Κριτική φιλοξενίας Α2

Τι συμβαίνει σε όλους.


Είμαι εδώ για να μοιραστώ την εμπειρία μας με το A2 Hosting. Το A2 Hosting δεν είναι τόσο γνωστό στις αυστραλιανές εταιρείες, αλλά είναι ένας δημοφιλής οικοδεσπότης στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το A2 δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την απόδοση.

Το A2 μπορεί να θεωρηθεί ως μια σχεδόν premium λύση φιλοξενίας κάτω από μερικές από τις ακριβές επιλογές που θα λάβετε με έναν ειδικό αποκλειστικό κεντρικό υπολογιστή. Υπερηφανεύονται επίσης για το εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας και την υποστήριξη που ονομάζουν “γκουρού”. Λίγο τυρί?

Αυτήν τη στιγμή διαθέτουμε 13 ιστότοπους στο A2 Hosting, ώστε να μπορούμε να δοκιμάσουμε αυτές τις αξιώσεις και να δούμε αν πράγματι αποδίδουν. Σε αυτό το σημείο ίσως αναρωτιέστε πόσο γρήγορα λειτουργεί από την Αυστραλία. Έχουμε πρόσβαση στους διακομιστές τους από το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, το Περθ, το Μπέντιγκο και το Μπρίσμπεϊν.

Α2 Αξίωση ιστότοπου

Το A2 έχει κέντρα δεδομένων στις ακόλουθες περιοχές:

 • ΗΠΑ – Μίσιγκαν
 • Ευρώπη – Άμστερνταμ
 • Ασία – Σιγκαπούρη (ολοκαίνουργια εγκατάσταση)

Για τους σκοπούς μας χρησιμοποιήσαμε το κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης που είναι πολύ πιο γρήγορο από οποιοδήποτε από τα κέντρα της Αυστραλίας. Αυτό μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, αλλά το εξηγώ πλήρως κορυφαίος οδηγός αναθεώρησης φιλοξενίας.

Ας περάσουμε σε αυτό, τα παρακάτω αποτελέσματα ήταν μέσω των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας τους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, απλώς κατευθυνθείτε στο A2.

Πόσο γρήγορη είναι η Α2?

Το’γρήγορα.

Α2 αξιώσεις για Αυξάνεται η ταχύτητα 20Χ πάνω από μερικά από τα παιδιά φαίνεται λίγο δύσκολο να νικήσει. Η ιδέα πίσω από πολύ ταχύτερους χρόνους φόρτωσης ήταν να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη ζήτηση για εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα στο Διαδίκτυο παγκοσμίως.

Ο μέσος επισκέπτης ιστού αποφασίζει αν θα παραμείνει στον ιστότοπό σας εντός αρκετά δευτερόλεπτα.

Αν αυτο’είναι πολύ αργή ή δεν’Φορτώστε αμέσως. Μπορείτε να σκεφτείτε το Google AMP και το Facebook για αυτό. Αυτοί’ανέβασε το πρότυπο για τους περισσότερους ιστότοπους και αν εμφανιστεί χρόνος φόρτωσης’Οι εξαιρετικά γρήγοροι άνθρωποι θα κάνουν κλικ μέσα και έξω.

Τεράστιος Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και οι μεγαλύτερες μάρκες που ξοδεύουν εκατομμύρια βελτιστοποιώντας τους ιστότοπούς τους γνωρίζουν ότι πρέπει να φορτώσουν την ιστοσελίδα τους κάτω από ένα δευτερόλεπτο. Οτιδήποτε πέρα ​​από 4 δευτερόλεπτα μπορεί να σας χάσει πάνω από 50% επισκεψιμότητα.

Ευτυχώς, το A2 φέρνει μεγάλες ταχύτητες στο δικό σας blog ή ιστότοπος μικρών επιχειρήσεων.

Κατά μέσο όρο το βρήκαμε μέσω του κέντρου δεδομένων της Σιγκαπούρης ο μέσος χρόνος φόρτωσης ήταν 222ms που τους βάζει κοντά στην κορυφή όλων των οικοδεσποτών που εμείς’αξιολογήθηκαν.

Όχι μόνο οι σελίδες τους φορτώθηκαν πολύ γρήγορα, παρατηρήσαμε μια αρκετά σταθερή ταχύτητα σε όλες τις πόλεις από την Αδελαΐδα έως το Περθ έως το Μπρίσμπεϊν.

Καλή δουλειά παιδιά!

Για να το ανεβάσω και να δούμε πόσο καλά οι διακομιστές τους μπορούσαν να χειριστούν μερικά μεγαλύτερα αρχεία, δοκίμασα με ένα αρχείο 100Mb μέσω πολλών διαφορετικών τοποθεσιών. Παρακάτω είναι ο χρόνος λήψης χρησιμοποιώντας έναν κανονικό ISP που βρίσκεται στο Σίδνεϊ. Δοκίμασε αυτό στις 1/26/2017.

Όπως μπορείτε να δείτε αυτό’είναι αρκετά γρήγορα. 1,7 δευτερόλεπτα για ένα αρχείο 100Mb.

Πώς είναι το A2 τόσο γρήγορο?

Η Α2 προσεγγίζει τους κοινόχρηστους πόρους φιλοξενίας τους με μερικούς διαφορετικούς τρόπους που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους.

Ας εξηγήσουμε πώς το κάνουν αυτό.

 1. Περιορισμός κοινόχρηστων πόρων φιλοξενίας
 2. Χρησιμοποιήστε την Προσωρινή αποθήκευση συγκεκριμένης τοποθεσίας σαν CDN

Οι περισσότερες κοινές φιλοξενίες μοιάζουν με αυτό. Πολλοί υπολογιστές χρησιμοποιούν τους ίδιους πόρους IP ή διακομιστή. Η ιδέα πίσω από αυτό το είδος σχεδίου είναι ότι κανένας ιστότοπος δεν απαιτεί πολλούς πόρους, αντί να μοιράζονται πόρους.

Περιορίζοντας τον αριθμό των ατόμων σε μια IP ή φιλοξενεί την ταχύτερη ταχύτητα που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες. Όσο περισσότερα άτομα κάνετε αιτήματα σε έναν διακομιστή τόσο πιο αργό θα είναι. Το A2 διατηρεί χαμηλή την αναλογία διακομιστή / # πελατών για να διατηρεί τα πράγματα πιο γρήγορα.

Δίκτυα διανομής περιεχομένου ή προσωρινή αποθήκευση

Αυτό λειτουργεί διατηρώντας πληροφορίες σε κατανεμημένους διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ανάλογα με το πού ένας επισκέπτης αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες σας, μπορεί να λάβει ένα αντίγραφο από έναν διακομιστή που είναι πιο κοντά τους.

Οι διακομιστές που είναι πιο κοντά σε έναν επισκέπτη θα επιτρέπουν πολύ αυξημένους χρόνους φόρτωσης. Αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι υπηρεσίες της Α2 είναι πολύ πιο γρήγορες από τον ανταγωνισμό.

Εάν διαβάσετε την κύρια σελίδα αξιολόγησης που καλύπτει όλα μας προτεινόμενες αυστραλιανές εταιρείες φιλοξενίας μπορείτε να δείτε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε συγκεντρώσει τόνους δεδομένων στους ιστότοπους των πελατών σας. Αναλύοντας αυτά τα δεδομένα μπορούμε να ρίξουμε μια ιστορική ματιά στην απόδοση μιας εταιρείας φιλοξενίας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτοί είναι οι μέσοι χρόνοι φόρτωσης για το A2. Μπορείς να δεις η παρακολούθηση του live host μας εδώ

Χρόνοι φόρτωσης τελευταίων 6 μηνών 2017

  • Μέση ταχύτητα Μαΐου: 209 χιλ
  • Μέση ταχύτητα Απριλίου: 218 χιλ
  • Μέση ταχύτητα Μαρτίου: 199ms
  • Μέση ταχύτητα Φεβρουαρίου: 211 χιλ
  • Μέση ταχύτητα Νοεμβρίου: 224 χιλ
  • Μέση ταχύτητα Δεκεμβρίου: 276 χιλ

Η A2 Hosting Uptime αξιολογήθηκε

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω λίγο τι σημαίνουν αυτοί οι όροι σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι.

 • Ώρα – Πόσος χρόνος είναι διαθέσιμος στον ιστότοπό σας για πρόσβαση από εξωτερικό επισκέπτη.
 • Κέντρο – Πόσος χρόνος δεν είναι προσβάσιμος στον ιστότοπό σας.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτά τα δύο ζητήματα δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία ειδικά για προσωπικά bloggers, αλλά μόλις αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές στο διαδίκτυο ή να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε είναι κάτι που θέλετε να δώσετε προσοχή.

Τίποτα δεν είναι μη επαγγελματικό σαν ένας ιστότοπος στον οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση ή πρόκειται να αργήσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Θυμηθείτε, αυτό είναι το 2017 και οι άνθρωποι έχουν υπομονή να περιμένουν να φορτωθεί ένας ιστότοπος.

Θα ήθελες?

Χρησιμοποιούμε ένα ποσοστό για να αποφασίσουμε πόσο χρόνο ένας ιστότοπος είναι είτε πάνω είτε κάτω. Κατά τη δοκιμή πάνω από 20 λύσεων φιλοξενίας μπορούμε να δούμε ότι οι διακομιστές της φιλοξενίας Α2 έχουν πολύ υψηλό χρόνο λειτουργίας μόνο σε ανταγωνισμό από το Siteground.

Φυσικά κανένας διακομιστής δεν μπορεί να έχει 100% χρόνο λειτουργίας, αλλά οτιδήποτε πέρα ​​από το 99,5% είναι πραγματικά καλό.

Συνολικά, το A2 Hosting είχε 99,8% χρόνο λειτουργίας που είναι πολύ εντυπωσιακό. 

Γι ‘αυτό παίρνουν ένα δεύτερο…

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από το 2017.

 • Λειτουργία Μαΐου: 99,9%
 • Λειτουργία Απριλίου: 99,9%
 • Λειτουργία Μαρτίου: 99,98%
 • Λειτουργία Φεβρουαρίου: 99,96%
 • Λειτουργία Νοεμβρίου: 99,99%
 • Λειτουργία Δεκεμβρίου: 98,92%

Αναθεώρηση υποστήριξης φιλοξενίας Α2

τεχνική υποστήριξηΠολλά απο εταιρείες φιλοξενίας έχουν μείνει πολύ πίσω από την υποστήριξή τους. Μερικοί από τους μεγαλύτερους οικοδεσπότες δεν’ακόμη και να ενοχλείς την εκπαίδευση του προσωπικού τους και να βασίζεσαι σε ένα σύστημα εισιτηρίων χωρίς υποστήριξη 24/7.

Μερικές φορές απλά πρέπει να μιλήσετε με έναν πραγματικό άνθρωπο και όχι με κάποιο ρομπότ. Η απάντηση στις ερωτήσεις σας ζωντανά είναι ένα τεράστιο μπόνους. Εσείς’Θα μπορέσω να καταλάβω τα προβλήματα πολύ πιο γρήγορα από το να βασίζεσαι σε ένα σύστημα εισιτηρίων.

ΕΝΑ2 Προσφορές:

 • Ζωντανή υποστήριξη 24/7
 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Σύστημα email / εισιτηρίων

Δωρεάν ασφάλεια και πρόληψη των εισβολών

Το A2 προσφέρει μερικά δροσερά πρόσθετα για ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η μεγαλύτερη πόρτα που αναζητούν οι περισσότεροι χάκερ είναι λογισμικό που δεν έχει ενημερωθεί. Το A2 διατηρεί το λογισμικό, τα πρόσθετα και τα αρχεία WordPress σε κορυφαία κατάσταση με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Αυτό είναι υπέροχο να έχετε γιατί είναι εύκολο να ξεχάσετε όταν αναβαθμίσατε τελευταία φορά ένα από τα είκοσι πρόσθετα που έχετε εκτελέσει.

Αυτοί παρακολουθούν επίσης το DNS τους για κακόβουλες προσπάθειες πρόσβασης στον ιστότοπό σας ή χρησιμοποιήστε την IP σας για κακόβουλους σκοπούς.

Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων

Οι δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων αποτελούν τεράστιο μπόνους για έναν υπάρχοντα κάτοχο ιστότοπου που θέλει να μεταφέρει τον ιστότοπό του σε άλλον πάροχο.

Χωρίς δωρεάν μεταφορά, βασικά έχετε κολλήσει με δύο επιλογές. Πρώτον, κάντε το μόνοι σας, το οποίο μπορεί να συνεπάγεται απώλεια δεδομένων / σελίδων, εάν δεν γίνει σωστά μέσω του cPanel και του FTP.

Το δεύτερο πληρώνει έναν οικοδεσπότη όπως HostGator πάνω από $ 50 δολάρια μόνο για μια απλή μετεγκατάσταση ιστότοπων. Σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο

Δωρεάν SSL (τιμή 70-100 $)

εικόνα του ιστότοπου που προστατεύεται από SSL

Σε περίπτωση που δεν το κάνετε’Δεν ξέρω τι είναι το SSL, σημαίνει δικηγόρος ασφαλούς υποδοχής. Το’είναι το πράσινο Http: // βλέπετε πότε εσύ’σε οποιονδήποτε νόμιμο ιστότοπο.

Αν εσύ’Σχεδιάζετε να κάνετε ηλεκτρονικό εμπόριο ή απλά να εκτελείτε έναν απλό απλό ιστότοπο, χρειάζεστε 100% SSL.

Το’είναι το νέο πρότυπο για κάθε ιστότοπο που θέλει να κατατάσσεται καλά στο Google οργανικά. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα σας χρεώνουν ετήσια χρέωση άνω των 70 $, αλλά με το Α2’είναι μια δωρεάν εγκατάσταση χρησιμοποιώντας τους “Αφήνω’s Κρυπτογράφηση” επιλογή.

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

αστεία εικόνα ενός meme σχετικά με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Σε ορισμένα από τα υψηλότερα επίπεδα, το A2 προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας. Αυτά είναι απαραίτητα για κάθε κεντρικό υπολογιστή που βασίζεται στο wordpress όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους δεδομένα και να τα διαγράψουν κατά βούληση. Είναι εύκολο για έναν νέο κάτοχο ιστότοπου να καταστρέψει κατά λάθος τα δεδομένα του δικού του ιστότοπου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές δωρεάν προσθήκες για να το κάνετε και αυτό, αλλά το να κάνετε τον οικοδεσπότη σας να δημιουργήσει συστηματικά αντίγραφα ασφαλείας όλων των πληροφοριών σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα πάντα ασφαλή.

Και αν είστε ένα από αυτά τα άτομα που εξακολουθούν να μην δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων ιστού τους, αυτή είναι η τέλεια λύση για εσάς.

αστεία εικόνα ενός meme σχετικά με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Σε ορισμένα από τα υψηλότερα επίπεδα, το A2 προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας. Αυτά είναι απαραίτητα για οποιοδήποτε κεντρικός υπολογιστής που βασίζεται σε wordpress όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους δεδομένα και να τα διαγράψουν κατά βούληση. Το’είναι εύκολο για έναν νέο κάτοχο ιστότοπου να καταστρέψει κατά λάθος τον δικό του ιστότοπο’δεδομένα s.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές δωρεάν προσθήκες για να το κάνετε και αυτό, αλλά το να δημιουργήσετε συστηματικά αντίγραφα ασφαλείας όλων των πληροφοριών από τον κεντρικό υπολογιστή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα πάντα ασφαλή. Και εάν εσύ’είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ακόμα δεν το κάνουν’Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων ιστού τους, αυτή είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Πακέτα A2 – Ποιο είναι το καλύτερο?

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να δείτε ότι το A2 προσφέρει πολλές υπηρεσίες που δεν φιλοξενούν οι περισσότεροι’τ. Από τη διατήρηση των IP από εκατοντάδες λογαριασμούς έως τη φύλαξη του ιστότοπού σας’Η ασφάλεια και τα αντίγραφα ασφαλείας παρέχουν σίγουρα μεγάλη αξία.

Για αυτόν τον λόγο, πιστεύουμε ότι οι ελαφρώς υψηλότερες τιμές τους είναι καλά αιτιολογημένες.

Εδώ’είναι οι τιμές τους.

εικόνα που δείχνει A2 Host pricing

Διαφορετικά σχέδια

Όπως ανέφερα προηγουμένως, πιστεύω ότι το Shared Hosting είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για οποιονδήποτε ιστότοπο. Έτσι, εκτός αν λαμβάνετε περισσότερη από 10.000 ημερήσια επισκεψιμότητα από το πρόστιμο με το Shared.

 • Πρόγραμμα Lite

  Ξεκινά από 3,92 $ / μήνα. Ένα όνομα τομέα και 5 υποτομείς. 25 λογαριασμοί email.

 • Σχέδιο Swift

  Ξεκινά από 4,90 $ / μήνα. Απεριόριστα ονόματα τομέα και λογαριασμοί email.

 • Σχέδιο Turbo

  9,31 $ / μήνα. Απεριόριστοι τομείς και email. Το HTTP / 2 καθώς και το SPDY είναι επίσης λειτουργικά.

Α2 Πλεονεκτήματα

 • Σούπερ γρήγορη εγγραφή
 • Επιλογή πολλαπλών πληρωμών – Πιστωτική κάρτα, Paypal, Money Order, Τραπεζική μεταφορά και Pirate Gold.
 • Χωρίς κρυφά τέλη
 • Χωρίς πωλήσεις
 • 1-Κάντε κλικ στις Εγκαταστάσεις
 • Εύκολο στη χρήση CMS

Ποια είναι η τελική μας σκέψη στο A2?

Μας αρέσει.

Απλούστατο. Η A2 είναι μία από αυτές τις εταιρείες που έχει κολλήσει πιστά στα ιδανικά της και παρείχε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτή τιμή. Δεν ακολουθούσαν τη βασική μέθοδο και προσπάθησαν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Ποιοτική υποστήριξη. Τρελοί χρόνοι λειτουργίας και γρήγοροι διακομιστές, πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν Αυστραλό, ακόμα κι αν ζείτε στην Αδελαΐδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη ή το Περθ.

Εάν κάποιος έχει απορίες παρακαλώ δημοσιεύστε παρακάτω και θα απαντήσω αμέσως.

Ευχαριστώ ��

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map