Gyorsan javítsa meg a rettegetett WordPress Halál képernyőjét

A Halál White Screen vagy a WSOD az egyik leggyakoribb probléma, amely a WordPress webhelyeket sújtja. Ez akkor fordulhat elő, amikor jelenleg be van jelentkezve a webhelyére, vagy miközben megpróbál bejelentkezni.


Nyugodjon meg, és végigvezeti Önt a halálos White Screen miért bekövetkező lehetséges okainak felmérésében, valamint a gyors megoldások, amelyeket a probléma teljes lezárására tehetünk..

Mi okozza a halál fehér képernyőjét??

wordpress WSOD hiba

A WSOD gyakran adatbázis- vagy PHP-problémákkal váltható ki. Ez általában néhány okból történik:

 • Kompatibilitási probléma a telepített beépülő modullal
 • A jelenleg használt téma nem kompatibilis más pluginekkel, témákkal vagy maga a WordPress-rel
 • A témád átnevezett vagy hiányzik

Hogyan lehet megoldani a Halál Fehér Képernyőjét?

1. Kapcsolja ki a témákat és a bővítményeket

Mint fentebb említettük, a WSOD leggyakoribb oka a téma vagy a plugin. Tehát az első dolog, amit megteszel, az, hogy letiltja őket. Ezek a problémák akkor fordulhatnak elő, ha új beépülő modult vagy témát telepít, vagy amikor kiad egy témát vagy beépülő modult.

Ehhez a biztonságos fájlátviteli protokollt (SFTP) használva kell belépnie a webhelyére, vagy bejelentkezve a cPanelbe a File Manager eléréséhez..

Ellenőrizze és nevezze át a plugin-mappákat. Ezzel letiltja a webhely pluginjait. Menj vissza a webhelyére, és nézd meg, hogy nincs-e WSOD. Ha ez megoldja a problémát, ez csak azt jelenti, hogy a bővítmények a felelősek a WSOD megjelenésének.

Fájlkezelő a bővítmények eléréséhez

Ezt követően át kell neveznie a plugin mappát a „Plugins” -re, és át kell neveznie / visszaállítania a benne lévő mappákat, mindaddig, amíg meg nem találja, melyik plugin okozza a problémát..

Miután megtalálta a problémát okozó beépülő modult, ki kell cserélnie azt a kompatibilis beépülő modulra, vagy a gyors javítás érdekében kapcsolatba kell lépnie a fejlesztőjével..

Ez a megoldás a témákra is vonatkozik. Ha gyanítja, hogy a témája okozhatja a problémát, akkor engedélyeznie / le kell tiltania a témát, hogy tesztelje, vajon ez a WSOD kiváltó oka..

2. Oldja meg a szintaxis hibát

Ha megvizsgálta azokat a témákat vagy beépülő modulokat, amelyek esetleg WSOD-t váltottak ki, és az továbbra sem működik. Akkor itt az ideje, hogy mélyebben belemerüljön a probléma megoldásához.

A WSOD-t néha szintaxis hibák okozzák, ez akkor fordul elő, amikor szerkeszti a kódokat, és hibásan írt néhány sort, vagy akár elfelejtette a zárójeleket.

Ennek ellenőrzéséhez nyissa meg a webhelyet az SFTP használatával vagy a cPanel segítségével, és távolítsa el az utoljára manuálisan beírt kódot. Ha működik, ellenőrizze az összes kódot, és ellenőrizze, hogy helyesen gépelte-e be.

3. Kapcsolja be a hibakeresést

A WSOD megoldásának másik megoldása a hibakeresés bekapcsolása. Ehhez nyissa meg a webhelyet az SFTP vagy a cPanel használatával. Keresse meg a “wp-config.php fájlt, és keresse meg a sort

definiálni ('WP_DEBUG', hamis)

és váltson át

határozza meg ('WP_DEBUG', igaz)

Ezt követően mentse el és ellenőrizze webhelyét. Hibaüzenetet fog látni a webhelyén, de ez tudatja Önnel, hogy mi a fő oka annak, hogy miért történik a WSOD az Ön webhelyén.

4. Növelje a memóriahatárokat

Időnként a webhely okozza a WSOD-t, mert korlátozott a memória. Ezt egy plugin vagy témák okozzák, amelyek nagyszámú fájlt tartalmaznak. Az egyetlen módja ennek kijavítására, ha kibővíti a memória korlátait.

Ezzel a következőket kell tennie:

 • A wp-config.php fájlt SFTP-n vagy cPanel-en keresztül érheti el. Adja hozzá a következő kódot:
define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
 • Ha a fentiek nem működnek, és olyan szolgáltatót használ, amely Apache-kiszolgálókat használ, akkor szerkessze a .htaccess-fájlt a következő sor beillesztésére:
php_érték memória_korlát 64M
 • Ha a gazdagép NGINX-et használ, akkor szerkesztenie kell a php.ini fájlt, hogy belefoglalja a sort:
memória_korlát = 64 millió

Miután sikeresen végrehajtotta a lépéseket, ellenőrizze webhelyét, ha a hiba megszűnt, és készen áll-e a továbblépésre.

5. Ellenőrizze a Sikertelen frissítést

Egy másik általános ok a WSOD használatához a témák, beépülő modulok vagy központi frissítések miatt, amelyeket a szerver időtúllépése közben megszakítottak, és a kiszolgáló időtúllépésein nem tehetünk semmit..

A probléma megoldásához nyissa meg a webhelyet SFTP vagy cPanel használatával, és törölje a .maintenance fájlt. Ez visszaállítja webhelyét, és hozzáférhet a wp-adminon keresztül.

Próbálkozzon újra ellenőrizni és elvégezni a frissítést, vagy manuálisan frissítse a témákat és a bővítményeket.

Tippek a WSOD csökkentésének csökkentése érdekében

 1. Rendszeresen ellenőrizze és készítsen biztonsági másolatot. Használjon más felhőalapú szolgáltatásokat, például a Dropboxot vagy a külső merevlemezt, és gondoskodjon arról, hogy megbízható plugint használjon a biztonsági másolat visszaállításához, ha szükséges.
 2. A szintaxis hibák elkerülése érdekében kétszer ellenőrizze a kód minden sorát.
 3. Használjon olyan tárhely-szolgáltatót, amely 24/7-es támogatással rendelkezik.
 4. Fontolja meg egy olyan bővítmény használatát, mint például a felhasználói tevékenységi napló, hogy részletesen naplózsa a változásokat, frissítéseket és egyéb tevékenységeket a webhelyén

Következtetés

Összefoglalva: a WSOD kihívást jelenthet, hogy pontosan meg tudja határozni, mi indítja pontosan. A WSOD problémák minimalizálása érdekében mindig végezzen rendszeres webhely-ellenőrzéseket, és tartson fenn biztonsági másolatot webhelyéről. Is, nézd meg a mi hibaelhárítási útmutató a leggyakoribb WP problémákhoz.

Nem kell „rémült-fehéreknek” lennie, amikor a képernyőn megjelenik a rettegett WSOD, csupán annyit kell tennie, hogy megvizsgálja az összes lehetséges bűnösöt, hogy helyreállítsa webhelyét az egészség rózsaszínében..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map