5 gyakori hiba, amelyet az emberek tesznek a WordPress webhelyek létrehozásakor

Noha a WordPress webhely felépítésének gondolata felszívhatja a kreatív izmokat, vannak olyan akadályok, amelyek megtörhetik lendületét. Kétségtelen, hogy vannak olyan hibák, amelyeket a kezdők vagy akár tapasztalt fejlesztők tudatlanul tesznek a WordPress webhelyek építésekor. És ezek a hibák jelentős időbe és pénzbe kerülhetnek.


Jó dolog, felsoroltuk az öt leggyakoribb hibát, amelyet az emberek a WordPress webhely felépítésekor elkövetnek, hogy elkerüljék ezeket az amatőrkieséseket.

1. Rossz host kiválasztása

Ha egy rossz tárhelyszolgáltatást választ, akkor minden bizonnyal számos problémához vezethet, mint például a webhely nagyon lassú betöltése. Ez nagyon rossz hatással lehet a közönségre, mert senki sem szenved el türelmetlenül, hogy túl sokáig várjon. Ha én lennék a látogató, akkor határozottan átugornék egy másik webhelyet, hogy megvásároljam a kívánt terméket vagy szolgáltatást.

Jobb, ha nem adja meg a versenytársaknak azt a lehetőséget, hogy megragadják a közönséget. Ne felejtsen el kiválasztani egy olyan web hosting szolgáltatót, amely gyors töltési időt kínál.

Ezenkívül győződjön meg arról, hogy internetes fogadója magas szintű biztonságot nyújt webhelye védelme érdekében, és a műszaki támogatás minden napszakban elérhető. Ha történik valami, akkor képesnek kell lennie arra, hogy segítségért forduljon hozzájuk.

Mielőtt vásárol egy tárhely-tervet, győződjön meg arról, hogy ismeri a webtárhely alapjait és mely funkciókat kell keresnie, mielőtt döntene.

Ha költségvetéssel rendelkezik, vannak olcsó web hosting szolgáltatók, de továbbra is megbízható szolgáltatásokat kínálnak.

2. Fáradt téma kiválasztása

A WordPress téma kiválasztásakor ne csak nézd meg annak külső megjelenését. Azt javaslom, hogy kérdezze meg a fejlesztőt a dolgokról, például a kód minőségéről. Gondoljon azokra a specifikációkra, amelyekre valóban szüksége van webhelyéhez.

Valóban szüksége van egy beágyazott zenelejátszóra vagy egy teljes oldalú háttércsúszkara? Szüksége van-e olyan sok rövid kódra, amely marad a bejegyzésében és az oldalán, még akkor is, ha úgy dönt, hogy megváltoztat egy témát?

A duzzadt téma súlyos biztonsági problémákat okozhat. A fejlesztők olyan kódrészleteket használhatnak, amelyeket a biztonság és a teljesítmény szempontjából nem optimalizáltak. Ráadásul előfordulhat, hogy ezek a kódrészletek nem kompatibilisek sok pluginnel.

Válasszon egy olyan témát, amely könnyű és duzzadástól mentes.

Látogasson el az Astra Theme oldalra

3. Lassan működő rosszul kódolt pluginek kiválasztása

Számos olyan plugin van, amely hajlamos a biztonsági résekre, mivel rosszul kódolva vannak és bizonyos hiányosságok vannak. Ha webhelye sebezhető, a betolakodók könnyen támadhatnak, így összeomlik és megsérül.

Kompatibilitási problémák akkor is felmerülhetnek, ha egy plugin rosszul kódolt. Ha a kód nincs beillesztve, akkor nevetséges viselkedést okozhat webhelye.

Ne töltsön le túl sok plugint és azokat, amelyeket még nem tesztelt a WordPress jelenlegi verziójával.

A meghibásodott webhely javítása

4. Nem állít be biztonsági másolatot

A webhely rendszeres biztonsági mentése biztonságosnak érzi magát abban az esetben, ha valami rettenetesen rosszul jár. Tudod, hogy a dolgok nagyon gyorsan megtörténhetnek, és legjobb, ha készen áll egy készenléti terv, hogy megmentse vállalkozását sok kellemetlenségetől..

Ha véletlenül eltávolította a webhely fájljait, vagy feltört a webhelyére, és nincs biztonsági másolat. Ez komolyan frusztráló lesz, mert az indulástól kezdve kell kezdenie. Képzelje el, hogy mennyi a szóváltásból.

Megfontolhatja egy felügyelt tárhely-szolgáltatót, amely automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyéről. Olyan plugineket is használhat, mint például az Updrafts vagy a WPvivid. Ez megtakarítja a józanságát abban az esetben, ha webhelyének adatai elvesznek vagy feltörik.

5. Nem állít be SEO plugint

Azt akarja, hogy a célközönsége felismerje, igaz? Akkor ne merd figyelmen kívül hagyni a Keresőoptimalizálást (SEO). A megfelelő kulcsszavak használata és használatuk módja befolyásolhatja webhelye rangsorolását.

Vannak olyan témák, amelyek beépített SEO elemeket tartalmaznak, de a tartalom optimalizálására Ön irányíthat. Az egyik nagyon hasznos bővítmény a SEO számára a Yoast and Rank Math. Ha telepítette ezt a bővítményt a webhelyére, felveheti a fókuszkulcsot, és szerkesztheti a webhely neve alatt megjelenő kivonatokat vagy szavakat is a Google keresési eredményoldalán..

Segíthetnek abban is, hogy előállítsák az XML webhelytérképét, amelyre a keresőmotoroknak szükségük van, hogy megfelelően leképezzék az Ön webhelyét.

Következtetés

Most már tudja a leggyakoribb hibát, amelyet az emberek követnek el, amikor WordPress webhelyüket építik. Most elkerülheti őket.

Ügyeljen arra, hogy figyeljen a weboldal készítésének folyamatára, függetlenül attól, hogy saját épít-e, vagy fejlesztőt bérel fel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map