A2 tárhely áttekintés

Mi van mindenkivel?.


Azért vagyok itt, hogy megosszák tapasztalatainkat az A2 Hosting szolgáltatással. Az A2 hosting nem olyan jól ismert az ausztrál vállalatok számára, de népszerű házigazda az Egyesült Államokban és Kanadában. Az A2 nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a teljesítményre.

Az A2 szinte prémium hosting megoldásnak tekinthető, néhány olyan drága lehetőség közül, amelyeket prémium dedikált gazdagéppel kap. Arra is büszkélkedhetnek, hogy lenyűgöző üzemidejük és támogatásaik vannak, amelyeket felhívnak “guruk”. Kicsit sajtos, igaz?

Jelenleg 13 webhelyünk van az A2 tárhelyén, így ezeket az állításokat kipróbálhatjuk, és megnézhetjük, hogy valóban teljesülnek-e. Ezen a ponton érdekes lehet, vajon milyen gyorsan működik Ausztráliából. Szervereinket Sydney-ből, Melbourne-ből, Adelaide-ből, Perth-ből, Bendigo-ból és Brisbane-ből kaptuk meg..

A2 helyszíni igény

Az A2 adatközpontokkal rendelkezik a következő területeken:

 • USA – Michigan
 • Európa – Amszterdam
 • Ázsia – Szingapúr (vadonatúj létesítmény)

Céljainkhoz a szingapúri adatközpontot használtunk, amely sokkal gyorsabb, mint bármelyik ausztrál központ. Ez valószínűleg meglepőnek tűnik, de teljes egészében magyarázatot adunk erre top hosting ismertető útmutató.

Ugorjunk bele, az alábbi eredmények a megosztott tárhely-tervükön alapultak. Ha többet szeretne tudni, forduljon az A2-hez.

Mennyire gyors A2?

Azt’gyors.

A2 követelései A 20X sebesség növekszik néhány srác felett kissé nehéz legyőzni. A sokkal gyorsabb betöltési idő mögött az a gondolat volt, hogy az őrülten gyors internetes eredmények iránti növekvő igényt kielégítsék világszerte.

Az átlagos webes látogató dönti el, hogy az Ön webhelyén marad-e néhány másodpercig.

Ha azt’túl lassú, vagy nem’t azonnal betölti, hogy eltűntek. Gondolhat erre a Google AMP-re és a Facebookra. Ők’meghosszabbította a szabványt a legtöbb weboldalon, és ha a betöltési idő nem halad meg’t rendkívül gyorsan az emberek be- és kikapcsolnak.

Hatalmas E-kereskedelmi webhelyek és a nagyobb márkák, akik milliókat költenek webhelyük optimalizálására, tudják, hogy be kell töltenie weboldalukat egy másodperc alatt. Bármi, ami 4 másodpercnél hosszabb, elveszíthet téged felfelé 50% forgalom.

Szerencsére az A2 nagymértékű sebességet hoz a saját blogjába kisvállalkozás weboldala.

Átlagosan ezt megfigyeltük a szingapúri adatközponton keresztül az átlagos töltési idő 222 ms volt ami az összes házigazda tetejéhez közel helyezi őket’áttekintettük.

Az oldalak nemcsak gyorsan feltöltődtek, hanem meglehetősen stabil sebességet tapasztaltunk minden városban Adelaide-tól Perth-ig Brisbane-ig.

Jó munka srácok!

Annak érdekében, hogy valóban fokozhassam, és megnézhessem, hogy szervereik mennyire tudnak kezelni néhány nagyobb fájlt, egy 100 MB fájlt teszteltem több különböző helyről. Az alábbiakban látható a letöltési idő egy szokásos Sydney-ben található internetszolgáltatóval. Teszteltük ezt: 2017.01.26.

Mint láthatja’elég gyors. 1,7 másodperc egy 100 MB fájlt.

Mennyire gyors az A2??

Az A2 néhány különféle módon közelíti meg megosztott tárhely-erőforrásaikat, amelyek különbséget tesznek a versenytársaktól.

Magyarázza el, hogyan csinálják ezt.

 1. Korlátozza a megosztott tárhely erőforrásait
 2. Használjon speciális hely-gyorsítótárazást, mint CDN

A legtöbb megosztott tárhely így néz ki. Több számítógép ugyanazt az IP vagy a szerver erőforrásait használja. Az ilyen típusú terv mögött az áll, hogy senki sem igényel sok erőforrást, hanem megosztja az erőforrásokat.

Azáltal, hogy korlátozza az IP-n vagy a házigazdánál tartózkodó emberek számát, az a gyorsabb, amit az ügyfelek számára kínálhat. Minél többen kérnek kiszolgálón, annál lassabb lesz. Az A2 alacsonyan tartja a szerver / ügyfelek arányát a dolgok gyorsabb tartása érdekében.

Tartalom terjesztési hálózatok vagy gyorsítótárazás

Ez úgy működik, hogy az információkat az egész világon elosztott szerverekkel tárolja. Tehát attól függően, hogy a látogató hol fér hozzá az Ön adataihoz, kaphat másolatot egy kiszolgálón, amely közelebb van hozzájuk.

A látogatóhoz közelebb lévő kiszolgálók lehetővé teszik a jelentősen megnövelt betöltési időket. Ez a második módszer az egyik fő oka annak, hogy az A2 szolgáltatásai sokkal gyorsabbak, mint a verseny.

Ha elolvassa a fő áttekintő oldalunkat, amely az összes ajánlott ausztrál hosting cégek láthatja, hogy az elmúlt tíz évben rengeteg adatot gyűjtöttünk az ügyfelek webhelyein. Ezen adatok elemzésével történelmi áttekintést kaphatunk arról, hogy a fogadó cég hogyan teljesít idővel.

Ez az A2 átlagos terhelési ideje. Láthatod élő gazdagépünk követése itt

A legutóbbi 6 hónap betöltési ideje 2017

  • Május átlagos sebessége: 209ms
  • Április átlagos sebesség: 218ms
  • Március átlagos sebessége: 199ms
  • Februári átlagsebesség: 211ms
  • November átlagos sebessége: 224ms
  • December átlagos sebessége: 276ms

A2 Host Uptime felülvizsgálva

Hadd magyarázzak meg egy kicsit arról, hogy mit jelentenek ezek a kifejezések abban az esetben, ha nem biztosak benne.

 • üzemidő – Annak az időnek a száma, ameddig webhelyed elérhető egy külső látogató számára.
 • Belváros – Mennyi idő alatt nem fér hozzá webhelyéhez.

A legtöbb ember számára ez a két kérdés nem különösebben aggódik, különösen a személyes bloggerek számára, de ha egyszer elkezdi elfogadni a fizetéseket online vagy e-kereskedelmi webhelyet épít, akkor erre érdemes figyelni..

Semmi olyan szakszerűtlen, mint egy olyan webhely, amelyhez nem lehet hozzáférni, vagy amelynek lassú a hatékony működése.

Ne feledje, ez a 2017-es év, és az emberek türelmesek várni, amíg egy webhely betöltődik.

Megtennéd te?

Egy százalékot használunk annak eldöntésére, hogy egy weboldal mennyi ideig van felfelé vagy lefelé. A több mint 20 tárhelymegoldás tesztelésénél láthatjuk, hogy az A2 hosting kiszolgálói ténylegesen magas üzemidővel rendelkeznek, amelyet csak a Siteground.

Természetesen egyetlen szervernek sem lehet 100% -os üzemideje, de a 99,5% -ot meghaladó tényleg nagyon jó.

Összességében az A2 Hosting 99,8% -os rendelkezésre állási ideje volt, ami nagyon lenyűgöző. 

Ehhez kapnak egy második is …

Itt vannak a 2017-es eredmények.

 • Május üzemideje: 99,9%
 • Április üzemidő: 99,9%
 • Március üzemidő: 99,98%
 • Február üzemideje: 99,96%
 • November üzemidő: 99,99%
 • December üzemidő: 98,92%

Az A2 tárhely támogatási áttekintése

technikai támogatásSok hosting cégek valóban messze elmaradtak támogatásukról. A legnagyobb házigazdák közül néhány nem jár’Még azt sem zavarja, hogy kiképzik a személyzetüket, és támaszkodnak egy jegyrendszerre, amely nem támogatja a nap 24 óráját.

Időnként csak egy valódi emberrel kell beszélnie, nem pedig valami robotmal. Ha a kérdéseire élőben válaszolsz, hatalmas bónusz. te’Sokkal gyorsabban tudom kitalálni a problémákat, mint a jegyrendszerre támaszkodni.

A2 Ajánlat:

 • Élő 24/7 támogatás
 • Telefonos támogatás
 • E-mail / jegyrendszer

Ingyenes biztonság és a hack megelőzése

Az A2 néhány jó kiegészítőt kínál az internetes biztonság érdekében. A legnagyobb hátsó ajtó, amelyet a legtöbb hackerek keresnek, az a szoftver, amelyet nem frissítenek. Az A2 a legújabb frissítésekkel tartja a szoftvereket, a beépülő modulokat és a WordPress fájlokat tippek formájában.

Ez nagyszerű dolog, mert könnyű elfelejteni, amikor utoljára frissítette a futó húsz plugin egyikét.

Ők figyelemmel kíséri a DNS-t az Ön webhelyére való hozzáférésre irányuló rosszindulatú kísérletek szempontjából vagy használja IP-jét gonosz célokra.

Ingyenes webhely-migráció

Az ingyenes webhelyek áttérése óriási bónuszt jelent egy meglévő webhelytulajdonos számára, aki át akarja vinni a webhelyét egy másik szolgáltatóra.

Ingyenes átutalás nélkül alapvetően két lehetőség áll fenn. Az egyik: csináld magad, ami az adatok / oldalak elvesztését vonhatja maga után, ha nem a cPanel és az FTP segítségével történik helyesen.

A második az, hogy fizet egy házigazda, mint A HostGator több mint 50 dollár csak egy egyszerű webhely-migrációért. Határozottan nem éri meg

Ingyenes SSL (70-100 USD érték)

kép az SSL védett webhelyről

Abban az esetben, ha nem’Nem tudja, mi az SSL, ez a biztonságos foglalat ügyvédje. Azt’s a zöld Https: // látod, mikor’újra bármilyen legit weboldalon.

Ha te’100% -ban SSL-re van szüksége az e-kereskedelem vagy egy egyszerű, egyszerű weboldal működtetésének megtervezéséhez.

Azt’s az új szabvány minden olyan webhely számára, amely szervesen szerepel a Google-ban. A legtöbb házigazda 70 dollár feletti éves díjat számít fel, de az A2 esetén’s ingyenes telepítés a “enged’s Titkosítás” választási lehetőség.

Ingyenes biztonsági mentések

vicces kép egy mémről az adatmentésről

Néhány magasabb szintű tervnél az A2 ingyenes biztonsági mentéseket kínál. Ezek nélkülözhetetlenek minden wordpress alapú gazdagép számára, ahol a felhasználók hozzáadhatják saját adataikat, és szükség szerint törölhetik azokat. Az új webhelytulajdonosnak könnyedén véletlenül megsérülhet saját webhelyének adatai.

Használhat néhány ingyenes bővítményt is ehhez, de ha a gazdagépe szisztematikus biztonsági másolatot készít minden információjáról, ez egy nagyszerű módja annak, hogy mindent biztonságban tartson..

És ha Ön egyike azoknak, akik még mindig nem készítnek biztonsági másolatot webes adataikról, ez a tökéletes megoldás az Ön számára.

vicces kép egy mémről az adatmentésről

Néhány magasabb szintű tervnél az A2 ingyenes biztonsági mentéseket kínál. Ezek nélkülözhetetlenek mindenkinek WordPress alapú host ahol a felhasználók hozzáadhatják saját adataikat és törölhetik azokat. Azt’Az új weboldal tulajdonosának könnyedén véletlenül károsíthatja saját webhelyét’adatait.

Használhat néhány ingyenes bővítményt is ehhez, de ha a gazdagépe szisztematikus biztonsági másolatot készít minden információjáról, ez egy nagyszerű módja annak, hogy mindent biztonságban lehessen tartani. És ha te’azon emberek között, akik még mindig nem adnak’Nem készít biztonsági másolatot webes adataikról, ez a tökéletes megoldás az Ön számára.

A2 csomagok – melyik a legjobb?

Ezen a ponton láthatja, hogy az A2 sok szolgáltatást kínál, amelyeket a legtöbb házigazda nem nyújt’t. Az IP-k tisztán tartása a több száz számlán keresztül, a webhely gyermekfelügyeletéig’Biztonsága és biztonsági mentései feltétlenül adnak sok értéket.

Ezért úgy gondoljuk, hogy kissé magasabb árai jól indokoltak.

Itt’s az áraikat.

A2 host árat ábrázoló kép

Különböző tervek

Mint már említettem, úgy gondolom, hogy a megosztott tárhely több mint elegendő bármely weboldalhoz. Tehát, hacsak nem halad meg több mint 10 000 napi forgalmat, mint amennyit a bírságod megosztott.

 • Lite terv

  Kezdődik: 3,92 USD / hónap. Egy domain név és 5 aldomain. 25 E-mail fiókok.

 • Gyors terv

  Kezdődik: 4,90 USD / hónap. Korlátlan domain név és e-mail fiók.

 • Turbo terv

  $ 9.31 / hó. Korlátlan domain és e-mail. A HTTP / 2 és az SPDY szintén működőképesek.

A2 Előnyök

 • Szupergyors regisztráció
 • Többszörös fizetési lehetőség – hitelkártya, Paypal, átutalás, banki átutalás és kalóz arany.
 • Nincs rejtett díj
 • Nincs eladás
 • 1-Kattintson a Telepítések elemre
 • Könnyen használható CMS

Mi a végső gondolatunk az A2-ről?

Tetszik nekünk.

Sima és egyszerű. Az A2 egyike azoknak a cégeknek, amelyek hűek voltak az elképzeléseihez és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak megfizethető áron. Nem választották a mainstream módszert, és megpróbálták minél több ügyfelet beszerezni.

Minőségi támogatás. Őrült rendelkezésre állás és gyors kiszolgálók, úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű választás egy ausztrál számára, még akkor is, ha Adelaide-ben, Sydney-ben, Melbourne-ben vagy Perth-ben élsz.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldje el alább, és azonnal válaszolok.

Köszönöm ��

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map