9 ok, amiért a WordPress a legjobb webhely-készítő, és miért kell ezt használni

Nem biztos benne, melyik tartalomkezelő rendszer (CMS) illeszkedik az Ön weboldalához? Tudta, hogy az internetes webhelyek több mint 32% -a használja a WordPress-t? Még a legnagyobb márkák, mint például a Facebook Newsroom, a Vogue, az IBM Jobs Blog, a BBC America, a Sony Music és még sok más használják a WordPress-t.


Nos, millió okot tudunk felhozni, miért kellene a WordPress-t használni webhely-készítőként, de itt találjuk a 9 legfontosabb okot, amelyek miatt ez a legjobb.

És a saját üzemeltetett WordPress.org-ról beszélek, nem pedig a WordPress.com-ról, amely hostolt megoldás. A WordPress telepítése nagyon egyszerű, még kezdőként is. Készíthet egy személyes márkás webhelyet, egy blogot vagy akár az e-kereskedelem áruházát is.

Most nézzük meg azokat az okokat, amelyek miatt a WordPress a legjobb.

1. A WordPress ingyenes és nagyon népszerű

Igen, ingyenes, mivel ingyenesen letöltheti, telepítheti, felhasználhatja és testreszabhatja a kívánt webhely típusától függően.

A lényeg az, hogy meg kell vásárolnia egy domain nevet és a webtárhelyet, mielőtt létrehozna egy WordPress webhelyet. Vannak olyan webhelyek, amelyek ingyenes domaint és tárhelyet kínálnak, de nem igazán ajánlom ezek használatát. Használhatja őket, ha csak tesztel.

Mi a domain név? Ez a webhely címe. Ez az, amit a felhasználók beírnak a böngésző címsorába, hogy belépjenek az Ön oldalára. Saját esetemben a domain nevem a WPCrafter.com.

Mi az a webtárhely? Ez az Ön házaként számít az interneten. Itt tárolják fájljait és adatait. Különböző webtárhely-szolgáltatók közül választhat, a webhely igényeitől függően.

Ha olcsó, de megbízható web hosting szolgáltatással szeretne kezdeni, nézd meg az öt legjobb olcsó web hosting szolgáltatást.

Továbbá, ha a GoDaddy-től eltérő webhely-szolgáltatót szeretne, akkor nézd meg a GoDaddy alternatíváinak tárolási alternatíváit..

2. A WordPress egyszerű és könnyen használható

Nem tudom kitalálni, miért fenyegetik az embereket a WordPress használata. Az igazság az, hogy nagyon egyszerű használni, még akkor is, ha abszolút kezdő vagy.

A WordPress telepítése nem igényel kódolási ismereteket. Szinte minden webtárhely-szolgáltató már rendelkezik egy kattintással történő telepítési funkcióval. A WordPress telepítése után könnyedén felvehet oldalakat és hozzászólásokat a nagyon felhasználóbarát admin irányítópultjáról.

A WordPress verzióját könnyedén frissítheti a frissítésről szóló értesítéssel. Javaslom, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági másolatot webhelyéről, hogy elkerülje az adatok elvesztését.

3. A WordPress korlátlan forrásokkal rendelkezik témákkal és plug-inekkel

Lásd: nem kell igazán gondolkodnia a saját témáinak és beépülő moduljainak elkészítésében, mert a WordPress mindet megkapta neked. Mennyire jó?

Szüksége van tervezési bőrre a webhelyén? A WordPress az előre beépített témák széles skáláját kínálja, hogy megkönnyítse a webhelyen való munkát.

Különböző ingyenes sablonokat találhat minden rést és kategóriát illetően a WordPress lerakatban. Tehát nem kell aggódnia, ha van valami hasznos a kiválasztott fülke számára, vagy nincs.

Telepítse a kívánt témát, majd testreszabhatja saját igényei szerint. Megváltoztathatja a téma színét, fejlécét, láblécét, oldalsávokat, hátteret és egyéb elemeket.

Számos beépülő modul is létezik, amelyeket a webhely további funkcióinak és szolgáltatásainak felhasználására használhat. Például, ha kapcsolattartó űrlapot szeretne hozzáadni, könnyen megtalálja a kapcsolattartó űrlap pluginjét a WordPress tárházban.

Készíthet képgalériát vagy csúszkát egy WordPress bővítménnyel, akár a Google Analytics, az e-kereskedelem, a tagság és bármilyen más szolgáltatás segítségével.

4. A WordPress keresőmotor-barát

Vállalkozásának kereshetőnek kell lennie, hogy vonzza a célközönséget. A WordPress célja a SEO szem előtt tartása. Ha az Ön webhelye a WordPress-en épül, akkor szerencséd van, mert a keresőmotorok, például a Google, szeretik a WordPress-t.

A webhely további optimalizálása érdekében használhat olyan SEO bővítményeket is, mint a Yoast SEO.

5. A WordPress biztonságos

A WordPress arról is ismert, hogy biztonságos, ha megbízható fejlesztőktől származó bővítményeket és témákat használ. Valójában sok bank ezt a platformot használja webhelyeire. De amint tudod, soha nem tudhatjuk, mi fog történni az internettel. Soha nem lehet teljesen biztonságos.

Tehát nagyon fontos, hogy óvatosan óvja saját webhelyét a rosszindulatú programok támadásaitól és a hackertől. Nagyon sok WordPress biztonsági bővítmény található a webhelyén. Még a spam megjegyzéseket is könnyedén kezelni lehet, amint azt már korábban tárgyaltuk.

6. A WordPress bármilyen típusú médiát képes kezelni

Töltsön fel minden típusú médiafájlt a webhelyére. Ide tartoznak a képek, GIF-fájlok, videók, audio- és egyéb média fájltípusok.

Még videókat vagy fényképeket is beágyazhat különböző webhelyekről, például Instagram, YouTube, Soundcloud és sok más beágyazást lehetővé tevő webhelyről..

Ezen felül feltölthet és megjeleníthet dokumentumokat, PDF-fájlokat és más fájlokat a felhasználók számára.

7. A WordPress könnyen integrálható sok alkalmazásba

Ha maximalizálni szeretné WordPress webhelyének funkcionalitását, akkor megteheti azt az alkalmazásokba történő integrálással.

Például, ha online boltja van, integrálhatja a termékalkalmazásokat, a bevásárlókosár-alkalmazásokat és a fizetési alkalmazásokat. Még a közösségi média alkalmazásokat is integrálhatja, hogy növelje webhelye nyomon követését.

8. A WordPress közösség egyre nagyobb és nagyobb

Ahogy a WordPress egyre népszerűbbé válik, a WordPress közösség egyre növekszik. Fórumával, vitafórumokkal, közösségi csatornákkal és más médiumokkal bővítette elérhetőségét.

A világ minden tájáról találkozókat rendeznek, ahol részt vehetnek. Mindent beszélnek a WordPressről, kezdve egy weboldal felállításától kezdve a WordPress szabadúszóként vagy tervezőirodánál.

Ha problémája van a WordPress webhely beállításával, egyszerűen kereshet a WordPress.org fórumon, vagy a Facebook bármely WordPress közösségében és bármely más közösségi médiában..

9. A WordPress mindenki más

Ez igaz. A WordPress segítségével végtelen lehetőségek vannak. Bármilyen webhelyet létrehozhat, amely tetszik vállalkozása számára. Készíthet online áruházat, blogot, fórum-webhelyet, akár könyvtárat is. Megneveted, a WordPressnek megvan.

Akár technikus vagy, akár nem, a WordPress az Ön számára. Használhatja a drag and drop oldalkészítőt, vagy testreszabhatja webhelyét kódok segítségével.

Következtetés

Tehát, meg van-e győződve a WordPress hatalmáról? Próbáld meg kideríteni, hogy ez a CMS hogyan lehet felhasználóbarát és teljes mértékben testreszabható a wannabe webhelytulajdonosok számára.

A WordPress hatalmát csak annak használatának megkezdésével tapasztalhatja meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector