Rishikimi i Domains Crazy

logoja e domeneve të çmenduraNë faqen e saj të internetit, Crazy Domains bën të gjitha llojet e premtimeve për bërjen e procesit të botimit të një uebsajti “çmendur lehtë”.


A ata jetojnë deri në hype?

Crazy Domains ofron regjistrimin e domain dhe marketing online përveç shërbimeve të mbajtjes së faqes në internet. Ndërsa ata bëjnë disa gjëra mjaft mirë, ka shumë ofrues të tjerë shërbimesh atje që ofrojnë shërbime më të mira me çmime shumë më konkurruese.

Domainet e çmendur ofrojnë një pronë shumë themelore në internet për një pikë çmimi që e bën atë më të shtrenjtë se ofruesit e tjerë të pritjes me performancë, karakteristika dhe çmime më të mira.

Le të hedhim një vështrim më të afërt në Crazy Domains në mënyrë që të vendosni nëse është ofruesi më i mirë i hostimit për qëllimet tuaja.

Farë mendojmë për domenet e çmendura

E themeluar në vitin 2000, kjo kompani ka bërë një emër për vete duke ofruar shërbime tepër të lira të regjistrimit të emrit të domain. Ata madje pretendojnë se janë sigurimi kryesor i regjistrimit të emrave të domain të lirë në rajone si Australia, Lindja e Mesme, India dhe Evropa.

Kompania mëmë e Crazy Domains është DreamScape Networks, një organizatë që ka selinë në Australi. Ndër markat që ata posedojnë janë CHEAP Domains, AustDomains, WebCity, NetLogistics, WhoIs dhe më shumë.

Në faqen e internetit të DreamScape Networks, kompania mëmë thotë se Crazy Domains ofron “shërbime premium” me “çmime të përballueshme”. Më tej, në uebfaqe thuhet se Crazy Domains ka tre qendra mbështetëse, pesë qendra të të dhënave, 28 produkte në internet dhe më shumë se 500 lloje domain.

Për të qenë një ofrues me kosto të ulët për mbajtjen në internet, Crazy Domains nuk është i tmerrshëm. Sidoqoftë, besojmë me vendosmëri se atje ka hoste më të mirë, ata që ofrojnë shërbime më të mira dhe çmime më konkurruese. Për shembull, të dy Siteground dhe Bluehost ofrojnë performancë më të mirë për të njëjtën pikë çmimi.

Crazymimet e Domains Crazy

Domain Crazy përmban një gamë të gjerë të planeve të çmimeve. Shumë prej tyre janë mjaft të përballueshme, por jo të gjitha opsionet kanë një kuptim të madh. Për shembull, ju mund të blini shërbime pritëse për periudha prej një viti, dy vjet, tre vjet ose 10 vjet. Tre opsionet e para duken të arsyeshme. Sidoqoftë, nëse sapo filloni me një faqe të re, opsioni 10-vjeçar duket i tepërt. Asnjëherë nuk do të rekomandonim pranverën për planin 10-vjeçar nëse nuk keni para për të djegur dhe një besim të plotë.

Odudia tjetër është që ju mund të merrni Windows ose WordPress duke pritur për aq pak sa tre muaj. Sidoqoftë, afati më i shkurtër që mund të blini për hostimin Linux është një vit.

Këtu është ndarja e çmimeve për shërbimet e mbajtjes së faqes në internet Crazy Domains. Një diskutim më i detajuar i asaj që merrni me secilën paketë pritëse vijon.

Linux Hostingekonomiprimi pakufizuar
Nje vit7,17 $ / muaj. (93 dollarë gjithsej)12.92 $ / muaj. (155 dollarë gjithsej)21,50 $ / muaj. (258 dollarë gjithsej)
Dy vjet6.46 dollarë në muaj. (155 dollarë gjithsej)11.63 $ / muaj. (280 dollarë gjithsej)19,33 $ / muaj. (464 dollarë gjithsej)
Tre vjet6.11 $ / muaj. (Gjithsej 220 dollarë)10,97 $ / muaj. (395 dollarë gjithsej)18,25 $ / muaj. (657 dollarë gjithsej)
10 vite3.58 dollarë në muaj. ($ 430 total)6.45 $ / muaj. (774 dollarë gjithsej)$ 10.74 / muaj. (Gjithsej 1,288 dollarë)

Windows Hostingekonomiprimi pakufizuar
Tre muaj13 dollarë / muaj. (Gjithsej 39 dollarë)18.67 dollarë (56 dollarë gjithsej)27,33 $ (gjithsej 82 dollarë)
Nje vit12.92 $ / muaj. (155 dollarë gjithsej)18.67 $ / muaj. (224 dollarë gjithsej)27.25 $ / muaj. (327 dollarë gjithsej)
Dy vjet11.58 dollarë / muaj. (278 dollarë gjithsej)16,75 $ / muaj. (402 dollarë gjithsej)24,50 $ / muaj. (588 dollarë gjithsej)
Tre vjet10.94 $ / muaj. (394 dollarë gjithsej)15.83 $ / muaj. (570 dollarë gjithsej)$ 23.14 / mo. ($ 833 total)
10 vite6.45 $ / muaj. (774 dollarë gjithsej)9,32 $ / muaj. (Gjithsej 1,118 dollarë)13.60 dollarë / muaj. (1.632 dollarë gjithsej)

WordPress Hostingekonomiprimi pakufizuar
Tre muaj13 dollarë / muaj. (Gjithsej 39 dollarë)20,67 dollarë (62 dollarë gjithsej)33,33 $ (100 $ gjithsej)
Nje vit10,67 dollarë / muaj. (Gjithsej 128 dollarë)17.25 $ / muaj. (207 dollarë gjithsej)27.83 dollarë / muaj. (334 dollarë gjithsej)
Dy vjet9.29 $ / muaj. (223 dollarë gjithsej)15.04 $ / muaj. (361 dollarë gjithsej)24,33 $ / muaj. (584 dollarë gjithsej)
Tre vjet8,83 dollarë / muaj. (Gjithsej 318 dollarë)14,33 $ / muaj. (516 dollarë gjithsej)23,17 $ / muaj. (Gjithsej 834 dollarë)
10 vite$ 5.30 / mo. (636 dollarë gjithsej)8.59 $ / muaj. (1,030 dollarë gjithsej)13.89 dollarë / muaj. (1.667 dollarë gjithsej)

Ky është pothuajse një numër marramendës i opsioneve, por shanset janë të mira që ju tashmë e dini nëse doni Linux, Windows ose WordPress hosting. Kjo sigurisht që ngushton zgjedhjet. Ju kurseni para duke shkuar me planet dy- ose tre-vjeçare, por planet tre-mujore dhe një-vjeçare janë mjaft të përballueshme nëse dëshironi të zhytni një gisht në ujë.

All-in-One Paketat

Nëse jeni duke filluar nga e para, atëherë mund të jetë e vlefshme të merrni në konsideratë një paketë nga Crazy Domains. Këto pako nuk janë vetëm për mbajtjen në internet. Në vend të kësaj, ato gjithashtu përfshijnë regjistrimin e emrave të domain, ndërtimin e faqes në internet dhe mjetet e tregtisë elektronike.

Aktualisht, Crazy Domains po ofron tre pako të gjitha-në-një. E para është Fillimi në internet. Kjo është një paketë me të vërtetë themelore që vjen me një emër domain, host, dhe një adresë personale email me emrin e domain.

Me këtë plan, ju mund të regjistroheni ose një emër domain domain Australian ose Global, dhe faqja juaj e internetit do të pritet në një rrjet DNS cloud. Përveç kësaj, ju do të keni paketën pritëse të ekonomisë me 150 GB hapësirë ​​në internet dhe deri në 100 adresa emaili personal nga domeni juaj. E gjithë paketa kushton 128 dollarë.

Paketa e Ndërtuesit të Biznesit përfshin gjithçka në planin e fillimit në internet plus aftësinë për të ndërtuar një faqe në internet me ndërtuesin e faqes Crazy Domains. Uebfaqja juaj mund të përfshijë sa pesë faqe. E përfshirë gjithashtu në plan është edhe aplikacioni Traffic Booster për të siguruar që uebfaqja juaj të gjendet nga të gjithë motorët më të mëdhenj të kërkimit. Kjo paketë e rrugës së mesme kushton 318 dollarë.

Pakoja më e madhe është Perandoria e fundit. Ajo përmban gjithçka që dy paketat më të vogla bëjnë përveç aftësisë për të shitur në internet, mjetet e marketingut me email dhe qasjen në analitikë në internet. Me një çmim prej 537 dollarë, kjo nuk është një marrëveshje e keqe.

Karakteristikat e çmendur të domeneve

Së pari, le të marrin një vështrim në atë që premton Crazy mjediset në aspektin e shërbimeve të saj hosting:

 • Garantohet 99.9% me kohë
 • Kopje rezervë automatike që ruhen për një maksimum prej 30 ditësh
 • Pritja e domeneve të shumta me paketa më të shtrenjta
 • Zgjedhja e 150 GB SSD, 500 GB SSD ose hapësira e pakufizuar e diskut SSD në varësi të paketës që ju zgjidhni
 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Regjistrimi i domenit, për një tarifë
 • Certifikata SSL, për një tarifë

Adhuruesit e Linux dhe Windows do të jenë të lumtur të vini re se Crazy Domains mbështet të dy këta sisteme operative. Cfare ka me shume, ju keni qasje në cPanel me sisteme të bazuara në Linux dhe Plesk me Windows. Nëse keni nevojë për një aplikacion ose shtesë, Crazy Domains ofron instalim me një klik në afërsisht 200 të ndryshme. Sipas kësaj, Crazy Domains punon me integrime të tilla si Drupal, Joomla, WordPress, LimeSurvey, PrestaShop, Magneto, ZenCart dhe shumë të tjerë.pritje e fjalëve

Ata që janë teknikisht të mprehtë do të vlerësojnë aftësinë për të koduar në Crazy Domains me Ajax, Ruby, Python dhe një shumëllojshmëri të të tjerëve. Kjo është çuditërisht ambicioze për një ofrues të shërbimit relativisht të zhveshur.

Linux Hosting në Detail

Të gjithë ata që zgjedhin hostimin e Linux marrin disa nga të njëjtat karakteristika themelore si hyrja në cPanel, të dhëna të pakufizuara, Mbrojtje DDos, mbështetje me shumë kode, qasje në FTP & SSH dhe kopje rezervë të skedarëve.

Me planin e Ekonomisë, klientët marrin një faqe në internet me 150 GB depozitë. Dy imazhe të aksioneve, 10 baza të të dhënave dhe 100 adresa emaili janë përfshirë në paketë.

Përditësimi në planin Premium i jep klientit një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe imazhe falas të aksioneve. me 500 GB ruajtje, 500 adresa emaili dhe 50 baza të të dhënave, ky mund të jetë plani i duhur për një sipërmarrje biznesi në rritje. Vitalshtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se plani Premium përfshin pritjen në një rrjet cloud, për të cilin Crazy Domains thotë se do të thotë 300% shpejtësi më të shpejtë.

Plani më i madh quhet Pafund, dhe emri është i përshtatshëm. Konsumatorët që zgjedhin këtë paketë marrin hapësirë ​​të pakufizuar për një numër të pakufizuar faqesh në internet. Numri i adresave të emailit dhe bazave të të dhënave që ato lejohen në mënyrë të ngjashme është i pakufizuar. Dhjetë imazhe të aksioneve, pritjen e rrjetit cloud dhe një vit qasje në Kërko Paraqisni në mënyrë që faqja e internetit të vërehet.

Windows Hosting në Detail

Kur ju zgjidhni Windows-hosting, çdo plan ju lejon të keni akses në Plesk, ASP.NET Hosting dhe kopjime të skedarëve. Karakteristika të tjera përfshijnë të dhëna të pakufizuara, mbrojtje DDOS, FTP & SSH Access, mbështetje me shumë kode, pritjen e serverëve MS SQL dhe më shumë.

Nga këtu, planet e Windows janë praktikisht identike me planet Linux, në lidhje me hapësirën e ruajtjes, numrin e adresave të postës elektronike dhe numrin e imazheve të aksioneve. Dallimet kryesore janë 10 GB e MS SQL BD me planin e Ekonomisë, 50 GB i MS SQL DB me Planin Premium dhe të pakufizuar MS SQL BD me plan të pakufizuar.

WordPress Hosting

Host WordPress është krejt ndryshe, që është një konsideratë e rëndësishme nëse dëshironi të përdorni Crazy Domains si host tuaj, por nuk vendoseni se cila platformë ka kuptimin më të mirë.

Plando plan WordPress përfshin mundësinë e vendosjes së softuerit më të fundit të WordPress me një klik të vetëm, si dhe skenarin me një klik. GIT është i instaluar paraprakisht, dhe Crazy Domains është i aktivizuar WP-CLI. Qasja SSH & SFTP është e disponueshme siç janë azhurnimet automatike.

Me paketën Ekonomia për hostimin e WordPress, mund të organizoni një faqe në internet me 10 GB hapësirë ​​ruajtëse SSD. Ju lejohen 100,000 vizita në muaj dhe keni transferime të pakufizuara të të dhënave.

Plani Premium bën të mundur që të keni dy faqe në internet me WordPress 25 GB ruajtje të përbashkët SSD. Transferimet e të dhënave janë të pakufizuara, por mund të keni vetëm maksimum 400,000 vizita në muaj.

Plani Ultimate ju mundëson të keni sa më shumë pesë uebfaqe të WordPress, por ju do të keni gjithsej 50 GB memorie SSD. Një milion vizita mujore dhe transferime të pakufizuara të të dhënave janë përfshirë në plan.

Qendrat e të dhënave
imazhi i një databazari zbritje

Crazy Domains ka qendra të të dhënave të vendosura në SH.B.K., Perth dhe Sidnei. Serverat gjenden në Newark, New Jersey në Sh.B.A si dhe në Hong Kong dhe Singapor. Për më tepër, serverët EPP janë të vendosur në Newark, New Jersey; Bruksel, Belgjikë; Delhi, India dhe Melbourne, Australi.

Të kesh qendra të të dhënave dhe serverë ekstra të EPP të vendosura në Australi duhet të nënkuptojë norma më të ulëta latente dhe kohë më të shpejtë ngarkese për njerëzit që janë duke kërkuar nga e gjithë kontinenti..

Këto qendra të të dhënave përdorin teknologjinë Dell shoqëruar me ruterat Cisco. Këto janë zgjedhje të respektueshme, megjithëse disa përdorues megjithatë vërejnë se performanca në faqet e tyre të internetit ka tendencë të jetë pak e ngadaltë.

Balancuesit e ngarkesës dhe fuqia e tepërt N + 1 do të thotë që qendrat e të dhënave Crazy Domains ‘janë goxha të forta. Me një rrjet të tepërt, ata ndoshta janë në gjendje të jetojnë deri në garancinë e tyre për 99.9% në kohën e duhur shumicën e kohës.

Rrjeti i balancuar i ngarkesës nënkupton që trafiku në internet shpërndahet në shumë servera, të gjithë këta kryejnë funksione të ngjashme në të njëjtin vend. Duke përdorur teknologjinë cloud, ky rrjet balancimin e ngarkesës duhet të garantojnë performancë më të mirë.

Transferimi nga një host tjetër

A keni tashmë një uebsajt aktiv që është pritur diku tjetër? Nëse po, ju jeni në fat. Domains Crazy me të vërtetë duket se e bëjnë të thjeshtë transferimin e një faqe interneti ekzistues në shërbimet e tyre pritëse.

Ndërfaqja automatike për transferimin e faqes në internet duket e lehtë për t’u përdorur. Hapi i parë është zgjedhja e një plani pritës në Crazy Domains. Kjo pasohet me marrjen e një emaili që kërkon informacione për hostin paraprak. Pasi klienti i ri i përgjigjet emailit, ekipi i transferimit të faqes në internet Crazy Domains kujdeset për pjesën tjetër.

Ky duket të jetë një proces relativisht i drejtpërdrejtë, dhe kompania shpesh ofron çmime nxitëse për klientët që po transferojnë një faqe interneti ekzistuese. Vetëm të jetë i sigurt për të lexuar të gjithë të shtypura mirë. Shumë klientë raportojnë se merren në befasi me tarifat e fshehura.

Krijimi i një Uebfaqe të Re
ndërtues i faqes në internet

Nëse keni nevojë për më shumë sesa duke pritur, Crazy Domains mund të jenë në gjendje të strehojnë ju. Ndërtimi i faqes tuaj të internetit është shumë e lehtë me ndërtuesin e faqes në internet SiteBeat të kompanisë.

Në fakt, ju mund të filloni procesin duke ndërtuar një faqe në internet dhe duke zgjedhur një paketë që përfshin web hosting. Nga atje, ju mund të zgjidhni paketa gjithnjë e më të shtrenjta për periudha kohore e sa më shumë si tetë vjet.

SiteBeat ka disa shabllone me pamje të bukur, por krenohet askund afër stilit, funksionalitetit dhe shkathtësisë së të tjerëve ndërtuesit e faqeve të internetit. Sidoqoftë, nëse po ndërtoni një uebfaqe themelore të parë, mund të bëjë hile.

Shërbime të tjera nga Crazy Domains

Crazy Domains vërtetë nuk përpiqet të bëjë të gjitha për ju duke ofruar për të ndërtuar një faqe interneti për ju. Ata gjithashtu do të kujdesen për të gjitha llojet e mjeteve të marketingut në internet, dhe madje do të hartojnë logon e kompanisë suaj. Sigurisht, të gjitha këto shërbime vijnë me një kosto shtesë.

mbështetje

Në faqen e saj të internetit, Crazy Domains mburret me të sajin 24/7 kujdesi ndaj klientit, që ata thonë se japin “këshilla të ekspertëve” dhe “mbështetje miqësore të teknologjisë.” Kompania pretendon më tej se ju mund t’i kontaktoni ata përmes telefonit, bisedës live ose emailit.

Në të vërtetë, shumë konsumatorë raportoni tepër përvoja zhgënjyese me përpjekjen për të bashkëvepruar në të vërtetë me ekipin mbështetës. Ndër ankesat më të zakonshme është prania e një kutie “Start Chat Now” në çdo faqe të faqes së internetit të kompanisë. Kjo i bën njerëzit të besojnë se ata duhet të jenë në gjendje të fillojnë një bisedë live në çdo kohë.

Sidoqoftë, një klient pas tjetrit vëren se duke klikuar në kutinë e bisedës live thjesht i merr ato në një ndërfaqe me email. Këto incidente ndodhin aq shpesh sa është pak e vështirë të besosh që funksioni i bisedës live funksionon ndonjëherë.

Për më tepër, edhe kur klientët hyjnë në ekipin mbështetës, ata raportojnë se kanë përvoja të këqija. Kohët e përgjigjes janë të ngadalta, dhe përgjigjet e marra shpesh janë jo të dobishme. Nëse po përpiqeni të operoni një biznes në një faqe interneti që është e vendosur në Crazy Domains, atëherë ju nevojiten përgjigje të menjëhershme, të dobishme. Orët e pritjes për një përgjigje të dyshimtë thjesht nuk janë të pranueshme.

Mungesa e mbështetjes së klientit mund të mos jetë një problem për njerëzit me të vërtetë me mend të teknologjisë atje, por të gjithë kanë nevojë për ndihmë herë pas here. Domains Crazy nuk matet.

A është domeni i çmendur që ia vlen paratë tuaja?

E thënë qartë, Crazy Domains ndoshta nuk i meriton paratë tuaja. Pritja e tyre në internet nuk është domosdoshmërisht e tmerrshme, por ka mundësi shumë më të mira dhe më të besueshme atje. Plus, nëse keni ndjenjën se do të keni nevojë për mbështetje teknike në një moment, Crazy Domains nuk është një bast i sigurt. Edhe nëse qëllimi juaj kryesor është mbajtja e lirë, ju mund të bëni më mirë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector