një komunitet në internet, ju gjithashtu mund të shesni përmbajtjen tuaj në faqen tuaj të internetit duke integruar Temën e BuddyBoss me LearnDash.

Nëse jeni duke përdorur LearnDash, lajmi i mirë është që BuddyBoss ka ndërmarrë hapa shtesë për të siguruar që platforma dhe tema e tyre janë integruar në mënyrë të përkryer me LearnDash. Kjo e bën kaq të lehtë shitjen e përmbajtjes dhe ndërtimin e një komuniteti rreth këtyre përmbajtjeve.

Nëse nuk jeni të njohur me LearnDash, është një plugin WordPress i sistemit të menaxhimit të të mësuarit që ju lejon të krijoni, pritni dhe menaxhoni kurse online në një vend. Kjo është një shtojcë premium që duhet të blini veç e veç. Duke e integruar atë me WooCommerce, ju mund të shesni kurset tuaja për një tarifë një herë ose në bazë të pajtimit.

LearnDash është një shtesë kaq e mahnitshme në vetvete. Ajo ka një ndërtues të fuqishëm të kursit që mund ta përdorni për të ndërtuar kurset tuaja nga e para, për të krijuar kuize dhe detyra, për të krijuar certifikata me porosi dhe shumë më tepër. Ju mund të ofroni kurse falas ose për një tarifë të njëhershme ose të përsëritur. Mundësitë janë të pafundme me LearnDash.

Edhe pse nuk jam duke shkuar në thellësi se si të krijoj një kurs në LearnDash (ju mund të kontrolloni rishikimin tim të LearnDash këtu), ajo që dua t’ju tregoj është se si mund të rregulloni mënyrën e faqes së listës së kurseve dhe kursin individual faqet duken si.

Integrimi i LearnDash

Për të filluar përdorimin e LearnDash, shkoni te plugins > Shto nje te ri dhe instaloni dhe aktivizoni LearnDash.

Pas instalimit të LearnDash, do të krijohet automatikisht një faqe e re me URL “yourdomain.com/courses”.

Në këtë faqe, anëtarët do të jenë në gjendje të shohin të gjitha kurset në dispozicion në faqen tuaj. Unë nuk do të shkoj në thellësi se si të krijoj një kurs në LearnDash (ju mund të kontrolloni rishikimin tim të LearnDash këtu), por ajo që dua t’ju tregoj është se si mund të rregulloni mënyrën e faqes së listës së kurseve dhe kursin individual faqet duken si.

Por para gjithçkaje tjetër, shkoni te LearnDash > Cilësimet dhe sigurohuni që Modeli aktiv në LearnDash është LearnDash 3.0 dhe JO Trashëgimia. LearnDash 3.0 është një version i sapohapur që bën që çdo faqe kursi të duket e mahnitshme nga lakuriqi, kështu që nuk do të duhet të bëni personalizime të gjera.

Përshtatja e faqes së listës së kursit

Pasi të instalohet dhe aktivizohet LearnDash, nëse shkoni në BuddyBoss > Opsionet e temave, do të shihni që ekziston një pjesë e re e quajtur LearnDash:

LearnDash në Opsionet e Temës

Këtu mund të gjeni se si duket faqja e listave të kurseve. Mund të aktivizoni filtrin e kategorive, i cili do t’u lejojë anëtarëve të shohin kurse nën një kategori. Në fushën e Taksonomisë, ju mund të zgjidhni nëse përdoruesit do të jenë në gjendje të filtrojnë sipas kategorive ose etiketave.

Ju gjithashtu mund të aktivizoni instruktorët të filtrojnë që do t’i lejojë përdoruesit të shohin të gjitha kurset e një instruktori. Nëse jeni mësuesi i vetëm, mund të bëni pa këtë filtër.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni të shfaqni autorin e kursit dhe datën e krijimit në kurse, mësime ose tema.

Ja si duket një faqe e indeksit të kurseve dhe opsionet e ndryshme të filtrit dhe shikimit të disponueshëm për përdoruesit:

faqja e indeksit të kursit

Siç mund ta shihni, anëtarët mund të shohin në cilat kurse janë regjistruar dhe nuk janë regjistruar dhe cilat kurse nuk kanë filluar akoma. Paraqiten gjithashtu shufrat e përparimit.

Në këtë pikë, është mirë të shtoni këtë faqe në menunë tuaj të kokës, në mënyrë që anëtarët të mund të shkojnë me lehtësi këtu.

Përshtatja e faqes së kursit

Ju mund të rregulloni si duket secila faqe e kurseve individuale, në të vërtetë brenda LearnDash. Mund të shtoni një titull, përshkrim të shkurtër, imazhin e kopertinës, imazhin e paraqitur dhe më shumë.

Për të rregulluar një faqe kursesh, shkoni te LearnDash > kurse dhe klikoni në kursin që doni të rregulloni. Do të çoheni te redaktori Gutenberg, ku do të keni mundësi të shtoni ose modifikoni titullin dhe përshkrimin e kursit.

Në anën e djathtë, nëse lëvizni poshtë, do të shihni opsione për të ngarkuar një imazh të mbuluar dhe një imazh të shfaqur. Këto janë mënyra të shkëlqyera për të përmirësuar faqen e kurseve dhe për ta bërë atë më tërheqës për studentët tuaj.

Një veçori e shtuar nga BuddyBoss është aftësia për të vendosur një video paraprake në vend të një imazhi të paraqitur. Ja se si ta bëni atë:

vendosja e një vrojtimi të kursit të videos

Pasi anëtarët fillojnë një kurs, ata do të merren brenda faqes së mësimeve. LearnDash vjen me një tipar të quajtur Focus Mode i cili heq të gjitha shpërqendrimet si menutë dhe shiritat anësor në mënyrë që studentët të mund të përqendrohen në mësim. Kur përdoret me BuddyBoss, kjo është se si duket Mënyra e Focus:

Modaliteti i përqendrimit të LearnDash

Vini re se menuja e titullit u zhduk, duke e bërë faqen pa rrëmujë.

Brenda faqes së mësimit ka shumë mundësi interesante për të rritur përvojën e të mësuarit të studentëve. Ata mund të kalojnë në mes dritës dhe mënyrës së errët për t’iu përshtatur kushteve të ndryshme të ndriçimit dhe të hyjnë në modalitetin në ekran të plotë për një ndërfaqe edhe më shumë pa shpërqendrim.

Lidhja e kurseve me grupet sociale

Një tjetër gjë me të vërtetë e ftohtë që ju mund të bëni me BuddyBoss dhe LearnDash është për të krijuar një mjedis në klasë të tipit me lidh kurse Learndash me grupet sociale. Në këtë mënyrë, një grup shoqëror mund të funksionojë si një klasë ku përdoruesit (studentët) mund të hyni në kurset e tyre në një vend.

Ju do të jeni në gjendje të caktoni organizatorë / mësues për secilin grup shoqëror dhe mund të lidhni më shumë se një kurs me një grup shoqëror.

Procesi është me të vërtetë i thjeshtë dhe i lehtë për tu bërë. Nëse jeni të interesuar për këtë veçori, mund të shikoni gjithëpërfshirjen punë praktike bërë nga BuddyBoss për të mësuar se si është bërë.


Integroni me më shumë shtesa për WordPress

Tema e BuddyBoss është gjithashtu në përputhje me shumicën e shtojcave më të koduara WordPress, duke ju dhënë shumë mundësi për atë që mund të bëni me faqen tuaj të internetit..

Përvoja e përdoruesit gamifikues

Përvoja e gamifikimit të përdoruesve është një mënyrë e shkëlqyeshme për të inkurajuar përdorimin e vazhdueshëm dhe angazhimin e komunitetit tuaj në internet. Për shembull, për të inkurajuar përdoruesit të bashkohen në diskutimet në forume, ju mund të jepni pikë për çdo përgjigje ose diskutim që ata fillojnë. Pastaj mund t’i bëni këto pika të riblershme në një farë mënyre.

Nëse doni të gjallëroni përvojën e anëtarëve tuaj, mund të integroni BuddyBoss me GamiPress. GamiPress është një plugin falas WordPress që ju ndihmon të jepni pikë për përdoruesit për bashkëveprim me faqen tuaj të internetit, t’u jepni atyre shënjat për arritjet dhe të mundësoni një sistem renditje për të motivuar përdoruesit të plotësojnë të gjitha kërkesat.

Seksioni i Vendosjes së Punës

Nëse po ndërtoni një komunitet profesionistësh në një sektor ose sektor specifik, të keni një seksion të postimit të punës është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar vlerën e anëtarëve tuaj. Sshtë një magnet i madh i përdoruesit dhe do t’i motivojë përdoruesit të vazhdojnë të kthehen në faqen tuaj.

Ju mund të integroni BuddyBoss me WP Job Manager, një shtojcë falas, për të krijuar një seksion të postimit të punës brenda faqes tuaj të internetit..

Pasi të keni instaluar dhe aktivizuar menaxherin e punës të WP, do të shihni një fushë të re në panelin tuaj në anën e majtë në WordPress të quajtur Listat e punës. Kjo është ajo ku ju mund të konfiguroni cilësimet e shtojcës.

Shtojca krijon automatikisht tre faqe: një Tavolinë pune, një faqe Post një punë dhe një faqe pune. Ja se si duken këto faqe, dhe gjithashtu një postim i punës me shembuj,

listat e punëve

Nëse doni që aplikantët të jenë në gjendje të aplikojnë me një formular, duhet të blini një shtesë. Ju mund të gjeni më shumë shtesa në Listat e punës > Add-ons.

Krijoni Kalendarët e Ngjarjeve

Nëse zhvilloni ngjarje të rregullta për komunitetin tuaj, krijimi i një kalendari që tregon ngjarjet tuaja të planifikuara është një ide e shkëlqyer për të mbajtur përdoruesit e rrjetit në lak. Për të krijuar një kalendar ngjarjesh, do t’ju duhet një plugin kalendarik WordPress si Kalendari i Ngjarjeve Pro.

Me Kalendarin e Ngjarjeve Pro, jo vetëm që do të jeni në gjendje të krijoni kalendarët e ngjarjeve, por gjithashtu mund të shesni bileta dhe rezervime librash drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit..

Krijoni një Aplikacion Mobile

Me një integrim të ngushtë me AppBoss, mund të krijoni një aplikacion mobil për sitin tuaj të rrjeteve sociale. Të gjitha të dhënat nga faqja e desktopit janë të sinkronizuara me aplikacionin, kështu që kur përdoruesit duhet të braktisin një seancë në desktop, ato mund të mbledhin pikërisht aty ku kanë mbetur në aplikacion. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të dërgoni njoftime push.

Ky është një mjet i shkëlqyeshëm për faqet e internetit të mësimit elektronik për t’i bërë kurset e tyre më të arritshme për përdoruesit e lëvizshëm dhe për të rritur shkallët e angazhimit të përdoruesve.


BuddyBoss: Prmimet

Kur ju shikoni në të gjitha gjërat që ju mund të bëni me BuddyBoss, dhe kur ju shikoni në çmimin e saj, nuk është e vështirë të jetë i habitur me atë që një vjedhin është. Për një tarifë vjetore prej 228 $, do të jeni në gjendje të ndërtoni një sit të fuqishëm të rrjeteve sociale për markën tuaj. Shtoni vetëm 60 dollarë dhe do të keni mundësi të ndërtoni 5 site në vit. Dhe do të keni qasje në të gjitha tiparet e temës – nuk nevojiten shtesë.

.Mimet e BuddyBoss

Nëse jeni të interesuar të bëni konfigurimin, hartimin ose migracionin e faqes për ju, ju do të duhet të paguani një tarifë të caktuar një herë 00 plus / muaj. Nëse doni të hidhni një aplikacion mobil të bërë për ju, pagesa e njëhershme e konfigurimit ngjitet në 8000 dollarë dhe pagesa mujore në 249 dollarë.

Nëse doni të jeni në gjendje ta provoni ta shihni për veten tuaj dhe të zbuloni se nuk i plotëson nevojat tuaja, ju mund të përfitoni nga garancia e kthimit të parave prej 14 ditësh.


BuddyBoss: Mbështetje

Mbështetja ofrohet vetëm përmes një kanali, Desk Ndihmës. Ata aktualisht nuk ofrojnë mbështetje përmes kanaleve të tjera të tilla si media sociale dhe email, kështu që mënyra e vetme për të marrë ndihmë është paraqitja e një bilete në Deskun e tyre të Ndihmës.

Kjo është pak zhgënjyese pasi tashmë është 2019, bizneset duhet të kenë mbështetje shumë-kanale që plotëson klientët atje ku janë. Për shembull, aplikacionet e bisedave të drejtpërdrejta ofrojnë një mënyrë shumë më të shpejtë që klientët të marrin ndihmë sesa të paraqesin një biletë.

Pra, për sa i përket mbështetjes, BuddyBoss mund të përmirësohet në hapa të mëdhenj duke shtuar më shumë mënyra për klientët për të marrë ndihmë.


Rishikimi i BuddyBoss: Whatfarë më pëlqen

 • Ajo konsolidoi karakteristika të fuqishme të rrjeteve sociale si mesazhesh private dhe grupe sociale nën një çati, duke e bërë më të lehtë se kurrë ndërtimin e një komuniteti në internet.
 • Ajo integron në mënyrë të përkryer me LearnDash dhe shumë shtesa të tjera WordPress duke përfshirë ndërtuesit e faqeve si Elementor Pro.
 • Përshtatja e temës është e gjerë me shumë më tepër aftësi sesa temat e tjera premium.
 • Shtë shumë e lirë duke marrë parasysh sa të avancuara janë tiparet që ofron.

Rishikimi i BuddyBoss: Ajo që nuk më pëlqen

 • Mund të jetë e vështirë të mësosh litarë dhe do të duhet të shikosh mësime për të marrë mënyrën se si funksionon.
 • Cilësimet ndjehen në të gjithë vendin në fillim, nuk duket se mund të gjesh se ku është diçka, duke shtuar ndjesinë dërrmuese për përdoruesit e rinj.
 • Disa karakteristika kanë mungesë të opsioneve të personalizimit.

Rishikimi i BuddyBoss: Mendimet përfundimtare

Theme BuddyBoss është poshtë temës kryesore të WordPress për krijimin e një siti në rrjetet sociale. Fjalë për fjalë nuk ka asgjë tjetër si ajo në treg.

Integrimi i tij me BuddyBoss Platform, një shtojcë e zhvilluar nga e njëjta kompani, unifikon çdo veçori dhe përbërës në një vend dhe eliminon nevojën për shtesa dhe shtesa. Nëse jeni duke kërkuar mënyrën më të lehtë por më të përparuar për të krijuar një faqe në rrjetet sociale që mund të zgjeroni rrugën, Tema dhe Platforma e BuddyBoss janë gjithçka që ju nevojitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map