A2 Hosting recensie

Hoe gaat het iedereen.


Ik ben hier om onze ervaring met A2 Hosting te delen. A2-hosting is niet zo bekend bij Australische bedrijven, maar ze zijn een populaire host in de VS en Canada. A2 legt sterk de nadruk op kwaliteit en prestaties.

A2 kan worden beschouwd als een bijna premium hostingoplossing onder enkele van de dure opties die u krijgt bij een premium dedicated host. Ze scheppen ook op over hun indrukwekkende uptime en ondersteuning die ze hun noemen “goeroes”. Beetje goedkoop toch?

Momenteel hebben we 13 sites op A2 Hosting, dus we kunnen deze beweringen testen en kijken of ze echt werken. Op dit punt vraag je je misschien af ​​hoe snel het werkt vanuit Australië. We hebben hun servers benaderd vanuit Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Bendigo en Brisbane.

A2 Site claim

A2 heeft datacenters op de volgende gebieden:

 • VS – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Azië – Singapore (gloednieuwe faciliteit)

Voor onze doeleinden gebruikten we het datacenter in Singapore, dat veel sneller is dan alle Australische centra. Dit lijkt misschien verrassend, maar ik leg het volledig uit in onze top hosting review gids.

Laten we erop ingaan, de onderstaande resultaten waren via hun gedeelde hostingplannen. Als je meer wilt weten, ga dan gewoon naar A2.

Hoe snel is A2?

Het’s snel.

A2 claims van 20X snelheid neemt toe bij sommige jongens lijkt het een beetje moeilijk te verslaan. Het idee achter veel snellere laadtijden was om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar waanzinnig snelle internetresultaten wereldwijd.

De gemiddelde webbezoeker beslist of ze binnen op uw website blijven enkele seconden.

Als het’s te traag of niet’ze worden niet onmiddellijk geladen. Je kunt hiervoor denken aan Google AMP en Facebook. Ze’hebben de standaard voor de meeste websites verhoogd en als laadtijden niet zijn’Ultrasnelle mensen klikken in en uit.

Reusachtig E-commerce sites en grotere merken die miljoenen uitgeven aan het optimaliseren van hun sites, weten dat ze hun webpagina moeten kunnen laden minder dan een seconde. Iets meer dan 4 seconden kan je meer dan verliezen 50% verkeer.

Gelukkig brengt A2 grote merksnelheden naar je eigen blog of website voor kleine bedrijven.

Dat vonden we gemiddeld via hun datacenter in Singapore de gemiddelde laadtijd was 222ms waardoor ze bovenaan de lijst staan ​​van alle hosts die we hebben’heb beoordeeld.

Niet alleen laadden hun pagina’s supersnel, we merkten een redelijk stabiele snelheid op in alle steden, van Adelaide tot Perth tot Brisbane.

Goed gedaan jongens!

Om het echt op te voeren en te zien hoe goed hun servers een aantal grotere bestanden aankunnen, heb ik getest met een 100Mb-bestand via verschillende locaties. Hieronder vindt u de downloadtijd met een gewone ISP in Sydney. Getest op 26-1-2017.

Zoals je dat kunt zien’is behoorlijk snel. 1,7 seconden voor een bestand van 100 MB.

Hoe is A2 zo snel?

A2 benadert hun gedeelde hostingbronnen op een aantal verschillende manieren waardoor ze zich onderscheiden van hun concurrentie.

Laten we uitleggen hoe ze dit doen.

 1. Beperk gedeelde hostingbronnen
 2. Gebruik specifieke locatiecaching zoals een CDN

De meeste shared hosting zien er zo uit. Meerdere computers gebruiken hetzelfde IP- of serverbronnen. Het idee achter dit soort plan is dat geen enkele website zoveel bronnen nodig heeft, maar bronnen deelt.

Door het aantal mensen op een IP of host te beperken, kan de hogere snelheid die ze klanten kunnen bieden. Hoe meer mensen u verzoeken op een server doet, hoe langzamer het zal zijn. A2 houdt hun server / aantal klanten laag om de zaken sneller te houden.

Content distributienetwerken of caching

Dit werkt door informatie op gedistribueerde servers over de hele wereld bij te houden. Dus afhankelijk van waar een bezoeker toegang heeft tot uw informatie, kunnen ze er een kopie van krijgen van een server die dichter bij hen staat.

Servers die dichter bij een bezoeker staan, zorgen voor aanzienlijk langere laadtijden. Deze tweede methode is een van de belangrijkste redenen waarom de services van A2 een stuk sneller zijn dan de concurrentie.

Als u onze belangrijkste beoordelingspagina leest die al onze aanbevolen Australische hostingbedrijven u kunt zien dat we de afgelopen tien jaar tonnen gegevens hebben verzameld op de sites van uw klanten. Door deze gegevens te analyseren, kunnen we een historisch beeld krijgen van hoe een hostingbedrijf in de loop van de tijd presteert.

Dit zijn de gemiddelde laadtijden voor A2. Je kan zien onze live host tracking hier

Laadtijden laatste 6 maanden 2017

  • Gemiddelde snelheid mei: 209ms
  • Gemiddelde snelheid april: 218ms
  • Gemiddelde snelheid in maart: 199ms
  • Gemiddelde snelheid in februari: 211ms
  • Gemiddelde snelheid november: 224ms
  • Gemiddelde snelheid in december: 276ms

A2 Hosting Uptime beoordeeld

Laat me een beetje uitleggen wat deze termen betekenen voor het geval je het niet zeker weet.

 • Uptime – De hoeveelheid tijd dat uw website beschikbaar is voor toegang door een externe bezoeker.
 • Downtown – De hoeveelheid tijd dat uw website niet toegankelijk is om te bezoeken.

Voor de meeste mensen zijn deze twee problemen niet erg belangrijk, vooral voor persoonlijke bloggers, maar zodra u online betalingen accepteert of een e-commercesite bouwt, is dit iets waar u op wilt letten.

Niets is zo onprofessioneel als een website die niet toegankelijk is of te traag functioneert.

Onthoud dat dit 2017 is en dat mensen geduld hebben om te wachten tot een site is geladen.

Zou jij?

We gebruiken een percentage om te bepalen hoeveel tijd een website omhoog of omlaag is. Bij het testen van meer dan 20 hostingoplossingen kunnen we zien dat de servers van de A2-hosting een zeer hoge uptime hebben die alleen wordt geëvenaard door Siteground.

Natuurlijk kan geen enkele server een uptime van 100% hebben, maar alles boven 99,5% is echt goed.

Over het algemeen had A2 Hosting een uptime van 99,8%, wat zeer indrukwekkend is. 

Hiervoor krijgen ze een tweede …

Dit zijn de resultaten van 2017.

 • Uptime van mei: 99,9%
 • Uptime van april: 99,9%
 • Uptime van maart: 99,98%
 • Uptime van februari: 99,96%
 • Uptime van november: 99,99%
 • Uptime van december: 98,92%

A2 Hosting Support Review

technische ondersteuningVeel van hosting bedrijven zijn erg ver achtergebleven op hun steun. Enkele van de grootste gastheren doen dat niet’t zelfs de moeite nemen om hun personeel op te leiden en te vertrouwen op een ticketsysteem zonder 24/7 ondersteuning.

Soms moet je gewoon met een echt mens praten en niet met een robot. Uw vragen live laten beantwoorden is een enorme bonus. U’Ik ben veel sneller in staat problemen op te lossen dan te vertrouwen op een ticketsysteem.

EEN2 aanbiedingen:

 • Live 24/7 ondersteuning
 • Telefonische ondersteuning
 • E-mail / ticketsysteem

Gratis beveiliging en hackpreventie

A2 biedt een aantal coole add-ons voor webbeveiliging. De grootste achterdeur waar de meeste hackers naar op zoek zijn, is software die niet is bijgewerkt. A2 houdt uw software, plug-ins en WordPress-bestanden in topconditie met de nieuwste updates.

Dit is geweldig om te hebben, want het is gemakkelijk te vergeten wanneer u voor het laatst een van uw twintig plug-ins die u gebruikt, hebt geüpgraded.

Ze controleer ook hun DNS op kwaadwillende pogingen om toegang te krijgen tot uw website of gebruik uw IP voor schandelijke doeleinden.

Gratis sitemigraties

Gratis sitemigraties zijn een enorme bonus voor een bestaande website-eigenaar die zijn site wil overdragen aan een andere provider.

Zonder een gratis transfer zit je in principe vast met twee opties. Ten eerste, doe het zelf, wat kan betekenen dat u uw gegevens / pagina’s verliest als dit niet correct gebeurt via cPanel en FTP.

De tweede is het betalen van een host als HostGator meer dan $ 50 dollar alleen voor een eenvoudige websitemigratie. Zeker niet de moeite waard

Gratis SSL ($ 70-100 waarde)

afbeelding van SSL-beveiligde website

Voor het geval je dat niet doet’Weet niet wat SSL is, het staat voor secure socket lawyer. Het’s het groen Https: // je ziet wanneer je’re op een legitieme website.

als jij’Als je van plan bent om E-commerce te doen of gewoon een simpele, gewone website te runnen, heb je 100% SSL nodig.

Het’s de nieuwe standaard voor elke website die organisch goed wil scoren in Google. De meeste hosts brengen u een jaarlijkse vergoeding van meer dan $ 70 in rekening, maar met A2’s een gratis installatie met hun “Laat’s Versleutelen” keuze.

Gratis back-ups

grappig beeld van een meme over gegevensback-up

Op sommige van de hogere abonnementen biedt A2 gratis back-ups. Deze zijn essentieel voor elke op WordPress gebaseerde host waar gebruikers hun eigen gegevens kunnen toevoegen en deze naar believen kunnen verwijderen. Het is gemakkelijk voor een nieuwe website-eigenaar om per ongeluk de gegevens van zijn eigen site te beschadigen.

U kunt hiervoor ook een paar gratis plug-ins gebruiken, maar als uw host systematische back-ups van al uw informatie maakt, is dit een geweldige manier om alles veilig te houden.

En als u een van die mensen bent die nog steeds geen back-up van hun webgegevens maakt, is dit de perfecte oplossing voor u.

grappig beeld van een meme over gegevensback-up

Op sommige van de hogere abonnementen biedt A2 gratis back-ups. Deze zijn essentieel voor iedereen op WordPress gebaseerde host waar gebruikers hun eigen gegevens kunnen toevoegen en deze naar believen kunnen verwijderen. Het’Het is gemakkelijk voor een nieuwe website-eigenaar om per ongeluk zijn eigen site te beschadigen’s gegevens.

U kunt hiervoor ook een paar gratis plug-ins gebruiken, maar als uw host systematische back-ups van al uw informatie maakt, is dit een geweldige manier om alles veilig te houden. En als je’bent een van die mensen die nog steeds don’Maak geen back-up van hun webgegevens, dit is de perfecte oplossing voor u.

A2-pakketten – wat de beste is?

Op dit punt kunt u zien dat A2 veel services biedt die de meeste hosts niet bieden’t. Van IP’s vrijhouden van honderden accounts tot babysitten op uw website’s beveiliging en back-ups bieden ze zeker veel waarde.

Daarom zijn wij van mening dat hun iets hogere prijzen gerechtvaardigd zijn.

Hier’s hun prijsstelling.

afbeelding met A2 Host-prijzen

Verschillende plannen

Zoals ik al eerder zei, denk ik dat Shared Hosting meer dan genoeg is voor elke website. Dus tenzij je meer dan 10.000 dagelijkse bezoekers krijgt dan je boete met Shared.

 • Lite-abonnement

  Begint bij $ 3,92 / maand. Eén domeinnaam en 5 subdomeinen. 25 E-mailaccounts.

 • Snel plan

  Begint bij $ 4,90 / maand. Onbeperkte domeinnamen en e-mailaccounts.

 • Turbo Plan

  $ 9,31 / maand. Onbeperkte domeinen en e-mail. HTTP / 2 en SPDY zijn ook functioneel.

A2 Voordelen

 • Supersnelle aanmelding
 • Meerdere betalingsopties – Creditcard, Paypal, Postwissel, Bankoverschrijving en Pirate Gold.
 • Geen verborgen kosten
 • Geen upsells
 • 1-klik installaties
 • Makkelijk te gebruiken CMS

Wat is onze laatste gedachte op A2?

Wij vinden het leuk.

Eenvoudigweg. A2 is een van die bedrijven die trouw is gebleven aan haar idealen en hoogwaardige diensten heeft geleverd tegen een betaalbare prijs. Ze gingen niet voor de reguliere methode en probeerden zoveel mogelijk klanten te krijgen.

Kwaliteitsondersteuning. Waanzinnige uptimes en snelle servers, we denken dat dit een geweldige keuze is voor een Australiër, zelfs als je in Adelaide, Sydney, Melbourne of Perth woont.

Als iemand vragen heeft, plaats dan hieronder en ik zal meteen antwoorden.

Bedankt ��

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector